Ab Lupus
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ab Lupus

Missä voitto tai tappio ei ole vain sinun, se on teidän. --- Muistetaan olla uskollisia realismille.
 
PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

 

 Kipinä

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Naar
Valvoja
Valvoja
Naar


Nainen Viestien lukumäärä : 2411
Hahmot : Tuisku, Säde, Vinha, Kosto, Usko, Hukka, Kipinä ja Mäkärä

Kipinä Empty
ViestiAihe: Kipinä   Kipinä EmptyLa Loka 30, 2010 10:22 am

Nimi: Tuliturkki
Kutsumanimi: Kipinä

Ikä: Nuorehko aikuinen

Skp: Narttu

Lauma: Laumaton

Asema: -

Verisiteet: Tuntemattomat

Kipinä Gopthv
Photo by Tambako the Jaguar

Ulkonäkö:
Suden turkin päävärit ovat punaruskea ja valkoinen. Turkki on paksu, karva on sileää ja keskipitkää. Häntä on tuuhea.
Kipinällä on hyvin tyypillisen suden rakenne, joskin se on aavistuksen pienempi. Narttu on myös hieman laihanpuoleinen, mutta turkki peittää sen hyvin. Kipinä ei ole erityisen voimakas tai nopea, mutta kestävyys on sen valtti.
Kasvojen ilmeikkyyttä lisää väritys: kulmia ja kuonoa korostava valkoinen ja musta silmien ympärillä. Silmät ovat kullanruskeat, joissa on veikeä katse. Suden perusilme näyttääkin siltä kuin se hymyilisi viekkaasti.

Luonne:
Kipinä on juonitteleva ja viehkeä mutta tasapainoton narttu. Se ajattelee sudeksi melko monimutkaisesti ja panee merkille huomaamattomimmankin elekielen. Kipinä kantaa itserakkaan suden leimaa ja pyrkii aina käyttämään muita jotenkin hyväkseen.
Narttu käyttäytyy kuin olisi itsevarmakin susi, mutta todellisuudessa se on vain yksi monista siipirikoista. Kipinään ei voi koskaan luottaa eikä se itsekään osaa luottaa kehenkään. Se on taipuvainen mielistelyyn ja salaa itsesääliinkin, mutta sillä on melkoisen paksu ulkokuori. Sisimmässään Kipinä on epävarma ja hauras nuori susi, joka ei tiedä, kuka on ja mihin kuuluu.

Historia:
Kipinä ei koskaan tuntenut vanhempiaan. Vieras lauma oli löytänyt pennun yksin reviirinsä rajoilta. Kipinän onneksi lauman alfanarttu oli ollut tiineänä samaan aikaan ja otti pennun laumansa suojiin. Mutta kun alfan omat pennut syntyivät, Kipinästä tuli hylkiö laumassaan, melkein omegaakin alhaisempi. Sen oli pakko oppia hyvin nuorena tulkitsemaan susien elekieltä välttyäkseen jatkuvalta höykytykseltä. Sitä ei huolittu mukaan metsästysretkille, mutta siitä kehittyi taitava varas.
Kun Kipinästä tuli sukukypsä, lauma koki sen uhkana ja ajoi sen pois reviiriltä. Nuorsusi harhaili kauan niin metsien siimeksissä kuin tuulisilla aroillakin, kunnes löysi tiensä Laaksoon. Kipinä oppi metsästämään eläessään jonkin aikaa muiden laumattomien siivellä, mutta lopulta nekään eivät jaksaneet sen itsekkyyttä ja nartusta tuli taas hylkiö, jopa hylkiöiden keskuudessa.
Takaisin alkuun Siirry alas
https://www.facebook.com/milla.wickstrom
 
Kipinä
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1
 Similar topics
-

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ab Lupus :: OFF-GAME :: Hahmot - Laumattomat-
Siirry: