Ab Lupus
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ab Lupus

Missä voitto tai tappio ei ole vain sinun, se on teidän. --- Muistetaan olla uskollisia realismille.
 
PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

 

 Turta(Kuolema)

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Shui
Vakio laumalainen
Vakio laumalainen
Shui


Nainen Viestien lukumäärä : 2116
Hahmot : Seinäruusu, Harakansilmä, Kissankello, Turta, Sudenkorento, Mustatiira, Hiirenkorva ja Huurre

Turta(Kuolema) Empty
ViestiAihe: Turta(Kuolema)   Turta(Kuolema) EmptyKe Tammi 11, 2012 4:54 am

Nimi : Turta ( Nimesi itsensä Kuolemaksi )

Ikä: Noin kolme vuotta.

Sukupuoli: Narttu.

Vanhemmat: Menehtyneet

Sisarukset: Kaikki menehtyneet.

Ulkonäkö/Fyysinen voima: Muuten pikimustalla Kuolemalla on valkeat korvat, valkea häntä ja valkeat pitkät sukat jotka ylettyvät mahan kohdille Silmät on keltaiset joissa on ilkeä, sadistinen ja pahismainen katse, kuin kopiot Liekin silmistä. Muuten naaras on vahvarakenteinen, Ryhtiään yllä pitävä ja voimakas. Arpia on siellä sun täällä, Suurin arpi on hännän alussa. Taistelutaitoa löytyy ja naaras kestää paljon, ei kumminkaan loputtomiin. Se hämää usein vastustajaansa tukahduttamalla kaikki kivun tuottamat ulvahdukset tai inahdukset esimerkiksi nauruun.

Luonne: Siskoonsa paljon tullut Turta, Se on kyyninen, dominoiva ja ilkeä. Kuuntelijana ( Harvinaisia poikkeuksia esiintyy ) Turta on turhapäien haistattelija, joka ei välitä muitten mielipiteistä yleensä pätkän vertaakaan vaan menee oman tahdonsa mukana. Turta ei saa helposti alistumaan, se pitää itseään liian arvokkaana alistuakseen, tosin poikkeuksia tässäkin asiassa syntyy. Ja kyllä, Turtakin sai kannibalismin osaksi minäänsä ja sen takia suorastaan rakastaa taistella tehdäkseen fyysisesti kipua toisille , ja tietty päästäkseen maistamaan edes verta jossei koko hukkaa saa syödä. Naaras on kova aukomaan päätänsä ja onkin lirissä yleensä sen takia. Kuolema seisoo sanojensa takana, Ei juuri välitä muista susista mutta ei silti täysin tunteeton ole.

Historiikki: Vanhemmat, Ja muut siskot - paitsi Liekki - menehtyivät kun Turta oli vielä nuori, Liekki oli paikan päällä silloin, Ja selvisi , hänet otti huostaan toinen naaras.
Mutta Turta oli juuri silloin läheisessä metsässä harhailemassa ja joutui tuntemattoman naaraan kidnapatuksi, tuntematon naaras ei pystynyt saamaan omia pentuja joten tyytyi ottamaan toisen oman, ja se olikin Turralle onnekasta, koska muuten tämä ei olisi luultavasti selvinnyt. Naaras kasvatti Turran hyvin, tosin agressiivista, kyynistä ja epäkohteliasta puolta ei saatu pois hukasta millään. Turran ollessa kaksivuotias hylkäsi kyseinen naaras sen, se ei kertakaikkiaan enään kestänyt Turtaa. Kuolema oli tietenkin kiintynyt kyseiseen naaraaseen ja otti nokkiinsa tästä, mutta eihän se tarvinnut ottoemoaan enää joten Turta päätti kostaa ja tappoi kyseisen naaraan , ja nälän tullessa söi sen, ja metsästi sitten itse keskikokoista riitaa talven alkupuoliin asti, mutta sitten riista väheni ja se ajoi naaraan väkisin kohti laaksoa. Matkalla laaksoon tapasi Kuolema vieraan suden joka oli jostakin saanut vihiä että Sodaksi kutsuttu naaras olisi Turran sisko ja että se olisi tullut laaksoon tai sinne lähelle, ja niinhän se oli, muttei Turta ollut tietänyt että Liekki olisi laaksossa. Naaras uhkasi tappaa vieraan suden jollei tämä kertoisi lisää, mutta vähäisien tietojensa takia vieras susi joutuikin naaraan ruokatorvesta alas.

Muuta: Kuolemaksi Turta risti itsensä koska osittain selvisi tappamalla muita.
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Turta(Kuolema)
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1
 Similar topics
-
» Uudet tuulet ((kutsupeli Shui ja Turta))
» Naalin Kuolema.

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ab Lupus :: OFF-GAME :: Hahmot - Rinnemetsän lauma-
Siirry: