Ab Lupus
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ab Lupus

Missä voitto tai tappio ei ole vain sinun, se on teidän. --- Muistetaan olla uskollisia realismille.
 
PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

 

 Kutsupeli: _Chan_ & Mustikkaniska tänne [Loppu]

Siirry alas 
2 posters
KirjoittajaViesti
Miyu
Laumalainen
Laumalainen
Miyu


Viestien lukumäärä : 117
Hahmot : Järkäle

Kutsupeli: _Chan_ & Mustikkaniska tänne [Loppu] Empty
ViestiAihe: Kutsupeli: _Chan_ & Mustikkaniska tänne [Loppu]   Kutsupeli: _Chan_ & Mustikkaniska tänne [Loppu] EmptyTo Elo 23, 2012 10:34 pm

// Tsetse, tänne näin, _Chan_ //


Viimeinen muokkaaja, Miyu pvm Pe Elo 24, 2012 6:46 am, muokattu 1 kertaa
Takaisin alkuun Siirry alas
_Chan_
Laumalainen
Laumalainen
_Chan_


Viestien lukumäärä : 114
Hahmot : Mustikkaniska

Kutsupeli: _Chan_ & Mustikkaniska tänne [Loppu] Empty
ViestiAihe: Vs: Kutsupeli: _Chan_ & Mustikkaniska tänne [Loppu]   Kutsupeli: _Chan_ & Mustikkaniska tänne [Loppu] EmptyTo Elo 23, 2012 11:29 pm

//no juujuuu...//

Mustikkaniska kaikessa rauhassa repi lihakimpaleita jyrkänteeltä alas pudonneesta vuohesta.

Neiti oli kyllä kuvitellut, ettei näin helposti sorkkaotusta saisi kiinni, mutta vuohi pomppasi murtuneelle kiellekkeelle. Siitä alkoi sitten mukava pudotusmatka maankamaraa kohde - eikä sorkilla ole helppoa saada otetta kivisestä seinämästä. Tomua ainakin oli ilmaan pöllähtänyt kivien vieriessä vuohen kanssa alas.
Otuksen pudottua susinaaras oli varovasti laskeutunut alas kiipeämänsä matkan verran, ettei kokisi samaa kohtaloa kuin vuohiparka.

Alas ennätettyä oli jolkotellut lähemmäs ylös yrittävää, sarvipäistä vuohta. Otus äänteli kärsivän kuuloisesti, pudotuksen takia luultavasti ainakin yksi jaloista, ellei useampikin olisi murtunut. Ainakaan päällisiä vammoja ei heti huomaisi, mutta veren saattoi haistaa.
Vuohen vasemmasta etusesta törrötti luu.

'' Taitaapi päiväsi olla luetut.. Et tuossa tilassa pitkälle pötki, varsinkaan kun minulla on nälkä.. " , naaras totesi vuohelle joka suden huomattua pyrki linkuttamaan kömpelön näköisesti, kompuroiden eteenpäin paniikissa. Neiti jolkotteli taas lähemmäs, hieman nopeampaa kuin äsken, sillä vuohi yritti saada tilaansa nähden yllättävän nopeasti etumatkaa. Mistälie sinnikkyytensä hankkinut, mutta sorkkaotus ei aikonut luovuttaa.
Naaras lisäsi taas hieman vauhtia ja kevyesti loikahti, saadakseen hyvän otteen vuohen takapäätä, jotta saisi sarvipäästä vieläkin heikkokuntoisemman. Jonkin aikaa vuohi jaksoi pysyä jaloilteen, mutta heikkeni nopeasti ja rysähti maahan makaamaan raajarikkoisempana kuin äsken.
Jonkin aikaa leukojaan ei irrottanut vuohesta, vaan sitten kun sorkkaotus oli todella heikossa kunnossa, eikä välttämättä jaksaisi enään puolustautua.

Mustikkaniska siirtyi sitten puremaan vuohta kaulaan, jotta se tukehtuisi, kuolisi verehukkaan tai joutuisi shokkiin ja menehyisi siihen. Sorkkaeläin sätki jonkin aikaa ja yritti pistää hanttiin, mutta sen voimat olivat heikentyneet suden aiheuttamaan uuvutukseen, eikä jaksanut enään taistella vastaan hirveästi.
Pian otuksen valo sammui ja olikin susinaaraan ateria. Lähti raahaamaan vuohta syrjemmälle koivesta, jotta saisi aterioida rauhassa.
Takaisin alkuun Siirry alas
Miyu
Laumalainen
Laumalainen
Miyu


Viestien lukumäärä : 117
Hahmot : Järkäle

Kutsupeli: _Chan_ & Mustikkaniska tänne [Loppu] Empty
ViestiAihe: Vs: Kutsupeli: _Chan_ & Mustikkaniska tänne [Loppu]   Kutsupeli: _Chan_ & Mustikkaniska tänne [Loppu] EmptyPe Elo 24, 2012 12:07 am

Lähimailla jo tovin kuljeskellut harmaaturkkinen, massiivinen urossusi jolkotteli vuoriston juurella tarkkaillessaan samalla ympäristöä. Se lipaisi kielellään mustaa kirsuaan kostuttaakseen sitä, ja samalla tehostaakseen hajuhiukkasten kulkeutumista hajureseptoreiden käsiteltäväksi ja rekisteröitäväksi uroksen aivoihin. Susi pysähtyi hetkeksi. Hengittäessään ilmaa kirsunsa kautta sisäänsä, Järkäle haistoi veren, vuohen sekä vieraan suden ominaistuoksun. Nälkäinen susi ymmärsi, että lähistöllä olisi mahdollisesti helppoa ruokaa sille. Se lähti verkkaisesti, mutta määrätietoisesti liikkeelle nuolaistessaan suupieliään, korvat etuviistoon käännettyinä. Toivottavasti onnistun saamaan ruokaa ja häätämään toisen suden pois, se ajatteli.

Vastatuuli mahdollisti sen, että vieraan suden sekä vuohen hajut kulkeutuivat Järkäleen kirsuun, mutta sen hajut eivät tulleet oletettavasti vieraan suden tietoon. Urossusi pyrki pääsemään huomaamattomasti mahdollisimman lähelle kohdettaan, ja saavuttuaan näköetäisyyden päähän toisesta, se nosti häntänsä itsevarmasti selkälinjan yläpuolelle, pysähtyen niille sijoilleen hetkeksi. Järkäle mittaili toista sutta katseellaan hivenen arvioivasti, jolkotellen lähemmäs hartiat lysyssä. Mitä lähemmäs se pääsi toisen ateriaa, sitä enemmän se jännitti niskansa lihaksia, jotka vetivät niskakarvat pystyyn. Järkäleen elekieli kertoi sen dominoivasta asenteesta, vaikka yleensä uros ei käyttäytynyt vieraita kohtaan niin. Nälkäisenä se ei kuitenkaan vaivautunut olemaan kohtelias, vaan yritti päästä välittömästi syömään toisen suden ruokia, ylläpitäen samalla rintakehästään vaimeasti kumpuilevaa, varoittavaa murinaa.
Takaisin alkuun Siirry alas
_Chan_
Laumalainen
Laumalainen
_Chan_


Viestien lukumäärä : 114
Hahmot : Mustikkaniska

Kutsupeli: _Chan_ & Mustikkaniska tänne [Loppu] Empty
ViestiAihe: Vs: Kutsupeli: _Chan_ & Mustikkaniska tänne [Loppu]   Kutsupeli: _Chan_ & Mustikkaniska tänne [Loppu] EmptyPe Elo 24, 2012 12:43 am

Korviaan höristi kuultuaan murinan ja vilkaisi kuono verisenä murisian suuntaan.
Neiti astettui vuohen ylle ja pörhisteli niskakarvojaan, alkaen itsekin murista. Vilautteli hampaitaankin, vain merkiksi, että mahdollinen ruokavaras voisi häipyä paikalta, ja saisi pitää ruokansa itsellään.

" Kuule, etsi omat ateriasi, sillä hankin tämän vaivalla! ", Mustikkaniska murisi ja kuonon iho oli mennyt rypyille. Murina vain yltyi sitä mukaa mitä lähemmäs toinen uskalsi.
" Kannattaisi pysyä poissa - oikeasti! "
Takaisin alkuun Siirry alas
Miyu
Laumalainen
Laumalainen
Miyu


Viestien lukumäärä : 117
Hahmot : Järkäle

Kutsupeli: _Chan_ & Mustikkaniska tänne [Loppu] Empty
ViestiAihe: Vs: Kutsupeli: _Chan_ & Mustikkaniska tänne [Loppu]   Kutsupeli: _Chan_ & Mustikkaniska tänne [Loppu] EmptyPe Elo 24, 2012 1:00 am

"Vai uskallat uhmata minua, narttu?!", Järkäle veti huuliaan terävien, hieman kellertävien ja taaksepäin loivasti kaartuvien hampaidensa tieltä, ärähtäen. Uroksen kuononselkämyksen nahka rypistyi huulien vetäytyessä hampaat paljastavaan irvistykseen. Se tuijotti naarasta suoraan silmiin rävähtämättä ja tiiviisti. "Häivy itse, jos tilanne ei miellytä!", uros pörhisti niskakarvojaan entistä enemmän antaakseen itsestään nartulle suuren ja uhkaavan kuvan. Susi louskautti voimakkaita leukojaan haukatessaan ilmaa toisen kuonon edestä. Raskasrakenteinen ja kookas uros hypähti äkkiä takajalkojensa varaan ja pyrki painamaan eturaajoillaan vierasta sutta hartioista alemmaksi oman elopainonsa avulla. Se ei antaisi niin helpolla periksi nälän kalvaessa sisuksia ikävän tuntuisesti.

Järkäle olisi valmis pistämään laumattoman susinartun matelemaan maata pitkin, jos se ei muuten saisi tahtoaan läpi.
Takaisin alkuun Siirry alas
_Chan_
Laumalainen
Laumalainen
_Chan_


Viestien lukumäärä : 114
Hahmot : Mustikkaniska

Kutsupeli: _Chan_ & Mustikkaniska tänne [Loppu] Empty
ViestiAihe: Vs: Kutsupeli: _Chan_ & Mustikkaniska tänne [Loppu]   Kutsupeli: _Chan_ & Mustikkaniska tänne [Loppu] EmptyPe Elo 24, 2012 2:17 am

Mustikkaniska inahti pienesti ja lopetti niskakarvojen pörhistelyn ja kyykistyi taivuttamaan jalkojaan, jotta olisi mahdollisimman pieni ja matala. Narttu paino päätään alemmas ja korvia paino enemmän luimuun. Huulet vetäytyvät taaksepäin ja nuoleskeli suupieliään, hermostuneisuuden oloisena hännänpäätä heilautteli hieman.

" Älä satuta.. Saat syödä suurimman osan, jos saan syödä hieman vielä.. ", uikahti pienesti

Uikutti pienesti ja toise ohitse tuijotti alistumisen merkiksi.
Mustikkaniskaa raivostutti se, ettei saanut sittenkään syödä rauhassa vaivoin hankkimaansa vuohta. Mutta ei kuitenkaan halunnut joutua hankalaan tilanteeseen itseään kookkaamman uroksen kanssa.
Joten suosiolla suostui alistumaan tilanteeseen, mutta yritti silti neuvotella aterian jakamisesta.

" .. Saisinko edes neljäsosan..? "
Takaisin alkuun Siirry alas
Miyu
Laumalainen
Laumalainen
Miyu


Viestien lukumäärä : 117
Hahmot : Järkäle

Kutsupeli: _Chan_ & Mustikkaniska tänne [Loppu] Empty
ViestiAihe: Vs: Kutsupeli: _Chan_ & Mustikkaniska tänne [Loppu]   Kutsupeli: _Chan_ & Mustikkaniska tänne [Loppu] EmptyPe Elo 24, 2012 2:41 am

Järkäle siirtyi pois naarassuden päältä ja nuolaisi suupieltään. Se oli mielissään, kun sai toisen alistumaan tahtoonsa, mutta yllättyi toisen yrittäessä neuvotella saaliin jakamisesta. "Hmm, hyvä on", uros oli nälkäisenä kärsimätön, eikä harkintakyky ollut terävimmillään tässä tilanteessa, joten se myöntyi toisen suden ehtoihin jäämättä sen enempää pohtimaan asiaa.

Kookas harmaaturkki kumartui nuuhkimaan ruhoa, ennen kuin alkoi nyppiä karvatuppoja hampaillaan vuohesta ikään kuin nylkeäkseen sitä vähän. Järkäle höristi korviaan ja vilkaisi pikaisesti ympärilleen varmistaakseen selustansa, asettaen sitten toisen etujalkansa painoksi vuohen päälle pitämään saalista paikoillaan. Susi aloitti syömisen pehmeämmistä lihaskudoksista, kuten vuohen takapäästä ja siirtyi vasta myöhemmin repimään ruhon vatsaa auki syödäkseen pehmeitä sisäelimiä. Järkäle työnsi kapean kuononsa vuohen vatsaan päästäkseen parhaimpiin paloihin käsiksi. Ruho nytkähteli välillä revinnän tahdissa. Vuohen ruoansulatuselimistön susi jätti syömättä, kuten maksankin, mutta muut osat kelpasivat sille hyvin.

Järkäle piti välillä taukoa syömisestä, nostaen päänsä ylös. Sen käytös ilmensi uroksen olevan valppaassa vireystilassa ruokailusta huolimatta. Harmaaturkki ei halunnut joutua karhun tai toisen suden yllättämäksi, joten se kuulosteli ja haisteli ympäristöä varautuneen oloisena, pitäen välillä susinarttua silmällä, sillä ei luottanut toiseen, olihan sentään vienyt naaraalta aterian melkein kokonaan. Uros tarkkaili hetken katseellaan pienempikokoista lajitoveriaan, joka söi omaa osaansa vuohesta. Hmm, oli se varmaan ihan reilua antaa tuonkin syödä edes vähän..

Syötyään itsensä kylläiseksi, susiuros hakeutui makuulleen vähän kauemmas ruhosta ja naarassudesta, alkaen puhdistaa kielellään veren tahrimia etutassujaan, sekä kuonoaan. Välillä Järkäle silmäili vierasta, laumatonta sutta, mutta ei vaivautunut itse ainakaan virittämään minkäänlaista keskustelua toisen kanssa.
Takaisin alkuun Siirry alas
_Chan_
Laumalainen
Laumalainen
_Chan_


Viestien lukumäärä : 114
Hahmot : Mustikkaniska

Kutsupeli: _Chan_ & Mustikkaniska tänne [Loppu] Empty
ViestiAihe: Vs: Kutsupeli: _Chan_ & Mustikkaniska tänne [Loppu]   Kutsupeli: _Chan_ & Mustikkaniska tänne [Loppu] EmptyPe Elo 24, 2012 3:00 am

Mustikkaniska asteli hankkimansa vuohenruhon luokse ja jatkoi sitten kesken jäänyttä ateriointia. Häntäänsä piti edelleen koipien välissä, ja vilkuili toise suuntaan aina välillä.
Typerää tuollainen... Olisi kai pitänyt piilottaa ruho paremmin... Narttu ajatteli ja keskitty sitten ruokailuun.
Korvia käänteli mahdollisten äänien suuntaan ja edelleenkin vilkuili toisen suuntaan, ettei 'puukottaisi selkään' ja tulisi viemään jäljelle jääneet vuohenjämät.

Jonkin aikaa oli kestänyt vuohen sisäinen tyhjennys, jätti ruuansulatuselimet syömättä.
Korvat neiti oli sivuille kääntänyt, koska oli epäluuloinen uroksen suhteen. Ei luottaisi toiseen, mutta ei toisaalta torjuisi toista kokonaankaan, sillä olihan utelias persoona. Häntänsä oli laskenut rennosti roikkumaan, eikä pitänyt enään koipiensa välissä. Hännänpää oli kyllä hieman mutkalla, viestien epävarmuudesta.

Kauemmas jolkotteli sitte pesemään kuononsa ja etusensa. Makuulteen asettui ja nuoleskeli etusiaan verestä.

" .. mistä päin tulet? ", uteliaisuus heräsi enemmän ja uskaltautui kysymään moista.
Takaisin alkuun Siirry alas
Miyu
Laumalainen
Laumalainen
Miyu


Viestien lukumäärä : 117
Hahmot : Järkäle

Kutsupeli: _Chan_ & Mustikkaniska tänne [Loppu] Empty
ViestiAihe: Vs: Kutsupeli: _Chan_ & Mustikkaniska tänne [Loppu]   Kutsupeli: _Chan_ & Mustikkaniska tänne [Loppu] EmptyPe Elo 24, 2012 3:35 am

Susiuros keskeytti toimensa ja käänsi katseensa narttuun, toisen udellessa mistä päin Järkäle oli tullut. "Se ei tietääkseni kuulu sinulle, mutta tulen hyvin kaukaa. Entä sinä?" Kylläisenä susi jaksoi keskittyä paremmin sosiaalisiin tilanteisiin, eikä enää käyttäytynyt ollenkaan uhkaavasti, vaan jokseenkin välinpitämättömästi ja pidättyväisesti. Se tutkaili katseellaan lajitoveriaan ja kumartui putsaamaan kielellään eturaajojensa polkuanturoita ja varpaanvälejä, kohottaen kuitenkin katseensa pian uudestaan naaraaseen. Uros kävi makaamaan kyljelteen maahan ja haukotteli. Järkäleen asento kieli uroksen olevan kylläisyyden tunteen aikaansaamassa rentoutuneessa mielentilassa.

Vähitellen uroksen uteliaisuus alkoi herätä narttua kohtaan, jos sai kysymyksiinsä vastauksen. "Onko sinulla nimeä?", se kysyi toiselta, katsellen ympärilleen välttääkseen ottamasta liian usein katsekontaktia narttuun. Välillä Järkäle jopa heilautti pari kertaa tuuhean häntänsä kärkeä ystävällisenä eleenä.
Takaisin alkuun Siirry alas
_Chan_
Laumalainen
Laumalainen
_Chan_


Viestien lukumäärä : 114
Hahmot : Mustikkaniska

Kutsupeli: _Chan_ & Mustikkaniska tänne [Loppu] Empty
ViestiAihe: Vs: Kutsupeli: _Chan_ & Mustikkaniska tänne [Loppu]   Kutsupeli: _Chan_ & Mustikkaniska tänne [Loppu] EmptyPe Elo 24, 2012 3:45 am

Etusiaan nuoleskeli ja korvia käänteli äänien suuntiin. Sai etunsensa siistittyä ennen kuin toinen ehti kysyä mitään. Vilkas kaiketi ympärilleen varmuuden vuoksi, oli hieman epävarma vieläkin

" No.. jonkinmoinen matka, en ole varma pituudesta.. ", mumahti, korviaan hetkellisesti höristi.

Neiti haukotteli pienesti, alkoi sitten siistimään kuonoaan, pitkällä kielellä nuoleskellen verta pois sieltä mistä ylttikään.
Eripari silmillä vilkaisi taas toisen suuntaan, toisen kysyttyä toisen kysymyksen. Hetkellisesti empi, että vastaisiko ollenkaan, koska ei tuntenut toista, ja oli vasta jouduttu alistetuksi.
Mutta toisaalta Mustikkaniska mietti, että ellei vastaa, joutuisi taas alistetuksi ja uhatuksi.

" Mustikkaniska ", lyhyesti, mutta ytimekkäästi vastasi. Korviaan hieman taakse veti ystävälliseksi eleeksi. Kuitenkin käänteli jälleen korvia erilaisien äänien suuntiin, eivätkä korvat malttaneet hetkeäkään paikoillaan pysyä.

Takaisin alkuun Siirry alas
Miyu
Laumalainen
Laumalainen
Miyu


Viestien lukumäärä : 117
Hahmot : Järkäle

Kutsupeli: _Chan_ & Mustikkaniska tänne [Loppu] Empty
ViestiAihe: Vs: Kutsupeli: _Chan_ & Mustikkaniska tänne [Loppu]   Kutsupeli: _Chan_ & Mustikkaniska tänne [Loppu] EmptyPe Elo 24, 2012 3:58 am

Mielenkiintoinen narttu tuo Mustikkaniska, Järkäle ajatteli vilkaistessaan laumatonta, se kun oli niin harvoin taipaleensa aikana törmännyt täysin ventovieraisiin, mutta silti mukaviin susiin. "Itse olen Järkäle... Sinäkin taidat olla yksinäinen, laumaton kulkija?", harmaaturkki urahti vaimeasti ja sulki hetkeksi silmänsä oikaistessaan ruumiinsa. Uros levitti hetkellisesti etukäpäliensä varpaita hieman haralleen kehon oikaisun yhteydessä, ennen kuin antoi varpaiden palautua takaisin tiiviisti yhteen. Se loikoili kyljellään rentona, alttiina nartun hyökkäyksille, jos toinen päättäisi heittäytyä aggressiiviseksi. Järkäle ei kuitenkaan pelännyt itseään pienempää sutta ja pystyisi alistamaan toisen uudestaankin, jos Mustikkaniska alkaisi käyttäytyä uhkaavasti. "Saaliista päätellen olet hyväkin metsästämisessä.. Vai olenko väärässä?" Jos tuosta nartusta saisi matkakumppanin, saalistaminen sujuisi paljon helpommin, kuin yksin... Järkälettä vaivasi epätietoisuus tulevaisuudestaan, sillä laumattomana ja etenkin yksinään oli vaikeampaa selviytyä ankarasta talvesta, kuin jos ympärillä olisi ystäviä. Aiemman, ikävän välikohtauksen jälkeen uros ei tosin tiennyt, kuinka voisi saada Mustikkaniskan luottamuksen voitettua puolelleen. Järkäle avasi mantelinmuotoiset, hieman viistot silmänsä ja jäi odottamaan vastausta korvat höröön käännettyinä.
Takaisin alkuun Siirry alas
_Chan_
Laumalainen
Laumalainen
_Chan_


Viestien lukumäärä : 114
Hahmot : Mustikkaniska

Kutsupeli: _Chan_ & Mustikkaniska tänne [Loppu] Empty
ViestiAihe: Vs: Kutsupeli: _Chan_ & Mustikkaniska tänne [Loppu]   Kutsupeli: _Chan_ & Mustikkaniska tänne [Loppu] EmptyPe Elo 24, 2012 4:10 am

" Olen juu, lähdin laumastani ruuanpuutteen takia. " Vilkaisi toisen suuntaan jälleen.

Häntää hieman heilautti, lähinnä vain sen takia että yritti karistaa häntään takertuneita roskia. Nuolas kirsuaan pienesti, jotta haistaisi ympäristön erilaiset tuoksut paremmin. Paino mieleensä toisen ominaishajun, että myöhemminkin tunnistaisi sen, jos tiet erkanisivat ja tapaisivat uudelleen.

" No metsästin kyllä tuota, ajoin sitä takaa jyrkänteellä.. ja sitten se vain tipahti kallion kiellekkeeltä alas ja loukkasi jalkasa.. Ja sitten vain uuvutin sen ja tapoin, ei siihen paljoa taitoja vaadita..
Mutta kyllä muuten saallistus sujuu, riippuu kyllä tapettavasta ja sen koosta. " Susi nuolas suupieliään pienesti, suunnilleen vain sen takia että putsaisi verta suupielten luota turkista. Korviaan käänti hieman enemmän höröön, jotta ei aivan tylyltä.
Oli kuitenkin koko ajan varpaillaan tilanteen suhteen, sillä toinen oli arvaamaton ja saattoi ponnahtaa yllättäenkin jaloilteen ja olla diktaattori ja alistaa.
Takaisin alkuun Siirry alas
Miyu
Laumalainen
Laumalainen
Miyu


Viestien lukumäärä : 117
Hahmot : Järkäle

Kutsupeli: _Chan_ & Mustikkaniska tänne [Loppu] Empty
ViestiAihe: Vs: Kutsupeli: _Chan_ & Mustikkaniska tänne [Loppu]   Kutsupeli: _Chan_ & Mustikkaniska tänne [Loppu] EmptyPe Elo 24, 2012 4:58 am

Tarkkaillessaan puolituttua susinarttua, Järkäle pani merkille toisen varautuneen olotilan. Se ei halunnut turhaan pitää Mustikkaniskaa varpaillaan aiemman tilanteen jälkeen. "Aistin kyllä, että olet varuillasi... En aio hyökätä kimppuusi näillä näkymin enää. Kuulehan, Mustikkaniska.. Kiinnostaisiko sinua saalistaa kanssani? Jos et ole tullut ajatelleeksi tulevaa talvea, niin kaksin selviämismahdollisuutemme olisi paljon suurempi kuin yksin..", harmaaturkki piti välillä taukoja puheessaan, miettiessään miten pukisi ajatuksensa sanoiksi järkevästi ja selkeästi. Samalla se vilkuili susinarttua hunajankeltaisilla silmillään, sillä ei tiennyt etukäteen miten toinen reagoisi ehdotukseensa.

Uros kierähti aluksi vatsalleen ja vetäytyi siitä istumaan ryhdikkäästi. Järkäle ei ollut aikeissaan mennä lähemmäs pienempää sutta, vaan istui paikoillaan. Se kiepsautti tuuhean ja pehmeän, puolipitkän peitinkarvan omaavan häntänsä varpaitaan lämmittämään, sillä maa viileni auringon lämmön vaikutuksen haihtuessa vähitellen ilmaan. Harmaaturkki vilkaisi pikaisesti taivaankantta ja lipaisi haaleanpunaisella kielellään mustia, aistikkaita suupieliään. Järkäle laski hetken kuluttua katseensa etujalkoihinsa. Vuohen veren jälkimaku sai suden makunystyrät yhä kihelmöimään nautinnosta.

"Toivon, ettet kanna kaunaa siitä, kun vein suurimman osan saaliistasi..", eihän se kyllä urosta itseään haitannut, kun oma vatsa oli täysi. Sehän se oli pääasia? Eikö vain? Järkäle lipoi huuliaan ja vilkuili välillä ympäristöä mesikämmenen ja muiden eläinten varalta, sillä vuohenruho houkuttelisi ennenpitkään paikalle haaskansyöjiä.
Takaisin alkuun Siirry alas
_Chan_
Laumalainen
Laumalainen
_Chan_


Viestien lukumäärä : 114
Hahmot : Mustikkaniska

Kutsupeli: _Chan_ & Mustikkaniska tänne [Loppu] Empty
ViestiAihe: Vs: Kutsupeli: _Chan_ & Mustikkaniska tänne [Loppu]   Kutsupeli: _Chan_ & Mustikkaniska tänne [Loppu] EmptyPe Elo 24, 2012 5:20 am

Mustikkaniskakin nousi istumaan, mutta ei aikonut etusia hännällä lämmittää. Hännän kiepsautti lonkkaa vasten rennosti.
" En kanna kaunaa sorkkaotuksesta.. ", lopetti lauseen kesken - hieman edelleen oli varuillaan, mutta yritti 'rentoutua tilanteeseen' ja olla normaali itsensä, ja hieman.. arvokkaampi.
" .. mutta toisaalta metsästysseura kelpaa aina, talvella on hankalaa saada yksin mitään kaadetuksi. "

Korvansa oli etuviistoon kääntänyt, vaikka aina välillä toinen korva kääntyi uuden äänen suuntaan.
Alkoi kuitenkin hiljalleen rentoutua, eikä olisi niin varuillaan koko ajan - ainakaan toisen takia. Lähinnä muut petoeläimet mietitytti.
Takaisin alkuun Siirry alas
Miyu
Laumalainen
Laumalainen
Miyu


Viestien lukumäärä : 117
Hahmot : Järkäle

Kutsupeli: _Chan_ & Mustikkaniska tänne [Loppu] Empty
ViestiAihe: Vs: Kutsupeli: _Chan_ & Mustikkaniska tänne [Loppu]   Kutsupeli: _Chan_ & Mustikkaniska tänne [Loppu] EmptyPe Elo 24, 2012 5:38 am

"Hienoa... Sitten voimme saalistaa yhdessä..", Järkäle kumartui rapsuttamaan oikeaa etujalkaansa kutiavasta kohtaa hampaillaan. Vähän ajan kuluttua uros loi katseen Mustikkaniskaan, suoristautuen kumarasta istumaan jälleen ryhdikkäästi ja itsevarman oloisena. "Kannattaisikohan meidän syödä mahdollisimman paljon tuosta saaliista, ennen kuin jatkamme matkaa?", se osoitti sanat puoliksi Mustikkaniskalle ja puoliksi itselleen. Harmaaturkki oletti Mustikkaniskan kulkevan nyt matkassaan saaliseläinten perässä ympäri ei-kenenkään-maita, sillä laumojen reviireille ei yksinäisillä kulkijoilla ollut asiaa.

Susiuros vieritti katseensa vuohenruhoon, josta ei enää ollut paljon muuta jäljellä kuin ruoansulatuselimistö, nahkaa, luita ja kasa karvatuppoja. Järkäle ei aikoisi syödä ruhon huonoimpia sisäelimiä, vaan yrittäisi mieluummin täyttää vatsaansa jopa vuohen nahalla. Se vilkaisi pian susinarttua kysyvästi ja kallisti hieman päätään. Ruokalepo oli tehnyt tehtävänsä ja pahin ähky oli mennyt ohi. Nyt susi saattoi syödä taas lisää kerätäkseen voimia uutta vaellusta varten. Se ei alentunut kysymään naaraalta lupaa, vaan nousi ylös maasta ja asteli ruhon luo syömään nahkaa sen verran, kuin jaksoi.
Takaisin alkuun Siirry alas
_Chan_
Laumalainen
Laumalainen
_Chan_


Viestien lukumäärä : 114
Hahmot : Mustikkaniska

Kutsupeli: _Chan_ & Mustikkaniska tänne [Loppu] Empty
ViestiAihe: Vs: Kutsupeli: _Chan_ & Mustikkaniska tänne [Loppu]   Kutsupeli: _Chan_ & Mustikkaniska tänne [Loppu] EmptyPe Elo 24, 2012 6:00 am

" En taida syödä enempää, sillä olen nyt jo ihan täynnä. Ja jos olen liian täysi, matkan teko on hidasta ", Mustikkaniska tokaisi, vilkaisi toisen ruokailuja. Ei aikoisi häiritä.. varmuuden vuoksi.
Sekin oli osasyy syömättömyydelle. Neitiä alkoi kutittaa korvan takaa, joten kumartui hieman ja alkoi oikealla takasella raaputtamaan kutinakohtaa, tukien oikealla etusella, ettei kömmähtäisi kyljelteen makoilemaan.
Korvan oli raaputuksen ajaksi etuviistoon kääntänyt kunnolla, jotta ei vahingoittaisi sitä kynsillä vahingossakaan.
" Mutta mihin suuntaamme? "
Takaisin alkuun Siirry alas
Miyu
Laumalainen
Laumalainen
Miyu


Viestien lukumäärä : 117
Hahmot : Järkäle

Kutsupeli: _Chan_ & Mustikkaniska tänne [Loppu] Empty
ViestiAihe: Vs: Kutsupeli: _Chan_ & Mustikkaniska tänne [Loppu]   Kutsupeli: _Chan_ & Mustikkaniska tänne [Loppu] EmptyPe Elo 24, 2012 6:28 am

"Alemmille tasangoille, ravinteikkaammille seuduille.. En aio jäädä tänne jahtaamaan vuohia kielekkeeltä toiselle oman hengen menettämisen uhalla", susi tuhahti. Järkäle ei pistänyt pahakseen, vaikka Mustikkaniska kieltäytyi syömästä. Se repi hampaillaan nahasta riekaleita irti ja söi. Uros keskittyi lähinnä ruokailuun, eikä liiemmin sillä hetkellä kiinnittänyt huomiota susinarttuun. Se piti häntäänsä selkälinjan tasolla vaakasuorana. Syötyään tarpeeksi, susi lähti kuljettamaan vuohesta jääneet ruumiinosat kauemmas ja piilotti ne johonkin pensaikkoon turvallisen välimatkan päähän levähdyspaikasta.

Palattuaan takaisin naaraan luo, uros asettui suojaisaan paikkaan kasvillisuuden sekaan makaamaan ja aikoi levätä siinä yön yli, ennen kuin lähtisi tutkimaan perusteellisemmin laumattomien alueita.
Takaisin alkuun Siirry alas
_Chan_
Laumalainen
Laumalainen
_Chan_


Viestien lukumäärä : 114
Hahmot : Mustikkaniska

Kutsupeli: _Chan_ & Mustikkaniska tänne [Loppu] Empty
ViestiAihe: Vs: Kutsupeli: _Chan_ & Mustikkaniska tänne [Loppu]   Kutsupeli: _Chan_ & Mustikkaniska tänne [Loppu] EmptyPe Elo 24, 2012 6:42 am

" Selvähän se sitten.. " Narttu venytteli hieman, varpaitaan harotti ja tavallaan kumartui, koska painoi eturuumiinsa lähemmäs maatakohde.
Asteli sitten lähemmäs toista, mutta kuitenkin muutaman metrin päähän meni makuupaikkaa etsimään.
Kieppui aluksi leikkisän näköisesti ympyrää, tavallaan häntäänsä ajaen takaa korvat hörössä. Rupesi sitten käpertymään kerälle makoilemaan, koukistaen etusiaan pienesti ja hännän sisään kuononsa tunki - käyttäen pörröistä häntäänsä peittona.
Aikalailla koiraunta nukkuisi, sillä ei sitä koskaan tiedä mitä tuuli tuo tullessaan.
Takaisin alkuun Siirry alas
Sponsored content

Kutsupeli: _Chan_ & Mustikkaniska tänne [Loppu] Empty
ViestiAihe: Vs: Kutsupeli: _Chan_ & Mustikkaniska tänne [Loppu]   Kutsupeli: _Chan_ & Mustikkaniska tänne [Loppu] Empty

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Kutsupeli: _Chan_ & Mustikkaniska tänne [Loppu]
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1
 Similar topics
-

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ab Lupus :: Joutomaat (in-game) :: Pohjoinen vuoristo laaksossa-
Siirry: