Ab Lupus
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ab Lupus

Missä voitto tai tappio ei ole vain sinun, se on teidän. --- Muistetaan olla uskollisia realismille.
 
PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

 

 Tulisilmä

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Vieraili
Vierailija
Tulisilmä Empty
ViestiAihe: Tulisilmä   Tulisilmä EmptyMa Helmi 15, 2010 5:33 am

nimi: Tulisilmä
lempinimi: Tuli
sukupuoli: uros
ikä: 3
lauma: laumaton toistaiseksi

ulkonäkö:
Tulisilmä on kooltaan ehkä hieman normaalia pienempikin, mutta lihasta ja voimaa löytyy silti. Se on melko sutjakka ja laihahko, mutta todella hyvässä kunnossa, ja se näkyy. Turkki on yksinkertaisesti musta, laadultaan lyhyttä ja karkeaa. Ainakaan suurempia arpia tai avohaavoja ei ole. Silmät ovat jäänsiniset, ja ne ovatkin omiaan kiinnittämään huomiota puoleensa.

luonne:
Tulisilmä on luonteeltaan varsin piikikäs ja sarkistinen. Voi sitä sanoa ilkeäksikin, mutta ei missään nimessä julmaksi. Kyllä niitä tunteitakin sudesta löytyy, jos osaa katsoa syvemmälle, ja oikeudentajua vieläkin enemmän. Tuli ei missään nimessä välttele tappeluita, edes sittenkään vaikka tietäisi häviävänsä. Tulisilmällä on kuitenkin tappeluissa huono piirre aina välillä menettää hermonsa ihan täysin, ja silloin se saattaa lähes tulkoon huomaamattaan tehdä todella pahaakin jälkeä. Tuli kuitenkin häpeää sisimmässään tätä piirrettään, ja yrittää välttää tällaiseen silmittömän raivon tilaan joutumista.

historia:
Tuli syntyi tuntemattomassa laumassa normaaliin alfapentueeseen. Harmi vain, että Tulisilmä syntyi viimeisenä ja heikoimpana, ja oli sinänsä jo pieni ihme, että se edes säilyi hengissä. Tuli säilyi siis kuin ihmeen kaupalla hengissä, ja kasvoipa vielä muut kiinnikin ennätysajassa. Osakseen tämän raudanlujan tahdon osoituksesta Tuli onkin nimensä saanut. Tulella oli kuitenkin jo nuoresta pitäen paha taipumus joutua aina tappeluihin ja hankaluuksiin, milloin terävänkielensä ja milloin jonkin muun syyn takia. Tulen ollessa kaksi, se kuitenkin vahingossa ajautui tappamaan toisen suden laumalaistensa edessä, edellä mainitun raivokohtauksensa huumassa. Tulisilmä ei pystynyt elämään tämän tiedon kanssa laumalaistensa parissa, vaan ajautui lopulta karkaamaan, ja löysi myöhemmin tiensä Ab Lupuksen laaksoon.

peleissä tapahtunutta tärkeää:
-Kohtasi sisarusparin Heinän ja Hiekan ja uroksen puolelta oli jotain säpinää Heinän puoleen, mutta vastakaikua ei oikein tullut.
-Tapasi Varpun/Veren laumassa olevan Liekin, ja lähti sitten Liekin mukaan tapaamaan Varpua liittymisaikeissa.
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Tulisilmä
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1
 Similar topics
-

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ab Lupus :: OFF-GAME :: Epäaktiiviset hahmot-
Siirry: