Ab Lupus
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ab Lupus

Missä voitto tai tappio ei ole vain sinun, se on teidän. --- Muistetaan olla uskollisia realismille.
 
PääsivuPääsivu  Latest imagesLatest images  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

 

 Ronski

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
harinezumi
Valvoja
Valvoja
harinezumi


Nainen Viestien lukumäärä : 1455
Hahmot : Tuuli, Surma, Hohto, Ronski, Hurme

Ronski Empty
ViestiAihe: Ronski   Ronski EmptyPe Kesä 18, 2010 11:25 pm

Ronski 2398581838_7fb27d567d
by White Wolf, flickr.com

Nimi: Ronski
Ikä: n. 2½ vuotta
Sukupuoli: Uros
Lauma: Rinnemetsän lauma
Ystävät: Kotkankynsi

Ulkonäkö: Ronski on kuin kopio isästään Varvusta: tummanruskea, tuuhea ja paksu turkki, jossa on hitusen vaaleaa. Ronski on varsin jäntevä ja kookas, kuitenkin rakenteeltaan sopusuhtainen. Silmät ovat tumman kellertävät. Iän karttuessa Ronski on kasvanut täyteen pituuteensa ja nyhverö pennusta on kasvanut nyhverö jätti.

Luonne: Vaikka Ronski onkin nimensä ja ulkonäkönsä puolesta kuin Varpu, tämän luonne ei sitä todellakaan ole. Tässä uteliaassa nuoressa on jonkin verran nyhverön vikaa, joka on turhankin ystävällinen jokaiselle. "Lempeä jättiläinen" kuvaa sutta oikein hyvin. Se ei epäröi tutustua uusiin susiin, vaikka nämä olisivat pahoissa aikeissa. Tämä ”sinisilmäinen” susi uskoo lähes kaiken mitä toiset sille kertovat ja tottelee kaikki käskyt parhaansa mukaan. Se ei uskalla sanoa vastaankaan.  Ronski yrittää siis olla mieliksi jokaiselle, mikä aiheuttaa sille välillä paljon päänvaivaa. Se yrittää elää miten toiset (erityisesti vanhemmat) siltä toivovat tai olettavat sen elävän, mikä ei myöskään ole sille helppoa. Uros ei pidä tappeluista taikka riidoista ja yrittääkin aina toimia selvittelijänä.

Historiikki: Ronski syntyi Rinnemetsän laumaan alfaparille. Pentuna Ronski tottui höykytykseen ja terävään sanailuun perheen kesken. Viime talvena lauman sudet joutuivat erilleen toisistaan jonka seurauksena lauma rakoilee edelleen. Ronski selviytyi ennemminkin onnen kuin taidon ansiosta talvesta yksinään. Tummaturkki kaipaa suunnattomasti perhettään, erityisesti veljeään Kotkankynttä. Sen tavoitteena on nyt yhdistää Rinnemetsän lauma uudelleen.  

Isä: Varpu (Alfa)
Emo: Korppi (Alfa)
Sisarukset: Ärhämä, Kaarna, Kotkankynsi, Murha
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Ronski
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ab Lupus :: OFF-GAME :: Hahmot - Rinnemetsän lauma-
Siirry: