Ab Lupus
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ab Lupus

Missä voitto tai tappio ei ole vain sinun, se on teidän. --- Muistetaan olla uskollisia realismille.
 
PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

 

 Hurme

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
harinezumi
Valvoja
Valvoja
harinezumi


Nainen Viestien lukumäärä : 1455
Hahmot : Tuuli, Surma, Hohto, Ronski, Hurme

Hurme Empty
ViestiAihe: Hurme   Hurme EmptyTo Helmi 10, 2011 7:17 am

Hurme HUKKAAN
by Bruce McKay, flickr.com

Nimi: Hurme
Ikä: 3
Sukupuoli: Uros
Lauma: -
Luonne: Hurme on kuin pahasuinen ja koppava teini; ilkeä ja hiukan aggressiivinen. Se on mustaturkin oppima tapa reagoida kaikkeen uuteen. Tämä uros ei kestä ketään, joka hyppii sen kuonolle. Se sanoo asiat suoraan miten se ajattelee, ilman mietiskelyä, mielistelyä ja nöyristelyä. Hurme näkee itsensä täydellisenä ja muista uros löytää aina jotain vikaa. Muiden auttaminen ei myöskään kuulu sen harrastuksiin. Se pyrkii aina itselle mahdollisimman parhaaseen lopputulokseen kaikessa. Kun tilanne näyttää toivottomalta, se pyrkii tilanteesta pois puhumalla, koska voimaa sillä ei ole nimeksikään. Mikäli puhuminen ei auta, käytetään voimaa. Hurme ei luota muihin susiin, saati sitten ystävystyisi niiden kanssa. Hurmeen saa vakuuttumaan vain, jos susi on mahdollisimman samankaltainen mitä se itse on, onhan se itse täydellisyys eikä vähempi riitä. Se yrittää päteä kaikella, mitä se tietää.
Ulkonäkö: Lähestulkoon musta turkki ja pistävän keltaiset silmät. Hurme ei ole erityisen kookas tai massiivinen, päinvastoin. Se on solakka ja aika hintelä. Voimaa sillä ei ole paljoakaan, mutta notkeutta ja nopeutta kyllä.
Historiikki: Hurme syntyi tuttuakin tutummassa laaksossa, lähellä Nuormetsän ja Aarnimetsän rajoja. Se eli ensimmäiset elinvuodet hyvin vaatimattomasti emonsa kanssa, vaellellen ympäri laumattomien alueita ja vältellen yhteenottoja eri laumojen kanssa. Hiljattain sen emo menehtyi laaksoon tulleeseen rabiekseen. Uros suree emonsa kuolemaa, olihan se ainoa susi johon se joskus oli luottanut. Yksinäinen Hurme kuljeskele nyt itsekseen, haastaen tahallaan tai tahattomasti riitaa ohikulkevien kanssa. Juuri tämä yhtäkkinen yksinäisyys on saanut Hurmeen käyttämään kaiken sen sopeutumiskyvyn mitä sillä on, tottuakseen elämään jotenkuten itsekseen._________________
Harinezumin rakkaat sätkynuket:
¤Tuuli ¤ Surma ¤ Hohto ¤ Ronski ¤ Hurme ¤
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Hurme
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ab Lupus :: OFF-GAME :: Hahmot - Laumattomat-
Siirry: