Ab Lupus
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ab Lupus

Missä voitto tai tappio ei ole vain sinun, se on teidän. --- Muistetaan olla uskollisia realismille.
 
PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

 

 Häivä (tietoja uudistettu!)

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Het#
Vakio laumalainen
Vakio laumalainen
Het#


Nainen Viestien lukumäärä : 404
Hahmot : Luumu, Häivä, Noki & Tuulenkuiske

Häivä (tietoja uudistettu!) Empty
ViestiAihe: Häivä (tietoja uudistettu!)   Häivä (tietoja uudistettu!) EmptyTo Tammi 20, 2011 12:52 am

Perustiedot
Nimi: Häivä                              
Ikä: 2 -vuotias
Skp: Narttu
Rotu: Sekarotuinen
Lauma: Laumaton
Asema:-

Suhteet
Isä: Nuoska
Emo: Kiilto
Sisarukset: Hyena (uros)
Tavannut: Pyry, Luumu, Hohto, Hurme, Noki
Ystävät: Hohto(ko)
Ihastus: -
Puoliso: -
Jälkikasvu: -
Veriviholliset: - (inhoaa Luumua)

Kuva:Häivä

Ulkonäkö
Häivä on pienikokoinen, matalasäkäinen narttu. Se on siroluinen ja nartun melko ohut turkki tuo selvästi esille sen muodot. Lähes kaikki, mitä neidin turkin ja luiden välissä on, on lihasta. Sen ansiosta Häivä pystyy ottamaan nopeita spurtteja ja näin hämätä vastustajaansa. Kovin kestävä juoksija se ei kuitenkaan ole. Eikä voimakaskaan. Sen sijaan narttu on ketterä ja se loikkiikin pitkälle ja korkealle. Häivällä on lyhyet, hoikat jalat sekä melko lyhyt häntä. Nartun korvat ovat suuret, päistä pyöristyvät ja sen kasvojen profiili on siro ja arvokas. Kuono on keskimittainen, tassut ovat neidin kokoon nähden suuret.
Kasvaessaan nuorukainen on saanut ulkomuotoonsa enemmän kauneutta ja narttumaisia piirteitä. Sen turkki on nartun vanhetessa valkoistunut, sekä neidin silmät ovat saaneet väriä. Nykyään ne ovat tumman lämpimänruskeat. Karva on siis lähes kauttaaltaan luonnonvalkoinen, joissain kohdissa saatta vielä olla jämiä pentuturkin rusehtavista ja harmaista läikistä. Turkin laatu on keskivahvaa, pörröistä ja hapsuista. Tuuheimmillaan se on kaulassa ja rinnassa sekä niskassa ja poskissa. Häivä yrittää pitää huolen karvastaan, mutta paksu turkki takkuuntuu helposti. Siksi valkoturkin puku näyttääkin usein hiukan siivottomalta. Häivän ulkomuoto on huomattavasti aikuisunut pentuajoilta, sitä voisikin sanoa ehkä hiukan karulla tavalla hurmaavaksi.

Luonne
Häivä on hurjapäinen susi, se itse tekee elämästään ainaista seikkailua. Narttu rakastaa vaarantunnetta ja jännitystä, se ei ikinä kadu tekemisiään. Neiti tietää varsin hyvin mikä on oikeaa ja mikä väärää, ei siltä älyä sentään puutu. Mutta sääntöjen noudattaminen on eri asia. Häivä rakastaa puuhata kaikkea salaista ja kiellettyä, eikä se yleensä pokerinaamansa ja kadehdittavan hyvän valehtelukykynsä ansiosta jää kiinni. Joskus nuorukainen saatta käyttäytyä hyvinkin viehkosti ja flirttailevasti, töksäyttää jotain pervoa tai työntää kuononsa aivan toisen naamaan kiinni. Tämä on Häivästä vain hauskaa, se rakastaa hämmentää muita.
Valkoturkki on omiaan suostuttelussa, sillä on uskomaton taito saada muut vakuuttuneeksi omasta suunnitelmastaan tai mielipiteestään. Se pystyy tarpeen tullen heittäytymään mielistelijäksi ja lässyttää pehmeitä, muttei tee sitä mielellään... Nartun pentuaikojen huomiontarve on suurilta osin kadonnut, enää se ei ärsytä suurempiaan tahallaan. Ei, enää neiti ei ole hölmö huomionkipeä pentu. Sen päähän on kasvanut tämän tilalle hurjasti älyä ja järjestelmällisyyttä. Lisäksi neiti opettelee kunnioittamaan vanhempiaan, muttei silti siedä mitä tahansa käytöstä heiltäkään.

Kuitenkin narttu on vasta "teini-iässä".Se osoittaa hyvin selvästi jos jokin asia ei sitä miellytä eikä pelkää kertoa kantaansa asiaan, mutta narttu on kuitenkin taipuvaisempi kuin ennen. Uhma saatta nousta sen päähän tilanteesta riippumatta ja silloin valkoturkin on vaikea hallita itseään. Nuori pitää marisemisesta ja valittamisesta, mutta se kuitenkin tietää missä menee raja. Mielialojen kova vaihtelu saa nuorukaisen joskus masentuneeksi ja uupuneeksi, onhan se vasta kasvava nuorsusi. Häivä ei kuitenkaan halua muiden huolehtivan itsestään, siksi se yrittääkin usein esittää pirteämpää kuin onkaan...

Kun Häivä tapaa uuden suden, se selvittää heti onko tästä ystäväksi. Nuorukainen vaihtaa pari sanaa, kyselee yhtä sun toista ja vaikuttaa kiinnostuneelta toisen asioista. Se ei kerro itsestään vielä paljon mitään. Jos toinen ei olekaan ystävätyyppiä, neiti ei halua ottaa riskiä, että sen itsestään kertomia tietoja voitaisiin käyttää sitä vastaan... Narttu ei siedä sitä, että sen nenille hypitään, se ei katso hyvällä pöyhkeilijöitä tai liian nöyristeleviä susia. Tällaisista tapauksista neiti yrittää päästä mahdollisimman nopeasti eroon. Joskus nuorukainen myös käyttää hyödyllisinä katsomiaan susia omiin tarpeisiinsa, mutta kun toisesta ei ole enää hyötyä, Häivä välttelee kyseistä sutta parhaansa mukaan.
Jos uusi tuttavuus kuitenkin vaikuttaa siedettävältä ja ehkä jopa kiinnostavaltakin persoonalta, Häivä muuttuu avoimemmaksi ja alkaa tehdä lähempää tuttavuutta toisen kanssa. Avautuessaan Häivä onkin yllättävän miellyttävää seuraa, sillä se on aidosti kiinnostunut toisen asioista. Tämä saattaa johtua osittain siitä, että narttu yrittää selvittää kaiken mahdollisen keskustelukumppanistaan. Sen pentuaikojen uteliaisuus ei ole siis kadonnut. Neiti osaa vain kätkeä sen paremmin, eikä se enää kysele tyhmiä niinkuin aikaisemmin. Lisäksi nuorukainen haluaa oikeita ystäviä ympärilleen ja heistä Häivä todella välittää.
Häivä on siis huomattavasti aikuistunut, mutta edelleen se rakastaa kujeilua yllyttäen ystävänsä mukaan ties mihin...

Historiikki
Häivä syntyi kaukana laaksosta pieneen ja haavoittuneeseen laumaan. Johtaja oli juuri kuollut ennen Häivän syntymää ja lauma oli pahasti eksyksissä. Pienen narttupennun vanhemmat erottautuivat hetkeksi laumasta että heidän pentunsa saisi kasvaa rauhassa. Nartusta varttui pian itsenäinen ja seikkailunhaluinen nuorukainen ja se halusi päästä "lentämään" pesästä. Niimpä kun sen vanhemmilla ei ollut mitään sitä vastaan, Häivä lähti kohti lupuksen laaksoa. Se pyysi kuitenkin veljeään Hyenaa tulemaan hänen mukaansa kun ehtisi.

Tapahtunutta
-Häivä on pääsääntöisesti harhaillut suden luota toiselle.
-Lupasi Hohdolle, että jonakin päivänä liittyy Rinnemetsän laumaan.

Pelaaja:Het#
Pelipaikka:Ab Lupus
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Häivä (tietoja uudistettu!)
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1
 Similar topics
-

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ab Lupus :: OFF-GAME :: Hahmot - Laumattomat-
Siirry: