Ab Lupus
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ab Lupus

Missä voitto tai tappio ei ole vain sinun, se on teidän. --- Muistetaan olla uskollisia realismille.
 
PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

 

 TULIPALO! VAIKUTTAA JOKAISEEN HAHMOON!

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Trisha
Alfa Wolf
Alfa Wolf
Trisha


Nainen Viestien lukumäärä : 1914
Hahmot : Ovela, Katala

TULIPALO! VAIKUTTAA JOKAISEEN HAHMOON! Empty
ViestiAihe: TULIPALO! VAIKUTTAA JOKAISEEN HAHMOON!   TULIPALO! VAIKUTTAA JOKAISEEN HAHMOON! EmptyKe Heinä 14, 2010 8:38 pm

Laakson ulkopuolella ja erityisesti sen sisäpuolella on tänä kesänä kärsitty uskomattomasta kuivuudesta. Kasvukausi on ollut niukka ja karibujen vaellus on ollut harvinaisen heikko. Kuivuus on aiheuttanut ravinnon vähyyttä kasvinsyöjille ja tätä kautta paljon heikkoa saalista susille. Se on kuitenkin vienyt veronsa myös susien joukossa ja monissa laumoissa varsinkin nuorimmat ovat heikossa kunnossa kuumuuden takia.

Heinäkuun puolivälissä helteet ovat jatkuneet armottomina jo pari viikkoa. Helpotusta ilmaantyi taivaanrantaan edellisiltana; mustat pilvet kerääntyivät muutaman päivän viimeisen tunnin aikana ylle ja taivas repesi, tarjoten viimein kauan kaivattua sadetta. Rajuilma äityi kuitenkin nopeasti massiiviseksi jytinäksi ja taivasta halkoivat vähän väliä kirkkaan sinihehkuiset salamat. Osa näistä iski vääjäämättä maahan asti eikä rutikuivaa heinäaroa tai metsää tarvinnut kahta kertaa houkutella rouhahtamaan.

Tulipalot levisivät nopeasti, vaikka sade niitä osaltaan hillitsikin. Sateen loputtua lieskat innostuivat etenemään aamuyöstä entistä ripeämmin, pakottaen niin sudet kuin muutkin eläimet juoksemaan henkensä edestä. Yksilöt joutuivat erilleen toisistaan ja laumat hajosivat pieniksi ryhmiksi, joiden ainoa keino selvitä on paeta eteneviltä lieskoilta ja toivoa löytävänsä laumansa muut jäsenet vielä uudelleen.

Sysimetsän reviirin kaikki metsässä sijaitsevat alueet, pesäkolot mukaan lukien, ovat liekeissä. Liekit katkaisevat myös alueen kahtia ja ulottuvat järvelle asti. Tuuli kulkee idästä lähteen, joten sinne päin menevät myös savu sekä yhä vain leviävät lieskat.

Rinnemetsän lauman metsäalueen pohjoisosat ovat vielä tähän mennessä säästyneet tulelta, mutta ruohoalue on jakautunut kolmeen osaan. Paskaisimmat paikat ovat niillä susilla, jotka ovat jääneet kahden tuliseinämän väliin vuoriston puolelle. Näiden ainoa toivo on kiivetä ylemmäksi kallioilla ja toivoa, ettei tuli kipua perässä.

Tiet solaan ovat auki Rinnemetsän lauman reviirin eteläpuolelta, Sysimetsän lauman reviiriltä solaan haluavien on syytä kiertää pensaikkopalojen takia vaikeakulkuisten vuorenrinteiden kautta.

Nuormetsän ja Aarnimetsän laumojen alueella esiintyy pieniä pensaikkopaloja siellä täällä ja Aarnimetsän reviirin länsipuolella kytee metsäpalon alku.

Ohessa vielä kartta, josta voitte katsoa, miten pahimmat palopaikat ovat järjestäytyneet. Tilanne myös elää koko ajan ja pienenmpiä paloja saa aivan vapaasti keksiä paikalle itsekin.

TULIPALO! VAIKUTTAA JOKAISEEN HAHMOON! Palot

Töpön jatkoksi tulee Seuraamuksia-käsittelevä postaus, jossa kerrotaan tulipalon seuraamukset eri laumoissa. Mikäli hahmosi haavoittuu pahasti, pakenee pelialueen ulkopuolelle tai kuolee (kaksi viimeisintä ovat keino myös puhdistaa hahmorepertuaariaan mikäli kiinnostus jonkun hahmon pelaamiseen on lopahtanut), ilmoitathan yksityisviestillä joko minulle tai Saiculle ja me päivitämme tapahtumat alle!

Jännittäviä pelihetkiä!

-ylläpito


_________________
TULIPALO! VAIKUTTAA JOKAISEEN HAHMOON! Blogibannerbutto
Ovela | Katala | Koko
Takaisin alkuun Siirry alas
http://deepunder.wordpress.com
Trisha
Alfa Wolf
Alfa Wolf
Trisha


Nainen Viestien lukumäärä : 1914
Hahmot : Ovela, Katala

TULIPALO! VAIKUTTAA JOKAISEEN HAHMOON! Empty
ViestiAihe: Vs: TULIPALO! VAIKUTTAA JOKAISEEN HAHMOON!   TULIPALO! VAIKUTTAA JOKAISEEN HAHMOON! EmptyKe Heinä 14, 2010 9:08 pm

SYSIMETSÄN LAUMA
Usva - menehtyy liekkeihin

RINNEMETSÄN LAUMA

NUORMETSÄN LAUMA

AARNIMETSÄN LAUMA

Viilto - palaa pahasti

LAUMATTOMAT

Tuskatar - menettää yhden pennuistaa tulipalossa
Heinä - menehtyy pentuineen jäätyään loukkuun pesäkoloon

_________________
TULIPALO! VAIKUTTAA JOKAISEEN HAHMOON! Blogibannerbutto
Ovela | Katala | Koko
Takaisin alkuun Siirry alas
http://deepunder.wordpress.com
 
TULIPALO! VAIKUTTAA JOKAISEEN HAHMOON!
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ab Lupus :: YLLÄPITO :: Uutiset-
Siirry: