Ab Lupus
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ab Lupus

Missä voitto tai tappio ei ole vain sinun, se on teidän. --- Muistetaan olla uskollisia realismille.
 
PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

 

 Retki luvattomille maille - loppunut

Siirry alas 
2 posters
Siirry sivulle : Edellinen  1, 2
KirjoittajaViesti
Naar
Valvoja
Valvoja
Naar


Nainen Viestien lukumäärä : 2411
Hahmot : Tuisku, Säde, Vinha, Kosto, Usko, Hukka, Kipinä ja Mäkärä

Retki luvattomille maille - loppunut - Sivu 2 Empty
ViestiAihe: Vs: Retki luvattomille maille - loppunut   Retki luvattomille maille - loppunut - Sivu 2 EmptyTi Huhti 14, 2009 5:41 pm

Toisen tullessa lähemmäs narttu jännitti takajalkojen lihaksiaan. Sen ollessa vatsaallaan, ja Kuurankukan noinkin lähellä, voisi Liekki loistavasti sekin loikata täydellä voimalla kurkkuun, ja jopa rasittamatta eturuumistaan kovinkaan pahasti. Ajatus oli nartulle kuin kermakakun syömistä, ja koska se varmasti näytti hölmöltä, helpolta kohteelta, ei toisella varmaankaan ollut niin vahvoja epäilyksiä siitä että Liekki yhtäkkiä ponnahtaisi maasta sen kimppuun.
Mutta vielä se oli liian riskialtista, nartun piti todella onnistua uskottelemaan Kuurankukalle, että se voisi tuosta vain hyökätä Liekin kimppuun, ja sellainen oli helppoa toisen luonteen kanssa, eikä tarvinnut olla edes kovin tyhmä langetakseen siihen. Mutta Liekki itsekin alkoi vähitellen luulla liikoja itsestään, se olisi jo halunnut hyökätä. Hiljaa hyvä tulee se kuitenkin ajatteli.
Narttu jatkoi eleitään, mutta nyt vain vatsallaan. Kerrampa se uskaltautui kallistumaan vähän kyljelleen, muttei ollut siinä kovinkaan kauaa. Jälleen häntä heilahti, ja se laittoi päänsä takaisin etukäpälien väliin.
Liekin turkki oli niin tuuhea, ettei sen tarvinnut pörhistellä piilottaakseen jännitettyjä lihaksia. Tuskimpa toinen osaisi odottaa nopeaa iskua, varsinkaan, kun Liekki näytti itse niin epävalmiilta.
Takaisin alkuun Siirry alas
https://www.facebook.com/milla.wickstrom
Silkki
Vakio laumalainen
Vakio laumalainen
Silkki


Nainen Viestien lukumäärä : 1523
Hahmot : Karhunkaataja, Kotkankynsi

Retki luvattomille maille - loppunut - Sivu 2 Empty
ViestiAihe: Vs: Retki luvattomille maille - loppunut   Retki luvattomille maille - loppunut - Sivu 2 EmptyTi Huhti 14, 2009 6:23 pm

Kuurankukka astahti askeleen taaksepäin, sitten toisen, ja kolmannen. Nuori susi peruutti kauemmas, kuin ei kestäisi olla tuon idiootin lähistöllä. Totuudella oli kahdet kasvot - toisaalta Kuurankukka peruutti, jottei olisi itse hyökännyt Liekin kimppuun ja toisaalta taas siksi, ettei Liekki pääsisi yllättämään. Typerä susi ei ollut, ehkä nuori ja ylpeä, muttei ikinä typerä. Narttu varautui tässäkin tilanteessa kaikkeen, tietäen, ettei Liekki ehkä näyttänyt valmiilta, mutta oli sitä aivan varmasti. Edes Liekki ei voisi olla niin typerä, että heittäisi kaiken puollustuksen sikseen, kävisi maahan makaamaan, odottamaan kuolemaansa. Ei edes Liekki, ja se oli Kuurankukasta paljon. Hyvin paljon.
Mitä vähemmän Liekki kävi kyljellään, sitä itsevarmemmaksi Kuurankukka muuttui. Tähän oli koira haudattuna - anteeksi, susi -, eikä narttu aikonut langeta Liekin ansaan. Kun Ovelan laumalainen jäi kokonaan vatsalleen makaamaan, Kuurankukka ymmärsi kaiken. Liekki aikoi loikata takajalkojensa jännitettyjen lihasten koko voimalla narttua päin. Kuurankukka ei kumminkaan paljastanut ymmärrystään, vaan seisoi yhä ylpeänä paikallaan. Tosin nyt nuori susi oli valmis väistämään, jälleen, ja oletettavasti aloittamaan saman tanssin alusta. Liekki hyökkäisi, narttu väistäisi ja iskisi. Koko taistelun ensimmäiset siirrot toistuisivat, jos Liekki olisi tarpeaksi tyhmä aloittamaan taas samalla tavalla. Kuurankukka oli valmis väistämään, niin lyhyellä tanssahtavalla liikkeellä kuin pitkällä loikalla. Miten vain. Narttu ei aikonut jäädä alakynteen, ei nyt, kun Liekki oli jo onnistuneesti valuttanut vertaan nurmikolle. Ja sitä verta oli muuten paljon. Paikka haisi verelle, näytti veriseltä, ja sitä se oli. Joukossa oli kyllä Kuurankukankin verta, ehkä jonkin eläimenkin verta - mistäs sitä ikinä tiesi, ja tietenkin Liekin verta.

Kuurankukka odotti, pettävän ylpeän ja itsevarman näköisenä. Totuus oli toinen, narttu oli valmis hyökkäämään tai väistämään. Tai pakenemaan, jos tilanne sitä edellyttäisi.
Takaisin alkuun Siirry alas
Naar
Valvoja
Valvoja
Naar


Nainen Viestien lukumäärä : 2411
Hahmot : Tuisku, Säde, Vinha, Kosto, Usko, Hukka, Kipinä ja Mäkärä

Retki luvattomille maille - loppunut - Sivu 2 Empty
ViestiAihe: Vs: Retki luvattomille maille - loppunut   Retki luvattomille maille - loppunut - Sivu 2 EmptyKe Huhti 15, 2009 1:02 am

Narttu pettyi kun toinen pakitti, ja se ei enää vaivautunut odottamaan. Koska Kuurankukka ei ollut tarpeeksi tyhmä aloittamaan taistelua, Liekki tekisi sen, kuten yleensä. Narttu vapautti lihaksensa hetkeksi, ja nousi ylös ravistellen turkkiaan. Se tuijotti hetken toisen nartun olemusta, ja käveli täsmälleen saman matkan lähemmäs, kuin Kuurankukka oli pakittanut. Liekki louskautti leukojaan kuuluvasti, pörhistäen uudelleen karvansa, ilmoittaen että pelleily oli nyt ehdottomasti saanut kaivatun pisteensä. Narttu saisi nyt opetella käyttämään mahdollisimman paljon vain takajalkojaan, ettei verta menisi hukkaan.
Sitten hukka asteli uhkaavasti eteenpäin, yrittäen olla liikuttamatta kovinkaan paljon hartiaansa, mikä vaikeudestaan huolimatta sujui. Verta ei valunut kuin silloin, kun nartun alitajunta pakotti sitä kiihdyttämään, mutta järki sanoi ettei nyt juostaisi.
Ainakin Liekki oli saanut melkein kaiken menetetyn energiansa takaisin, mutta heikotti sitä vieläkin. Kuitenkaan susinarttu ei ollut vielä lyöty, Kuurankukka saisi riistää siltä hengen ennen kuin Liekki luovuttaisi.

Ruskeaturkki juoksahtikin nopeasti toisen taakse, ja louskautti leukojaan siellä. Toiselle tulisi aivan varmasti jokin reaktio hyökätä, ja sitä Liekki halusikin.
Se tarttuisi kaikkeen mistä kiinni saisi Kuurankukan likkuessa, ja jos toisen pää heilahtaisikin sen suuntaan, narttu väistäisisi alas ja yrittäisi ottaa takajaloista kiinni. Kuurankukka varmasti sekin ymmärsi, että nyt Liekin kohteena olisivat aivan varmasti jalat. Enää yksi jalka pois pelistä, ja liikkuminen ei olisi hankalaa vain Liekillä.

Mutta verta norui jokaisella liian suurella liikkeellä, ja aivan kuten tiimalasin hiekka mittasi aikaa, olisi nyt Liekin elinaika vähissä.
Takaisin alkuun Siirry alas
https://www.facebook.com/milla.wickstrom
Silkki
Vakio laumalainen
Vakio laumalainen
Silkki


Nainen Viestien lukumäärä : 1523
Hahmot : Karhunkaataja, Kotkankynsi

Retki luvattomille maille - loppunut - Sivu 2 Empty
ViestiAihe: Vs: Retki luvattomille maille - loppunut   Retki luvattomille maille - loppunut - Sivu 2 EmptyKe Huhti 15, 2009 1:43 am

Liekin noustua ylös, vapautettua jännitetyt lihaksensa ja ravisteltuaan turkkinsa, Kuurankukka katseli toista avoimen halveksuvasti. Liekin lähestyessä täsmälleen saman matkan, kuin Kuurankukka oli peruuttanut, narttu tuhahti. Liekin louskauttaessa leukojaan, Kuurankukka reagoi - tällä kertaa nuori susi ei aikonut toistaa aiempaa virhettään. Yhäkin virheestä juontunut vamma oli nähtävissä, valutti hitaasti verta ruskeaa jalkaa pitkin alemmas. Ei, Kuurankukka ei toistaisi virhettään. Kaunis narttu reagoi siinä hetkessä, reagoi nopeasti ja tehokkaasti, väistämällä taaksepäin. Tasapaino ei horjunut, mistä Kuurankukka oli tyytyväinen, sillä kolmella jalalla liikkuminen oli hankalahkoa, muttei mahdotonta.

Liekki lähestyi jälleen, mille nuori susi tuhahti uudelleen. Että toinen osasi olla typerä. Ei, neitokainen ei väistäisi enää taaksepäin, muutenhan Liekki ajaisi Kuurankukan vain edellään jonnekin minne haluaisi. Niinpä nuori susi väisti lennokkaalla loikalla etuviistoon, juuri parahiksi väistämään taakseen juosseen Liekin, ja Ovelan laumalaisen hampaat, jotka melkein onnistuivat tarttumaan Kuurankukan häntään. Neitokainen laskeutui hieman haparoiden, meinasi kaatua, mutta pysyi pystyssä. Lievää kompurointia oli havaittavissa Kuurankukan kääntyessä Liekin puoleen nopeasti.
Vaan siltikin nuori susi oli hiukan liian hidas, ja Liekki ehti Kuurankukan kannalta liian lähelle. Nuori susi valmistautui uuteen otteluun, kyllä Kuurankukka oli ymmärtänyt ettei rauha ollut kuin väliaikainen. Kumpikaan ei alistunut, kumpikaan ei antanut periksi. Taistelu jatkuisi, ennemmin tai myöhemmin. Nuori susi odottaisi - jos Liekki hyökkäisi lähemmäs, Kuurankukka yrittäisi tarttua Liekkiä kurkusta ja siten estää Liekkiä tarttumasta nuoren suden jalkoihin. Sillä Kuurankukka tiesi, että jos menettäisi vielä yhdenkin raajan käytön, Liekki voittaisi. Kahdella jalalla liikkuminen olisi mahdotonta. Niinpä susi suojelisi parhaansa mukaan omia raajojaan, tarkoitti se sitten niskansa paljastamista viholliselle tai ei. Kurkkuun Kuurankukka yrittäisi, jos ei osuisi, väistäisi saman tien, ja estäisi kaikin keinoin jalkoihin suuntautuvat iskut.
Takaisin alkuun Siirry alas
Naar
Valvoja
Valvoja
Naar


Nainen Viestien lukumäärä : 2411
Hahmot : Tuisku, Säde, Vinha, Kosto, Usko, Hukka, Kipinä ja Mäkärä

Retki luvattomille maille - loppunut - Sivu 2 Empty
ViestiAihe: Vs: Retki luvattomille maille - loppunut   Retki luvattomille maille - loppunut - Sivu 2 EmptyKe Huhti 15, 2009 3:16 am

Liekki ei ottanut toisen tuhahduksia kuuleviin korviinsakaan, vaan keskittyi taisteluun. Narttu ei taaskaan ehtinyt saada toisesta kiinni, melkein kuitenkin. Kuurankukkan hampaat repivät sen kurkusta tuuhean karvatukun, mutteivat saaneet haavaa aikaan. Liekki ei jäänyt odottamaan, vaan yritti napata heti kiinni, louskauttaen taas hampaansa yhteen tyhjän takia. Mutta Liekki liikkui nopeasti perässä, ja antoi tassujensa luisua ruohikolla, ettei eturuumista tarvitsisi rasittaa. Se otti heti hampaansa käyttöön, ja yritti taas ottaa kiinni mistä ylsi. Se myös väistäisi yhtä liukkaasti kuin oli hyökännytkin, jos ja kun toinen hyökkäisisi.
Kyllä, Liekki oppi nopeasti, se vain työnsi itseään eteenpäin nurmikolla, mikä oli kaikkein paras tapa likkkua: Energiaa ei kulunut, se oli nopeaa, eikä verta tarvinnut tuhlata.
Takaisin alkuun Siirry alas
https://www.facebook.com/milla.wickstrom
Silkki
Vakio laumalainen
Vakio laumalainen
Silkki


Nainen Viestien lukumäärä : 1523
Hahmot : Karhunkaataja, Kotkankynsi

Retki luvattomille maille - loppunut - Sivu 2 Empty
ViestiAihe: Vs: Retki luvattomille maille - loppunut   Retki luvattomille maille - loppunut - Sivu 2 EmptyKe Huhti 15, 2009 4:08 am

Kuurankukka väisteli ketterästi, vaikkakin pystyi hyödyntämään vain kolmea jalkaansa. Narttu suojeli jalkojaan tarkasti, tietäen jättävänsä kyljet ja niskan paljaaksi. Se vain oli ainut keino varmistaa, ettei Liekki voisi teloa enempää jalkoja. Liekki luiskahteli ruoholla, mistä näytti keksineen uuden tavan liikkua. Kuurankukka löysi tästä tavasta paljonkin hyötyä itselleen - Liekkihän liukui eteenpäin, jolloin toisen väistäminen, pysähtyminen ja muu vastaava toiminta oli normaalia hitaampaa. Mistä Kuurankukka oli luonnollisesti iloinen. Verta kun tuppasi valumaan tasaisena virtana Liekin hartiasta. Vaan ikäväkseen Kuurankukka huomasi hentojen rupien antavan jälleen pikkuhiljaa periksi, ja tassusta jo rauhoittuneen veren virran yltyvän jälleen. Sen siitä sai, kun alistui taisteluun - syke kohosi, sydän löi tiheämmin, veri kiersi raivokkaammin. Ja vuosi näkyviin nopeammin.

Kuurankukka tunsi toisen hampaat niskassaan, sillä narttu oli laskenut päätään jalkojensa suojaksi. Niska oli jäänyt paljaaksi, mikä oli oletettavaa. Liekin hampaat eivät pureutuneet tiheän ja silkkisen turkin läpi kunnolla, vain pienenä pistävänä kipuna narttu sen tunsi. Sillä hetkellä, kun Liekin hampaat osuivat niskaan, Kuurankukka kiepautti päätään, tietäen pahentavansa pientä haavaa, kenties tarjotakseen Liekille tilaisuuden repiä niska auki - kuten narttu oli tehnyt Liekin hartialle. Mutta tässä samassa tilanteessa Kuurankukka koetti purra Liekkiä jo haavoittuneeseen hartiaan, repiä haavaa suuremmaksi, laajemmaksi. Tai itseasiassa neito yritti osua mihin tahansa, repiä vaikka kurkkua, jos sinne osuisi. Ihan minne vain hampaat yltäisivät, sinne Kuurankukka hyökkäisi - uskoen osuvansa, sillä Liekki ei kykenisi väistämään niin kauan, kuin pitäisi oman otteensa neidon niskasta.
Takaisin alkuun Siirry alas
Naar
Valvoja
Valvoja
Naar


Nainen Viestien lukumäärä : 2411
Hahmot : Tuisku, Säde, Vinha, Kosto, Usko, Hukka, Kipinä ja Mäkärä

Retki luvattomille maille - loppunut - Sivu 2 Empty
ViestiAihe: Vs: Retki luvattomille maille - loppunut   Retki luvattomille maille - loppunut - Sivu 2 EmptyKe Huhti 15, 2009 6:07 pm

Liekki sai kuin saikin kiinni edes niskasta, ja tiukensi otteensa heti kiinni saatuaan. Kuitenkin vastarintaa ilmestyi nopeasti, ja Kuurankukan heilauttaessa päätään Liekki pysyi mukana, ja alkoi jopa roikkumaan niskassa. Ottaen huomioon, että narttu ei ollut mikään kevyt, paino niskassa saattoi kaataa, repiä ison haavan, mitä vain.

Pupilli pienentyi, ja ruskeaturkki ummisti silmiään, kivun ilmestyessä sen hartian ja niskan väliin. Nyt narulle tulisi kiire. Se alkoikin heti puristamaan otettaan niskasta, ja täysin tietoisena riskeistä, alkoi repimään ihoa rikki. Se kiskoi minkä ehti, repi ja riuhtoi, kuin yrittäen syödä toisen niskaa, mitä se oikeastaan tekikin. Eikö toinen jo piru vie luovuttanut?
MIKSET SINÄ JO KUOLE!? se ajatteli.
Takaisin alkuun Siirry alas
https://www.facebook.com/milla.wickstrom
Silkki
Vakio laumalainen
Vakio laumalainen
Silkki


Nainen Viestien lukumäärä : 1523
Hahmot : Karhunkaataja, Kotkankynsi

Retki luvattomille maille - loppunut - Sivu 2 Empty
ViestiAihe: Vs: Retki luvattomille maille - loppunut   Retki luvattomille maille - loppunut - Sivu 2 EmptyKe Huhti 15, 2009 6:17 pm

Kuurankukka tunsi kivun niskassaan, Liekin alkaessa repimään sitä kaikella voimallaan. Narttu repi toisen hartian ja niskan väliä auki minkä kerkesi, tiesi tosin saaneensa niskaansakin haavan. Silti Kuurankukka repi, puri ja järsi, tuottaen varmasti paljon tuskaa - ja valuttaen varmasti arvokasta verta paljon. Nuori susi repi minkä kerkesi, tiesi tosin saavansa yhtä pahaa haavaa niskaansa, mutta vähät siitä. Tärkeintä olisi saada Liekille paljon kipua, paljon huonosti parantuvia haavoja - kuten tämä - ja mahdollisimman paljon valuttaa verta nurmelle. Liekki saisi oppia tästä jotakin. Nuori susi oli päättänyt, että jos hänen, Kuurankukan, olisi kärsittävä, niin olisi myös Liekinkin. Narttu ei aikonut odottaa kuolemaa kiltisti paikoillaan istuen, vaan taistelisi Ovelan laumalaista vastaan. Jos kuolo korjaisi Kuurankukan, narttu aikoi varmistaa, että se korjaisi myös Liekin.

Lopulta niskassa oleva haava kävi liian tuskaiseksi, ja Kuurankukka epäili haavoittaneensa Liekkiä jo varsin pahasti, toinen kun ei kyennyt väistämään. Narttu otti käyttöön menneisyydessään oppimansa keinon. Täysin yllättäen susi kiepahti kyljelleen, selän kautta ympäri, pois päin Liekistä. Jos Liekki yrittäisi roikkua kiinni niskassa, laumalainen satuttaisi varmasti kuononsa sen jäädessä Kuurankukan selän alle. Muussa tapauksessa, jos Liekki siis irroittaisi äkkinäisen liikkeen yllättämänä, Kuurankukan niska repeäisi varmasti hiukan suurempaan haavaan, ja narttu kiepahtaisi selän kautta ympäri, ja takaisin seisaalleen. Tämän tehtyään nuori narttu jäisi seisomaan ja odottamaan, tunnustelemaan niskaansa, miettimään seuraavia tekojaan. Jos Liekki siis olisi irrottanut otteensa, mikä olisi viisainta. Edes niin hentoisen suden, kuin Kuurankukan alle jääminen ei tekisi hyvää leuoille. Kenties jopa vahingoittaisi alaleukaa niin paljon, ettei Liekki kykenisi puremaan.

// Sekava loppu, koeta ymmärtää. //
Takaisin alkuun Siirry alas
Naar
Valvoja
Valvoja
Naar


Nainen Viestien lukumäärä : 2411
Hahmot : Tuisku, Säde, Vinha, Kosto, Usko, Hukka, Kipinä ja Mäkärä

Retki luvattomille maille - loppunut - Sivu 2 Empty
ViestiAihe: Vs: Retki luvattomille maille - loppunut   Retki luvattomille maille - loppunut - Sivu 2 EmptyTo Huhti 16, 2009 12:15 am

((No hätä.))

Liekki puri kivusta hampaitaan yhteen, ja koska se puri toisen niskaa, niin yhtälö oli ihan loistava. Kuitenkin narttu päästi irti äkkiä, kun toinen kiepsahtikin kummallisesti. Sille jäi paljon karvoja suuhun, joten nykäisy ei varmasti ollut mikään kaikkein paras toiminto Kuurankukan kannalta. Liekki pakitti horjuen taaksepäin, se ei jaksaisi enää kauaa. Oikeastaan Liekki halusi ehdottomasti jo lopettaa. Kuten narttu oli jo aiemmin ajatellut, nämä kaksi tappaisivat toisensa. Eikä Liekillä ollut sen enempää varaa siihen, kuin aiemminkaan. Se ei halunnut kuolla, joten ehkä sen tulisi vetäytyä. Nyt se oli taas vähän kokeneempi, ja terveenä etsisi Kuurankukan käsiinsä, ja tappaisi. Se olisi viisainta. Kuurankukka ei ollut saanut sen mielestä mitään enempää irti Liekistä, kuin mitä siitä päälle päin näki: Melko hidas mutta vahva ja helposti provosoitavissa.

Jos onni ei kääntyisi parempaan suuntaan, narttu vetäytyisi. Se lähtisi vain pois, mikä oli tässä tilanteessa viisainta.
Takaisin alkuun Siirry alas
https://www.facebook.com/milla.wickstrom
Silkki
Vakio laumalainen
Vakio laumalainen
Silkki


Nainen Viestien lukumäärä : 1523
Hahmot : Karhunkaataja, Kotkankynsi

Retki luvattomille maille - loppunut - Sivu 2 Empty
ViestiAihe: Vs: Retki luvattomille maille - loppunut   Retki luvattomille maille - loppunut - Sivu 2 EmptyTo Huhti 16, 2009 1:37 am

Kuurankukan kurkusta kohosi tukahtunut ulina, kun niskassa oleva haava repesi suuremmaksi. Mutta olkoot, ainakin narttu oli nyt päässyt irti Liekistä, onnistunut irrottamaan toisen otteen niskastaan. Loppupelissä niskaan syntynyt haava oli näin pienempi, kuin jos Liekki olisi jatkanut järjestelmällistä tuhoamistaan ja repimistään. Nuori susi seisoi valppaana, varmana ja vielä suhteellisen hyvissä voimissa. Verenhukka ei vielä ollut suuri, sillä narttu oli ainakin tähän asti säästynyt suuremmilta vuodoilta - mutta menettänyt jalkansa käytön kokonaan. Niskassa oleva haava sen sijaan vuosi runsaasti, värjäsi pikkuhiljaa silkkistä turkkia punaiseksi.

Nuoren suden eripariset silmät olivat kiinnittyneet Liekkiin tarkasti. Toinen vaikutti siltä, että mietti kannattaisiko paeta, poistua paikalta. Nyt kun se vielä olisi mahdollista. Kuin vahvistaakseen Liekin poistumiseen vaikuttavaa ajatuksen juoksua, Kuurankukka kohotti häntänsä pystyyn, seisoen muutenkin varsin uhkaavana, varmana. Narttu viestitti koko kehollaan, ettei luovuttaisi, ei antaisi periksi. Jäisi taistelemaan, jos Liekki olisi tarpeaksi typerä uhraamaan oman henkensä Kuurankukan tappamisen takia.
"Minulle ei elämällä ole merkitystä. Olen rakastanut, vihannut, surrut ja iloinnut - olen vihannut raskaammin ja kauemmin kuin muut, rakastanut palavammin, surrut syvemmin ja iloinnut vapaammin. Minä voin antaa kuolon pyyhkäistä ylitseni. Mutta sinä, sinulla on varmasti vielä tehtävää."
Kuurankukka sanoi, vain varmistaakseen eleidensä viestin menneen perille. Jos Liekki ei reagoisi, poistuisi paikalta, tunteettomaksi muuttunut Kuurankukka loikkaisi muutamalla loikalla Liekin luokse, ja hyökkäisi suoraan ja raivokkaasti kurkkuun. Oma henki kun merkitsi nartun katkerassa maailmankuvassa enää varsin vähän. Silti ei Kuurankukka ollut julma, vaan tarjosi rehellistä keinoa selvitä. Yksinkertaisesti Liekin tarvitsisi vain kääntyä, poistua paikalta. Jättää laumaton yksin, omaan katkeraan maailmaansa. Kenties kuolemaan, sillä toisin kuin Liekki, Kuurankukalla ei ollut ketään, ei ketään kenen luokse mennä ja keneltä pyytää apua. Liekillä oli koko lauma takanaan, suunnattomat voimavarat toisinsanoen.
Takaisin alkuun Siirry alas
Naar
Valvoja
Valvoja
Naar


Nainen Viestien lukumäärä : 2411
Hahmot : Tuisku, Säde, Vinha, Kosto, Usko, Hukka, Kipinä ja Mäkärä

Retki luvattomille maille - loppunut - Sivu 2 Empty
ViestiAihe: Vs: Retki luvattomille maille - loppunut   Retki luvattomille maille - loppunut - Sivu 2 EmptyTo Huhti 16, 2009 6:40 am

Narttu ei tiennyt, mitä sen tulisi tehdä. Tilanne oli vaikea. Toisin kuin Kuurankukalla, Liekillä oli vielä tarkoituksia. Kuitenkaan nartun oma luonne ei antanut periksi pakenemiseen, mutta toisaalta se ei kyennyt hyökkäämään. Se vain tuijotti takaisin, kunnes katse muuttui melkein anovaksi. "Lähde, ole kiltti ja lähde!" ääni ei ollut yhtään surullinen, oikeastaan hyvin itsevarma, mutta siitä kuului pientä säröilyä. "Miksi sinä tulit tänne? Sama se...Kunhan lähdet" se sanoi, muttei antanut äänensä särkyä. Se tiesi, että toinen saisi vain tyydytystä Liekin heikkoudesta, mutta se ei voinut muuta. Normaalisti sanotaan; 'Jos ei hyvällä niin pahalla', mutta Liekin maailmassa se meni toisin päin.
Liekki luimisteli korviaan, mutta nyt aidosti. Se ei suoranaisesti pelännyt, mutta sillä ei ollut varaa kuolla. Narttu ei enää voinut jatkaa, se alistuisi toisen nöyryytykseen, mutta ei kuolisi.
Silti Liekki vannoisi itselleen, että ennen todellista kostoaan, se kostaisi Kuurankukalle. Toinen saisi maksaa kalliisti; Liekki ottaisi selville sen läheiset, satuttaisi kaikkia, ja sitten myös Kuurankukkaa itseään.
Liekki oli nuorempana joutunut saman asian eteen, ja menettänyt siskonsa. Se ei ollut tarpeeksi kykenevä, tarpeeksi vahva tai nopea, Tarpeeksi mitään. Taaskaan. Liekki ajatteli, ja oli hyvin katkera.

Nartulla oli paljon verta valutettavanaan, ja lisää tuli. Yhtäkkiä se sai melkein hullun aatteen: Minä harjoittelen! En halua oppia kantapään kautta, vaan minä terästäydyn...Ja sitten, ihanalla koston hetkellä, nauran kunnolla! Miten hyvältä se tuntuukaan.. Liekki mietiskeli, ja muisti, kuinka oli rökittänyt erään Yösumu-nimisen suden, joka oli ollut täsmälleen samanlainen pöyhkeilijä kuin Kuurankukka.
Kovasta ajatustyöstä huolimatta Liekin keskittyminen toiseen ei ailahhdellut.

((Matrix muuttuu KillBilliksi. (x ))
Takaisin alkuun Siirry alas
https://www.facebook.com/milla.wickstrom
Silkki
Vakio laumalainen
Vakio laumalainen
Silkki


Nainen Viestien lukumäärä : 1523
Hahmot : Karhunkaataja, Kotkankynsi

Retki luvattomille maille - loppunut - Sivu 2 Empty
ViestiAihe: Vs: Retki luvattomille maille - loppunut   Retki luvattomille maille - loppunut - Sivu 2 EmptyTo Huhti 16, 2009 7:19 am

Kuurankukka katsoi Liekkiä miettien. Tässä olisi hyvä tilaisuus poistaa mokoma maanvaiva häiritsemästä maapallon tasapainoista elämää. Veisi se sitten Kuurankukan hengen tai ei. Kaiken kaikkiaan narttu ei ollut tyhmä - Kuurankukka ei poistuisi tältä paikalta ennen Liekkiä. Ei elävänä eikä kuolleena.
"Minä en ole tyhmä, Ovelan laumalainen. Jos lähden nyt, keräät aikasi voimiasi, ja hyökkäät kimppuuni. Tapatkin minut, jos vain kykenet. Miksen siis tappaisi sinua nyt, kun voin, nyt kun omalla elämälläni ei ole merkitystä, mutta sinun elämälläsi on? Niin, mietippä sitä. Minun elämäni ei merkitse minulle mitään, eikä täällä ole ketään, jolle elämäni olisi merkitsevä. Kukaan ei ole ystäväni, rakastettuni tai perheenjäseneni. Korkeintaan vihollinen. Sinulle elämäsi on arvokas, sinulla on jotakin tehtävää vielä jäljellä. Voisin riistää tekemisesi tappamalla sinut, oma tarkoitukseni tässä elämässä on jo täytetty. Niin, miksen tekisi niin?"
Kuurankukka puhui, ääni heleänä ja kauniina, mutta ivan terävää pistosta ei siitä löytynyt. Eriparisten silmien katse pysyi Liekissä, ja kuin vahvistaakseen viimeistä kysymystään, Kuurankukka heilautti huolettomasti häntäänsä, siltikin selkeästi korkea-arvoisena - kuin tilanteen alfana.
"En kumminkaan ole tappamassa sinua. Vastaus ei ole monesti käytetty 'kosket ole sen arvoinen'. Ehei. En tapa sinua, koska itse luonto vastustaa sitä. Oma luonteeni asettuu julmuutta vastaan - vaikka tiedän, että kuolen lempeyteni tähden, sinun tassusi ja hampaidesi kautta. Olen ehkä ylpeä, kylmä ja ilkeä, mutta kaikesta voit syyttää menneisyyttäni. Katkeruus on tunteista pahin, välttele sitä niin kauan kuin voit. Sillä katkeruus vie elämältä merkityksen, muuttaa maailman värittömäksi. Niin, en näe värejä tässä maailmassa. Minulle tämä paikka on vain ankean mustan ja likaisen harmaan kohtausta."
Kuurankukka jatkoi, lopusta katkeruuden täyttämällä äänellä. Samalla myös muutkin ylpeilevät elkeet muuttuivat rennommiksi, rauhaa tahtovammiksi. Kuurankukka ei alistunut, muttei pilkannutkaan Liekkiä. Eikä vaatinut toiselta alistumista. Mitä nyt vain... halusi itseasiassa jopa auttaa toista. Kaiken sen tuskan jälkeen mitä Liekki oli tuottanut. Siltikään ei Kuurankukka kyennyt toivomaan kenellekään saman laista elämää, kuin minkä oli itse kokenut. Ei edes Liekille, tämän hetken vihollisista pahimmalle. Ja tappavimmalle.
Takaisin alkuun Siirry alas
Naar
Valvoja
Valvoja
Naar


Nainen Viestien lukumäärä : 2411
Hahmot : Tuisku, Säde, Vinha, Kosto, Usko, Hukka, Kipinä ja Mäkärä

Retki luvattomille maille - loppunut - Sivu 2 Empty
ViestiAihe: Vs: Retki luvattomille maille - loppunut   Retki luvattomille maille - loppunut - Sivu 2 EmptyTo Huhti 16, 2009 5:33 pm

Ruskeaturkki tunsi jonkinlaista myötätuntoa toista kohtaan, vaikkei tunnistanutkaan tunnetta.
Vieläkään Liekki ei liikahtanutkaan, se vain kuunteli toisen sanoja, ja oli paikallaan. Narttu ei ollut täysin varma Kuurankukan reaktiossta, jos se lähtisi, joten antoi toisen itse selventää sitä. "Sinä siis voisit tappaa minut tuosta vain, koska sinulla ei ole mitään tarkoitusta talsia mään päällä?" Liekki kysyi, muttei mitenkään ivallisesti, vaan oikeastaan jopa vähän uteliaana. Se ihmettelisi, jos Kuurankukka vielä hyökkäisisi. Mutta toisaalta se olisi aivan yhtä hämmentynyt, jos toinen päästäisi sen menemään, vaikka tietysti Liekki tahtoi sitä. "Kyllä, minulla on vielä tehtävää, ei ole minun aikani..." narttu vaiensi ääntään lopussa. Minä en mene helvettiin ennen kuin olen täyttänyt lupaukseni. Koska he eivät enää ikinä näe minua, niin näytän Loistolle, etten ole mikään turha paska joka lupailee kuoleman hetkellä kaikenlaista eikä toteutakaan Liekki ajatteli taas katkerana.

((Loisto oli siis sen vanhempi sisarpuoli, joka oli emon menehdyttyä toiminut yksin Liekin sijaisemona. Liekillä oli ollut biologisia sisaria, mutta ne menehtyivät jo vähän syntymän jälkeen.
Loisto oli puolestaan saanut karhun kimppuunsa, ja käskenyt Liekin paeta, ja narttu oli juossut minkä käpälistään pääsi.
Mutta Loisto ei tullutkaan enää pesälle. Ei, vaan Liekki lähti etsimään tätä. Lopulta ruskeaturkki löysi raa'asti runnellun sisarensa, ja pois löntystävän karhun.
Nartulla on siis syvä inho sitä eläintä kohtaan.))
Takaisin alkuun Siirry alas
https://www.facebook.com/milla.wickstrom
Silkki
Vakio laumalainen
Vakio laumalainen
Silkki


Nainen Viestien lukumäärä : 1523
Hahmot : Karhunkaataja, Kotkankynsi

Retki luvattomille maille - loppunut - Sivu 2 Empty
ViestiAihe: Vs: Retki luvattomille maille - loppunut   Retki luvattomille maille - loppunut - Sivu 2 EmptyTo Huhti 16, 2009 7:48 pm

// Saa nähdä mitä tästä tulee - olen kipeänä, mutta yritän silti nyt vastata tähän. Koeta kestää, laatu tulee reippaasti alaspäin. //

Kuurankukka seisoi tasapainoisesti kolmella jalalla, vaikkei enää pitänytkään yllä sitä katkeruuden värittämää ylpeydenkuvaa. Kyllä, nuori susi oli katkera, katkerampi kuin monet vanhemmatkaan sudet. Sillä liikaa ja liian nopeasti oli Kuurankukka joutunut kestämään, liian nuorena ja liian heikkona.
Liekin kysymys huvitti Kuurankukkaa. Vaan sekin huvi oli katkeruuden täyttämää, mustaharmaan värittämää. Niin, sitä oli Kuurankukan elämä. Silloin, joskus harvoin nykyäänkin, neito näki maailman kaikessa väriloistossaan. Vaan hyvin harvoin niin tapahtui, jos koskaan. Tämän tappelun jälkeen vieläkin harvemmin, Kuurankukka uskoi. Tästä lähtien hento narttu saisi kurkkia joka tilanteessa selkänsä taakse, vain huomatakseen, kenties viikkojen, kuukausien tai vuosien päästä, että Liekki odotti takana. Ja Kuurankukka kääntyisi, kohtaisi Liekin, vain joutuakseen uudelleen tappeluun, jonka sillä kertaa häviäisi.
"Kyllä. Minulla ei ole mitään tehtävää enää. Kuten jo sanoin, olen tuntenut kaikki tunteet vahvempina, joskin enää vain katkeruus on minussa kiinni. Olen tehnyt hyvää ja pahaa, vuodattanut verta ja tukenut haavoittuneita. Olen löytänyt kaiken löydettävissä olevan, kaiken minun eriparisille silmilleni tarkoitetun. Niin, ja silti yhä elän täällä, vaikken edes unelmoi kostosta. Ai, miksikö? Koska vihani ei ole kiehuvaa raivoa vaan jäätävää katkeruutta. Puolen vuoden ajan olen katkerasti vihannut - ja samalla rakastanut Voittoa - mutten kertaakaan ole kuvitellut tappavani häntä. Edes satuttavani. Olen siihen liian lempeä, ystävällinen, huolehtiva. Ja silti pystyn tappelemaan sinun, tuntemattoman suden kanssa. Ei, en edes itse tiedä vastausta tähän."
Kuurankukka sanoi, lopusta jälleen katkerammalla äänellä. Tukahdetut tunteet pääsivät pintaan, ja hetken verran eriparisista silmistä säteili tuo lempeys ja ystävällisyys, avuliaisuus ja äidillisyys. Vaan pian katkeruus syrjäytti sen, ja silmien katse oli yhtä tutkimaton kuin aiemmin.

Nuori susi tiesi menneensä liian pitkälle. Itsensä kannalta. Kauaa ei Kuurankukka kestäisi enää tätä puhetta, sillä kipeät muistot - eritoten Voiton nimen ääneen lausuminen - hyökyivät nuoren suden sisällä. Pää painui pikkuhiljaa alemmas, ja liki huomaamattaan susi lähti liikkeelle. Pois rajoilta, pois kaikesta. Käveltyään hetken, neito tajusi vain jättäneensä Liekin taakseen. Pää kääntyi, kun susi katsoi Liekkiä. Sutta, jota oli haavoittanut täysin oman, piilotetun luonteensa vastaisesti. Kovan kuorensa mukaisesti oli narttu toiminut. Ja kärsisi siitä vielä. Mutta tätä keskustelua ei Kuurankukka enää jatkanut, eritoten kun Liekki saisi siitä vain enemmän apuja siksi hetkeksi, kun haluaisi kostaa tämän taistelun. Vaikka se lopussa olikin Kuurankukka joka lähti. Narttu pysähtyi vielä kerran, käätyen kokonaan Liekin puoleen.
"Me tapaamme vielä, uskoisin."
Narttu sanoi, ei uhkaavasti eikä iloisesti. Vain katkeruuden täyttämällä äänellä hento susi totesi ilmiselvän tosiasian. Vaan vieläkään ei Kuurankukan kaunis ja laulava ääni muuttunut, mitä nyt muuttui katkerammaksi. Siinä se. Koko ero.
Narttu lähti kokonaan, siirtyi kömpelön jolkottelun kautta kolmijalkaiseen juoksuun. Vain ja ainoastaan oman kipunsa, henkisen tuskansa tähden. Vain ja ainoastaan säästääkseen Liekin hengen, sillä lopulta tuska olisi purkautunut ulos, katkeruuden ravistamalla vihalla, ja koska Liekki olisi ainoa lähellä oleva, vielä hengellinen eläin... Niin, ei olisi ollut vaikea arvata lopputulosta. Kaksi ruumista, laumaton ja Ovelan laumalainen, kuolleina rajoilla. Muiden susien tai petoeläinten tullessa hyödyntämään lihamäärän, kiittämään helposta saaliista.

// Joo-o, kauhea teksti siitä tuli. Mutta, kiitos tästä mukavasta pelistä! (: //
Takaisin alkuun Siirry alas
Naar
Valvoja
Valvoja
Naar


Nainen Viestien lukumäärä : 2411
Hahmot : Tuisku, Säde, Vinha, Kosto, Usko, Hukka, Kipinä ja Mäkärä

Retki luvattomille maille - loppunut - Sivu 2 Empty
ViestiAihe: Vs: Retki luvattomille maille - loppunut   Retki luvattomille maille - loppunut - Sivu 2 EmptyPe Huhti 17, 2009 1:03 am

((Ei teksti ollut yhtään huono minusta. Toivottavasti paranet pian!))

Liekki seisoi paikallaan, ja se tunsi surun kasvavan sisällään. Narttu ei ollut aikoihin ajatellut elämäänsä tai itseään, puhumattakaan, mitä se teki tai oli tekemässä. Liekki katsoi toisen lähtevän, ehkä jopa kiitollisena ja arvostavana, mikä oli ihmeellistä siitä itsestäänkin.
Kuurankukka oli todella sekoittanut Liekin plasmoja, ja lopulta nartun pää ei kestänyt paineita vaan narttu lysähti maahan. Sen silmät vuotivat, narttu vaikeroi ja kirosi, kykenemättä itkemään. Normaalisti se olisi katsonut toisen perään kylmänä ja kostonhimoisena, ehkä huutanut perään 'Aivan varmasti tapaamme' tai vastaavaa, mutta se ei kyennyt.

Liekin veri valui haavoista, se olisi juuri sillä hetkellä halunnut kuolla. Kuitenkin narttu murisi itselleen äänekkäästi ja vihaisena: "Liekki, sinä itkupilli! Ylös siitä ja äkkiä!" narttu nousi ylös, ravistellen veret turkistaan, ja antoi uuden vihan hukuttaa kaiken muun. Uusi kostoreissu odottaisi sitä, ja hukka itse odotti sitä vielä enemmän. Hetken Liekki katsoi karvat pörhössä ja muristen toisen perään, kunnes vastasi Kuurankukalle: "Minä etsin sinut käsiini vielä, ja silloin kumpikaan ei pääse näin helpolla!" se ulvoi, ja jäi äkäisenä seisomaan, kunnes jonkun ajan päästä alkoi ontua metsään päin.
Ilta oli jo saapunut, ja narttu jätti verisen taistelukentän taakseen. Se ei voinut mennä laumansa luo, mutta Liekki hakeutuisi metsään. Siellä se nuolisi itsenään, ja tervehdyttyään menisi harjoittelemaan...

((Minusta peli on ollut kiintoisa, joten kiitokset itsellesi!))
Takaisin alkuun Siirry alas
https://www.facebook.com/milla.wickstrom
Sponsored content

Retki luvattomille maille - loppunut - Sivu 2 Empty
ViestiAihe: Vs: Retki luvattomille maille - loppunut   Retki luvattomille maille - loppunut - Sivu 2 Empty

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Retki luvattomille maille - loppunut
Takaisin alkuun 
Sivu 2 / 2Siirry sivulle : Edellinen  1, 2
 Similar topics
-
» Is this the end? //Mex\\ - loppunut
» I still can't believe you hurt me (loppunut)

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ab Lupus :: Joutomaat (in-game) :: Rajamaat-
Siirry: