Ab Lupus
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ab Lupus

Missä voitto tai tappio ei ole vain sinun, se on teidän. --- Muistetaan olla uskollisia realismille.
 
PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

 

 Pelisäännöt (päivitetty 13.6.2008)

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Trisha
Alfa Wolf
Alfa Wolf
Trisha


Nainen Viestien lukumäärä : 1914
Hahmot : Ovela, Katala

Pelisäännöt (päivitetty 13.6.2008) Empty
ViestiAihe: Pelisäännöt (päivitetty 13.6.2008)   Pelisäännöt (päivitetty 13.6.2008) EmptyTo Kesä 12, 2008 10:22 pm

Pelisääntöjen tarkoitus on varmistaa, että kaikilla pelaajilla Ab Lupuksessa on hauskaa, eikä kukaan pelaajista toimi tietoisesti tai tietämättään muiden peli-iloa rajoittavasti.

  • Ei autohittaamista, tarkoittaen toisen hahmon vahingoittamista, ohjaamista tai pakottamista ilman, että vastapelaajalla on omalla vuorollaan/vuoroillaan mahdollisuus reagoida tilanteeseen. Sovitut autohitit ovat asia erikseen.

  • Ei munchausta/voimapelaamista. Jos etsitte peliä, jossa voi päteä hahmonsa ultimaalisilla kyvyillä, Ab Lupus ei ole se. Mikäli minkäänlaista munchausta esiintyy, ylläpito puuttuu siihen välittömästi.

  • Ei elitismiä. Jokainen, aloittaja tai kokenut, on samalla tasolla Ab Lupuksessa. Kokemus ei välttämättä tee kenestäkään huippupelaajaa eikä kokemattomuus taitamatonta. Yleisesti ottaen, oli sitten pelannut vuoden, kaksi tai kaksitoista, jokainen on samanarvoinen. Siksi erillisiä ”vain kokeneille”-pelejä ei tällä foorumilla suosita. Tietenkin on luvallista kirjoittaa pelikavereitaan koskevia toiveita pelipyynnön yhteyteen, vaikkapa vuorojen pituuden ja pelityylin suhteen.

  • Säännöllisyys. Ab Lupuksessa ei ole erillistä yleistä aikarajaa vastaamiselle, vaikkakin sellaisia voivat pelinaloittajat itse säätää. Toiveena kuitenkin olisi, että liittyneet saattaisivat kaikki pelinsä kunnialla päätökseen (tai jatkavat niitä vaikka ikuisuuden, ei kaikkien pelien tarvitse päättyä heti!) eivätkä jättäisi ketään odottamaan vuorojen perään. Pidemmät poissaolot ja tauot ilmoitetaan pelikavereille erikseen. Jatkuva pelikaverin kiusaaminen selittämättömillä poissaoloilla ja venyneillä tauoilla on huomauttamisen paikka.

  • Hahmomäärän tulee olla sellainen, että jaksat jokaisella hahmollasi pelata. Hahmoilla ei tarvitse pelata samanaikaisesti, mutta pelaamattomia hahmoja ei haluta nurkkiin notkumaan.

  • Pelimäärän tulee olla sellainen, että jaksat aktiivisesti pelata kaikissa peleissäsi. Ab Lupuksessa hahmolla voi olla monta peliä yhtä aikaa, kunhan peleissä olevat tapahtumat vaikuttavat hahmoon, ja kunhan niiden aika ei mene päällekkäin.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://deepunder.wordpress.com
 
Pelisäännöt (päivitetty 13.6.2008)
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1
 Similar topics
-

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ab Lupus :: YLLÄPITO :: Säännöt-
Siirry: