Ab Lupus
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ab Lupus

Missä voitto tai tappio ei ole vain sinun, se on teidän. --- Muistetaan olla uskollisia realismille.
 
PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

 

 Hukka ja toinen hukka ( Kutsupeli HetHukka ja Luumu)/ Loppu/

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Vierailija
Vierailija
Hukka ja toinen hukka ( Kutsupeli HetHukka ja Luumu)/ Loppu/ Empty
ViestiAihe: Hukka ja toinen hukka ( Kutsupeli HetHukka ja Luumu)/ Loppu/   Hukka ja toinen hukka ( Kutsupeli HetHukka ja Luumu)/ Loppu/ EmptyLa Joulu 18, 2010 5:04 am

Metka makasi järven rannalla puoliksi hautautuneena lumihankeen, ja söi järven jäältä nappamaansa jänistä hyvällä vauhdilla. Metka ei ollut maannut kauaa aloillaan, mutta järveltä käyvä tuima viima juoksutti hiljalleen satanutta kevyttä pakkaslunta niin, että se oli jo peittänyt hukan. Naarassudella oli ollut jo melkoinen nälkä, eikä aikaakaan, kun se rusautti viimeiset luut jänöstä vahvoilla leuoillaan ja ateria oli sillä selvä. Hetkisen se maata köllötti paikallaan, ja sen kurkusta purkautui tyytyväinen örinä.
Voi miten Metka taas nauttikaan yksinäisyydestään! Koko kesän se oli joutunut viettämään sisarensa ja erään nuoren naarassuden, Korren, kanssa pohjoisessa. Ja pitkälle syksyyn Korsi oli vielä roikkunut sen mukana, sillä nuori susi oli hukannut koko laumansa metsäpalojen seurauksena, eikä Metka ollut saattanut jättää sitä yksikseen. Lopulta kuitenkin Metkan mitta oli täyttynyt, ja sen oli ollut pakko karata Korrelta tämän nukkuessa. Loppujen lopuksi, narttu uskoi sen olevan vain hyväksi Korrelle...jos Metka olisi tarjonnut sille turvan ja suojan enemmäksi aikaa, ei Korsi ehkä koskaan olisi lähtenyt etsimään kotiseutuaan ja katsomaan, oliko sen laumasta ketään enää hengissä. Nyt sen oli varmaankin ollut pakko tehdä juuri niin,sillä Metkan mielestä nuori susineito ei ollut niitä yksilöitä, jotka kuluttaisivat mielellään eloa yksinään.
Metka oli lämmin ja ystävällinen susi, mutta se ei viihtynyt kenenkään seurassa niin hyvin kuin oman itsensä. Aina silloin tällöin se lyöttäytyi jonkun kanssa yksiin, mutta sellaista asianlaitaa ei milloinkaan kestänyt kovin kauaa.
Järveltä puhkuva tuuli tuntui aina vain yltyvän. Metka nousi lumen seasta ravistellen paksun tumman turkkinsa puhtaaksi hiutaleista. Sitten se lähti löntystämään poispäin rannasta. Jospa sitä vaikka löytäisi jonkin mukavan suojan? Metka ajatteli, mutta samassa sen juuri jänöjussilla täytetty maha murahti, ja se huokaisi. Metkalla tuntui olevan yhä nälkä riesanaan!


Viimeinen muokkaaja, Metka pvm La Tammi 08, 2011 4:30 am, muokattu 1 kertaa
Takaisin alkuun Siirry alas
Het#
Vakio laumalainen
Vakio laumalainen
Het#


Nainen Viestien lukumäärä : 404
Hahmot : Luumu, Häivä, Noki & Tuulenkuiske

Hukka ja toinen hukka ( Kutsupeli HetHukka ja Luumu)/ Loppu/ Empty
ViestiAihe: Vs: Hukka ja toinen hukka ( Kutsupeli HetHukka ja Luumu)/ Loppu/   Hukka ja toinen hukka ( Kutsupeli HetHukka ja Luumu)/ Loppu/ EmptyLa Joulu 18, 2010 9:12 pm

Samaan aikaan Metkan aterioidessaan, asteli nuori susineitomme Luumu Metkan lähettyvillä. Luumua hengästytti, koska se oli tullut tänne pakoon sille tapahtunutta onnetomuutta. Luumu oli kyllä lähinnä helpottunut siitä ettei se olllut joutunut virran viemäksi, mutta silti se vannoi pyhästi ettei se menisi jokitörmän kohtaamispaikalle ellei olllut pakko! Kun se huomasi Metkan narttumme ilahtui kovin. Se kiristi tahtinsa jolkotteluksi, ja olikin pian Metkan takana. Luumu tiesi ettei pelottelu ollut mukavaa mutta se oli nýt pelottelu tuulella."PÖÖ!" se karjaisi ja astui askeleen taaksepäin ettei toinen olisi pystynyt tekemään sille samoin. "Hei vaan, ja anteeksi jos pelästytin" Luumu töksäytti. "Olen Luumu, ja etsin seuraa" se sanoi ja kysyi samalla: "Kukas sinä olet ja mistä tulet? Anteeksi utelias luonteeni" se vielä lisäsi.

Luumu katseli Metkaa hännästä kuononpäähän. Sen mielestä Metka näytti oikein mukavalta neitoselta. Siitä voisi saada hyvän ja luotettavan toverin, Luumu ajatteli. Tietääköhän se jotakin Aarnimetsän laumasta, Lúumu mietti, ja päätti kysyä sitä heti kun oli saanut vastauksen ensimmäisiin kysymyksiinsä.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vierailija
Vierailija
Hukka ja toinen hukka ( Kutsupeli HetHukka ja Luumu)/ Loppu/ Empty
ViestiAihe: Vs: Hukka ja toinen hukka ( Kutsupeli HetHukka ja Luumu)/ Loppu/   Hukka ja toinen hukka ( Kutsupeli HetHukka ja Luumu)/ Loppu/ EmptySu Joulu 19, 2010 2:04 am

Metka Kuuli yllättäin askeleita aivan takaansa, ja oli juuri hölmistyneenä pyörähtämässä ympäri, kun säikähti sydänjuuriaan myöten karmivaa suden karjaisua. Metka oli saman tien taisteluvalmiina, karvat pystyssä ja julmat hampaat irvessä.
Sitten Metka hölmistyi jälleen, sillä tämä raivoisasti sen kimppuun käynyt naarashukka tervehtikin ystävällisesti ja töksäytteli tökerösti rivin kysymyksiä Metkalle.
Yhä pelottavan suuren ja hurjan näköisenä, mutta kasvoillaan kuitenkin selkeän hölmistynyt ilme Metka näytti todennäköisesti hyvin kummalliselta. " Anteeksi nyt vaan! Nyt en pysy perässä!" Suuri narttu ärähti ja rauhoittui sen verran että piilotti hampaansa ja rentoutti jännittyneinä olleet lihaksensa. Sitä katseli ruskeilla silmillä vaaleanrusehtava naarassusi, arviolta samoja ikiä Metkan itsensä kanssa. Otus ei näyttänyt agressiiviselta ollenkaan, enemmänkin se vaikutti uteliaalta, ja halukkaalta vaihtamaan muutaman sanan.
Takaisin alkuun Siirry alas
Het#
Vakio laumalainen
Vakio laumalainen
Het#


Nainen Viestien lukumäärä : 404
Hahmot : Luumu, Häivä, Noki & Tuulenkuiske

Hukka ja toinen hukka ( Kutsupeli HetHukka ja Luumu)/ Loppu/ Empty
ViestiAihe: Vs: Hukka ja toinen hukka ( Kutsupeli HetHukka ja Luumu)/ Loppu/   Hukka ja toinen hukka ( Kutsupeli HetHukka ja Luumu)/ Loppu/ EmptySu Joulu 19, 2010 11:44 pm

Luumu ei ajatellutkaan että, toinen olisi pelästynyt noin kovin. "Voi anteeksi jos pelästytin sinut pahoin" se pahoitteli toistamiseen. "Olen Luumu ja uusi näillä main. Halusin hieman juttuseuraan kun olen matkalla Aarnimetsän rajoille" narttu kertoili. "Ja anteeksi vielä kerran, ei ollut tarkoitus säikäyttää sinua pahasti" se vielä selvitteli aiheuttamaansa hämmennystä. "Jos vielä pystyt kertomaan minulle kuka olet niin voin sitten lähteä. Ei ole tietenkään pakko jos pidät minua liian uteliaana" narttu höpötti. Se heilautti häntäänsä ja astui askeleen eteenpäin. "Minulle tuli muuten hieman nälkä" se virkkoi. "Jos vain sinulle sopii voitaisiiin lähteä hetkeksi metsästämään". Odottaessaan toisen vastausta Luumu istahti ja mietti olikohan ollut liian päällekäyvä.


//tämä peli on sitten tapahtunut ennen kuin Luumu tapasi Viillon ja päätti liittyä Aarnimetsän laumaan//
Takaisin alkuun Siirry alas
Vierailija
Vierailija
Hukka ja toinen hukka ( Kutsupeli HetHukka ja Luumu)/ Loppu/ Empty
ViestiAihe: Vs: Hukka ja toinen hukka ( Kutsupeli HetHukka ja Luumu)/ Loppu/   Hukka ja toinen hukka ( Kutsupeli HetHukka ja Luumu)/ Loppu/ EmptyMa Joulu 20, 2010 12:56 am

Metka tuhahti närkästyneenä tälle Luumulle, kallisti hieman suurta päätään ja huokaisi.
" Minun nimeni on Metka. Olen laumaton hukka, ja vannoutunut sellainen olenkin"
Metka haistoi että tämä vieras narttukin oli laakson suurimman lauman, eli laumattomien jäsen, ja arveli sen olevan uusi laaksossa. Jokin naaraassa kertoi sen, vaikkei se mitään sellaista sanonutkaan.
Jahas. Vai metsästämään. Metkalle oli kyllä vieras käsite lähteä metsästämään, sillä se oli aina metsästämässä, mutta kyllä sen täytyi myöntää, että nälkä murisi sen suolissa äskeisen jänisreppanan jälkeenkin, joten se nyökkäsi Luumulle. " Saalistustoveri kelpaa...onkos sinulla sitten jo tutkalla joku isompi eläin?" Metka tosiaan toivoi, että Luumu oli ehdottanut seuraa siksi, että sillä oli joku iso riista kiikarissa, jota Metka ei ollut lähistöllä lainkaan huomannut. Isompien ötököiden kaatamiseen oli hyvä saada seuraa, silä se oli raskasta ja vaarallista puuhaa, ja hyvin harvoin oli edes mahdollisuuksien rajoissa yhden suden kaataa vaikkapa hirvi.
Takaisin alkuun Siirry alas
Het#
Vakio laumalainen
Vakio laumalainen
Het#


Nainen Viestien lukumäärä : 404
Hahmot : Luumu, Häivä, Noki & Tuulenkuiske

Hukka ja toinen hukka ( Kutsupeli HetHukka ja Luumu)/ Loppu/ Empty
ViestiAihe: Vs: Hukka ja toinen hukka ( Kutsupeli HetHukka ja Luumu)/ Loppu/   Hukka ja toinen hukka ( Kutsupeli HetHukka ja Luumu)/ Loppu/ EmptyMa Joulu 20, 2010 1:15 am

Luumu tähyili ympärilleen ja vastasi. "No, suurin piirtein kiikarissa olisi sellainen keskikokoinen naaras hirvi" se virkkoi. "Seuraa minua niin näytän sen sinulle" narttu lisäsi hieman vaivautuneena. Metka ei ilmeisesti ollut niinkään innostunut seurasta kuin Luumu. Tunnelmaa keventääkseen ja kävelyä mukavuuttaakseen se alkoi kertoa perheestään, kiinosti Metkaa tai ei. "Minulla on veli nimeltään Valko" se aloitti "Valko on useimmiten mukava ja hieman huvittava minusta, onhan hän minun pikkuveljeni" Luumu selosti. "Hän elää yhä tietääkseni ja on joku kaunis päivä lupautunut tulla tänne laaksoo minun luokseni. Vanhempani taas, no mitään ihmeellistä kerrottavaa heissä ei kai ole. Mukavia susia olivat joten olen kai tullut heihin. Molemmat ovat kuolleet raa´asti, mutta yksityiskohtia en kerro" Luumu päätti kertomuksesnsa.

"Katso" se huudahti Metkalle, kun he olivat kävelleet jonkin matkaa, "Tuolla on koko lauma!" Luumu pysähtyi ja katsahti Metkaan. Oliko tämä valmis, nartun haastava katse kertoi asiansa.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vierailija
Vierailija
Hukka ja toinen hukka ( Kutsupeli HetHukka ja Luumu)/ Loppu/ Empty
ViestiAihe: Vs: Hukka ja toinen hukka ( Kutsupeli HetHukka ja Luumu)/ Loppu/   Hukka ja toinen hukka ( Kutsupeli HetHukka ja Luumu)/ Loppu/ EmptyMa Joulu 20, 2010 1:39 am

Metka maiskautti huuliaan, kun kuuli Luumun kertovan olevansa naarashirven jäljillä." Seurataan!" Se huikkasi hilpeästi kun Luumu lähti kulkemaan edellä. Luumu jutellapöpötti koko ajan iloisesti, ja Metkan teki mieli ärähtää sille, että olisi hiljaa! Metsästämäänhän tässä mentiin! Tumma hukka oli Luumun knassa samaa mieltä siitä, että tämä ehdottomasti oli mukava susi, mutta Metka ei tällähetkellä ainakaan välittänyt mukavista susista. Metka oli leikkisä ja kepeäluonteinen otus, mutta metsästys oli sille pyhä asia, ja se oli muutenkin hiukan kärttyinen,koska oli vasta äskettäin pääsyt eroon Korresta, eikä ollut kuljeksinut omana yksinäisenä itsenään vielä kovin pitkään.

Metka jäykistyi niille jalansijoilleen, kun Luumu näytti sille hirvensä. Toden totta! Siellä oli kaksi naarashirveä ja kolme vasaa, jotka olivat edelliskesän satoa. Koko konkkaronkka näytti olevan hyvässä lihassa. Metka ei ollut tulipalojen jälkeen nähnyt yhtä meheviä hirven kankkuja missään, ja se päätteli että tämä joukko oli tullut jostain toisaalta laaksoon. Metka kyyristyi matalaksi lumihankeen, ja katsahti Luumuun valkeat kulmatäplät hypähtäen kehoittaakseen tätä tekemään samoin. Nyt ei saanut hätiköidä, vaan oli mietittävä tarkkaan, miten saalistus onnistuisi, ja aivan ensin, minkä hirven sudet valitsisivat? Susien edessä oli suuri kivenlohkare, ja Metka lähti varovasti ryömimään sitä kohti. Sen takana hukat olisivat hyvässä näkösuojassa ja saisivat rauhassa miettiä seuraavaa siirtoaan. Tuuli puuski lännestä päin, joten hirvet, jotka olivat susista katsoen pohjoisessa, eivät saattaisi millään haistaakaan niitä, elleivät ne törttöilisi oikein pahasti.
Takaisin alkuun Siirry alas
Het#
Vakio laumalainen
Vakio laumalainen
Het#


Nainen Viestien lukumäärä : 404
Hahmot : Luumu, Häivä, Noki & Tuulenkuiske

Hukka ja toinen hukka ( Kutsupeli HetHukka ja Luumu)/ Loppu/ Empty
ViestiAihe: Vs: Hukka ja toinen hukka ( Kutsupeli HetHukka ja Luumu)/ Loppu/   Hukka ja toinen hukka ( Kutsupeli HetHukka ja Luumu)/ Loppu/ EmptyMa Joulu 20, 2010 1:53 am

Luumu katsahti Metkaan, ja huomasi että narttu oli hiipimässä kohti kiveä. Luumu teki perässä ja arveli että kiven takaa olisi hyvä aloittaa hyökkäys. Se katsoi Metkaan ruskeilla silmillään. "No, minkä valitsemme?" se kysyi, "saat valita, minulle käy mikä vain". Luumu huomasi että tuuli alkoi nousta. Mutta he olivat hyvässä paikassa, tuulen suojassa,sen narttu tiesi. Luumu kyyristyi aivan ääneti, ettei sen silmiin olisi lentänyt lumihiutaleita. Se katsoi uudelleen Metkaa. Toinen osasi selkeästi saalistaa ja tiesi hyvät ja ovelat piilot. Sen olisi tehnyt mieli kehaista Metkaa, mutta tyytyi kuitenkin vain sanomaaan:"EN haluaisi hoputtaa, mutta pidäthän kiirettä" Luumu kehotti ja toivoi samalla ettei tämä saalistus reissu menisi aivan penkin alle!

//sori lyhyys//
Takaisin alkuun Siirry alas
Vierailija
Vierailija
Hukka ja toinen hukka ( Kutsupeli HetHukka ja Luumu)/ Loppu/ Empty
ViestiAihe: Vs: Hukka ja toinen hukka ( Kutsupeli HetHukka ja Luumu)/ Loppu/   Hukka ja toinen hukka ( Kutsupeli HetHukka ja Luumu)/ Loppu/ EmptyMa Joulu 20, 2010 3:39 am

Metka katsoi vaalenaruskeaa Luumua, ja sitten jälleen hirviä...mikä niistä nyt sitten valittaisiin? Molemmat aikuiset olivat huippukunnossa, eivätkä vasatkaan näyttäneet olevan heikkoja mistään kohtaa..." Mitä jos teemme niin, että toinen odottaa tässä väijyssä, ja toinen kiertää tuulensuojassa tuonne hirvien toiselle puolelle, ja ajaa ne tämän kiven ohi, jolloin väijyssä ollut hyökkää ensimmäisen vasan kimppuun, joka osuu kohdalle?" Metka sanoi arvioivasti ja käänsi katseensa kysyvästi Luumun puoleen. " Ei ehkä ole helppoa saada niitä juoksemaan juuri tästä ohi, mutta todennäköisin pakoreitti tämä on, koska muualla on paljon tiheämpi kasvusto. Tässä ei ole kuin tätä matalaa varvikkoa vain. Mitä mieltä sinä olet? ja kummanko roolin tahdot ottaa...oletko se joka jää väijyyn vai haluatko käydä hätistämässä ne liikenteeseen tuolta?"
Takaisin alkuun Siirry alas
Het#
Vakio laumalainen
Vakio laumalainen
Het#


Nainen Viestien lukumäärä : 404
Hahmot : Luumu, Häivä, Noki & Tuulenkuiske

Hukka ja toinen hukka ( Kutsupeli HetHukka ja Luumu)/ Loppu/ Empty
ViestiAihe: Vs: Hukka ja toinen hukka ( Kutsupeli HetHukka ja Luumu)/ Loppu/   Hukka ja toinen hukka ( Kutsupeli HetHukka ja Luumu)/ Loppu/ EmptyMa Joulu 20, 2010 3:50 am

"Jos teemme niin että sinä hätyytät saaliimme tänne, ja minä väijyn sitä tässä. En ole mikään mestari saalistaja´." Luumu ehdotti. sitten se vilkaisi ympärilleen ja huomasi että hirvet seisoivat hieman kauempana eivätkä olleet huomanneet heitä. "Ja minusta voisimme aloittaa tuosta vasasta" narttu ilmaisi vielä mielipiteensä. "Olipas tuo muuten hyvä suunnitelma" se kehaisi Metkaa. Luumu rakasti sitä että joku näytti tyytyväiseltä sen antamien kehujen jälkeen. Mutta ei se sentään kehuja jaellut, vaan vain silloin kuin oikeasti siltä tuntui. Luumu huomasi että tuuli nousi hieman, ja niimpä se hoputti hieman Metkaa. "Tuuli nousee joten pidetään kiirettä" se huomautti ja asettui valmius asentoon jossa se oli valmis raatelemaa kokonaisen hirvilauman

//sori lyhyys//
Takaisin alkuun Siirry alas
Vierailija
Vierailija
Hukka ja toinen hukka ( Kutsupeli HetHukka ja Luumu)/ Loppu/ Empty
ViestiAihe: Vs: Hukka ja toinen hukka ( Kutsupeli HetHukka ja Luumu)/ Loppu/   Hukka ja toinen hukka ( Kutsupeli HetHukka ja Luumu)/ Loppu/ EmptyTi Joulu 21, 2010 4:50 am

Suuri, tumma naarassusi kiersi taitavasti tuulta lukien, nopeasti ja varoen kohteena olevien hirvien tuolle puolen. Ollakseen niin suuri hukka se eteni todella vaivattomasti upottavassa lumihangessa.
Metka tunsi, miten sen suonissa kohisi ja sisällä alkoi myllertää niin tuttu, alkukantainen saalistuksen kiihko.
Narttu valitsi asemansa ikivanhan petäjän takaa, ja jäi hetkiseksi tarkkailemaan noita viittä hirveä. Ne tonkivat pitkillä kintuillaan syötävää lumen seasta, ja kai löysiväkin sieltä jotain, koska niiden suu näytti käyvän koko ajan.
Hirvet olivat yhdessä kasassa susien väijymän alueen keskellä, ja Metka arvioi niiden karkaavan juuri siihen suuntaan, missä Luumu odotti, jos se loikkaisi suoraa laumaa pahki.
Ja niin se sitten hyppäsi.
Hirvet karahtivat odotetusti pakolaukkaan niin, että lumi pöllysi ympäriinsä, eikä Metka saattanut hetkeen nähdä yhtään mitään. Kun se sitten vihdoin taas näki ympäristönsä, se näki jotain, mitä ei olisi odottanut näkevänsä; Suuri naarashirvi oli nimittäin kääntynyt ympäri, mahdollisesti Luumun säikäyttämänä, ja puski nyt Metkaa kohti pää alhaalla ja tarkoituksenaan selvästi tallata inhottava lihansyöjä jalkoihinsa juuri sillä sekunnilla.
Takaisin alkuun Siirry alas
Het#
Vakio laumalainen
Vakio laumalainen
Het#


Nainen Viestien lukumäärä : 404
Hahmot : Luumu, Häivä, Noki & Tuulenkuiske

Hukka ja toinen hukka ( Kutsupeli HetHukka ja Luumu)/ Loppu/ Empty
ViestiAihe: Vs: Hukka ja toinen hukka ( Kutsupeli HetHukka ja Luumu)/ Loppu/   Hukka ja toinen hukka ( Kutsupeli HetHukka ja Luumu)/ Loppu/ EmptyKe Joulu 22, 2010 1:35 am

Luumu säikähti kun huomasi että hirvi oli ryntäämässä kohti Metkaa. Se ei halunnut jättää ystävää pulaan vaan halusi ehdottomasti auttaa. Niimpä narttumme syöksähti esiin piilostaan ja lähti lumi pöllyten kohti naaras hirveä. Luumu iski veitsenterävillä hampaillaan hirven takamukseen ja puraisi voimakkaasti sitä. Hirvi kavahti taaksepäin ja potki etujaloillaan ilmaa. Salaman nopeasti Luumu syöksähti Metkan eteen ja tönäisi tämän lumihankeen. Hirvi lähti jalat lunta auraten juoksemaan verinen haava takapuolessaan. Pian se katosi näkyvistä niin kuin muutkin hirvet.

Pitkän hiljaisuuden jälkeen kun Luumu oli saanut hengityksensä tasautumaan se kysyi huolissaan Metkalta joka makasi sen vieressä: "Oletko kunnossa? Arvaa kuika pelästyin kun huomasin tuon äskeisen, mutta sinä varmasti pelästyit veilä enemmän! Ketäköhän saat kiittää ettet joutunut hirven ruuaksi vaikka hirvet eivät syökkään susia!"
Takaisin alkuun Siirry alas
Vierailija
Vierailija
Hukka ja toinen hukka ( Kutsupeli HetHukka ja Luumu)/ Loppu/ Empty
ViestiAihe: Vs: Hukka ja toinen hukka ( Kutsupeli HetHukka ja Luumu)/ Loppu/   Hukka ja toinen hukka ( Kutsupeli HetHukka ja Luumu)/ Loppu/ EmptyKe Joulu 22, 2010 10:11 am

Metka pudisteli päätään hetkisen hiukan pökerryksissä, sillä se oli saanut melkoisen tärskyn. Sitten se katsoi Luumuun.
" Kiitos kovin, Luumuseni. En joutunut hirvenruoaksi, mutta ei hirvikään meidän! Lähdetään sen perään samantien! Näytti, että onnistuit repäisemään sen takamukseen kunnon palkeenkielen, sen kanssa meidän ei tarvitse jäljittää lehmää pitkään. Haava hidastaa sitä.Tule!"
Näin sanottuaan Metka loikkasi samaan suuntaan, kuin minne hirvet olivat kaikonneet, ja lähti jolkottamaan niiden jälkiä haistellen vauhtia, joka oli hitusen reippaampi kuin sen tavallinen matkanteko vauhti.
Takaisin alkuun Siirry alas
Het#
Vakio laumalainen
Vakio laumalainen
Het#


Nainen Viestien lukumäärä : 404
Hahmot : Luumu, Häivä, Noki & Tuulenkuiske

Hukka ja toinen hukka ( Kutsupeli HetHukka ja Luumu)/ Loppu/ Empty
ViestiAihe: Vs: Hukka ja toinen hukka ( Kutsupeli HetHukka ja Luumu)/ Loppu/   Hukka ja toinen hukka ( Kutsupeli HetHukka ja Luumu)/ Loppu/ EmptyTo Joulu 23, 2010 10:19 pm

Narttumme oli mielissään ansaituista kiitoksista. Kun se huomasi että Metka oli lähdössä jäljittämään hirveä, se ampaisi sen perään. Molemmat kulkivat nenä maassa haistellen jälkiä ja verivanaa. Pian ne löysivätkin etsimänsä hirven, se oli ruokailemassa pusikossa. *Todentotta* Luuumu ajatteli, *saimpa minä repäistyä sen takapuoleen aika moisen haavan!*. Hetken Luumu mietti miten heidän olisi viisainta toimia. Ei se kauaa ehtinyt miettiä kun jo sanoi: "HAluan tällä kertaa ajaa hirven sinun luoksesi" se sanoi ja jatkoi "´mene sinä tuon hieman lahon puun taakse piiloon ja väijy siellä sen aikaa kun minä olen hätyytämässä saalistamme sinne" narttu neuvoi. "Sopiiko tämä sinulle?" se kysyi varmistuakseen vielä asiasta.

//pahoittelen, lyhyttä pukkaa//
Takaisin alkuun Siirry alas
Vierailija
Vierailija
Hukka ja toinen hukka ( Kutsupeli HetHukka ja Luumu)/ Loppu/ Empty
ViestiAihe: Vs: Hukka ja toinen hukka ( Kutsupeli HetHukka ja Luumu)/ Loppu/   Hukka ja toinen hukka ( Kutsupeli HetHukka ja Luumu)/ Loppu/ EmptyPe Joulu 24, 2010 4:33 am

Hirvi oli todella kunnolla loukkaantunut, kun oli nyt jo pysähtynyt, eikä jaksanut enää paeta..no, kyllä sen kinkussa olikin aivan kunnollinen ja syvä haava, joka vuosi vuolaasti.
" Minusta meidän kannaattaa vain iskeä suoraa sen kimppuun, koksa se on jo valmiiksi yksin, ja niin surkeassa kunnossa, ettei pääse karkaamaan meiltä millään." Tämän sanottuuaan Metka syöksähti eteenpäin, ja oli loukkaantuneen hirvilehmän kaulassa roikumassa ennenkö se ehti huomata yhtään mitään. Kauaa susi ei siinä kuitenkaan pysynyt, vaan hirvi sai sen irroitettua lähtemällä reuhtomaan metsikköön. Metka oli kuitenkin iskenyt kunnolla, joten hirvi heikkenisi hyvin pian. Narttu ei ollut varma oliko se osunut suoneen, mutta uskoi niin.
Sitten se keräsi itsensä hangesta, jonne oli mätkähtänyt, ja etsi samalla Luumu katseellaan.
Takaisin alkuun Siirry alas
Het#
Vakio laumalainen
Vakio laumalainen
Het#


Nainen Viestien lukumäärä : 404
Hahmot : Luumu, Häivä, Noki & Tuulenkuiske

Hukka ja toinen hukka ( Kutsupeli HetHukka ja Luumu)/ Loppu/ Empty
ViestiAihe: Vs: Hukka ja toinen hukka ( Kutsupeli HetHukka ja Luumu)/ Loppu/   Hukka ja toinen hukka ( Kutsupeli HetHukka ja Luumu)/ Loppu/ EmptyTo Joulu 30, 2010 8:49 pm

Kun Luumu huomasi että Metka oli jo ehtinyt hyökätä hirven kimpuun, se syöksähti epäröimättä sen kimppuun. Narttu pomppasi hirven kylkeen kiinni. Se ei kuitenkaan pysynyt siinä kauaa, sillä sen hyökkäys ei ollut onnistunut täydellisesti. Luuumu tömähti pehmeään lumeen, ja etsi Metkan katseellaan. Toinen makasi sen lähellä, myöskin lumihangessa. "Olit oikeassa, se on liian heikko paetakseen" Luumu sanoi ja yritti koota itsensä pystyyn. Se ei kuitenkaan onnistunut, sillä sen jalka oli osunt teräväreunaiseen kiveen. Luumu vinkaisi tuskasta kun se tunsi viiltävän kivun jalassaan. Narttu alkoi nuolla kipeää paikkaa kiireesti, se halusi jatkaa metsästystä. Kipu hellitti vähitellen ja Luumu yritti nousta ylös. NArtun jalka kesti ja siksi se lähti hurjaan takaa-ajoon. Hirvi oli päässyt etenemään hieman kauemmas heistä, mutta se ei kyllä Luumulta karkaisi.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vierailija
Vierailija
Hukka ja toinen hukka ( Kutsupeli HetHukka ja Luumu)/ Loppu/ Empty
ViestiAihe: Vs: Hukka ja toinen hukka ( Kutsupeli HetHukka ja Luumu)/ Loppu/   Hukka ja toinen hukka ( Kutsupeli HetHukka ja Luumu)/ Loppu/ EmptyKe Tammi 05, 2011 11:00 am

// "Toinen makasi sen lähellä, myöskin lumihangessa." Tuo on ns. auto hittaamista, elikkäs minun hamollani pelaamista, ja soo, soo kiellettyä. Eipä mtn. vakavaa, mutta Metka oli siis mennyt jo sen hirven kintereille :) Anteeksi tämä kesto, mutta en ole huomannut vastaustasi aiemmin. Syytettän siitä nyt noiden punaisten pallojen joukkopakoa. //

Metka juoksi hirven takana, sen kintereitä näykkien, ja väistellen voimakkaita takajalkoja. Kun Luumua ei alkanut näkyä, Metka huolestui. Oliko tämä loukkaantunut? Jäänyt kenties hirven jalkoihin? Mutta kohta Metka saattoi kuulla toverinsa kiitävät askeleet takaansa, ja helpottuneena narttu saattoi jälleen keskittyä täysillä jahtiin.
Hirvilehmä hidasti jo. Se ei jaksanut kauempaa pitää yllä näinkään kovaa vauhtia tälläisessä kunnossa; jo aivan henkitoreissaan.
Metka kiri hirven rinnalle, ja loikkasi jälleen eläimen kaulaan kiinni. Nyt sillä oli hyvä ja tukeva ote, ja se saattoi tuntea lämpimän,raudan makuisen ja makean veren valuvan alas kurkkuunsa. Metka piti kiinni ja toivoi hirven pian uupuvan, mutta hirvi puski hangessa aina vain eteenpäin, ja yritti irrottaa sutta kaulaltaan törmäilemällä puihin ja kiviin.
Takaisin alkuun Siirry alas
Het#
Vakio laumalainen
Vakio laumalainen
Het#


Nainen Viestien lukumäärä : 404
Hahmot : Luumu, Häivä, Noki & Tuulenkuiske

Hukka ja toinen hukka ( Kutsupeli HetHukka ja Luumu)/ Loppu/ Empty
ViestiAihe: Vs: Hukka ja toinen hukka ( Kutsupeli HetHukka ja Luumu)/ Loppu/   Hukka ja toinen hukka ( Kutsupeli HetHukka ja Luumu)/ Loppu/ EmptyKe Tammi 05, 2011 8:21 pm

Luumu juoksi haavastaan huolimatta Metkan perään ja saavutti hirven pian. Kun se huomasi että Metka oli iskenyt hirven kaulaan, se hyökkäsi itse sen takapuoleen. Veri alkoi valua nartun kurkusta alas. Luumu iski vielä kovempaa ja tällä kertaa hirvi mätkähti lumihankeen. Se ei ollut vielä kuollut mutta jos ne vielä hiukan sitä kiduttaisivat, se kuolisi kyllä pian.

Luumu valmistautui uuteen hyökkäykseen. Narttu otti vauhtia ja hyppäsi sen kaulaan. Hirvi ravisteli kuitenkin sen irti helposti ja Luumu mätkähti hankeen. Uudelleen yrittäessään narttu sai paremman otteen ja hirvi kiljahti kivusta tuntiessaan hampaiden porautuen ihoonsa. Kohta se kuolisi siitä Luumu meni takuuseen.

//anteeksi, ja ei mitään, kyllä minullakin joskus kestää//
Takaisin alkuun Siirry alas
Vierailija
Vierailija
Hukka ja toinen hukka ( Kutsupeli HetHukka ja Luumu)/ Loppu/ Empty
ViestiAihe: Vs: Hukka ja toinen hukka ( Kutsupeli HetHukka ja Luumu)/ Loppu/   Hukka ja toinen hukka ( Kutsupeli HetHukka ja Luumu)/ Loppu/ EmptyKe Tammi 05, 2011 11:12 pm

Lopulta lumikinokseen tuuskahtanut hirvi veti viimeisen henkäyksensä, ja kaato oli valmis. Lopen uupunut Metka iroitti vihdoin hampaansa saaliin kaulasta, ja lässähti lumeen sen viereen. Metka läähätti kiivaasti vaalenapunainen kieli toisesta suupielestä ulos roikkuen, ja katseli Luumua kohti.
Metka oli yltä päältä tuoreessa hirven veressä. Kuono, kaula,lavat ja etukäpälät olivat värjääntyneet taistossa punaisiksi, ja narttu oli varsin brutaali näky. Se alkoi hitaasti nuoleskella etukäpäliään puhtaaksi, mutta oli yhä niin uuvuksissa, ettei jakasanut vielä ruveta syömään. " Syö sinä vain jo, jos mielesi tekee, ei tarvitse odotella minua" Metka sanoi luumulle ystävällisesti. " Minä syön sitten, kun olen palautellut hieman voimiani ensin"
Takaisin alkuun Siirry alas
Het#
Vakio laumalainen
Vakio laumalainen
Het#


Nainen Viestien lukumäärä : 404
Hahmot : Luumu, Häivä, Noki & Tuulenkuiske

Hukka ja toinen hukka ( Kutsupeli HetHukka ja Luumu)/ Loppu/ Empty
ViestiAihe: Vs: Hukka ja toinen hukka ( Kutsupeli HetHukka ja Luumu)/ Loppu/   Hukka ja toinen hukka ( Kutsupeli HetHukka ja Luumu)/ Loppu/ EmptyPe Tammi 07, 2011 12:24 am

Hirven kaaduttua maahan, Luumu juoksi katsomaaan Metkaa heidän saalistaan. Nartunkin sydän hakkasi kiivaasti mutta kyllä se silti pystyi syömään, kerta Metkaa ei tarvinnut odotella. Se iski hampaansa tuoreeseen lihaan ja repäisi kunnon palasen. Maukas liha teki hyvää sen kurnivalle vatsalle jA tarpeeksi syötyään se kellahti lumihankeen lepäämään. "Sinun vuorosi, olen syönyt kyllikseni" se sanoi Metkalle. "minun täytyy mennä, olen jo saalistanut riittävästi" narttu huokaisi voipuneena. "Nähdään joskus" se huikkasi ja lähti jolkottelemaan lumihangessa jalkojaan nostellen, ja katosi pian lumisten puiden taakse
Takaisin alkuun Siirry alas
Sponsored content

Hukka ja toinen hukka ( Kutsupeli HetHukka ja Luumu)/ Loppu/ Empty
ViestiAihe: Vs: Hukka ja toinen hukka ( Kutsupeli HetHukka ja Luumu)/ Loppu/   Hukka ja toinen hukka ( Kutsupeli HetHukka ja Luumu)/ Loppu/ Empty

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Hukka ja toinen hukka ( Kutsupeli HetHukka ja Luumu)/ Loppu/
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1
 Similar topics
-
» Hukka
» Uusi hukka (tutustumispeli - avoin)
» Uusi hukka (tutustumispeli - avoin; loppunut)

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ab Lupus :: Joutomaat (in-game) :: Liuskakivikon kohtaamispaikka-
Siirry: