Ab Lupus


Missä voitto tai tappio ei ole vain sinun, se on teidän. --- Muistetaan olla uskollisia realismille.
 
PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Katso aiheet joihin ei ole vastattu
 

Sysimetsän lauman reviiri (in-game)

 
AiheetViestejä
Viimeinen viesti
Ei uusia viestejä

Kotimetsä

Metsä sijaitsee eteläisten, loivempien vuorien matalilla rinteillä ja niiden edessä. Paksujen kuusien ja vankkojen mäntyjen juurakoiden alla lähes keskellä metsää on Sysimetsän lauman pesäkolot. Tänne harvempi eksyy, ellei tiedä paikkaa etsiä, ja pentujen on turvallista kasvaa. Metsästä löytyy jonkin verran ravintoa myös talvisin.
Moderaattori: Beta Wolf
21446Ke Tammi 18, 2012 4:15 am
Silkki Puuterilunta
Ei uusia viestejä

Äkkimetsän kohtaamispaikka

Tämä kohtaamispaikka on pohjoisempi kahdesta kohtaamispaikasta ja se on saanut nimensä metsänreunasta jossa kasvaa paljon pensaita ja pajukkoa. Nämä keskikasvillisuuden edustajat tuovat mukavan suojan ja piilopaikan vaikka pennuille sillä välin kun aikuiset sudet ovat saalistamassa. Äkkimetsän kohtaamispaikkaa saalistamisen yhteydessä käytetään suurimmilta osin kesäisin, sillä metsänreunalla olevan kohtaamispaikan vierellä avautuvalle niittytasangolle karibut tulevat vasomaan.
Moderaattori: Beta Wolf
11Ke Loka 26, 2011 6:14 am
Silkki Aamunkoitto
Ei uusia viestejä

Kalakallion kohtaamispaikka

Tämä toissijainen kohtaamispaikka on lähellä järveä, kallion juurella. Kallio on saanut nimensä kalanraadoista, joita korpit ja muut linnut ovat tälle tasapintaiselle kalliolle kuskaavat jotta saisivat rauhassa popsia ateriansa metsän tarjoamassa suojassa. Tätäkin paikkaa käytetään usein saalistuksen yhteydessä.
Moderaattori: Beta Wolf
122Ma Tammi 17, 2011 10:55 am
Trisha Kutsu
Ei uusia viestejä

Saalistusmaat

Rajoittuvat etelässä vuoriin, lännessä ja pohjoisessa vuoriin, ja idässä järveen sekä ei-kenenkään-maahan. Maa on rehevää ja kesällä täynnä elämää. Alkukeväästä suuret karibulaumat saapumat laiduntamaan, ja osa niistä eksyy metsäiselle itäpuolellekin. Loppukesästä vaellus vie ne kauemmaksi länteen, ja loppusyksystä ne pakkautuvat kaikki takaisin etelän solista omille talvehtimisseuduilleen. Talvisin ravintoa on niukasti ja sen saalistaminen on hankalaa.
Moderaattori: Beta Wolf
8230La Maalis 20, 2010 9:28 am
-Mex- Hyvä virhe, paha virhe ?
Ei uusia viestejä

Järvi

Mustavetinen järvi, jonka yli voi seesteisenä päivänä nähdä vastakkaisen rannan. Kukaan ei kuitenkaan ole tarpeeksi hullu yrittääkseen siitä yli. Talvisin jäät peittävät järven kokonaan.
Moderaattori: Beta Wolf
6119To Huhti 22, 2010 4:41 am
Vieraili  Kullan kimallus
Sysimetsän lauman reviiri (in-game) Empty
Today's active topics
Today's top 20 posters
Overall top 20 posters

Uusia viestejäUusia viestejäEi uusia viestejäEi uusia viestejä  Foorumi on lukittuFoorumi on lukittu