Ab Lupus
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ab Lupus

Missä voitto tai tappio ei ole vain sinun, se on teidän. --- Muistetaan olla uskollisia realismille.
 
PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

 

 Kide saalistaa peuran... Muttei yksin ?

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Vierailija
Vierailija
Kide saalistaa peuran... Muttei yksin ? Empty
ViestiAihe: Kide saalistaa peuran... Muttei yksin ?   Kide saalistaa peuran... Muttei yksin ? EmptySu Kesä 13, 2010 3:24 am

Aamun sarastus oli kaikonnut ja päivä oli jo pitkällä. Harmaa-ruskea turkkinen naaras etsi samaan aikaan saalista Haukan mailta, laumaanhan hän kuului. Kide näki edessään muutaman peuran ja yhden vasan. Vasa olisi helppo saalis, mutta aikuiset saattaisivat surmata suden jos tämä menisi lähellekkään. Pitäisi saada aua jotta voisi kaataa toisen aiukuisista, miueluiten uroksen, naaras ei voisi taistella enään uroksen puolesta, ainakaan yhtä vahvasti kuin uros.

--------------------------------

samaan aikaan, vanhan alfansa reviirillä liikuskeli lauman entinen jäsen. Ruoste. Hukka huomasi Kiteen ja ulvahti tälle yrittäen olla tuttavallinen. " Hoi sinä siellä " Herranen huudahti ja heilutti häntäänsä.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vierailija
Vierailija
Kide saalistaa peuran... Muttei yksin ? Empty
ViestiAihe: Vs: Kide saalistaa peuran... Muttei yksin ?   Kide saalistaa peuran... Muttei yksin ? EmptyKe Kesä 16, 2010 3:28 am

Kide kuuli korvissaan huudon. Neiti katsahti taakseen ja huomasi suden. Toinen ei näyttänyt, eikä tuoksunut tutulta joten toinen tuskin kuului laumaan. " Mitä sinä täältä haet ? " Kide tokaisi hukalle ja katso itätä pistävästi. Lähemmäs reviiriä se ei tulisi pääsemään.

--------------------------

Ruoste katsoi hetken toista ja naurahti. " Anteeksi, olin ennen tämän lauman jäsen. Olen kai tottunut liikkumaan täällä " Ruoste virkkoi ja heilautti häntäänsä. Oli totta että hän oli tottunut kulkemaan Haukan raviireillä, mutta osa oli kuitenkin hätävaletta.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vierailija
Vierailija
Kide saalistaa peuran... Muttei yksin ? Empty
ViestiAihe: Vs: Kide saalistaa peuran... Muttei yksin ?   Kide saalistaa peuran... Muttei yksin ? EmptyTi Heinä 13, 2010 11:58 pm

Kide murisi tälle varoituksena. " Se ei sinua hyödytä. Jätit lauman jo kerran joten et kuulu enään tänne. " Naaras sanoi ja katsoi urosta pistävällä katseella. Se että kuului ennen Nuormetsän laumaan, ei antanut oikeutta kulkea näillä mailla. Vain erityis tapauksia esiintyi.

---------------------------------------------------------

" En tahdo tunkeilla. Tahdon tavata johtajanne, alfanne. Itse Haukan " Ruoste sanoi ja katsoi Kidettä ystävällisellä katseella. Ruoste osittain katui lähtöään laumasta joten se halusi keskustella Haukan kanssa kasvotusten. Haukka oli sentään ollut hyvä ja kunniakas alfa, joten olisi kunnia päästä taas juttelemaan tälle.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vierailija
Vierailija
Kide saalistaa peuran... Muttei yksin ? Empty
ViestiAihe: Vs: Kide saalistaa peuran... Muttei yksin ?   Kide saalistaa peuran... Muttei yksin ? EmptySu Heinä 18, 2010 11:13 pm

Kide katsoi Ruosteeseen varovaisesti. Se ei tiennyt mitä ajatella. halusi vai tuo laumansajättänyt susi tavata Haukan ?

" Miksi haluat tavata hänet ? " Naaras kysyi ja katsoi pistävästi Ruostetta. Jos toinen haluaisi vain rupatella, voisi toinen painua takaisin omaan pesäänsä. Alfa oli varmasti kiireinen.

--------------------

Ruoste huokaisi. " Haluaisin... Pyytää anteeksi " Uros sanoi ja katsoi Kidettä hieman surullisena. Sitä ei kaduttanut että se oli jättänyt lauman, mutta anteeksi se halusi siltikin pyytää. Oli töykeää lähteä ilman selitystä.

-----------------

Kide katsoi Ruostetta tutkivasti. " Minä välitän viestin Haukalle, jos satun näkemään hänet " narttu sanoi jo ystävällisemmin ja käänsi selkänsä. " Mene, äläkä tule takaoisin jos et aijo palata lopullisesti " Kide sanoi ja heilautti äntäänsä. Se näki Ruosteen jolkottavan poispäin ja istahti maahan. " Hupsu hauva "

LOPPU
Takaisin alkuun Siirry alas
Sponsored content

Kide saalistaa peuran... Muttei yksin ? Empty
ViestiAihe: Vs: Kide saalistaa peuran... Muttei yksin ?   Kide saalistaa peuran... Muttei yksin ? Empty

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Kide saalistaa peuran... Muttei yksin ?
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1
 Similar topics
-
» Liittyminen: Kide -liitetty
» Kide - Haukan lauma
» Kide ulvoo seuraa.

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ab Lupus :: Yksinpelit (in-game) :: Nuormetsän lauman reviiri-
Siirry: