Ab Lupus
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ab Lupus

Missä voitto tai tappio ei ole vain sinun, se on teidän. --- Muistetaan olla uskollisia realismille.
 
PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

 

 Vihuri

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Vierailija
Vierailija
Vihuri Empty
ViestiAihe: Vihuri   Vihuri EmptyTi Kesä 30, 2009 5:45 am

Vihuri 2mhcysx

X X X X

I can't escape this hell
So many times I've tried
But I'm still caged inside
Somebody get me through this nightmare
I can't control myself


T i e d o t
Nimi - Vihuri
Ikä - 5-vuotias
Sukupuoli - Uros

Lauma - Laumaton
Asema - Laumalainen (omega)

Tunnusmusiikki - Three Days Grace : Animal i have become

So what if you can see
The darkest side of me
No one will ever change this animal I have become
Help me believe it's not the real me
Somebody help me tame this animal

This animal


U l k o n ä k ö
Susiuroksen turkki on hohtavan valkoinen ja tuuhea, varsinkin hännässä ja rinnuksilla sekä hieman jaloissa. Kooltaan Vihuri on normaalin suden luokkaa ja ruumiinrakenteeltaan susimainem: kevyt, mutta voimakas. Uroksen vasenta etujalkaa koristavat kaksi arpea, jotka ovat jo parantuneet. Silmät ovat kullankeltaiset viirut, kuono on musta. Ulkonäöltään Vihuri on todella komea yksilö ja saa näin ollen monen naaraan huomion.

I can't escape myself, (I can't escape myself)
So many times I've lied, (so many times I've lied)
But there's still rage inside,
Somebody get me through this nightmare,
I can't control myself.


L u o n n e
Vihuri on kylmä ja tunteeton. Tunkeilijoille ja vihollisille hän on äärimmäisen verenhimoinen ja häätää ei-halutut vieraat pois laumansa alueelta. Vihuri haaveilee omasta laumasta, mutta tyytyy myös muiden johtajien pompoteltavaksi, kunhan hänen silmilleen ei hypitä. Ei Vihuri aina ollut kylmä ja tunteeton, verenhimoinen susi, joskus hän jopa oli ollut ystävällinen ja hellä uros. Menneisyys kuitenkin muutti tämät täysin ja nyt hän on ovela, viekas, viileä ja taisteluita rakastava. Hän viihtyy toisten susien kanssa, mutta rakastaa silti eniten tappeluita ja taisteluita vihollisia ja saaliseläimiä vastaan. Vihuri onkin erittäin hyvä saalistamaan, varsinkin talvisin, jolloin hänen valkoisesta ulkonäöstään on paljon hyötyä. Uros on rohkea ja aina valmis taisteluun, oli tilanne mikä hyvänsä. Joskus liiallinen taistelutahto saattaa aiheuttaa vain harmia ja viedä valkean mukanaan. Vihuri on hyvin susimainen luonteeltaan eli villi ja verenhimoinen.

So what if you can see,
The darkest side of me,
No one will ever change this animal I have become.
Help me believe it's not the real me.
Somebody help me tame this animal I have become.


M e n n e i s y y s
Lumenvalkoinen susi nimeltä Tunturi oli erään pienen susilauman hyvä ja rakastava johtaja. Hän kohteli alamaisiaan hyvin ja oli näille kuin eräänlainen isähahmo. Laumassa oli myös eräs vaaleanruskea susinaaras nimeltä Lilja. Kaksikko rakastui toisiinsa palavasti ja eipä aikaakaan kun pienokaiset olivat matkalla maailmaan. Kaikki ei kuitenkaan mennyt ihan suunnitelmien mukaan, sillä Tunturi kuoli erääseen vakavaan sairauteen. Näin ollen Lilja jäi yksin pentujensa kanssa, jotka pian syntyisivät ilman isää.

Synnytys koitti eräänä kylmänä ja tuulisena syyspäivänä, jolloin vettäkin tihrutti taukoamatta. Naaras oli mennyt suojaan pensaan kätköihin ja siellä hän synnytti pennut aivan yksinään. Pennut olivat terveitä ja pian ne jo hamusivat ruokaa. Kaksi niistä oli valkeita ja yksi oli vaaleanruskea. Vaaleanruskean naaraan nimeksi tuli Vanamo, koska pensaan kätköissä kasvoi vanamoa, ja valkean naaraan nimeksi tuli Pisara, koska vettä satoi koko ajan pieninä pisaroina. Viimeisen pennun kohdalla Lilja mietti tarkoin, minkä nimen antaisi pienokaiselle. Valkea pentu oli uros ja Lilja tahtoi antaa ainoalle pojalleen hyvän ja vahvan nimen, aivan niin kuin puolisollaankin oli. Hetken aikaa mietittyään naaras antoi hohtavan valkealle urokselle nimeksi Vihuri.

Vuodet kuluivat ja pennut kasvoivat ja varttuivat. He saivat kaiken tarpeellisen opin äidiltään, jolla riitti puuhaa kolmen villin pennun hoitamisessa. Pisara oli pennuista arin ja hiljaisin ja Vanamo pirteä kuin peipponen ja oikea päivänpaiste, kun taas Vihuri oli kylmä ja tunteeton, joka tykkäsi koko ajan haastaa riitaa. Aikojen kuluessa pennut vain kasvoivat ja olivat nyt oppineet kaiken tarpeellisen elämästä.

Pian oli nuorukaisten aika jättää pesä ja lähteä maailmalle onneaan etsimään. Vihuri olisi varmasti saanut tämän pienen lauman johtajan paikan, mutta luovutti sen äidilleen. Lilja oli tyytyväinen poikansa päätökseen, vaikka ensin hiukan vastustelikin sitä. Lilja kuitenkin toivoi, että jossain vaiheessa hän saisi olla ylpeä ainokaisesta pojastaan. Vanamo lähti hyvin pian erään tummanharmaan susiuroksen matkaan ja Pisara lähti yksin omille teilleen. Vihuri lähti myös itsekin etsimään omalle elämälleen tarkoitusta.

Jonkin aikaa kuljettuaan uros tapasi kauniin, mustan susinaaraan nimeltä Mustikka. Vihuri rakastui naaraaseen ja halusi luoda hänen kanssaan yhteisen tulevaisuuden. Valkea ei kuitenkaan saanut nauttia rakkaudestaan kovin pitkään, sillä raivoisa karhu oli hyökännyt kaksikon kimppuun ja tappanut mustan naaraan valkean uroksen silmien edessä. Tästä edespäin valkea muuttui turmeltuneeksi ja verenhimoiseksi tappajaksi, sillä hän ei voinut sietää sitä, mitä hänen rakkaalleen oli tapahtunut. Hän vihasi kaikkea ja kaikkia.

Jonkin aikaa surun murtamana kuljettuaan päätti tuo valkea uros jatkaa elämäänsä nyt uuden luonteensa ja haavojensa kanssa. Hän oli kuullut eräästä laaksosta, jossa asui susilaumoja. Enempää miettimättä, lähti valkea kohti tuota laaksoa toivoen vielä löytävänsä onnen ja elämänsä tarkoituksen.

Help me believe it's not the real me
Somebody help me tame this animal

Somebody help me through this nightmare,
I can't control myself.
Somebody wake me from this nightmare,
I can't escape this hell.


P e r h e / s u h t e e t
Isä - Tunturi (kuollut)
Emä - Lilja (kuollut)
Sisarukset - Vanamo (naaras, elossa) ja Pisara (naaras, elossa)

Tavannut - Ei vielä yhtään.

Help me believe it's not the real me
Somebody help me tame this animal

This animal I have become


M u u ta
- Hahmo luotu 29. kesäkuuta 2009.
- Hahmo on hyväksytty peliin 30. kesäkuuta 2009.
- Valmet Vihuri oli Suomen ilmavoimien harjoitushävittäjä.
- Ilmoita, jos tahdot pelata Vihurin sisaruksilla.
- Pelaajana toimii Emertus.
- Pelipaikkana on Ab Lupus.
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Vihuri
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ab Lupus :: OFF-GAME :: Hahmot - Laumattomat-
Siirry: