Ab Lupus
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ab Lupus

Missä voitto tai tappio ei ole vain sinun, se on teidän. --- Muistetaan olla uskollisia realismille.
 
PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

 

 Uhma.

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Vieraili
Vierailija
Uhma. Empty
ViestiAihe: Uhma.   Uhma. EmptyLa Elo 22, 2009 10:53 am

Nimi: Uhma

Ikä: 3

Sukupuoli: Naaras

Lauma: Laumaton tällä erää, mutta tullee pyrkimään johonkin laumaan.

Ulkonäkö: Uhma on punertavan ruskeahko hukka, jolla on vaalean ruskeat silmät. Uhma ei ole kovin kookas, mutta silti kokoonsa nähden vahva. Uhman tunnistaa helposti raskaasta rakenteestaan, joka korostuu vielä enemmän hänen turkkinsa tuuheudesta ja melko pienestä koostaan. Uhma ei ole järin nopea, vaan voimakkuus on sen vahvuus.

Luonne: Uhma on taistelunhaluinen, rohkea ja sisukas susi, joka kuitenkin osaa kunnioittaa ylempiarvoista. Tähän suteen on kuitenkin vaikea tutustua, koska hän on tuntemattomille töykeä ja helposti epäilevä. Jos joku kuitenkin onnistuu saamaan todella Uhman luottamuksen, on Uhma valmis taistelemaan henkensä kaupalla ystävänsä puolesta. Uhmalla on myös tavotteita: Hän haluaa nostaa arvoaan laumassa, ei tosin väkivalloin, vaan oveluuden ja viekkauden avulla, tämän lisäksi hän haluaa saada kunnioitusta. Näin ollen Uhma on kunnianhimoinen.

Historiikki: Uhma syntyi eteläisillä vuorilla. Uhma ei syntynyt alfa parille, vaan normaalille laumalaiselle, mutta tämä päätettiin ”adoptoida” alfa parille heidän omaan pentueeseensa. Tämän takia Uhma ei ikinä olisi voinut saada alfan tai betan paikkaa. Sen takia hän lähti etsimään laumaa, missä voisi menestyä ja asettua aloilleen. Uhma järkeili, että jos hän lähtisi keväällä, hänellä olisi paremmat mahdollisuudet selvitä, jos hän joutuisi olemaan yksikseen kesän ajan. Uhma ei puhu koskaan menneisyydestään, koska tämä petti vanhan laumansa.
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Uhma.
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ab Lupus :: OFF-GAME :: Hahmot - Laumattomat-
Siirry: