Ab Lupus
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ab Lupus

Missä voitto tai tappio ei ole vain sinun, se on teidän. --- Muistetaan olla uskollisia realismille.
 
PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

 

 Mäkärä

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Naar
Valvoja
Valvoja
Naar


Nainen Viestien lukumäärä : 2411
Hahmot : Tuisku, Säde, Vinha, Kosto, Usko, Hukka, Kipinä ja Mäkärä

Mäkärä Empty
ViestiAihe: Mäkärä   Mäkärä EmptySu Huhti 24, 2011 10:16 am

Nimi: Mäkärä

Ikä: Nuori aikuinen

Skp: Narttu

Lauma: Laumaton

Asema: -

Verisiteet: Isä Murto (kuollut), emä Kärppä (kuollut)

Mäkärä Mmmaz
Photo by Arctic Wolf Pictures

Ulkonäkö:
Mäkärä on pienikokoinen, tanakka susi. Sillä on lyhyet, mutta vahvat jalat ja pehmeät piirteet. Turkki on musta ja pohjavilla suojaa sutta talven pakkasilta. Päältä karvapeite on karkea. Häntä on lyhyt ja tuuhea.
Mäkärän korvat ovat pienehköt ja kärjistä suipot. Mäkärää voisi kuvata hyvin sieväksi, mutta sen kasvoissa on kaksi vanhaa arpea, joista toinen kulkee vasemman silmän yli otsalle asti. Nartun silmät ovat jäisen harmaat.

Luonne:
Mäkärä on nuoreksi sudeksi vakava ja kylmä. Sillä on lyhyt pinna, mutta sitä parempi itsekuri ja kunnioitus itseään kohtaan. Mäkärä ei kumarra ketään, mutta sitä viehättää sudet jotka pärjäävät vaikeassakin ympäristössä oveluudellaan tai taidoillaan. Vaikka narttu on ulkoisesti äkäinen eikä peräänny jotain puolustaessaan, se rakastaa rauhaa ja välttää konflikteja.
Narttu kävi pentuna kovan koulun erämaiden julmuudesta. Siksi se viihtyy lauman turvassa, vaikka ei useinkaan anna ymmärtää niin. Historiansa takia Mäkärä ei käsitä laumasusien välistä kiintymystä, vaan suhtautuu susiin viileän laskelmoivasti.

Historia:
Mäkärä syntyi pohjoisen aroilla, missä talvet olivat ankaria ja kesät lohduttoman viileitä. Se eli ensimmäiset vuotensa laumantapaisen susiporukan kanssa, jonka jäsenet olivat tekemisissä toistensa kanssa vain selviytyäkseen. Useat näistä susista kuolivat nälkään ja kylmään tai lähtivät pitkälle matkalle etelään etsimään ravinteikkaampaa reviiriä. Mäkärän omat vanhemmat menehtyivät pitkillä metsästysretkillä, ja narttu säilyi hengissä vain turvautumalla vieraisiin susiin, oppimalla nopeasti ja varastamalla.
Mustaturkin ollessa parin kesän ikäinen oli susien asuttamille alueille tulossa hirveimmät pakkaset miesmuistiin. Kun susia alkoi yksi toisensa jälkeen kuolla Mäkärän ympärillä, päätti narttu ottaa opikseen niistä ja lähti etsimään eteläisempiä elinalueita, päätyen lopulta neljän lauman asuttamaan Laaksoon. Mäkärä jäi talveksi. Se oli ihmeissään talven leutoudesta ja siitä, miten monet saaliseläimet jäivät lumesta huolimatta Laaksoon. Vuorilta virtasi voimakkaita jokia, ja vettä oli aina saatavilla.
Palaneet metsät olivat merkkinä elämän uudistumisesta ja kestosta sekä susilaumat olivat vahvoja.
Mäkärä päätti jäädä.


Mäkärä Jiikc
Mäkärä & Art © Naar

Mäkärä Mkrjaharakka
Mäkärä © Naar, art & Harakansilmä © Shui

Mäkärä Mksy
Mäkärä © Naar, art © Saiccu
Takaisin alkuun Siirry alas
https://www.facebook.com/milla.wickstrom
 
Mäkärä
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1
 Similar topics
-

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ab Lupus :: OFF-GAME :: Hahmot - Laumattomat-
Siirry: