Ab Lupus
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ab Lupus

Missä voitto tai tappio ei ole vain sinun, se on teidän. --- Muistetaan olla uskollisia realismille.
 
PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

 

 Riekko

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Rogue
Omega
Omega
Rogue


Viestien lukumäärä : 13

Riekko Empty
ViestiAihe: Riekko   Riekko EmptyTi Kesä 26, 2012 2:45 am

Riekko Harmaasusi11
( Jos kuva ei toimi, voisitko ystävällisesti laittaa asiasta viestiä. :) )
Rakenteeltaan narttu on varsin siron puoleinen, ei hirveästi massaa. Varsin pienikokoinen naaras. Silmät ovat väriltään meripihkan ruskeat.

Nimi
Riekko

Sukupuoli
Naaras

Ikä
3-vuotias


Luonne
Todella utelias ja seikkailunhaluinen hukka, viihtyy suuremmissa yhteisöissä, liian sosiaalinen kulkeakseen yksin pitkiä aikoja. Aluksi uusiin lajitovereihin tutustuessaan saattaa olla hieman epäluuloinen ja ärhäkkä. Ei ole kovin helposti alentuvaa sorttia ( paitsi jos tietää toisen olevan korkeassa asemassa ), joka saattaa juontaa juurensa Riekon menneisyydestä alfan tyttärenä. Ystävystyy varsin nopeasti, mutta täydellisen luottamuksen saavuttaminen voi viedä aikaa. Vaikkei sitä näytäkkään, himoitsee valtaa ja kunnioitusta. Pitää pennuista, ja hoivaakin miellään muiden pentuja. Taitava metsästäjä, ja rakastaa suuremman riistan metsästyksen tuottamaa jännitystä. Kertoo mielipiteensä varsin suorasanaisesti. Ei viihdy huomionkeskipisteenä, puhuu mieluummin muiden asioista kuin kertoisi omistaan.


Historiikki
Riekko syntyi varsin kaukana laakson ulkopuolella asuvaan susilaumaan, alfaparin pennuksi. Naaraalla oli helppo ja ylellinen kasvaa koko lauman huolehtimana ja kunnioittamana kolmen muun sisaruksensa kanssa. Hieman ennen Riekon ollessa lähes kaksi vuotias, vaikeudet lauman reviirillä alkoivat. Lauman koko oli kasvanut varsin merkittävästi, ja riista alkoi loppumaan. Kova talvi verotti laumasta heikoimmat, ja keväällä osa laumasta lähti johtajiensa johdolla etsimään uutta reviiriä, osa lähti etsimään uutta yhteisöä, näistä yhtenä oli Riekko. Useiden kuukausien jälkeen naaras löysi tiensä laaksoon, ja päätti asettua sinne ainakin joksikin aikaa, pidemmäksikin jos pääsisi ujuttautumaan yhteen laumoista tai pienemmistä yhteisöistä.

Suhteet
-Ei ole tavannut vielä yhtäkään sutta.-


Pelaaja
Rogue
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Riekko
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1
 Similar topics
-

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ab Lupus :: OFF-GAME :: Hahmot - Laumattomat-
Siirry: