Ab Lupus
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ab Lupus

Missä voitto tai tappio ei ole vain sinun, se on teidän. --- Muistetaan olla uskollisia realismille.
 
PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

 

 Sulka

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Vieraili
Vierailija
Sulka Empty
ViestiAihe: Sulka   Sulka EmptyLa Heinä 04, 2009 7:12 pm

Sulka 26036422

Nimi: Sulka

Ikä: 1v 4kk

Skp: narttu

Asema: -Omega

Lauma: - (Ovelan lauma)

Laumat: - (Ei ole syntynyt laumaan)

Vanhemmat: Kotka & Tuuli (Ei sama Tuuli kuin Ab Lupuksessa)

Sisarukset: -

Jälkeläiset: -

Ystävät: Savu, Metka, Liekki

Uudet tuttavuudet: Savu, Metka, Liekki, Tuisku

Ulkonäkö: Sulka on sirohko susi, jolla on lumivalkea "alukarva" ja päällysvärinä hopeanharmaa. Mustaa vivahtelee turkissa hännän, korvien, ja selän kohdissa. Sulalla on taivaansiniset silmät, joissa saatta häilyä hopeaa hyvin himmeästi.

Luonne: Sulka on aika arka luonnoltaan, mutta tositilanteissa rohkeus tulee esiin. Sulka on siro, ja kokonsa takia puolustautuuu tai alistuu herkemmin. Ystävällinen, ja iloinen Sulka on toki, mutta osaa (kuten edellä mainittiin) olla urhea läheistensä puolesta.

Sulka 26224998

Historiikki: Silloin kun Sulka syntyi, oli myrskyinen talviyö. Sen vanhemmat olivat arktinensusi, ja harmaasusi. 9kk sen jälkeen kun Sulka syntyi, emo menehtyi menneen imetyksen aiheuttamaan rasitukseen. Joten isä kasvatti pennun n.11kk vanhaksi, kunnes neljä vierasta sutta tappoi isän. Yksitoista ja puoli kuukautta vanha Sulka joutui pärjäämään yksin. Se oli hyvin laiha, mutta löysi joskus muiden eläinten jättämiä haaskoja. Sulka nukkui yönsä lämpimässä vanhempien rakentamassa pesässä, ja oli siellä turvassa vaaroilta. Kuitenkin Sulkaa uhkasi suuremmat saalistajat. Sulka kuitenkin pääsi kaikelta turvaan, vikkelä kun oli. Arvet ovat kuitenkin jääneet tähänkin ikään asti. Kun viimein kevät koitti, Sulka oli vähän epätoivoinen. Se ei ollut vielä oppinut saalistamaan edes metsäkaneja. Sulka aloitti päästäisistä, ja koska oli laiha, se teki kipeää, ja ei olisi pärjännyt ilman omaa laumaa ja opastusta. Se oli nyt vuoden vanha, ja lähti etsimäään muita susia. Sulka matkasi kauan ja päätyi lopulta alueelle, jossa se haistoi kaksi laumaa; Ovelan ja Viiman laumat. Kuitenkin Sulka jäi vielä ei kenenkään maille, etsimään jotain mihin asettua.


Sulka 26272443

Sulka 26272442
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
Vierailija
Sulka Empty
ViestiAihe: Tapahtumat   Sulka EmptyLa Heinä 04, 2009 7:15 pm

Tapahtumat laaksoon tulon jälkeen
(Vanhimmat tapahtumat ovat ylhäällä. Linkit topicceihin ovat tekstien alapuolella.)

Metka jolkottaa ympäriinsä etsien muuta kuin kylmää, nälkää ja yksinäisyyttä

Kylmään ilmaan ja tuuleen kyllästynyt Sulka aikoo sinnikkäästi etsiä suojaa. Narttu kuitenkin tiesi ettei tyhjän pesän tai suojapaikan löytäminen olisi helppoa.
Myöhemmin kaksi vierasta sutta myöntyvät auttamaan narttua, joka ei ole aikoihin syönyt. Jalat pettävät hetkeksi, mutta päättäväisesti narttu nousee ja kävelee muiden opastamana haaskan luo.
((Siinä oli alkupala. Oheisesta linkistä voi lukea myös loput ;D))

https://ablupus.palstani.com/jarven-ranta-f18/metka-jolkottaa-ympariinsa-etsien-jotain-muuta-kuin-kylmaa-nalkaa-ja-yksinaisyytta-loppunut-t283-50.htm

Mihin laumaan? - (Jatkuu Ovelan rajoilla)

Sulka joutuu ahmojen hyökkäyksen kohteeksi, kunnes mustaturkkinen Tuisku tulee apuun. Tilanteesta päästään, joskin sudet alkavat tahattoman raaoiksi, mikä ei ole Tuiskulta aivan normaalia käytöstä.
Nartun juoksut saavat ennenaikaisen ja yllättävän alun, ja Sulka hieman ahdistuu uroksen läsnäolosta. Tuisku kuitenkin on ymmärtäväinen ja yritti olla kuin ei huomaisikaan.
Narttu rauhoittuu ja pyytää Tuiskun yöpymään pesäänsä. Aamulla jo varhain Sulka menee saalistamaan, ja saa kuin saakin aamiaista. Narttu raahaa raadon pesälle, ja herättää Tuiskun. Syönnin jälkeen alkaa leikki lonkan kera, ja Tuisku kömpelyyttään kompasttuu, kuitenkaan satuttamatta itseään sen pahemmin.
Ilonpilaajaksi osouttautuu molempien harmiksi Liekki, Tuiskun verivihollinen. Tuisku alkaa taisteluun, ja Sulka hyökkää onnistuneesti Liekin niskaan. Kokeneena kuitenkin vastustaja saa Sulan irti, ja käskee tätä pysymään kauempana.
Tuisku pakenee Liekin pelottavaa olemusta. Aivan yhtäkkiä Liekki alkaa kehua tummaturkkista Sulkaa ja nartuista tuleekin ystävykset. Kaikki tämä päättyy siihen, että hukat lähtevät Ovelan rajoille- saadakseen Sulan laumaan.
((Peli siis jatkuu Ovelan rajoilla, ja sen pelin linkki tulee myöhemmin, kunhan topicciin vastataan. ;D))

https://ablupus.palstani.com/jarven-ranta-f18/mihin-laumaan-kutsupeli-sulka-ja-nyt-lopuksi-trisha-t325.htm
(Teksti: Blacky)
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
Vierailija
Sulka Empty
ViestiAihe: Taphtumia   Sulka EmptyLa Heinä 04, 2009 7:20 pm

Mihin laumaan? - kutsupeli: :Sulka: ja nyt lopuksi Trisha.-kesken vielä
tämän pelin entinen nimi oli kylläkin Ärhäkät ahmat,mutta se vaihtui,koska siihen kutsuttiin Trisha mukaan.Tässä pelissä Sulka oli ihan muuten vaan vaeltamassa.Pian Sulka huomaa putoavansa
ahmojen pesään.Sitten Tuisku tulee ja pelastaa Sulan urhollisesti,
mutta raasti.
Sulka on kiitollinen ja huomaa että alkaa tulla myöhä.
Sulka pyytää Tuiskua jäämän hänen pesäänsä yöksi.
Tuisku suostuu ja aamulla Sulka saalistaa aamiaisen ja joutuu itse herättämään Tuiskun,Tuisku herää,kaksikko leikkii lonkalla elämä jatkuu.
Aikaa kuluu pian Liekki saap paikalle sitten alkaa tappelu.
Sulka raivostuu ja pitää "kivan" pikku puheen Liekki ärähtää sulalle niin pahasti että Sulalle tulee hyökkäyksen intohimo.sulka ottaa tilaisuuden hallintaansa ja hyökkää Liekin niskaan.Liekki saa pian sulan irroitettua Tuisku häipyy. Ja "pum" juonen käännös Liekki alkaa kehua Sulkaa ja heistä tulee ystävykset..
((En jaksanut kirjoittaa enempää sillä kiroitin tämän tekstin vahingollisen nukahdukseni jälkeen)) tässä taas kerran linkki jos haluu nähdä koko pelin:


https://ablupus.palstani.com/jarven-ranta-f18/mihin-laumaan-kutsupeli-sulka-ja-nyt-lopuksi-trisha-t325.htm
_________________
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
Vierailija
Sulka Empty
ViestiAihe: Tapahtumia   Sulka EmptyLa Heinä 04, 2009 7:29 pm

Sulka kaipaa seuraa:kesken

Pelissä Sulka on tylsistynyt,kunnes paikalle saapuu Turre,joka kertoo Sulalle uudesta laumasta.Sulka kuitenkin kertoo pyrkivänsä jo Ovelan laumaan.
turren poistuttua paikalle saapuu ensin uuden lauman johtaja Haukka ja sitten vielä laumaton musta vieras susi joka kertoo olevansa Ruoska.Aikaa kului juterlessa laumasta,kunnes Ruoska kysyy onko kyseessä uusi ja tilava lauma.Hänen saadessa
myöntävä vastaus hän oitis tuli laumaan.


katso tätä klikkaamalla : https://ablupus.palstani.com/jrven-ranta-f18/sulka-kaipaa-seuraaavoin-t394-25.htm

//viesti tulee jatkumaan vielä//
Takaisin alkuun Siirry alas
Sponsored content

Sulka Empty
ViestiAihe: Vs: Sulka   Sulka Empty

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Sulka
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1
 Similar topics
-
» Mihin laumaan? - kutsupeli (Jatkuu Ovelan rajoilla)
» Sulka kaipaa seuraa
» SULKA (with active profile XP)
» Sulka kaipaa seuraa(loppunut)

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ab Lupus :: OFF-GAME :: Hahmot - Sysimetsän lauma-
Siirry: