Ab Lupus
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ab Lupus

Missä voitto tai tappio ei ole vain sinun, se on teidän. --- Muistetaan olla uskollisia realismille.
 
PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

 

 Harakansilmä

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Shui
Vakio laumalainen
Vakio laumalainen
Shui


Nainen Viestien lukumäärä : 2116
Hahmot : Seinäruusu, Harakansilmä, Kissankello, Turta, Sudenkorento, Mustatiira, Hiirenkorva ja Huurre

Harakansilmä Empty
ViestiAihe: Harakansilmä   Harakansilmä EmptyTi Tammi 19, 2010 7:52 am

Nimi: Harakansilmä '' Harakka ''

Ikä: Aikuinen

Sukupuoli: Uros

Lauma: Oma ryhmä

Asema hierarkiassa: Alfa

Laji: Harmaasusi

Ulkonäkö: Enimmäkseen tummanharmaan ja valkoisen eri sävyjä omaava peitinkarva on tuuheaa, ka pitkähköä. Pää on leveä ja urosmainen. Silmät ovat keltaruskeat. Uroksen ruumis on vankka ja hyvin kookas ja taistelunjälkiä on siellä sun täällä vanhoina, hyvin parantuneina arpina. Kuva valehtelee hieman uroksen koosta, se on tuostakin kookkaampi ja massiivisempi. Mutta värit täsmäävät.

Luonne: Harakansilmä on kylmäpäinen eikä turhista hermostu, se tietää kookkaan koonsa ja ei pelkää käyttää sitä hyväkseen. Mutta taisteluihin ei rauhasta pitävä hakeudu mutta se ei kieltäydykkään jos se haastetaan, se taistelee mielellään hyvän puolesta. Nartuista Harakansilmällä ei ole sen kummempaa kokemusta, eikä se ole paljoa tekemisissä narttujen kanssa ollut. Mutta kyllähän uroksenkin hormoonit hyrräävät silloin tällöin. Narttuseura toki kelpaa. Useemmiten ystävällinen mutta joskus välinpitämätön uros tulee hyvin toimeen narttujen sekä urosten kanssa.
Harakansilmä on viisas, ja hyvä tuki ja turva. Luotettavan ystävän Harakansilmästä saa, Kunhan ensin voittaa uroksen luottamuksen.

Fyysiset ominaisuudet: Vaikka Harakansilmä onkin kookas se osaa käyttää kokoaan mainiosti hyväkseen taisteluissa, Koska raskaalla ruumiilla ei niinkään juosta tiehensä tai väistellä nopeita iskuja mutta voimaa on ketteryydenkin edestä. Kestävä ruumis ei ole silti kovin kömpelökään, Ainakaan kovin paljon sillä Harakansilmä saa myös väisteltyäkin.

Historia: Harakansilmää ei lellitty piloille , niin kuin veljeään Pyryharakkaa. Harakansilmää kohdeltiin tylysti koska tämä ei kunnioittanut silloin vanhempiaan, Harakansilmää kutsuttiin surkeaksi ja hyödyttömäksi. Ja se kasvatti omalla tavallaan Harakansilmästä rohkealuontoisen. Muuten lauma oli kuin mikä tahansa lauma. Kokoonnuttiin syömään, mutta Harakansilmä sai viimeiseksi vähäisen ruokansa. Itse pian saalistamaan oman ruokansa oppinut Harakansilmä kasvoi suuremmaksi kuin veljensä Pyryharakka. Silloin myös Harakansilmällä kasvoi luonne, tämä kävi alfaparia vastaan. Mutta oli viellä nuori ja kokematon, ja täten sai häädön laumasta.

Nimensä uros on saanut tarkkaavaisuudestaan, suuresta koostaan ja tummasta turkistaan.
Harakansilmä GREYWOLF
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Harakansilmä
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1
 Similar topics
-

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ab Lupus :: OFF-GAME :: Hahmot - Laumattomat-
Siirry: