Ab Lupus
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ab Lupus

Missä voitto tai tappio ei ole vain sinun, se on teidän. --- Muistetaan olla uskollisia realismille.
 
PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

 

 Pohdintaa, ajatuksia, muistoja ja päätöksiä

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
-Mex-
Beta Wolf
Beta Wolf
-Mex-


Nainen Viestien lukumäärä : 1952
Hahmot : Hetki, Kauhu, Ilo, Valta, ja Korppi

Pohdintaa, ajatuksia, muistoja ja päätöksiä Empty
ViestiAihe: Pohdintaa, ajatuksia, muistoja ja päätöksiä   Pohdintaa, ajatuksia, muistoja ja päätöksiä EmptyTo Helmi 26, 2009 2:21 am

Taivaalla tuikki tähdet kuu mollotti kirkaana. Taivas oli lähes pilvetön, siitä huolimatta tänäkin yönä joku oli valveilla. Rsukean valkean harmaa susi herra istui pienen kiven nyppylällä katsellen lumista laaksoa hiljaisena. Taivaalla välkkyi yksi tähti joka oli kiinnitätnyt miettivän hukan huomion. Turre tuo inhimillenen ja ystävällinen hukka mietti elämäänsä. Se mietti mitä kaikkea sillä oli ollut ja mitä kaikkea sil äoli nyt.

Vosiiko Hukka parenpaa toivoa. Jos turre kykenisi ja osiais se kirjoittaisi ystävilleen että ei milloinkaan unohtaisi hetiä. Mutta Turre tiesi että vaikka kymmenen vuotta tässä maailmassa lähestyi hurjaa vauhtia. Turre oli täysissä voimissaan. Siitä ei juuri harmaantumista kummosienpaa saattanut nähdä. Hyvän kunotnsa ansiosta hukak oli slevinnyt pettymyksen tuottaneesta taistosta ennen laaksoon saapumistaan. Turren elämä oli muuttunut totaalisesti kun laaksoon päädyttyään, oli oppinut tuntemaan elinympäristönsä niinkin hyvin. Vaikka alfamainen uros olikin monessa jutussa mukana, se toivoi että saisi vielä elämässään hoitaa ja viettää aikaansa oman perheensä kanssa. Turre tiesi että kevät otisi mukanaan narttujen kiima ajan, jolloin saattoi jopa löytää itselleen puolison. Turre kuitenkni tiesi että oli iäkäs eikä kuka tahansa halunnut iäkästä puolisooaan jolla alkoi toinen koipi olla haudassa. Vaikak täysissä voimissahan hukka oli.

Haaveilen Turre kuitenkin vielä jaksoi aatella elämäänsä positiivisean. Olihan hänellä Roiske. ja monet ystävät. Haukan suhteen Turre ei jaksanut edes heilauttaa hätnäänsä. Se mietti nyt mielummin omiaan. kylmä pakkanen kiristyi mitä pidemmälle yö meni. Hukka värähteli tietyn väliajoin vaikka ei sinänsä tuntenutkaan hyytävää kylmyyttä. Hukan silmät kiiluivat tähtien lailla kun tuo kohotti katseensa kuuhun josta pian autioon laaksoon. Sitä saattoi odottaa pesällä nelisen kappaletta asukkeja. Tähkä, Kelmi, Surma ja Rosike. Sudet olivat jokainen Turrelle tärkeä omalla tavallaan.

Kelmi, tuo reipas ja intoa täynnä oleva hukan poika. Vailla elämän suuria valintoja joihin tuon ei tarvinnut edes vielä murehtia. Vekkuli kaveri kerta kaikkiaan Turrelle tämä pikku mies oli oiva leikki toveri ja piti kerta kaikkiaan tuosta hukasta .
Tähkä, taasen oli Turren mieleen monellakin tavalla, narttu oli salaperäinen, epäileväkin jollain tapaa. Se herätti turressa paljon mielenkiintoa. Turre halusi ehdottomasti turtustua tuohon narttuun enemmän ja pian.
Surma, Surma oli kertakaikkiaan Turrelle tärkeä hukka, Surma oli monella tapaa ymmärtäväinen ja hyvin sieväkin. Turren mieleen siis,
Rosike, nuorukainen on Turrelle kuin oma poika eikä se muuta asioita miksikään. Turre oli valmis jopa antamaan henkensä Rosikeen puolesta. Sen verran täskeä Hukka tuo Turrelle oli.

Turre mietti jopa kaikkia tapaamiaan susia, Karhunkaatajaa, Haukkaa, Savua, Kuurankukkaa, Kuuraa, Vainua, Myrskyä, Tunturituulta, Surmaa , Kelmiä, Tähkää sekä katastrofia Keitä kaikkia Hukak olikaan tavannut sinänsä pienen ajan sisällä. Alussa se ei tavannut juuri ketään ei-kenenkään maa oli tullut täydemmäksi ja tila alkoi loppua, olisiko laumattomien tila käydä vähiin liiankin nopeasti. Turrella kävi jopa mielessä että heidän täytyisi yhdessä vallata lisää aluetta Ovelan tai viiman alueelta. Turre tiesi että laumatotmia oli toisaalta vaikea saada yhteistyöhön tälläisessä asiassa, mutta Turre oli sitä mieltä että laumattomat tarvitsisvat lisää tilaa jos aluelle tuli vielä yksikin susi lisää. Turre oli kiitollinen että oli löytyänyt itsellee nsuojaisan pesäpäikan toki läheltä rajaa, mutta kyllin suojassa tunkeilijoilta. Sillä Turren pesä ei juuri huomiota herättänyt kun sisään käynti oli piilossa puun kitukasvuisen puun juuristojen alap uolella.

Turre joka rakasti kaikkea mitä kykeni kokemaan oli valmis ottamaa nvastaansa sen mitä elämä toi. Se halusi totuttaa Haukka suunnitlman pian. Haukan oli luovuttava aikeista ennen kuin edes kykni laajenemaan laumana. Turre helpotti se että haukka aikoi elää tavallaa nryhmänä laumansa kanssa. sen sijaan että olisi alannut haillinoimaan osaa ei-kenenkään-maasta. Turre aikoi puhua asiasta operaatio Haukan jäsenien kanssa. Olihan heillä toisaalta pieni ongelma. Eivät he voineet häätää Haukkaa pois kun toinen ei vallannut aluetta mistään vaan elelisamalla tapaan kuin Turre ystävineen. Turre piti huolta pesällä asuvista hukista aivan kuten Haukka pitäisi jäsenistään. Toisaalta Haukka saattaisi arvata Turren toimivan tuon selän takan jos Turre ” jäii ” kiinni että sen pesällä austi muita jotka eivät kuuluneet edes Haukan alaisuuteen. mutta turre oli tehnyt jokaiselle selväksi että halutessaan siavat tavata Haukan, kuten oli Tähkällekkin luvannut.

Toisaalta Turre jopa mietti että jos Haukka siais laumansa kasaan, olisi hyvä jos haukka alaisineen valloittaisi aluetta viiman tai Ovelan alueelta. laumattomien alueen sijaan. Turre toisaalta miellytti että se kuului tuohon pieneen ryhmään ja oli arvoltaan beta. Vaikka entisenä alfana Turre arvelutti suunnattomasti monikin Haukan toiminta.

Turre laski katseensa taivaasta hohtavaa nhankeen. Se nousi ylös ja heilautti rauhallisesti häntäänsä. Tämän herra ntarinaa tullaan kuulemaan vielä täällä. Turre ainakin toivoi niin. Se toivoi että se muistettaisiin vielä sen päivänkin jälkeen kun hukak poisutisi riveistä. Vaikak Turre ei sinänsä ole tehnyt mitään erikoista se halusi olla muistettu, rakastettu ja omalla pienellä tavallaan ihailtu. Se halusi että sen omat jälkeläiset joko löytäisivät tiensä laaksoon tai saisi vielä kerran tuntea miten ihanaa on olla isä omille pienokaisilleen. Vaikka vanha hukka astelikin poispäin kiveltä jolla oli aikansa mietiskellyt sen mieleen pälkäshti laumattomista tavatun hetken nimi. Nartun nimi suorastaan kajahti tuon päässä. Siinä samassA turre totesi että halusi tavata Ovelan.

Ovela oli likimain saman ikäinen kun Turre. Siksi voisi kaksikon kesken juttelu olla leppoisaa ja ymmärretävää. Olihan Turrekin ollut alfa. Eikä sen puoleen että halusi mitään pahaa ovelalle tai ovelan laumalle. se halusi tavata tuon vanhan alfan ennen kuin se olisi liian myöhäistä.

Niin ruskea turkki suuntasi kohti rajaa rauhallisin elein.

_________________
Hetki jatkaa vahvistumistaan Ovelan alaisena ♥
Kauhu kohtalo epäselvä ♥
Ilo tavoittelee tähtiä ♥
Korppi hätää kärsimässä laumansa kanssa alfa kadoksissa ♥

Hahmoille tulossao mat kotisivut ;)
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Pohdintaa, ajatuksia, muistoja ja päätöksiä
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ab Lupus :: Yksinpelit (in-game) :: Joutomaat-
Siirry: