Ab Lupus
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ab Lupus

Missä voitto tai tappio ei ole vain sinun, se on teidän. --- Muistetaan olla uskollisia realismille.
 
PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

 

 VIIRU

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Vierailija
Vierailija
VIIRU Empty
ViestiAihe: VIIRU   VIIRU EmptyMa Huhti 19, 2010 7:15 am

Nimi: Viiru

Skp:Uros

Ikä: 4v 6kk

VIIRU ViiruKoko/Ulkonäkö: Viiru on säkä korkeudeltaan noin 80,90 cm korkea ja pituudeltaan taas 100cm. Ulkonäöltään Viiru on muuten aivan saman näköinen kuin Kyy, mutta vain hiukan karkeaturkkisempi. Tällä on hunajan keltaiset silmät ja tämän katse on utelias.

Luonne: Viiru on luonteeltaan kapinallinen ja kovaääninen. Hän haluaa aina puuttua kaikkeen ja olla oikeassa jonka vuoksi hän on hyvin..sanotaanko että vaikea persoona. Hän pitää matelijoita aina joillain tavoin pyhinä.Esim. jos jossakin on vaskitsa niin hän ylittää sen varoen tai odottaa sen luikertelevan kärsivällisesti tiehensä.

Menneisyys:Viiru oli syntynyt hyvin sumuisena aamuyönä, ensimmäisenä ja nuorinpana perheensä pentuna. Isä olisi alkanut nimetä pentuaan heti syntymän jälkeen ellei emä olisi puuttunut asiaan.Kaksi seuraavaa narttu pentua olivat nimeltään Pöly ja Valo kun taas viimeisen nimeksi annettiin Kyy.Emä sai siis antaa ensimmäisen pentunsa nimeksi Viiru, sillä tämän isä Iguaani antoi emän nimetä vain yhden pennuistaan tämän valitsemalla nimellä.Vuosien varrella olivat Pöly,Valo,Kyy ja Viiru kasvaneet huimaa vauhtia ja kehittyneet kaikenlaisissa asioissa. Viiru oli toiveikas ja huomion kipeä joten kerran hän kysyi isältään." Isä miksi nimesi on iguaani?" Iguaani naurahti ja alkoi selittää kiintymystään matelijoihin joka oli tietysti nuoren Viirun mielestä hyvin mielenkiintoista.Muutaman vuoden päästä Viirun veli Kyy oli mennyt taisteluun Terä nimisen alfan kanssa ja hävinnyt sen. Kun tieto levisi Viirun korviin niin tämä karkasi kotoaan ja alkoi etsiä veljeään joka surullisesti ja reilusti oltiin laumasta karkoitettu. Nyt on tämä hukka 4v ja muutaman kuukauden päälle ikäinen ja löytänyt vihdoin oikeanlaisen saaren..Ab lupuksen saaren.

Suhteet

Sisarukset: Valo,Pöly,Kyy

Emä:Vuokko

Isä:Iguaani

Pelit: .:Adrenaliini tekee temppujaan:. (Loppunut)

Tunnusmusiikki:- World hold on
Takaisin alkuun Siirry alas
 
VIIRU
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ab Lupus :: OFF-GAME :: Hahmot - Laumattomat-
Siirry: