Ab Lupus
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ab Lupus

Missä voitto tai tappio ei ole vain sinun, se on teidän. --- Muistetaan olla uskollisia realismille.
 
PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

 

 Mustarastas

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Vieraili
Vierailija
Mustarastas Empty
ViestiAihe: Mustarastas   Mustarastas EmptyLa Toukokuu 15, 2010 11:09 pm

nimi: Mustarastas
lempinimi: Rastas
ikä: 3-vuotta
sukupuoli: uros
lauma: -

ulkonäkö: Mustarastas on pieni ja laiha uros ja melko hulvatonkin näky pitkine, ohuine koipineen ympäriinsä tepsuttelemassa. Vähäinen ikä suorastaan paistaa uroksen ulkomuodosta ja kerääkin yleensä puoleensa mielenkiintoa. Kokoa on reippaasti keskivertoa vähemmän ja meripihkan värisissä silmissä on viekas ja luihu katse. Turkin pääväri on harmaa, mutta muunmuassa vatsassa ja naamassa on valkoista. Yleisilme on varsin sulkeutunut ja hidasälyisen oloinen.

luonne: Mustarastas tavoittelee aina vain sitä omaa etuaan, eikä pahemmin välitä mitä muille tapahtuu siinä sivussa. Oveluutta urokselta löytyisi, mutta luontainen pieni tyhmyys kumoaa sen yleensä alleen. Yleisesti ottaen uros on taitavampi järjestämään itsensä tavalla tai toisella pulaan kuin pois sieltä. Rastas puhuu yleensä innostuessaan ohi suunsa ja kaihoaa arvostusta muilta susilta, vaikka saakin yleensä ohi kulkiessaan osakseen vain kyllästyneitä, huvittuneita ja halveksuvia katseita. Vieraita kohtaan Mustasrastas käyttäytyy tilanteesta riippuen joko ylimielisesti tai alentuvasti, niin kuin katsoo itselleen parhaaksi. Lupauksiaan nuori uros ei silti koskaan petä kuin täydellisen pakon edessä, vaikka saattaakin olla aluksi haluton. Rastaalla on pienoinen pakkomielle olla muiden silmissä tärkeä ja arvostettu, mutta siinä se ei kovinkaan usein onnistu, juuri liian yrittämisen takia. Uskollisuutta ja hyvyyttä urokselta silti löytyy, jos ne vain osaa kaivaa esille kuoren alta. Muutoin tämä kaksikko ilmenee pääasiassa melko yllättävissä tilanteissa, joihin niitä ei edes kaivattaisi.

historia: Mustarastas syntyi eräänä keväänä laumaan kaukana laaksosta. Se syntyi pentueeseen viimeisenä ja oli alunperinkin varsin pienikokoinen. Pienintä ja heikointa pentua syrjittiin jo pienestä pitäen mutta eipä nuori uros tästä lannistunut. Kaksivuotiaana Rastas onnistui tunaroimaan saalistusretken niin täydellisesti, että se erotettiin laumasta. Vuoden verran takaiskusta masentunut susi vaelteli ympäriinsä, mutta päätyi sitten elämänsä kolmantena keväänä Ab Lupuksen laaksoon, jonne päätti ainakin vähäksi aikaa jäädä asustelemaan, jollei sitten samantien loppuiäkseen.
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Mustarastas
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1
 Similar topics
-
» Mustarastas
» Mustarastas lensi Pilvelle
» Mahdollisia kahnauksia (kutsupeli lintupien ja Mustarastas)
» Iltaruskon sudet //kutsupeli Lintupien ja Mustarastas//

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ab Lupus :: OFF-GAME :: Epäaktiiviset hahmot-
Siirry: