Ab Lupus
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ab Lupus

Missä voitto tai tappio ei ole vain sinun, se on teidän. --- Muistetaan olla uskollisia realismille.
 
PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

 

 Routa

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Vieraili
Vierailija
Routa Empty
ViestiAihe: Routa   Routa EmptyMa Syys 28, 2009 2:23 am

Routa Routa
Routa

Ikä: 3 vuotta

Sukupuoli: uros

Lauma: laumaton

Asema: -

Ulkonäkö: Roudan silmät ovat keltaiset, kirsu itsessään tummanharmaa. Muuten Routa on vaaleanharmaa, mutta niskasta hännäntyveen sillä menee tummempi kuviointi ja hännässä vielä hieman tummanharmaampi kuviointi. Anturat Roudalla ovat vaaleanruskeat.

Luonne: Routa on nimensä mukaisesti kylmä(hkö) muita kohtaan, eikä se ystävysty helposti - vaikka lauman vuoksi sen on täytynyt oppia ystävällisemmäksi muita kohtaan. Eniten se kuitenkin tykkää yksinolosta ja lauman reunoilla vaeltelusta. Kun Routaan sitten pääsee, syystä tai toisesta, tutustumaan tarkemmin, se avaa sisintään paljon - se antaa paljon, mutta myös ottaa paljon.

Historiikki: Routa syntyi neljän muun pennun kanssa metsään n. 100km laaksosta luoteeseen. Siellä asusteli pitkään pieni susien lauma, mutta jostain syystä ne vaihtoivat paikkaa ja Roudan emon ollessa viimeisillään raskaana, ne päättivät jättää tämän synnyttämään tutuille seuduille - häntä "vahtimaan" jäi yksi uroksista, joka metsästi ja piti huolta lähestyjistä. Pennuista vain kaksi selvisi, Routa ja tämän veli Ruutana.

Routa kasvoi äitinsä helmoissa rohkeaksi pieneksi uroksen aluksi ja se oppi selviytymistaidot kohtuuhyvin - mutta hitaasti. Se ei jaksanut keskittyä pitkään esimerkiksi isomman saaliin takaa-ajoon vaan luovutti ja meni mieluummin haaskalle tai, jos sellaista ei lähettyvillä ollut, haki syötävänsä pienelävistä.

Kun se oli kaksivuotias, se jätti laumansa (jonka sen äiti, se itse ja Ruutana olivat yhyttäneet heti, kun oli ollut turvallista Roudan ja Ruutanan lähteä pidemmälle matkalle) ja se lähti etsimään itselleen sijaa maailmassa - ihan siitä syystä koska se ei vielä tuntenut itseään tarpeeksi hyvin, se ei sopeutunut laumaan vaan jäi aivan yksin. Ainut, joka siitä tuntui välittävän, oli Ruutana (heidän äitinsä oli kuollut juuri ennen Roudan kaksivuotispäivää), eikä Routa taas niinkään välittänyt veljestään, sillä se oli kaikessa etevämpi kuin Routa itse.

Laaksoon se eksyi sattuman kautta, kun oli lähtenyt vaeltelemaan vuorille ja astui harhaan ja "liukui" jyrkänteelle, josta näki laaksoon. Se kiinnostui ja päätti lähteä tutkimaan laaksoa.
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Routa
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ab Lupus :: OFF-GAME :: Hahmot - Laumattomat-
Siirry: