Ab Lupus
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ab Lupus

Missä voitto tai tappio ei ole vain sinun, se on teidän. --- Muistetaan olla uskollisia realismille.
 
PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

 

 Älä häiritse nälkäistä sutta (loppunut)

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Vieraili
Vierailija
Älä häiritse nälkäistä sutta (loppunut) Empty
ViestiAihe: Älä häiritse nälkäistä sutta (loppunut)   Älä häiritse nälkäistä sutta (loppunut) EmptySu Maalis 22, 2009 5:46 am

[ Shiire ja Hiekkaneilikka. :) ]

Keväisen kirpeä ja aurinkoinen ilma oli saapunut laaksoon. Luonnossa saattoi aistia jo koko ajan lähenevän kevään merkkejä, mutta ainakaan vielä saalistaminen ei ollut muuttunut kovin paljoa helpommaksi. Musta susi, Savu, oli kulkenut pari viikkoa ilman kunnon ruokaa ja oli sen takia äärimmäisen ärtynyt. Hän ei ollut tavannut muita susia tänä aikana, vaan oli oikeastaan vältellyt heitä parhaansa mukaan eikä siten ollut saanut edes muilta laumattomilta apua saalistuksessa.
Nyt narttua oli kuitenkin onnistanut. Hän oli saanut kiinni haavoittuneen jäniksen, joka ei veisi suurinta nälkää pois, mutta helpottaisipa Savun oloa ainakin hetkeksi. Tämän suuremmista saaliista oli sitä paitsi turha haaveilla, mikäli sattui saalistamaan yksin.

Hyvällä ruokahalulla, jäniksen sitkeää liha repien, Savu makasi hangessa ja oli kokonaan unohtanut ympäristönsä. Nyt hän keskittyi vain ja ainoastaan siihen, että saisi saaliin syötyä mahdollisimman nopeasti, ennen kuin paikalle saapuisi mahdollisia kuokkijoita. Jänis oli aivan liian pieni useammalle sudelle.


Viimeinen muokkaaja, naadia pvm To Huhti 16, 2009 4:13 am, muokattu 1 kertaa
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
Vierailija
Älä häiritse nälkäistä sutta (loppunut) Empty
ViestiAihe: Vs: Älä häiritse nälkäistä sutta (loppunut)   Älä häiritse nälkäistä sutta (loppunut) EmptySu Maalis 22, 2009 6:34 am

Ilmassa leijui jäniksen veren tuoksu, ja tuo samainen haju oli houkutellut paikalle yhden suurpedoista, suden. Kuitenkin, kirjavaturkkisella nartulla oli käynyt huono tuuri, tuon tummempi lajitoveri oli saanut riistaeläimen hampaisiinsa, ja para-aikaa söikin sitä. Jo pidemmän aikaa oli Hietaneilikka seurannut jäntevin askelin hajua, yrittäen selvittää sen alkuperää, ja nyt oli tainnut tärpätä.

Kauempana narttu erotti toisen suden, nartun myöskin, ruokailemassa hangessa. Neilikka päätti yrittää kavaltaa itselleen osan toisen saaliista, vaikka tiesikin ettei toinen välttämättä luovuttaisi sitä noin vain.

Hietaneilikka asteli jäntevin, varsin hiljaisin askelein kohti Savua, lähestyen tuota sivulta. Muutaman metrin päähän päästyään laski narttu päätään, ei alentuakseen, vaan aloittaakseen saaliin havittelun. Pokkana, kuin olisi toisen tuntenut, yritti Neilikka salakavalasti tarrata saaliiseen, sitten poispäin hypähtäen.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
Vierailija
Älä häiritse nälkäistä sutta (loppunut) Empty
ViestiAihe: Vs: Älä häiritse nälkäistä sutta (loppunut)   Älä häiritse nälkäistä sutta (loppunut) EmptySu Maalis 22, 2009 7:08 am

Täysin yllättäen Savu huomasi, että vieras susi oli liian lähellä häntä ja hänen saalistaan. Nopeasti tumma narttu nappasi jäniksen suuhunsa, nousi ylös ja murisi saalis suussaan vieraalle sudelle raivostuneena ja osittain jopa yllättyneenä. Hän ei ollut kiinnittänyt minkäänlaista huomiota ympäristöönsä ja nyt Savu kirosi itseään sen takia. Toinen oli päässyt aivan liian lähelle!
Saman tien, kun Savu oli noussut ylös ja siirtynyt hieman kauemmas, narttu pörhisti karvojaan ja väläytteli hampaitaan niin paljon kuin se oli mahdollista jäniksen jo puoliksi kaluttu raato suussa. Jonkun mielestä olisi kenties ollut typerää puolustaa moista saalista, mutta Savu ei nähnyt tilanteessa mitään typerää: hän oli itse saalistanut jäniksen eikä luovuttaisi sitä tällaiselle hetkellä kenelle tahansa, kun susi itsekin oli nälkäinen.

Nartun elekielestä, murinasta ja meripihkanväristen silmien pistävästä katseesta toinen varmasti huomaisi, että häntä ei sillä hetkellä kaivattu paikalle. Eri asia olisi, kuinka tosissaan ja kenties epätoivoinen vieras narttu sillä hetkellä oli. Jos Savu olisi itse ollut vieraan suden tilalla, hän olisi varmasti yrittänyt saada itselleen saalista keinolla millä hyvänsä.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
Vierailija
Älä häiritse nälkäistä sutta (loppunut) Empty
ViestiAihe: Vs: Älä häiritse nälkäistä sutta (loppunut)   Älä häiritse nälkäistä sutta (loppunut) EmptySu Maalis 22, 2009 7:52 am

Hietaneilikka ei tällä hetkellä ollut pahemmin nälkäinen, saatika epätoivoinen. Se vain halusi vain omaa tyytyväisyyttään, vihaa muita naaraita kohtaan riistää toisen vaivalla saadun saaliin. Narttu ei näyttänyt minkäänlaisia ystävyyden, alistumisen taikka anomisen merkkejä, uhkui vain pelkkää varmuutta ja inhoa.

Yllättäen, jotain mutisten loikkasi Hietaneilikka eteenpäin, tarkoituksenaan napata jäniksen raadosta kiinni valkeilla hampaillaan. Yhtään ei narttu kiinnittänyt huomiota toisen aggressiivisiin varoituksiin, vähääkään pelkäämättä mahdollista kipua, joka saattaisi syntyä toisen upottaessa hampaansa neitosen omaan niskaan. Neilikan mielestä tuon oma lajitoveri, jonka kanssa se nyt omaa tyytymättömyyttään kilpaili raadosta, oli varsin kamalan näköinen. Neiti olisi kyennyt luettelemaan pitkän listan minkä takia ei ensinäkemältäkään pitänyt toisesta, säälittävästä, tummasta otuksesta jäniksen jäämät suussaan. Yksinkertaisesti, Hietaneilikka piti kaikkia samansukupuolen edustajia kilpailijoinaan, jotka oli välittömästi eliminoitava kartalta taikka alistettava.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
Vierailija
Älä häiritse nälkäistä sutta (loppunut) Empty
ViestiAihe: Vs: Älä häiritse nälkäistä sutta (loppunut)   Älä häiritse nälkäistä sutta (loppunut) EmptySu Maalis 22, 2009 9:16 am

Suunniltaan vihasta Savu ärähti vieraalle ja perääntyi pari askelta. Hän ei oikein tiennyt, mitä olisi voinut tehdä: hyökätäkseen hänen olisi pitänyt tiputtaa jänis maahan, mutta silloin toinen olisi voinut napata sen ja paeta paikalta. Toisaalta, saalis suussaan hänellä ei ollut oikeastaan muuta mahdollisuutta kuin väistellä ja yrittää saada toinen uhmailemalla poistumaan, mutta se ei näyttänyt toimivan. Vieras ei välittänyt hänen eleistään, vaan oli jopa hyökännyt suoraan kohti ja se oli saanut tummaturkin entistä vihaisemmaksi ja turhautuneemmaksi, kuin mitä hän oli ollut pelkästään nälän kanssa painiessaan.
Jos saalista halusi puolustaa, oli toimittava nopeasti. Normaalisti Savu ei pitänyt tällaisista tilanteista, jolloin ei voinut harkita jokaista siirtoa vaan oli toimittava mahdollisimman nopeasti vaistojensa varassa; se oli liian riskialtista. Terveenäkin oli ollut tarpeeksi vaikeaa saada jänis kiinni, joten miten hänen kävisi, jos hän tekisi virhearvioinnin ja saisi selkäänsä tältä vieraalta?

Siihen Savu ei alistuisi. Hän tiputti jäniksen suustaan hangelle ja paljasti koko hammasrivistönsä tunkeilijalle muristen samalla. Jänis lojui nartun rinnan alla eikä hänellä ollut mitään aikomusta jättää sitä vartioimatta. Toinen narttu voisi yrittää onneaan ja yrittää viedä hänen saaliinsa, mutta Savu ei sitä ilman yhteenottoa luovuttaisi.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
Vierailija
Älä häiritse nälkäistä sutta (loppunut) Empty
ViestiAihe: Vs: Älä häiritse nälkäistä sutta (loppunut)   Älä häiritse nälkäistä sutta (loppunut) EmptySu Maalis 22, 2009 7:14 pm

Hietaneilikka ärähti vastaukseksi, kuitenkin tuumien päänsä sisällä jatkaisiko toisen härnäämistä vai lopettaisiko leikin kesken. Narttu päätyi välimuotoon, pitäisi siis ainakin hetken hauskaa, ja sitten mahdollisesti häipyisi puuhailemaan muuta.

Hyvässä kunnossa, ei nälkiintyneenä taikka epätoivoisena, lähti kirjavaturkkinen kiertämään tummaturkkisen selän taakse. Neilikka oli lähes varma, että toinen ei päästäisi narttua selkänsä taa, ja siinä jutun juju piilikin - jos ja kun Savu kääntyisi, yrittäisi Hietaneilikka näykkäistä toista neitiä ikävästi.


(( Lyhyttä. ))
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
Vierailija
Älä häiritse nälkäistä sutta (loppunut) Empty
ViestiAihe: Vs: Älä häiritse nälkäistä sutta (loppunut)   Älä häiritse nälkäistä sutta (loppunut) EmptyMa Maalis 23, 2009 1:53 am

[ Ei sillä pituudella niin suurta merkitystä ole. (: ]

Kuten odottaa saattoi, Savu ei antanut toisen pujahtaa selkänsä taakse, vaan kääntyi sitä mukaa kun vieras narttu asteli hänen ympärillään. Hän seisoi jatkuvasti niin, että kykeni näkemään tuntemattoman suden kokonaan ja arvioimaan siten, mitä oli luvassa. Selkänsä kääntäminen vieraalle ja etenkin näin aggressiivisen oloiselle sudelle olisi ollut typerä teko.
Jäniksen raato oli nyt Savun takajalkojen tuntumassa, mutta hetkeksi narttu oli unohtanut koko saaliin. Sen takia hän alunperin olikin käyttäytynyt aggressiivisesti, mutta nyt tummaturkkisella näytti olevan muita syitä käytökseensä: hän oli ärtynyt ja vihainen toisen käytöksestä, ja halusi kostaa hänelle sen.

Yllättäen Savu ehti huomata, että vieras aikoi näykkäistä häntä. Nopeasti tumma narttu yritti väistää, mutta ei ehtinyt juurikaan astahtaa kauemmas, ennen kuin tunsi toisen suden terävät hampaat ikävästi kyljensä tietämillä. Onneksi kyseessä oli kuitenkin vain pelkkä näykkäisy ja Savu pääsi saman tien irti, eikä kyljeen ollut jäänyt sen vakavampaa jälkeä, joka haittaisi suden elämää liikaa talvella.
Vieraan nartun liikkeestä ärtyneenä Savu murahti ja hyökkäsi toista kohti. Hän ponnisti jäntevillä tassuillaan hangesta ja loikkasi vierasta päin, yrittäen joko kaataa tämän tai ainakin tarttua kiinni toisesta. Hänen tarkoituksenaan ei ollut pelkästään näykkäistä, vaan saada tukevampi ote, mutta ainakin toistaiseksi jättää asia siihen. Niin sokea Savu ei tilanteelle vielä ollut, että olisi suin päin alkanut taistella.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
Vierailija
Älä häiritse nälkäistä sutta (loppunut) Empty
ViestiAihe: Vs: Älä häiritse nälkäistä sutta (loppunut)   Älä häiritse nälkäistä sutta (loppunut) EmptyMa Maalis 23, 2009 4:56 am

Onnistuttuaan kätevästi näykkäisyssään, saattoi tarkempi silmäinen huomata suden keltaisissa silmissä kohoavan ylimielisyyden. Kuitenkin, se päättyi varsin lyhyeen, kun toinen yritti hyökätä. Savu oli onnistunut kaatamaan Hietaneilikan hangelle, mutta varsin nopeasti hyväkuntoinen narttu nousi seisomaan, paljastaen täydellisesti valkean hammasrivistönsä. Neidon elekieli oli varsin selvää tummaturkkista kohtaan; Ota jänös' ja häivy, tuumasi Neilikka mielessään. Tällä kertaa voisi laumaton suostua päästämään toisen kuin koira veräjästä, mutta jos toinen ei hyväksyisi tarjousta, taistelisi Hietaneilikka niin kauan kun elämä suinkin siinä pihisisi.

Jos toinen ymmärtäisi perääntyä, olisi se molemmille hyvä vaihtoehto, niin sanotusti tasapeli. Ennen Savun tapaamista oli Neilikka ollut varsin hyvällä tuulella, ja osa sen rippeistä oli nytkin vielä tallessa, ja ne varmasti valuisivat samassa hetkessä pois jos toinen lajitoveri ei hyväksyisi tasapelin tarjoamista. Kirjavaturkkinen asteli edestakaisin vastustajastaan muutamien metrien päässä, odottaen tuon vastausta.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
Vierailija
Älä häiritse nälkäistä sutta (loppunut) Empty
ViestiAihe: Vs: Älä häiritse nälkäistä sutta (loppunut)   Älä häiritse nälkäistä sutta (loppunut) EmptyTi Maalis 24, 2009 5:26 am

Tyytyväisenä Savu katsahti vieraaseen onnistuttuaan kaatamaan tämän hankeen. Sangen pian hän kuitenkin perääntyi turvallisemman välimatkan päähän parin askeleen verran ja jatkoi sieltä murisemista, pitäen edelleen silmällä jänistä. Eihän siinä enää ollut paljon puolustettavaa, mutta oikeastaan jo periaatesyistä Savu koki velvollisuudekseen puolustaa sitä.
Narttu kyllä ymmärsi toisen nartun elekielen ja sen, että häntä ei enää paikalla kaivattu. Moinen asia ei kuitenkaan liiemmin hetkauttanut Savua, vaan hän tuhahti hivenen ylimielisesti toiselle murinansa välistä ja kohotti päätään. Tumma häntä oli korkealla pystyssä ja ryhti oli muutenkin hyvä kielien siitä, että Savu oli hyväkuntoinen susi, joka tarvittaessa taistelisi pidemmänkin aikaa.

"Kuka olet?" Savu kysäisi hieman yllättäen. Narttu ei aikonut vielä perääntyä - se olisi merkinnyt hänelle oikeastaan pakenemista, eikä suinkaan tasapeliä -, muttei myöskään aikonut hyökätä suoraan toisen kimppuun. Ennemmin hän halusi tietää tuntemattomasta sudesta jotain, mutta oli oikeastaan aivan sama, mitä tämä kertoisi: kaikesta huolimatta Savu suhtautuisi häneen edelleen vihamielisesti ja kohtelisi tätä äärimmäisen negatiivisesti.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
Vierailija
Älä häiritse nälkäistä sutta (loppunut) Empty
ViestiAihe: Vs: Älä häiritse nälkäistä sutta (loppunut)   Älä häiritse nälkäistä sutta (loppunut) EmptyTi Maalis 24, 2009 6:00 am

Hietaneilikka tuhahti ylimielisesti kuullessaan toisen kysymyksen. " Miksi muka kertoisin sinunlaisellesi?" Narttu tuumasi ärähdellen, edelleenkin kävellen edestakaisin samalla paikalla. Mistään hinnasta ei susi aikonut nimeään kertoa, se oli varmaa.

Yllättäen Neilikka lähti juoksemaan toista kohden, väistäen tuon edestä toisen oikealle puolelle, tarkoituksenaan napata jäniksenraato hampaisiinsa. Narttu oli päättänyt, jos se saisi raadon hampaisiinsa, se heittäisi sen kauemmaksi, ja mahdollisesti poistuisi paikalta. Turhaa oli suden mielestä pitkittää näin puuduttavaa ja tylsää tapahtumaa.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
Vierailija
Älä häiritse nälkäistä sutta (loppunut) Empty
ViestiAihe: Vs: Älä häiritse nälkäistä sutta (loppunut)   Älä häiritse nälkäistä sutta (loppunut) EmptyTi Maalis 24, 2009 8:53 am

"Haluan tietää kuka on niin julkea, että häiritsee vierasta sutta samoin kuin sinä teit", Savu vastasi saman tien tylysti takaisin. Hän ei laskenut meripihkanvärisiä silmiään vieraasta, edelleen hänelle nimettömästä sudesta, ja oli valmistautunut oikeastaan kaikkeen. Lihakset jännittyneinä Savu odotti toisen seuraavaa siirtoa, murisi matalasti ja yritti myös pitää silmällä saalistaan.

Pian Savu huomasi toisen nartun seuraavan liikkeen sillä erotuksella, että hän ei ymmärtänyt heti sen liittyvän jäniksen varastamiseen. Savu ehti hätäisesti napata jäniksen raadosta osittain kiinni, jolloin susien kirsut melkein osuivat toisiinsa. Tummaturkki puristi hampaitaan tiukasti kiinni, jatkoi edelleen murinaansa ja tuijotti vierasta haastavasti silmiin. Jänis tuskin kestäisi kovin suurta vetämistä, mutta Savu ei aikonut irrottaa otettaan.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
Vierailija
Älä häiritse nälkäistä sutta (loppunut) Empty
ViestiAihe: Vs: Älä häiritse nälkäistä sutta (loppunut)   Älä häiritse nälkäistä sutta (loppunut) EmptyKe Maalis 25, 2009 4:55 am

Neilikka seisoi silmät vihasta leimuen toista, Savua, vastapäätä, jänön raatoa suussa pitäen. Laumaton pani kovasti hanttiin, eikä antanut yhtäkään senttiä periksi tummaturkkisen suuntaan. Hampaidensa välistä ärähdellen ja murahdellen kiskoi itseään kohden Neilikka raatoa, joka oli yllättävän hyvin kestänyt köydenvedon tähän asti.

Sopivan hetken tullessa, yritti kirjavaturkkinen susi nykäistä äkisti jänöä itseään kohden, irrottaen silloin otteensa. Nopeasti pyrki sen jälkeen naaras näykkäämään toista narttua ihan vain varoitukseksi kuonosta.

Mahdollisen iskunsa jälkeen laumaton peruutti, antaen häntänsä keinua rennosti, kuitenkin jollakin oudolla tavalla äkäisen terävästi. Neilikan huulet olivat nousseet täysin ylös, paljastaen valkean hammasrivistön koko pituudelta.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
Vierailija
Älä häiritse nälkäistä sutta (loppunut) Empty
ViestiAihe: Vs: Älä häiritse nälkäistä sutta (loppunut)   Älä häiritse nälkäistä sutta (loppunut) EmptyMa Maalis 30, 2009 12:34 am

[ Anteeksi kestosta! ]

Kun toinen susi nykäisi jänistä itseään kohti ja päästi irti, raadosta kuului ikävä rusahdus ja palaset olivat toisissaan kiinni enää hieman turkin osalta. Jo tästä asiasta Savu oli harmissaan, mutta sai lisää aihetta vihata vierasta narttua kun tämä onnistui näykkäämään tummaturkkia kuonosta. Jälki ei ollut kovin mainittava eikä se ollut oikeastaan edes sattunut, sillä Savu oli ehtinyt hieman väistää, mutta joka tapauksessa toinen oli onnistunut ja jäniksen raato suussaan Savu tuijotti toista vihaisena. Hän tiesi, että hyökkääminen ja varsinaisen taistelun aloittaminen olisi typerä teko, eikä sellainen oikeastaan edes kuulunut Savun tapoihin. Yleensä hän ei ollut se, joka aloitti rehellisen kamppailun vieraan suden kanssa.

Edelleen Savu piti jäniksestä kiinni, sillä sen suojeleminen alkoi olla jo enemmän kunniakysymys kuin sellainen, josta olisi hänelle oikeasti hyötyä. Äristen hän mulkoili vierasta ja punnitsi tilannetta, muttei siirtynyt milliäkään kauemmas. Hän seisoi edelleen tiukasti aloillaan ja vaikka tilanteesta poistuminen kävi Savun mielessä, hän ei toteuttanut sitä. Toinen näytti rauhoittuneen jo sen verran, ettei aivan heti kävisi uudestaan kimppuun ja tilanteesta luovuttajana lähteminen ei houkutellut Savua, vaikka ei hän varsinaisesti voittoa tavoitellutkaan.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
Vierailija
Älä häiritse nälkäistä sutta (loppunut) Empty
ViestiAihe: Vs: Älä häiritse nälkäistä sutta (loppunut)   Älä häiritse nälkäistä sutta (loppunut) EmptyKe Huhti 15, 2009 7:38 am

[ Koska Shiire ilmoitti lopettavansa, vien Savun nyt pois. Kiitos silti Shiire pelistä ja harmi, että päädyit lopettamaan pelaamisen. ]

Savu punnitsi vielä hetken tilannetta. Vieras narttu näytti jo rauhoittuneen ja itsevarmasti tuhahdettuaan Savu kääntyi ympäri. Hän käännähti vielä nopeasti tarkastamaan, ettei toisella vain käynyt mitään hyökkäämisentapaista mielessä ja kun narttu varmistui asiasta, hän pyrähti juoksuun kohti kauempana sijaitsevaa pesäkoloaan - jäniksen raato edelleen suussaan.
Takaisin alkuun Siirry alas
Sponsored content

Älä häiritse nälkäistä sutta (loppunut) Empty
ViestiAihe: Vs: Älä häiritse nälkäistä sutta (loppunut)   Älä häiritse nälkäistä sutta (loppunut) Empty

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Älä häiritse nälkäistä sutta (loppunut)
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1
 Similar topics
-
» Pohjoisella vuorella kohtaa kaksi sutta

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ab Lupus :: Joutomaat (in-game) :: Rajamaat-
Siirry: