Ab Lupus
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ab Lupus

Missä voitto tai tappio ei ole vain sinun, se on teidän. --- Muistetaan olla uskollisia realismille.
 
PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

 

 Puhuri

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Vieraili
Vierailija
Puhuri Empty
ViestiAihe: Puhuri   Puhuri EmptyTi Helmi 02, 2010 10:05 am

Puhuri
Ikä: neljä vuotias
SKP: Uros
Lauma: laumaton
Laji: Tundrasusi

Puhuri Puhuri2


Ulkonäkö:
Puhuri on normaalin urossuden kokoinen, mutta vantterampi. Uros on rakenteeltaan voimakas, turkki on paksu ja kiiltävä. Puhuri on väriltänsä lähes kokonaan valkea, mutta selkä- ja niskakarvat vivahtavat vaaleaan beigeen. Uroon silmät ovat hyvin vaaleat, sinisen harmaat.

Luonne: Puhuri on ylpeä ja omapäinen. Hiljaisen ja vakavan ulkokuoren alta paljastuu pelottava kunnianhimo ja tulisuus. Puhuria on turha yrittää taltuttaa kun uros kerran raivostuu.

Puhuri on hyvin suorasukainen, tottunut tekemään mitä haluaa. Puhurilla on erittäin huono huumorintaju, etenkin jos vitsin kohteena on hän itse. Uros on enemmän toiminnan kuin järkevän ajattelun susi ja pelottomalla asenteellaan kerääkin kunnioitusta.

Historiikki:
Puhuri on alkujaan Viiman laumasta, mutta Veren kaapatessa vallan, uros vaihtoi emonsa kanssa nopeasti maisemaa. Uros tuskin olisi luonteensa takia tullut kovinkaan hyvin toimeen Veren kanssa. Uros on tähän päivään asti pysynyt erossa laumoista ja niiden kinasteluista ja matkannut välillä laaksossa ja välillä kaukana laakosta oman mielensä mukaan. Talven turvin Puhuri kuitenkin suunnisti takaisin laaksoon, sillä viimalta ja kylmyydeltä laakso tarjosi hyvän suojan. Myöskin kevään jo kohta kolkuttaessa ovelle, karibut tarjoaisivat hyvät apajat.


Hyväksytty Calarmalla ja Naadialla.
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Puhuri
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ab Lupus :: OFF-GAME :: Hahmot - Laumattomat-
Siirry: