Ab Lupus
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ab Lupus

Missä voitto tai tappio ei ole vain sinun, se on teidän. --- Muistetaan olla uskollisia realismille.
 
PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

 

 Ylpeys käy lankeamuksen edellä

Siirry alas 
2 posters
KirjoittajaViesti
Vieraili
Vierailija
Ylpeys käy lankeamuksen edellä Empty
ViestiAihe: Ylpeys käy lankeamuksen edellä   Ylpeys käy lankeamuksen edellä EmptyPe Heinä 04, 2008 8:10 am

Tummavärinen uros susi käveli rauhallisen askelin pitkin järven rantaa, vilkuillen välillä ympärilleen. Omegana oleminen ei ollut mitään herkkua, ei varsinkaan Taistolle ja hän oli saanut tarpeekseen määräillystä. Mutta Viima tuskin pitäisi siitä, jos hän hyökkäilisi omien laumalaistensa kimppuun joten hukka oli päättänyt tulla haastamaan riitaa vihollisalueelta.

Uros oli kävellyt vesirajaa pitkin ainakin tunnin, eikä kukaan tullut ajamaan sitä. Vähitellen Taiston kärsivällisyys alkoi loppua, se yritti nähdä puiden välistä jos joku liikkuisi siellä. Mutta mitään ei näkynyt joten susi veti syvään henkeä ja alkoi haukkumaan kuin mielipuoli, haukkuen kaikenlaisia hävyttömyyksiä kohti vihollisen metsiä.

“ On se ihme kun ei täällä h*lv*tin metsikössä liiku tai kuulu mitään!”, ” Ootteko te kaikki v*t*n piskit kuolleet sinne tylsyyteen vai pelkäättekö te Viiman laumalaisia näin paljon! Häh! Mitä!”. Taisto ei ajatellut yhtään, että jos joku kuulisi tuon ja näkisi hänet heidän puolella rajaa, ei häntä jätettäisi luultavasti henkiin. Silloin ei olisi aikaa kiertää järveä takaisin omille alueille, vaan pitäisi ylittää järvi jonka jää ei luultavasti kestäisi enää.
Takaisin alkuun Siirry alas
Trisha
Alfa Wolf
Alfa Wolf
Trisha


Nainen Viestien lukumäärä : 1914
Hahmot : Ovela, Katala

Ylpeys käy lankeamuksen edellä Empty
ViestiAihe: Vs: Ylpeys käy lankeamuksen edellä   Ylpeys käy lankeamuksen edellä EmptyPe Heinä 04, 2008 8:45 pm

Mitään ei edelleenkään kuulunut eikä näkynyt. Aivan kuin koko reviiri olisi ollut autio, karu ja metsä aikoja sitten hylätty. Jossain kaukana lenteli lintuja, mutta niitä tuskin kiinnosti, oliko Taisto rikkomassa rajaa vai ei. Ne olivat vain tyytyväisiä saadessaan lentää sudesta välittämättä taivaan sineen tekemään jotain, mitä linnut tekivät. Kuka niistäkin tiesi, siivelliset. Niitä ei maa pidätellyt eikä rajoittanut. Ne saivat lentää vapaasti sinne, mihin tuuli kuljetti.

Äkkiä hiljainen tuuli täyttyi uudesta äänestä. Se oli matala, kumea, sointuva ulvonta, jonka kaltaista Taisto tuskin oli koskaan kuullut. Niin syvän ääneen saattoi saada aikaan vain susi, joka oli huomattavan iso. Ja se tuli läheltä. Jostakin lähimaastosta, jostakin tämän metsäisen alueen lukuisista piiloista. Ja siihen vastattiin, kauempaa metsästä, kauempaa aroilta, kauempaa etelästä idästä ja pohjoisesta. Se kieppui ympyrää Taiston ympärillä, kunnes katosi järven selälle tuulenpuuskan mukana.

Ja lopulta, kun sen sointi oli jo melkein hukkunut ympäröivään maailmaan ja oli enää vain kaukainen kaiku jossakin metsän puiden kätköissä, näki Taisto viimein sen aiheuttajan. Sen, jonka ääni oli aloittanut tämän erilaisten ulvahduksien huumaavan konsertin. Se asteli esille yhdestä läheisestä korkeasta heinikosta, ja oli suuri mysteeri miten joku niin iso oli pysynyt piilossa niin pitkään. Se oli valtava, varmasti kaksi kertaa Taiston kokoinen. Harmaa, paksu, ruskealla ja mustalla paikoitellen sävyttynyt turkki havisi tuulessa. Varman, tukevat jalat kuljettivat rauhalliseen tahtiin kookasta sutta Taistoa kohti. Syvältä pedon kurkusta kantautui matalaa murinaa, ja sen selkäkarvat olivat niin pystyssä, että se vaikutti vielä valtaisammalta kuin olisi ehkä vaikuttanut normaalisti. Keltaisissa kokeneissa silmissä kyti se piirre, josta kookas uros oli vuosia sitten näillä samaisilla aroilla saanut nykyisen nimensä.

Ovela oli saapunut.

_________________
Ylpeys käy lankeamuksen edellä Blogibannerbutto
Ovela | Katala | Koko
Takaisin alkuun Siirry alas
http://deepunder.wordpress.com
Vieraili
Vierailija
Ylpeys käy lankeamuksen edellä Empty
ViestiAihe: Vs: Ylpeys käy lankeamuksen edellä   Ylpeys käy lankeamuksen edellä EmptyLa Heinä 05, 2008 1:33 am

Taisto katsoi ilmeettömästi tuota suurta sutta, joka oli häntä suurempi ja lähestyi uhkaavasti. Uros katsoi hyvin tarkkaan toista sinisillä silmillään, mikään liike ei jäänyt siltä näkemästä tai kuulemasta. ` Tämä taitaa olla Ovela, toisen lauman johtaja… En olisi uskonut että se olisi noin iso.`, hukka ajatteli mutta ei silti tuntenut minkäänlaista pelkoa, pikemminkin jännitystä tulevasta tappelusta.

Toinen antaisi luultavasti kunnon vastuksen. Äkkiä tumma susi lähti kävelemään nopein askelin kohti Ovelaa, edelleen ilmeettömänä. Ollessaan parin metrin kauempana toisesta, susi pysähtyi ja virnisti toiselle. “ Tulihan joku sitten lopulta! Aloin jo luulla että joudun tappelemaan itsekseni. Taidat olla Ovela, vai mitä hukka?”, uros kysyi sudelta, rennon oloisesti ja ystävällisesti.

Se ei välittänyt suden uhkaavista eleistä tai murinasta. Kuin mitään vaaraa ei olisikaan ja tuskin Taisto siitä välittäisi, jos olisi.
Takaisin alkuun Siirry alas
Trisha
Alfa Wolf
Alfa Wolf
Trisha


Nainen Viestien lukumäärä : 1914
Hahmot : Ovela, Katala

Ylpeys käy lankeamuksen edellä Empty
ViestiAihe: Vs: Ylpeys käy lankeamuksen edellä   Ylpeys käy lankeamuksen edellä EmptyLa Heinä 05, 2008 1:50 am

Ovela pysähtyi ja tuijotti suoraan Taistoon. Se oli edelleen uhkaava eleiltään, mutta oli lopettanut murinansa. Välillä se nuoleksi etuhampaitaan, jotka pitkistivät pingottuneiden huulien välistä. Häntä heilahteli jäykkänä ja hiljaa puolelta toiselle. Hyvän aikaa suuri susi oli ihan hiljaa, eikä sanonut mitään. Se katseli Taistoa jaloista kuononpäähän, arvioi millainen vastus tämä nuori uhmakas susiuros olisi. Se näytti kokeneelta ja vahvalta tappelijalta. Ovelakin näytti saaneen osansa taisteluista. Sen etujalkakin oli väärä ja se ontui selvästi aina kun liikkui.

Lopulta vanha uros puhui: "Minä annan sinulle yhden mahdollisuuden, pentu. Mene tiehesi, tai revin sinut kappaleiksi. En tunne sääliä kaltaisiasi kohtaan."vanha uros totesi ja löi leukansa yhteen. Ilmiselvästi se oli tosissaan sen yhden mahdollisuutensa kanssa.

_________________
Ylpeys käy lankeamuksen edellä Blogibannerbutto
Ovela | Katala | Koko
Takaisin alkuun Siirry alas
http://deepunder.wordpress.com
Vieraili
Vierailija
Ylpeys käy lankeamuksen edellä Empty
ViestiAihe: Vs: Ylpeys käy lankeamuksen edellä   Ylpeys käy lankeamuksen edellä EmptyLa Heinä 05, 2008 2:16 am

Johtajan ulvonta oli kiirinyt myös Roihun korviin. Narttu oli kierrellyt pesäkolojen lähettyvillä yksin, mutta kutsun kuultuaan se lähti nopeasti liikkeelle. Ovela oli ilmeisesti yllättänyt jonkun laumaan kuulumattoman heidän alueellaan, mutta Roihu ei tiennyt oliko paikalla jo muita laumalaisia auttamassa alfaa vai oliko tämä toistaiseksi yksin. Niinpä narttu ulvottuaan vastaukseksi kiristi tahtia ja lopulta hän juoksi minkä tassuistaan pääsi.

Varsin pian Roihu haistoi alfan ja toisen uroksen. Narttu hidasti tahtiaan ja astui esiin kasvillisuuden suojista aistit valppaina. Roihu oli myös Ovelan tavoin pörhistänyt niska- ja selkäkarvojaan ja tuijotti tiiviisti tulokasta, mutta uhmailuissa se jäi selvästi toiseksi alfan jälkeen. Mitään sanomatta narttu asteli vielä jonkin verran eteenpäin ja jäi hieman viistosti johtajansa taakse seisomaan. Se ei aikonut puuttua tilanteeseen ennen kuin Ovela niin käskisi - ja ainakin toistaiseksi kookas uros ei näyttänyt tarvitsevan apua. Tunkeilija oli Ovelaan verrattuna pieni, mutta itsetunto toisella näytti selvästi olevan kohdallaan. Hieman tuhahtaen tulokkaan röyhkeydelle Roihu jäi seuraamaan tilannetta valppaana.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
Vierailija
Ylpeys käy lankeamuksen edellä Empty
ViestiAihe: Vs: Ylpeys käy lankeamuksen edellä   Ylpeys käy lankeamuksen edellä EmptyLa Heinä 05, 2008 6:41 am

Uros naurahti ivallisesti Ovelan varoitukselle, paljastaen sitten hampaansa tälle ja murahti matalasti: ” En tarvitse sääliäsi vanhus. Tulin tänne tappelemaan koska minua huvittaa, enkä häivy ennen kuin olen saanut tarpeekseni…”

Susi katsoi noita kahta ylimielisesti, ottaen muutaman askeleen noita kohti. Häntä nousi uhkaavasti selän yläpuolelle, kaikki lihakset jännittyivät tappeluun ja Taisto näytti hiukan isommalta, miltä näytti. Silmissä paloi taistelunhalun, mikään ei enää saisi urosta muuttamaan mielensä. ” Saat luvan aloittaa, on minulla jonkinlaisia tapoja. No, hyökkää sekaverinen piski!”, Taisto ärähti ja nuolaisi huuliaan.

Suden hengitys oli kiihtynyt entisestään, pupillit olivat laajentuneet isommiksi ja adrenaliini pulppusi suonissa. Tappeleminen oli uroksesta niin huumaavaa, kuin hän ei eläisi mitään muuta tarkoitusta varten.
Takaisin alkuun Siirry alas
Trisha
Alfa Wolf
Alfa Wolf
Trisha


Nainen Viestien lukumäärä : 1914
Hahmot : Ovela, Katala

Ylpeys käy lankeamuksen edellä Empty
ViestiAihe: Vs: Ylpeys käy lankeamuksen edellä   Ylpeys käy lankeamuksen edellä EmptyLa Heinä 05, 2008 7:22 am

Ovela tuijotti Taistoa vähän aikaa, ja sen jälkeen se avasi suunsa ammolleen ja antoi kielensä roikkua pitkänä. Se nauroi nuoren suden uhmalle päin naamaa, aivan kuin tuo ei olisi ollut kuin pahainen penikka, jolla oli liian suuria luuloja itsestään. Vanha susi ei tehnyt askeltakaan Taiston suuntaan, laskipa häntäänsäkin alemmas. Se ei katsonut Taistoa tarpeeksi suureksi uhaksi edes uhitellakseen tälle.

"Ja minä luulin, että minä olisin kohdannut jonkun, josta voisi olla uhkaa minun laumalleni. Mutta sinä oletkin itserakas pentu, jonka takanani seisova narttu voittaisi leikiten. Vai mitä, Roihu?" Ovela vilkaisi Roihun suuntaan hyväntuulisesti. Se uskalsi jopa kääntää päänsä Taistolle ja seisoa kuin ei olisi jännittänyt tilannetta ollenkaan. "Haiset Viimalta. Sääli että se narttu on hyväksynyt kaltaisiasi laumaansa. Löyhkäät pelolta niin pitkälle, että kirsua sattuu."

_________________
Ylpeys käy lankeamuksen edellä Blogibannerbutto
Ovela | Katala | Koko
Takaisin alkuun Siirry alas
http://deepunder.wordpress.com
Vieraili
Vierailija
Ylpeys käy lankeamuksen edellä Empty
ViestiAihe: Vs: Ylpeys käy lankeamuksen edellä   Ylpeys käy lankeamuksen edellä EmptyLa Heinä 05, 2008 7:46 am

Tulokkaan uhmailu ja röyhkeys ärsyttivät Roihua, mutta siitä huolimatta se seisoi rauhallisesti aloillaan ja antoi johtajan ohjailla tapahtumia. Ovelan rauhallisuus ja rentous kuitenkin yllättivät nartun, sillä hän oli kuvitellut alfan käyttäytyvän aggressiivisemmin - vaikka toisaalta, miksi turhaan riehua jos toisesta ei kuitenkaan vaaraa olisi? Kyllä jokainen kykeni uhkailemaan sanoilla ja eleillä, mutta hyökkäys olisikin jo aivan toinen asia.

Ovelan rentous kuitenkin tarttui myös narttuun ja hän tuhahti hyväntuulisesti alfansa kysymykselle. "Voittaisin tuollaisen uhmailijan milloin vain", hän vastasi ja katsahti pienempään urokseen tiukasti. Nartun asento kieli edelleen itsevarmuudesta, vaikka uhmailevat eleet olivatkin hävinneet lähes kokonaan. Hän oli omalla reviirillä johtaja seuranaan eikä Roihu loppujen lopuksi uskonut, että vieras susi uskaltaisi hyökätä heitä päin.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
Vierailija
Ylpeys käy lankeamuksen edellä Empty
ViestiAihe: Vs: Ylpeys käy lankeamuksen edellä   Ylpeys käy lankeamuksen edellä EmptyLa Heinä 05, 2008 9:09 am

` Kuinka tuo kehtaa nauraa ja nimitellä minua pennuksi. En malta odottaa että saan hänen punertavan verensä roiskumaan pitkin kasvojani.`, Taisto ajatteli ja katseli Ovelaa murhaavasti.

“ Olen tappanut tuollaisia pikku narttuja siitä asti kun täytin vuoden. En pelkää mitään vanhusta tai tuollaista tytönlylleröä.“, susi ärähti noille kahdelle ja otti toisen askeleen lähemmäksi. Taiston sisällä kiehui, tällaista käytöstä hän ei sietänyt eikä varsinkaan vierailta. Tuskin uros tajusi raivon sokaisemana, mitä hän teki seuraavaksi.

Äkkiä Taisto lähti juoksemaan kohti Ovelaa, hypäten sitten tätä kohti suu ammollaan. Tähtäimessä oli suden kaula, siitä kun hän saisi kiinni, niin hän olisi niskan päällä.
Takaisin alkuun Siirry alas
Trisha
Alfa Wolf
Alfa Wolf
Trisha


Nainen Viestien lukumäärä : 1914
Hahmot : Ovela, Katala

Ylpeys käy lankeamuksen edellä Empty
ViestiAihe: Vs: Ylpeys käy lankeamuksen edellä   Ylpeys käy lankeamuksen edellä EmptyLa Heinä 05, 2008 10:36 am

Jokin Ovelassa muuttui sinä silmänräpäyksenä, kun Taisto hyppäsi kohti suu ammollaan. Ja sinä hetkenä, sinä pienenä hetkenä järvellä, sekä Roihu että Taisto huomasivat, mistä vanha susi oli saanut nimensä. Heti Taiston hypättyä vanha susiuros kääntyi, heittäytyi kumaraan, ja hyökkäsi ylöspäin Taiston alapuolelta hampaat kohti tämän nivusia. Herkkää nahkaa, jopa repeytyessään aiheuttaisi niin pahan ontumisen, että taistelua olisi lähes mahdoton jatkaa. Mutta pakoon nuori susiuros voisi vielä päästäkin, se oli sentään vahva ja elinvoimainen.

Turhaan ei Ovelaa kutsuttu Ovelaksi. Se kyllä tiesi, kuinka paljon narttuihin vertaaminen loukkasi nuorta ylpeää susiurosta. Kuinka nuo enemmän kuin mitään muuta janosivat päästä todistamaan Ovelan sanat vääriksi. Ne hyökkäsivät. Ne hyökkäsivät, hyppäsivät, ja Ovela iski niitä niiden kaikista arimpaan paikkaan; reisiin, vatsaan, ohuen ihon alueelle. Ei niskaan, jossa oli paksua karvaa. Ei kuonoon, jossa olisivat hampaat. Vaan nivusiin ja vatsaan, jossa ei ollut mitään.

Kenties Taisto olisi säästynytkin terävien hampaiden petolliselta iskulta kaikista arimpaan, mikäli ei olisi hypännyt. Mutta hypätessään on enää vaikea vaihtaa suuntaa kaikki jalat ilmassa. Senhän Ovela tiesikin. Ei se muuten olisi provosoinut urosta hyppäämään ja paljastamaan vatsaansa. Se oli taistellut taistelunsa nuorena, ja sen vatsassa ja reisissä oli arvet todisteena oppituntien tuskallisuudesta. Kenties Taistokin jonain päivänä antaisi saman oppitunnin nuoremmille uroksille. Mikäli olisi hengissä, siis. Sillä Ovela tosiaan repisi sen riekaleiksi, mikäli se ei tajuaisi paeta. Jahtaamaan Ovelasta ei ollut pitkiä matkoja.

[[Eli siis en kirjoittanut suoraan, että Ovela osuu, koska se olisi autohittaamista, mutta todennäköistä kun oli niin kuvailin tuohon, mitä tapahtuu sitten osuman tullessa.]]

_________________
Ylpeys käy lankeamuksen edellä Blogibannerbutto
Ovela | Katala | Koko


Viimeinen muokkaaja, Trisha pvm La Heinä 05, 2008 11:47 am, muokattu 1 kertaa
Takaisin alkuun Siirry alas
http://deepunder.wordpress.com
Vieraili
Vierailija
Ylpeys käy lankeamuksen edellä Empty
ViestiAihe: Vs: Ylpeys käy lankeamuksen edellä   Ylpeys käy lankeamuksen edellä EmptyLa Heinä 05, 2008 11:16 am

Roihu katsahti urosta julmasti tämän todetessa, että hän oli tappanut Roihun tapaisia narttuja jo vuoden ikäisenä. Toinen tuskin huomasi hänen katsettaan, sillä narttu oli vain yksi laumalainen suuremman uhan - eli Ovelan - selän takana turvassa eikä todellisuudessa takaisi kunnon vastusta uhoilijalle. Roihu kyllä osasi taistella, mutta hän oli aivan varma, että niin osasi toinenkin halutessaan.

Lihakset jännittyivät automaattisesti nuoremman suden hyökätessä Ovelan kimppuun - hän oli sittenkin ollut väärässä olettaessaan, ettei vieras uskaltaisi hyökätä. Roihu katseli edelleen kauempaa tilannetta, mutta ei uskonut johtajan tarvitsevan hänen apuaan ja hän oli oikeassa: ainakin toistaiseksi alfa näytti olevan niskan päällä ja tunkeilijan uhkarohkeus taisi lopulta koitua hänen kohtalokseen tällä kertaa. Tilanne ainakin näytti toivottomalta, ellei susiuros äkkiä keksisi ja toteuttaisi jotain nerokasta ideaansa.
Sellainen ei edes yllättäisi Roihua.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
Vierailija
Ylpeys käy lankeamuksen edellä Empty
ViestiAihe: Vs: Ylpeys käy lankeamuksen edellä   Ylpeys käy lankeamuksen edellä EmptyMa Heinä 07, 2008 2:50 am

Uros vingahti kivusta, kun Ovelan hampaat iskeytyivät sen nivusiin ja susi tippui maahan. Taisto katsahti vasenta jalkaansa, haavasta vuoti verta ja äkkiä lumi jalan alla oli veren peitossa. Susi katsoi haavaansa hämmästyneenä, hymyillen sitten pirullisesti itsekseen.

Juuri tällaisia haavoja hän oli kaivannut pitkään aikaan, niiden aiheuttamaa huumaavaa kipua. Taisto nuolaisi koko kielellään haavaa, sitten se nosti kuononsa kohti taivasta ja näytti nauttivan verensä mausta, mitä se juuri tekikin. ” Veri, veri. Niin sakeaa ja maukasta. Tunnen kuinka se ravitsee minua…”, uros kuiskaili itsekseen. Haavastaan välittämättä susi nousi jaloilleen ja katseli Ovelaa iloisen näköisenä, mutta ei silti pystynyt juoksemaan haavansa takia. ” Olenkin pitkään aikaan halunnut nähdä taas vereni ja tuntea sen maun. Eivät ne turhaan sinua kutsu Ovelaksi. Mutta en minä näin pienestä häivy alueeltanne.”, uros sanoi toiselle ja hymyili.

Häntä oli aina pidetty omituisena tai pikemminkin hulluna. Hän oikein pyysi että Ovela raatelisi häntä lisää, kunnes hän ei enää jaksaisi nousta. “ Joudut repimään minut pois täältä. En nimittäin häivy vielä, ennen kuin olen saanut tarpeekseni.”, Taisto toisti uudestaan sanansa ja astui askeleen lähemmäksi, itsepäinen kuin oli.
Takaisin alkuun Siirry alas
Trisha
Alfa Wolf
Alfa Wolf
Trisha


Nainen Viestien lukumäärä : 1914
Hahmot : Ovela, Katala

Ylpeys käy lankeamuksen edellä Empty
ViestiAihe: Vs: Ylpeys käy lankeamuksen edellä   Ylpeys käy lankeamuksen edellä EmptyMa Heinä 07, 2008 3:22 am

"En minä aio repiä sinua pois täältä. Minä tapan sinut. Me tapamme sinut." Ovela sanoi ja kääntyi katsomaan Roihua. Se viittasi narttua lähemmäksi ennen kuin katsoi taas Taistoa. "Sinä et voi juosta. Vielä vähemmän voit hypätä. Jos sinä alat taistella, sinä kuolet varmasti. Jos sinä et ala taistella, sinä kuolet siltikin varmasti. Minä en anna armoa. Ellet sinä pakene nyt, jolloin emme ehkä saa sinua kiinni, sinä kuolet siihen, nuori hullu susi." Ovela totesi. Taiston veri oli tahrinut sen huulet ja kuonon, ja se lipoi veren pois kielellään.

"On aina sääli lopettaa elämä turhaan. Mutten kaihda sitä. Jos se on tahtosi, se tapahtukoot."
Ovela totesi ja laski päätään. Kauempaa kuului taas ulvontaa. Ilmeisesti muukin lauma oli juoksemassa kohti. vain hetki, ja ne olisivat täällä osallistumassa tappajaisiin.

_________________
Ylpeys käy lankeamuksen edellä Blogibannerbutto
Ovela | Katala | Koko


Viimeinen muokkaaja, Trisha pvm Ma Heinä 07, 2008 6:09 am, muokattu 1 kertaa
Takaisin alkuun Siirry alas
http://deepunder.wordpress.com
Vieraili
Vierailija
Ylpeys käy lankeamuksen edellä Empty
ViestiAihe: Vs: Ylpeys käy lankeamuksen edellä   Ylpeys käy lankeamuksen edellä EmptyMa Heinä 07, 2008 4:33 am

Roihu asteli melkein Ovelan rinnalle uroksen katsoessa häneen päin. Roihu ei irrottanut katsettaan hetkeksikään tunkeilijasta, sillä valehtelematta hän ei tuntenut oloaan enää yhtä turvalliseksi kuin aikaisemmin. Kipu oli nähtävästi tuntematon käsite nuoremmalle kun taas Roihu ei halunnut nähdä oman verensä virtaavan tänä päivänä. Hän ei halunnut ottaa turhia ja tyhmiä riskejä huolimattomuuden vuoksi.

Kauempaa kuului ulvontaa. Pieni virnistyksen tapainen kohosi nartun huulille hänen kuunnellessaan laumalaisten ääniä, vaikka hän ei uskonut vieraan säikähtävän heidän joukkonsa kasvamista.
Takaisin alkuun Siirry alas
Saiccu
Alfa Wolf
Alfa Wolf
Saiccu


Nainen Viestien lukumäärä : 774

Ylpeys käy lankeamuksen edellä Empty
ViestiAihe: Vs: Ylpeys käy lankeamuksen edellä   Ylpeys käy lankeamuksen edellä EmptyTi Heinä 08, 2008 4:05 am

Kuulas ulvonta kiiri pitkin ikihonkia ja vanhoja kuusia. Ulvonta, joka ilmoitti muiden laumalaisten tulosta alfansa tueksi. Pienen susiryhmän vanavedessä jolkotti kömpelöksi tunnettu beta, Usva. Mutta nyt Usva ei antanut kömpelyydensä tulla tielle, sillä hänen johtajansa tarvitsi häntä. Muutama nuori uros ulvahti vielä jännityksestä, sillä he olivat ensimmäistä kertaa mukana häätämässä tunkeilijaa pois reviiriltä.

Usvan kuonoon kantautuu kaukaa haju hänen johtajastaan, Roihusta ja Viiman laumalaisesta. Valkea uros murahtaa ja lisää vauhtia.

Beta saapuu paikalle ja huomaa vertavuotavan tunkeilijan. Usva murahtelee ja käskyttää nuoret pysyttelemään Roihun takana seuraamassa tilannetta, samalla kun itse asettuu Ovelan oikealle puolelle. Hän katsoo kunnioittavasti johtajaansa ja sen jälkeen paljastaa hampaansa tunkeilijalle. Selkä- ja niskakarvat pörhistyvät ja häntä nousee pystyyn uhkaavasti.
"Johtajani, saavuin tueksesi. Onko kaikki hyvin, johtajani?"

_________________
Saiccun hukkapalat:
Takaisin alkuun Siirry alas
http://www.huhtikuinen.net
Vieraili
Vierailija
Ylpeys käy lankeamuksen edellä Empty
ViestiAihe: Vs: Ylpeys käy lankeamuksen edellä   Ylpeys käy lankeamuksen edellä EmptySu Marras 30, 2008 1:58 am

Urosta eivät hetkauttaneet vanhuksen uhkailut hänen tappamisesta, hän vain hymyili pirullisesti toiselle. ” Vai tapatte minut? Olen kuule vanhus kohdannut itse kuoleman monta kertaa, ollut sen kylmässä syleilyssä mutta itse piru on aina säästänyt henkeni ja lähettänyt minut takaisin. Et sinä minua uhkailulla piekse, vaikka oletkin osoittanut suurta viisautta ja taistelutaitoa…”, hän puhutteli ivallisella äänensävyllä, paholaisen virne kasvoillaan. Kuitenkin, toisen sudet sanat jotka kertoivat totuuden hänelle ja raottivat hieman hänen ylpeyden verhoaan. Se oli totta, hän kuolisi vielä jos ei pakenisi. Toisen sanat saivat hänet myös ajattelemaan enemmänkin, ehkä ei ollut häpeä myöntää joskus tappionsa ja luovuttaa? Mietteliäänä uros muisteli miten oli käyttäytynyt perhettään kohtaan, kuinka hän oli saanut kärsiä typeryytensä ja ylpeytensä takia. Ehkä olisi hänen kannaltaan parempi olla hieman nöyrempi.

`- Ja paskat! Ei sinun tarvitse muuttua Taisto! Olet kaikkein paras, maailman valtias ja…
- Ole hiljaa! Ehkä on parempi olla nöyrempi…`


Hukka hymähti huvittuneena, hän tappeli itsensä kanssa, ehkä hän oli tulossa hulluksi tai jotain. Sitten saapui taas yksi susi lisää, mikä ei saanut häneen minkäänlaista reaktiota. ” Hyvä on vanhus… Poistun teidän alueiltanne, olet tosiaankin hyvä johtaja, kuten olen kuullut sinusta puhuttavan. Sääli että olen toisessa laumassa. Mutta sellaista elämä on… Teemme vääriä virheitä emmekä tajua sitä itse. Kiitos ja näkemiin.”, hän puhui toiselle rauhalliseen sävyyn ja hymyili, ei ivallista tai itsekästä hymyään, vaan ystävällistä. Kivustaan huolimatta Taisto lähti nopeaan juoksuun oman laumansa alueille, miettien itsekseen.
Takaisin alkuun Siirry alas
Trisha
Alfa Wolf
Alfa Wolf
Trisha


Nainen Viestien lukumäärä : 1914
Hahmot : Ovela, Katala

Ylpeys käy lankeamuksen edellä Empty
ViestiAihe: Vs: Ylpeys käy lankeamuksen edellä   Ylpeys käy lankeamuksen edellä EmptySu Marras 30, 2008 2:08 am

Ovela oli jo valmistautunut repimään riekaleiksi nuoren, uhmakkaan suden. Siksi se oli lievästi hämmentynyt kuullessaan lopulta uroksen sanat. Hetken aikaa jopa vaikutti siltä, että nuorukainen tarkoitti niitä. Ehkä se oli oppinut läksynsä lähellä kuolemaansa, eikä palaisi enää. Tai sitten se palaisi, kun se oli tervehtynyt, ja vaatisi revanssia. Sitä Ovela ei olisi valmis sille antamaan. Nuori susi oli edelleen hänen reviirillään.

"Mikäli saatte sen kiinni, tappakaa se."
Ovela murahti Roihulle ja Usvalle. Se lähti ensin itse perään hiljempaa, mutta lopulta kiihdytti askelensa juoksuksi. Mikäli se saisi Taiston kiinni, se tekisi siitä selvää. Raja oli kuitenkin lähellä ja nuori susi voisi ehtiä omille alueilleen, ennen kuin kukaan pääsisi siihen kiinni. Jos alfa tunsikin jonkinlaista sääliä nuorta urosta kohtaan, se ei kuitenkaan estänyt sitä toteuttamasta velvollisuuksiaan alfana. Rajanrikkurin ja haastajan kohtalo oli kuolla, ellei se ehtinyt paeta. Mikä Ovela oli sitä muuttamaan? Se oli aina ollut niin. Ja olisi vastakin.

Tässäkin tapauksessa.

_________________
Ylpeys käy lankeamuksen edellä Blogibannerbutto
Ovela | Katala | Koko
Takaisin alkuun Siirry alas
http://deepunder.wordpress.com
Vieraili
Vierailija
Ylpeys käy lankeamuksen edellä Empty
ViestiAihe: Vs: Ylpeys käy lankeamuksen edellä   Ylpeys käy lankeamuksen edellä EmptyMa Joulu 01, 2008 2:06 am

Roihu kuunteli tunkeilijan puheita hieman yllättyneenä tilanteen saaamasta käännöksestä. Toisaalta, nopea paikalta liukeneminen olisikin ollut parempi vaihtoehto kuin rehellinen taistelu kolmea sutta vastaan - ja sen lisäksi Usvan mukana oli näyttänyt tulevan muutamia nuorempia susia, jotka eivät välttämättä vielä tarjoaisi kunnon vastusta kokenutta sutta vastaan, mutta tekisivät silti tilanteesta hankalamman Viiman laumalaiselle.

Ovelan käskyä noudattaen Roihu säntäsi varsin pian juoksuun. Vieraalla uroksella oli kuitenkin jonkin verran etumatkaa haavasta huolimatta, mutta kenties juuri se antoi nartulle lisää sisua jatkaa juoksemista ja yrittää kuroa välimatkaa umpeen. Hän ei säälisi rajarikkojaa mikäli vain saisi upotettua hampaansa mihin tahansa uroksen ruumiinosaan.
Takaisin alkuun Siirry alas
Sponsored content

Ylpeys käy lankeamuksen edellä Empty
ViestiAihe: Vs: Ylpeys käy lankeamuksen edellä   Ylpeys käy lankeamuksen edellä Empty

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Ylpeys käy lankeamuksen edellä
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1
 Similar topics
-

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ab Lupus :: Sysimetsän lauman reviiri (in-game) :: Järvi-
Siirry: