Ab Lupus
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ab Lupus

Missä voitto tai tappio ei ole vain sinun, se on teidän. --- Muistetaan olla uskollisia realismille.
 
PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

 

 Kaipuu

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
harinezumi
Valvoja
Valvoja
harinezumi


Nainen Viestien lukumäärä : 1455
Hahmot : Tuuli, Surma, Hohto, Ronski, Hurme

Kaipuu Empty
ViestiAihe: Kaipuu   Kaipuu EmptySu Tammi 15, 2012 4:38 am

Puolitoista vuotias, jo varsin hyvään kokoon kasvanut Ronski tallusti hiljaisen laumansa reviirillä. Se tunsi itsensä yksinäiseksi ja hiukan turvattomaksi. Jokin tuntui olevan vinossa tässä laumassa. Mihin oli hävinnyt kaikki tuki ja turva? Emo, isä ja sisarukset... Kaikki kadonneet. Nälkä kurni mahassa, kun uroksen metsästystaidoissa ei ollut kehumista ja toinen oli tyytynyt vain satunnaisiin pieniin eläimiin, kuten oraviin tai jyrsijöihin. Harvoin sattui suurempaa ruhoa vastaan, josta saisi vatsan täyteen useammaksikin päiväksi. Ronki käveli hitaasti ja päämäärättömästi. Uroksen pää oli matalalla ja häntä muun ruumiin jatkona. Oli jo pimeää ja kuun luomat puun varjot olivat suden näennäinen turva.

Kaikesta epämiellyttävyydestä huolimatta Ronski ei ajatellut lähtöä. Se halusi vain sen perheen takaisin ja olla niinkuin ennen. Täällä oli sen koti josta puuttui perheenjäsenet. Suuri tummaturkki nosti päätään ja päästi ilmoille matalan mutta voimakkaan ulvonnan. Se kutsui muita, vaikka se ei tiennyt olivatko muut edes enää lauman alueilla. Ronski vain toivoi takaisin Kotkankynnen, Murhan ja Ärhämän luo, puhumattakaan emosta. Isästä oli tullut varsin etäinen hahmo, joka johti laumaansa näkymättömistä. Sitä ei osannut enää edes kaivata.

Hyväuskoinen ja naiivi susi uskoi toisten tulevan. Se uskoi vakaasti, että joku vielä kuulisi sen kutsun ja vastaisi sille. Surun ja kaipuun pystyisi selvästi kuulemaan nuoren kutsusta, jos joku sen vain kuulisi.
Ei ehkä tänään, eikä välttämättä huomennakaan, mutta joskus hamassa tulevaisuudessa joku vielä taatusti vastaisi sen kutsuun ja saapuisi nuoren suden luo.

_________________
Harinezumin rakkaat sätkynuket:
¤Tuuli ¤ Surma ¤ Hohto ¤ Ronski ¤ Hurme ¤
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Kaipuu
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ab Lupus :: Yksinpelit (in-game) :: Rinnemetsän lauman reviiri-
Siirry: