Ab Lupus
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ab Lupus

Missä voitto tai tappio ei ole vain sinun, se on teidän. --- Muistetaan olla uskollisia realismille.
 
PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

 

 SÄÄNTÖLISÄYS 2011

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Trisha
Alfa Wolf
Alfa Wolf
Trisha


Nainen Viestien lukumäärä : 1914
Hahmot : Ovela, Katala

SÄÄNTÖLISÄYS 2011 Empty
ViestiAihe: SÄÄNTÖLISÄYS 2011   SÄÄNTÖLISÄYS 2011 EmptyTo Tammi 13, 2011 4:18 am

Jotta useampien pelaajien yhteiset pelit sujuisivat tästä lähin jouhevammin, on enemmistön päätöksellä päätetty ottaa käyttöön viikon takaraja. Tämä tarkoittaa sitä, että vuoroaan viikon odotuttanut pelaaja, oli hänen poissaolonsa syy mikä tahansa, voidaan sivuuttaa pelissä ja vuorojen pelaamista jatkaa. Hänen hahmoaan EI SAA tulevissa vuoroissa autohitata; oletusarvoisesti se vain on hiljaa ja paikoillaan. Kun pelaaja palaa peliin, hän voi hypätä mukaan vanhan järjestyksen mukaisesti, eli kirjoittaa vuoronsa sen pelaajan jälkeen, jonka jälkeen hän alun perinkin aina vuoronsa kirjoitti. Näin alkuperäinen vuorojärjestys ei sotkeennu.

Mikäli peli on sellainen, ettei yhden pelaajan sudella ole asiaan suurtakaan vaikutusta (ainakaan sillä hetkellä), saavat muut pelaajat jatkaa peliä muutaman kierroksen ajan. Näiden vuorojen aikana poissaolevan pelaajan suteen ei edelleenkään saa vaikuttaa. Mikäli jokaisella sudella on pelissä tärkeä rooli, muut pelaajat pysähtyvät yhden kierroksen jälkeen odottamaan poissaolijaa. Mikäli hän ei ole ilmoittanut poissaolonsa syytä tai ei vastaa peliin, muut saavat vielä yhden lisäviikon jälkeen poistaa hänet pelistä. Hänen vuorojaan ei tarvitse enää odottaa eikä hän voi palata peliin kysymättä ensin lupaa kanssapelaajiltaan.

Pelitoverien tarvitsee siis odottaa yhden pelaajan vuoroja yhteensä 2 viikkoa.

Mikäli pelaaja ilmoittaa poissaoloistaan, voi peliporukka sopia itse, hypätäänkö hänen vuorojensa yli kerran vai useammin vai odotetaanko hänen paluutaan. Pelaajat saavat myös asettaa itse takarajoja, kunhan raja sopii kaikille.

Uudistuksen on tarkoitus mahdollistaa monen pelaajan pelien jouheva eteneminen ja välttää isoille peleille tyypillinen lässähtäminen.

-ylläpito

_________________
SÄÄNTÖLISÄYS 2011 Blogibannerbutto
Ovela | Katala | Koko
Takaisin alkuun Siirry alas
http://deepunder.wordpress.com
 
SÄÄNTÖLISÄYS 2011
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1
 Similar topics
-
» TOUKOKUU 2011
» Mullistus 2011!
» MARRASKUU 2011
» TAMMIKUU 2011
» TAMMIKUU 2011

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ab Lupus :: YLLÄPITO :: Uutiset-
Siirry: