Ab Lupus
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ab Lupus

Missä voitto tai tappio ei ole vain sinun, se on teidän. --- Muistetaan olla uskollisia realismille.
 
PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

 

 Ei Liekkiä ilman Tulta

Siirry alas 
Siirry sivulle : 1, 2  Seuraava
KirjoittajaViesti
Vieraili
Vierailija
Ei Liekkiä ilman Tulta Empty
ViestiAihe: Ei Liekkiä ilman Tulta   Ei Liekkiä ilman Tulta EmptyTi Helmi 16, 2010 5:42 am

// Blacky ja Liekki //

Tulisilmä oli köpötellyt huvikseen ja ennen kaikkea lämpimikseen ympäri laaksoa. Nyt se oli alkanut hieman epäröidä. Olikohan tämä enää ihan varmasti ei-kenenkään-maata? Se päätti kuitenkin kulkea vielä vähän matkaa. Samassa se jo huomasikin merkkauksen lähellä könöttävän kiven juuressa. Tuli nuuhkaisi sitä varovaisesti, ja tajusi, että oli jo astunut puoliksi tassullaan jonkun toisen reviirin sisäpuolelle. Tuli kääntyi lähteäkseen nopeasti lähteäkseen poispäin vaara-alueelta.
Takaisin alkuun Siirry alas
Naar
Valvoja
Valvoja
Naar


Nainen Viestien lukumäärä : 2411
Hahmot : Tuisku, Säde, Vinha, Kosto, Usko, Hukka, Kipinä ja Mäkärä

Ei Liekkiä ilman Tulta Empty
ViestiAihe: Vs: Ei Liekkiä ilman Tulta   Ei Liekkiä ilman Tulta EmptyTi Helmi 16, 2010 6:03 am

((Kiva otsikko^^))

Tuli oli havainnut erheensä nopeasti, mutta sekin oli liian myöhään.
Mustat tassut astuivat jäykästi. Muuten harmaanruskea Liekki lähestyi karvat pörhössä Tulta. Narttu oli hurja näky, ja sen arvet, etenkin suuri hartiassa oleva, kertoivat ettei se ollut mikään eilisen teeren poika taisteluissa.
Silmät leiskuen Liekki ärisi; "Mitä teet täällä?! Kuka olet ja mitä haluat?!" Se oli pelottava näky, vielä nartuksi. Liekki oli kasvanut siitä kun se oli tullut Laaksoon - yhä se oli matala, mutta kokoa oli tullut lisää.
"Parempi ettet ole vihollinen! Muuten sinusta ei jää paljon jäljelle, mustaturkki!" Liekki ärjyi. Se ei ollut yhtään niin aggressiivinen kuin antoi ymmärtää, tosiaankaan. Sisäisesti Liekki nauroi. Se melkein rukoili että tämä susi olisi vihollinen, että Liekki saisi tekosyyn upottaa hampaansa siihen ja maistaa sen suloista verta... Mielihyvästä kylmät väreet kipusivat nartun selkää pitkin ja se tukahdutti värähdyksen.

Hänen silmänsä... Liekki ajatteli vähän vakavempana, ..Ne ovat..Hänen katseensa... Narttu ei ajatellut loppuun, nyt piti keskittyä muuhunkin, nimittäin tähän hurttaan joka oli tunkeutunut reviirille - Saaliiseen!
Takaisin alkuun Siirry alas
https://www.facebook.com/milla.wickstrom
Vieraili
Vierailija
Ei Liekkiä ilman Tulta Empty
ViestiAihe: Vs: Ei Liekkiä ilman Tulta   Ei Liekkiä ilman Tulta EmptyTi Helmi 16, 2010 6:17 am

// Hih, olen itsekin ihmeen tyytyväinen :3 //

Tulisilmä käännähti ympäri ainakin kaksikertaa niin nopeasti kuin oli äsken ollut lähdössä poispäin. Se tarkasteli nopeasti vastustajaansa ja naurahti hieman väheksyvästi. Narttuko hänelle tuli sanomaan vastaan? Olihan toinen varsin hurja näky, ja osasi varmasti taistella, ei siinä mitään, mutta narttu silti!

"Ai mitäkö teen täällä? Sen en uskoisi kuuluvan sinulle pätkän vertaa, ja Tulisilmä on nimeni jos haluat sen noin kovin tietää," Tuli naureskeli tyynenä, ja uhkarohkeasti istahti, tosin hieman merkkauksen ulkopuolelle, ihan vain oman mielenrauhansa vuoksi.
"Mitä tarkoitat vihollisella? Ei sillä, minulle on aivan se ja sama kummaksi minut lasket, ystäväksi vai harmiteltavasti viholliseksi," Tuli jatkoi vielä ja härnäsi toista täysin tahallisesti vielä virnistämällä päälle.
Takaisin alkuun Siirry alas
Naar
Valvoja
Valvoja
Naar


Nainen Viestien lukumäärä : 2411
Hahmot : Tuisku, Säde, Vinha, Kosto, Usko, Hukka, Kipinä ja Mäkärä

Ei Liekkiä ilman Tulta Empty
ViestiAihe: Vs: Ei Liekkiä ilman Tulta   Ei Liekkiä ilman Tulta EmptyTi Helmi 16, 2010 6:31 am

Liekkiä ärsytti suunnattomasti tämä päänaukoja, ja samaan aikaan se tunsi mielihyvää. Silti, varmuuden vuoksi, se näyttäisi vain ensimmäisen vaihtoehdon.
"Ai ei kuulu minulle? Et sattuisi olemaan hiukka tyhmä? Ehkä se kuuluu minulle, jos sinä istut siinä reviirin rajalla! Onko suuntavaistossasi kenties jotain vikaa, vai onko poika-paran nenä tukossa?" Liekki antaoi samalla mitalla takaisin. Mutta nyt se ei enää malttanut, vaan myös ruskeaturkin kasvoille kipusi virne, joskin eri syystä. "Et sinä ole vihollinen..." se sanoi ja heilutti häntäänsä. Liekin virne leveni ja sen kieli roikkui suusta. "...Sinä olet minun päivälliseni, kulta pieni!" hukka haukahti ja alkoi astelemaan lähemmäs. Sen häntä heilui laiskasti nilkkojen tasalla, ja saattoi helposti luulla, ettei narttu keskittynyt yhtään. Mutta se tuijotti intensiivisesti urosta, ja nuolaisi kuolavanan suupielestään pysähtyessään muutaman metrin päähän.

"Tulisilmä? Katseesi on kovin jäinen, totta puhuakseni.." narttu sanoi tutkaillen taas Tulen hiukka pelottavia silmiä. "Sinua se ei välttämättä kiinnosta, mutta hyviin tapoihin kuuluu esittäytyä.. Olen Sota", se sanoi ja seisoi ilkeästi hymyillen pitkään.
Tuuli joka oli heilutellut susien karvoja, lakkasi. Silloin Liekki loikkasi Tulen viereen, louskautti leukojaan, ja pomppasi takaisin. Ihan vain testatakseen tuon refleksejä.

((Siis Liekki on nimennyt itsensä Sodaksi, eli se ei tavallaan valehdellut nimeään. x3))
Takaisin alkuun Siirry alas
https://www.facebook.com/milla.wickstrom
Vieraili
Vierailija
Ei Liekkiä ilman Tulta Empty
ViestiAihe: Vs: Ei Liekkiä ilman Tulta   Ei Liekkiä ilman Tulta EmptyTi Helmi 16, 2010 6:58 am

// Ahaa, minä jo katselinkin että kukas se Sota taas olikaan. :D //

Tuli naurahti leppoisan oloisesti toisen pilkkapuheille, mutta nyt sitä jo alkoi hieman hermostuttaa toisen uhkaava käytös, mutta sen hieman turhan suuriin mittoihin kasvanut ego ei antanut armoa, joten se pysyi istumassa.
"Nimenomaan, raja on eriasia kuin reviiri, vai onko tyttörukan pää vähän pipi?" Tulisilmä maksoi puolestaan kalavelkoja takaisin. Kun toinen avasi taas suunsa, Tulisilmä veti korvansa takakenoon heti tiedostaessaan toisen muuttuneen äänensävyn, ja värähti inhosta kuullessaan lopun. Toinenhan oli täyspöpi kannibaali! Nartun astellessa lähemmäksi, Tuli pysyi ainoastaan tahdonvoimansa ansiosta paikoillaan ja ulkoisesti rauhallisena. Sen sisällä kävi hurja taistelu vaiston ja luonteen välillä, ja se oli kauhuissaan. Nuori uros vastasi toisen tuijotukseen yhtä tiukasti, lähes tulkoon räpäyttelemättä. Tulen selkäpiissä kävivät kylmät väreet, kun toinen lipaisi kuolansa takaisin suuhunsa.

Tulisilmä kaikista tunnemyrskyistään huolimatta onnistui närkästymään toisen huomauttaessa sen silmistä, ja oli juuri aikeissa laukoa sille jotain yhtä loukkaavaa, kun toinen jatkoikin. 'Sota,' Tuli tiedosti, ja ymmärsi heti, mistä toinen oli nimensä saanut. Tuli huomasi toisten lihasten jännittyvän, ja se varautui hyökkäykseen. Kun toinen sitten loikkasi sen viereen, uros oli heti valmiina ja hyppäsi nopeasti jaloilleen. Sen sisimmässä kävi outo helpotuksen ja pettymyksen sekainen tunne, kun Sota loikkasin takaisin. Se roikale oli vain hämännyt! Tuli otti kunnollisen taisteluasennon valmistautuin tulevaan, mutta pysyi silti mahdollisimman tyynen näköisenä yhä. Uros päätti pysyä ainakin alkuun puolustuskannalla, ja odottaa toisen hyökkäystä. Se oli aina ollut hyvä pitämään puoliaan ja tappelemaan.
Takaisin alkuun Siirry alas
Naar
Valvoja
Valvoja
Naar


Nainen Viestien lukumäärä : 2411
Hahmot : Tuisku, Säde, Vinha, Kosto, Usko, Hukka, Kipinä ja Mäkärä

Ei Liekkiä ilman Tulta Empty
ViestiAihe: Vs: Ei Liekkiä ilman Tulta   Ei Liekkiä ilman Tulta EmptyTi Helmi 16, 2010 9:16 am

Vai niin, Liekki ajatteli, Hän saattaakin olla vaikeampi uhri kuin luulin... Narttu pomppasi uudestaan kauemmas ja naurahti hiukka mielipuolisella sävyllä. "Ai vähän pipi? Et kuule tiedäkkään.." se sanoi vahvistaen Tulen ajatukset kannibalismista. Kyllä, Liekki oli kannibaali, ja päättänyt, että Tulisilmä olisi sen seuraava ateria - Mikä ei välttämättä toteutuisi, koska Tuli oli taitava.
Narttu jännitti jalkansa uudestaan. "Älä huoli poika-kulta, teen sen juuri niin hitaasti kuin kerjäät", Liekki sanoi ja nauroi perään, "Mistä aloitan.. Haisevista luistasi?!" se haukahti ja syöksähti uudestaan lähemmäs.
Liekki teki paljon valehyökkäyksiä. Se haukahteli härnäävästi.
"No? Alkoiko pelottaa? Anna tulla jos olet niin mahtava taistelija!" se ivasi ja nauroi väheksyen perään. "Höh, mikä raukkamainen otus sinä oletkaan! Et pärjää edes tytölle!" ruskeaturkki jatkoi ja seisahtui muutaman metrin päähän.
Siitä oli jo aikaa, kun narttu oli maistanut suden lihaa. Viimeksi se oli repinyt riekaleiksi Ei-kenenkään-maalla jonkun laumattoman nuorukaisen... Niin ja seuraavan kerran kun se oli häätänyt Veren alueelta sen Metkun, mutta silloin Liekki oli vain purrut, ja kiusaus oli jäänyt inhottavasti päälle.

"Tule, tai minä tulen sinne", Liekki sanoi nuollen huuliaan. Se tiesi, ettei välttämättä pärjäisi tuolle, mutta edes pieni veren maku, ihan vain korvikkeeksi.. Jos hukka olisi ollut pentu, se olisi ynissyt ja rukoillut hervottomasti, kuten pennut tekevät jos niiden edessä pitää jotain mitä ne haluavat, mutta ei anneta - Liekistä tuntui juuri siltä nyt.

((Se on hullu.. 8''D))
Takaisin alkuun Siirry alas
https://www.facebook.com/milla.wickstrom
Vieraili
Vierailija
Ei Liekkiä ilman Tulta Empty
ViestiAihe: Vs: Ei Liekkiä ilman Tulta   Ei Liekkiä ilman Tulta EmptyKe Helmi 17, 2010 1:07 am

// Eikä mitenkään ihan vähän! 8D //

Tulisilmän hermot olivat riekaleina, se ei ollut ollut koskaan yhtä kauhuissaan, ei luultavasti edes lähellekään. Nuorehko uros alkoi yhtäkaikki jo saamaan jonkinlaista kuvaa Liekin taistelutavasta, ja ei enää säpsynyt sen valehyökkäyksiä, vaan keskittyi keräämään voimiaan sitä hetkeä varten, jolloin narttu todella aloittaisi hyökkäyksen. Mutta sitten Liekki-parka meni liian pitkälle ivailussaan haukkuessaan toista raukkamaiseksi. Tulen äskeinen pelko oli poissa, ja tilalla oli vain verenpunaista raivoa. Järki ei silti pudonnut kokonaan pois, ja sen pienen pieni ääni sai Tulen pysymään aloillaan hetken aikaa luultavasti varsin pöllämystyneen näköisenä. Sitten kun Liekki avasi jälleen suunsa ja raivo hukutti viimeisetkin järjen valon rippeet. Tuli murahti vain hetkeä ennen kuin oli jo salamana loikkaamassa kohti toista.

Kesken loikkansa uros mietti pikaisesti mitä tekisi sitten kun olisi iskuetäisyydellä. Niinpä Tulen tassujen tömähtäessä kevyesti maahan, se oli jo puolimatkassa iskemässä etuhampaitaan toisen niskan tienoille.
Takaisin alkuun Siirry alas
Naar
Valvoja
Valvoja
Naar


Nainen Viestien lukumäärä : 2411
Hahmot : Tuisku, Säde, Vinha, Kosto, Usko, Hukka, Kipinä ja Mäkärä

Ei Liekkiä ilman Tulta Empty
ViestiAihe: Vs: Ei Liekkiä ilman Tulta   Ei Liekkiä ilman Tulta EmptyKe Helmi 17, 2010 2:27 am

Liekki virnisti Tulen raivolle. Tätä se oli halunnutkin, vihdoinkin uros tuli lähemmäs!
Narttu nojasi aavistuksen takakenoon Tulen loikatessa ilmaan. Vatsan ollessa paljaana ruskeaturkki olisi voinut purra ilkeän haavan auki ohueen ihoon, mutta ei toiminut ajoissa. Uroksen hampaat saivat otteen nartun niskavillasta, mutta se ei paljoa haitannut. Liekki työnsi päänsä kita ammollaan kohti Tulen kylkeä. Niinä sekunteina kun Tuli olisi ehkä päästämässä irti Liekin niskasta, narttu olisi ehkä jo saanut otteen, kuka ties.
Ja jos Liekki saisi kiinni, se repisi kunnon haavan, jolloin liikkuminen olisi huomattavasti vaikeampaa toiselle. Ja jos tuon liikkeet hidastuivat - tai ainakin muuttuivat tuskallisemmiksi - Liekki ruhjoisi vielä pari raajaa ja alkaisi sitten hitaasti repimään Tulesta mitä ikinä vain irti saisi..

Paksu turkki suojeli vähän hukan niskaa, eivätkä uroksen hampaat siis ulottuneet niin syvälle, että se olisi ollut vaarallista. Haava niskassa ei välttämättä hankaloittaisi liikkumista niinkään paljon - mutta hartiassa, siinä se oli suuri ongelma, minkä Liekki oli saanut Kuurankukalta oppia. Joka ikinen liike vuodatti silloin verta.
Jos Liekki ei saisi Tulesta kiinni, se riuhtaisisi itsensä irti uroksen otteesta, jolloin toiselle jäisi varmaan vain irtokarvoja suuhun. Silloin narttu koettaisi saada mistä vain yltäisi kiinni, antamatta kuitenkaan mahdollisuutta purra itseään kurkulle tai vatsaan.
Takaisin alkuun Siirry alas
https://www.facebook.com/milla.wickstrom
Vieraili
Vierailija
Ei Liekkiä ilman Tulta Empty
ViestiAihe: Vs: Ei Liekkiä ilman Tulta   Ei Liekkiä ilman Tulta EmptyKe Helmi 17, 2010 2:40 am

Tuli oli päässyt tappelun makuun, ja sen mielipuolisempi ja aggressiivisempi luonne otti siitä vallan. Se tunsi outoa mielihyvää tappelusta. Se iloitsi koko olemassaolostaan, reflekseistä ja voimasta. Tuli huomasi Liekin kääntävän päätään suu auki, ja tajusi, että nyt oli aika perääntyä ainakin vähäksi aikaa. Se päästi irti Liekin niskasta ja yritti hypätä kauemmaksi. Siinä vaiheessa Liekin kita oli kuitenkin ehtinyt nirhaista sen kylkeä, ei onneksi kovinkaan syvältä, mutta kuitenkin sen verran että haavasta tuli hieman verta. Tulisilmä ei tuntenut varsinaisesti kipua, vaan sen tappelunhalu piti kaikki ruumiilliset tuntemukset kurissa. Oikeastaan veren roiskuessa lumella Tuli lähinnä vain raivostui entisestään.

Uros päätti kokeilla suoraa hyökkäystä, ja yritti lähietäisyydeltä napata kiinni nartun kuonovärkistä. Jos Tuli onnistuisi, se luultavasti pitäisi pienestä voitostaan tiukasta kiinni, mutta ei välttämättä vuodattaisi verta. Ei nuori susi edes halunnut varsinaisesti vahingoittaa toista, mutta sen ego ei sallisi pakenemista taikka häviötä.
Takaisin alkuun Siirry alas
Naar
Valvoja
Valvoja
Naar


Nainen Viestien lukumäärä : 2411
Hahmot : Tuisku, Säde, Vinha, Kosto, Usko, Hukka, Kipinä ja Mäkärä

Ei Liekkiä ilman Tulta Empty
ViestiAihe: Vs: Ei Liekkiä ilman Tulta   Ei Liekkiä ilman Tulta EmptyKe Helmi 17, 2010 2:54 am

Noniin, nyt hän alkaa olla tosissaan! Liekki ajatteli, mutta sen ajatukset seisahtuivat. Kaikki tuntui hiljenevän, vain yhdellä asialla oli väliä: Verta. Liekki maistoi sen. Hyvin vähäinen määrä, aivan mitätön sammuttamaan Liekin janoa, päinvastoin. Nyt narttu janosi lisää.
Sitten Tulen lähestyvä keho havahdutti nartun. Ei Liekki saisi haluamaansa haaveilemalla, sen piti ansaita se.
Narttu naurahti huvittuneesti Tulen suoralle hyökkäykselle. Luuliko se että Liekki odottaisi tuon tulevan lähemmäs? Tosiaan.. ruskeaturkki ajatteli. Se seisoi paikallaan, ja oli juuri astumassa sivuun, kun uroksen kita avautui kohti Liekin kuonoa. Nyt oli nartun vuoro hätääntyä. Enää ei ollut aikaa väistää. Mitä se tekisi?
Hukka osoitti kirsullaan maahan, ja puski eteenpäin. Se löisi kallollaan Tulen kasvoja vasten. Onnistuessaan hukka nostaisi kuononsa ja koettaisi napata Tulesta kiinni, ihan mista vain. Epäonnistuessaan Liekki horjahtaisi eteenpäin, ja valmistautuisi väistämään seuraavan hyökkäyksen, jos sellainen oli tulossa.

Minä revin sinun kielesi irti! Korvasi myös! Revin sinut riekaleiksi kun vielä elät ja syön sinut hitaasti ja nautiskellen! narttu uhosi mielessään samalla kun valmistautui vastaanottamaan kivun, jonka tuntisi otsassaan jos se onnistuisi puskemaan Tulta. Uros oli niin lähellä, että osuma oli aika varma, ja Liekin takajaloissa oli ponnistusvoimaa - Joskin molemmat saattaisivat saada ilkeän päänsäryn, jos Tulikin ehtisi kääntää otsansa Liekkiin päin.
Takaisin alkuun Siirry alas
https://www.facebook.com/milla.wickstrom
Vieraili
Vierailija
Ei Liekkiä ilman Tulta Empty
ViestiAihe: Vs: Ei Liekkiä ilman Tulta   Ei Liekkiä ilman Tulta EmptyKe Helmi 17, 2010 3:16 am

Tuli huomasi vauhdissaan Liekin hätääntyneen, ehkä jopa hieman yllättyneenkin katseen. Mitä narttu oli äsken oikein unelmoinut? Nuori uros huomasi Liekin kääntäneen otsansa kohti hänen kasvojaan. Tulisilmä yritti pysähtyä, mutta tajusi sen olevan myöhäistä, joten käänsi vain otsan kohti toista, ja irvisti kuullessaan ilkeän tömähdyksen joka syntyi kallojen osuessa yhteen kovaa.
"Aijai," se valitti vain puoliääneen, mutta niin hiljaa että sen saattoi tulkita myös epämääräiseksi tuhinaksi. Tuli hoiperteli hieman sivummaksi Liekistä ja ravisteli päätään yrittäen selvittää ajatuksiaan inhottavasta sekopäisestä tunteestaan huolimatta. Se näki taas kaiken yhtenä, ja huomasi myös Liekin, ja toivoi saavansa yllätyshyökkäyksen edun.

Tulisilmä jännitti takajalkansa ja yritti hypätä komealla loikalla päin Liekin kylkeä, tarkoituksenaan kaataa toinen. Jos se onnistuisi, yrittäisi hukka saada otetta Liekin mahasta, kyljestä tai kaulasta, mistä tahansa. Epäonnistuessaan taas... no, se olisi huonompi juttu.
Takaisin alkuun Siirry alas
Naar
Valvoja
Valvoja
Naar


Nainen Viestien lukumäärä : 2411
Hahmot : Tuisku, Säde, Vinha, Kosto, Usko, Hukka, Kipinä ja Mäkärä

Ei Liekkiä ilman Tulta Empty
ViestiAihe: Vs: Ei Liekkiä ilman Tulta   Ei Liekkiä ilman Tulta EmptyKe Helmi 17, 2010 3:59 am

((Siis onko Tulisilmä vielä ilmassa? Voin editoida, jos ei ollut niin.. x3))

Pieni ilon tunne käväisi Liekissä. Sen päätä särki jonkun verran, mutta narttu ei antanut tämän häiritä; Tuli oli taas loikkaamassa. Päätit siis jatkaa pomppimistasi? Olen kiitollinen, narttu ajatteli. Se syöksähti kita avoinna kohti toisen vatsaa. Tulen jalat olivat ilmassa, eli se ei voisi väistää kunnolla. Loistavaa. Tosin Liekki vaaransi uudestaan päänsä. Tulen olisi helppo saada aikaan ikävää jälkeä.
Ruskeaturkki ponnisti kaikella voimallaan, mitä ei ollut vähän. Se saattaisi osuessaan jopa töytäistä Tulen vatsaa niin, että tuolta menisi ilmat pihalle, mikä ei olisi pahitteeksi. Mutta se olikin ihan toinen asia, miten laskeuduttaisiin - Vaikka Liekki ehtisikin repiä kunnioitettavan haavan toisen vatsaan, tuurilla Tuli ehtisi potkaista Liekkiä tarpeeksi että tämä putoaisi päälleen, jolloin oli vaarana että nartulta menisi niskat. Ja jos se tapahtuisi, ei olisi enää Liekin käsissä kuolisiko Tuli mahdolliseen haavaansa vai ei.
Ja kyllä Liekki tiedosti tämän kaiken. Silti se otti riskin, vaikka tämä loistava hyökkäys tulisikin kalliiksi.

((Tulipas sekava, toivottavasti ymmärsit jotain.. :'D))
Takaisin alkuun Siirry alas
https://www.facebook.com/milla.wickstrom
Vieraili
Vierailija
Ei Liekkiä ilman Tulta Empty
ViestiAihe: Vs: Ei Liekkiä ilman Tulta   Ei Liekkiä ilman Tulta EmptyKe Helmi 17, 2010 4:12 am

// Ei ole tarvetta editoida ainakaan sinulla, en ole varma ymmärsinkö minä oikein, mutta edit-nappula on onneksi keksitty. Niin, ja anteeksi pienoinen autohittaus. //

Tuli huomasi Liekinkin hyppäävän, ja oli kuin kaikki olisi hetkeksi pysähtynyt. Uroksen päässä risteili monta ajatusta yhtäaikaa. Se voisi yrittää väistää, mutta sehän oli ilmassa, eli ei. Entäs jos se potkaisisi Liekkiä ja hyppäisi sen avulla pois linjalta? Ei, huono idea, liian riskialtis. Mutta sen pidemmälle ei ajatus ehtinytkään jatkaa, kun olikin jo reaktion aika. Tuli teki nopean päätöksen, ja tunsi Liekin pään vatsassaan. Isku ei onneksi ollut kovin kova, ja ei oikeastaan sattunut kovinkaan paljon. Tuli ja Liekki tipahtivat molemmat maahan, mutta uros oli valmis, ja loikkasi pois Liekin ulottuvilta, ja oli heti valmiina.

Uros iski salamana kohti Liekin hartioita, niskaa ja selkää, tarkoituksenaan pitää toinen maassa sen aikaa että saisi kunnon otteen jostain, vaikka jälleen uuden kipuaallon uhalla.
Takaisin alkuun Siirry alas
Naar
Valvoja
Valvoja
Naar


Nainen Viestien lukumäärä : 2411
Hahmot : Tuisku, Säde, Vinha, Kosto, Usko, Hukka, Kipinä ja Mäkärä

Ei Liekkiä ilman Tulta Empty
ViestiAihe: Vs: Ei Liekkiä ilman Tulta   Ei Liekkiä ilman Tulta EmptyKe Helmi 17, 2010 8:32 am

Liekki sai taas toisen hampaat niskaansa, melkeimpä samaan kohtaan, mutta tällä kertaa napakammin. Narttu tunsi toisen hampaiden kärkien uppoavan sen ihon läpi. Hukka älähti vihaisesti ja pakitti pari askelta.

Ruskeaturkki yritti nopealla päänliikkeellä purra Tulisilmää etutassuun, joka oli sopivasti sen naaman edessä. Ja kun Liekki sai raajasta, niin sitä ei hevillä saatu irti, ja sai jättää hyvästit sen jalan toimintakyvylle. Monet kerrat narttu oli ruhjonut susien nilkkoja voimakkailla leuoillaan - voi mikä ihana raksahdus siitä kuuluikaan! Hukka tunnisti sen äänen missä vain, milloin vain.

((Mitäpä tuosta^^ Huoh, nyt ei leikkaa.. x3))
Takaisin alkuun Siirry alas
https://www.facebook.com/milla.wickstrom
Vieraili
Vierailija
Ei Liekkiä ilman Tulta Empty
ViestiAihe: Vs: Ei Liekkiä ilman Tulta   Ei Liekkiä ilman Tulta EmptyTo Helmi 18, 2010 2:38 am

Tuli tunsi kuin etäisesti toisen hampaat nilkkansa ympärillä, ja sen aiheuttaman kivun. Mutta nyt sillä oli tärkeämpääkin tekemistä. Uros tajusi saaneensa otteen toisen niskasta, ja tunsi hamppaitensa menevän toisen nahan läpi. Tämä riemuvoitto antoi uutta voimaa ja jaksamista tappeluun, ja Tuli otti oikein kunnon otteen huomatessaan toisen yrittävän kiemurrella ulos otteesta.
"Antaudu. Voin puraista niskasi poikki yhdellä kunnon haukkaisulla. Sitäkö sinä haluat?" hukka murahti suupielestään avaamatta suutaan kunnolla saatikka löysäämästä otettaan.

// Täälläkin lyhyttä :-/
Takaisin alkuun Siirry alas
Naar
Valvoja
Valvoja
Naar


Nainen Viestien lukumäärä : 2411
Hahmot : Tuisku, Säde, Vinha, Kosto, Usko, Hukka, Kipinä ja Mäkärä

Ei Liekkiä ilman Tulta Empty
ViestiAihe: Vs: Ei Liekkiä ilman Tulta   Ei Liekkiä ilman Tulta EmptyTo Helmi 18, 2010 3:03 am

Se oli totta. Liekki oli umpikujassa. Se puristi toisen nilkkaa leukojensa välissä niin lujaa kuin uskalsi pienen pelontapaisen velloessa sen vatsassa, joskin tunnetta Liekki ei vieläkään kunnolla tunnistanut. "Minä antaudun", se huokaisi hampaittensa välistä. Kuitenkin vajaassa sekunnissa se purisi hampaansa yhteen murtaaksen uroksen nilkan ja päästi irti riuhtaisten itsensä Tulen otteesta. "..Unissasi!"
Liike oli myös kostautunut, Tulen hampaat olivat repineet verta vuotavan haavan nartun niskaan, ja hukka älähti tuskaisesti. Hampaat kivusta irvessä ruskeaturkki pakitteli kauemmas mustaturkista. Se ei ollut nopealta toiminnaltaan kuullut sitä suloista raksahdusta. Oliko Liekki onnistunut murtamaan toisen jalan? Tai edes vaurioittamaan sitä?

Liekki nuuhki ilmassa leijailevaa hajua. Se värähti, ei pelokkaasti, vaan tavallaan yllättyneenä.
Verinoro virtasi nartun kaulaa pitkin aina rinnukseen, ja siitä maahan. Pieneksi hetkeksi Liekki uhmasi vaarallista tilannetta ja nuolaisi hitaasti kielen kärjellään verinoron. Uudestaan se värähti mielihyvästä, kun metallimainen maku maistui sen kielellä. Narttu jopa sulki silmänsä sekunniksi, ja avasi ne hitaasti katsoen keltaisilla silmillään himoten Tulta.
"Niin.. Tyydyttävää.."
Takaisin alkuun Siirry alas
https://www.facebook.com/milla.wickstrom
Vieraili
Vierailija
Ei Liekkiä ilman Tulta Empty
ViestiAihe: Vs: Ei Liekkiä ilman Tulta   Ei Liekkiä ilman Tulta EmptyTo Helmi 18, 2010 3:14 am

Tulisilmä yllättyi toisen nopeasti antautumisesta, ja oli hellittämäisillään otettaan, kun Liekki yhtäkkiä pyörsikin päätöksensä, puraisi uroksen nilkkaa ja hyppäsi poispäin. Tuli huomasi kuitenkin ilokseen repineensä hienon haavan toisen niskaan. Nyt se kuitenkin tunsi pistävän kivun astuessaan jalkansa päälle. Ei, ei se ollut sentään murtunut onneksi, mutta nyrjähtänyt ainakin pahanpäiväisesti, ja jokainen askel pisti ilkeän kivunväräyksen liikkeelle. Tuli nilkutti varovasti hieman kauemmaksi voidakseen hieman rauhoittua ennen seuraavaa yhteenottoa jos sellaista tulisi.

Puun varjosta Liekkiä katsellessaan Tuli huomasi tämän maistelevan vertansa. Susi värähti inhosta. Toinen oli verenhimoinen kannibaali ja sekopää, sitä ei käynyt enää epäileminen. Kun Liekki sulki silmänsä, Tuli yritti hivuttautua vielä hieman kauemmaksi, mutta pysähtyi toisen jälleen katsoessa häneen. Tällä kertaa entistä himoitsevampana. Tuli päätti asettua vihdoinkin puolustuskannalle, jolloinen sen ei toivon mukaan täytyisi käyttää kipeää tassuaan niin paljon kuin hyökkäyksessä. Uros kyyristyi karvat pörrössä ja murahti varoittavasti, vaikka tiesikin, ettei toinen sitä pelastaisi, mutta se oli kuitenkin omiaan kasvattamaan suden itsetuntoa.
Takaisin alkuun Siirry alas
Naar
Valvoja
Valvoja
Naar


Nainen Viestien lukumäärä : 2411
Hahmot : Tuisku, Säde, Vinha, Kosto, Usko, Hukka, Kipinä ja Mäkärä

Ei Liekkiä ilman Tulta Empty
ViestiAihe: Vs: Ei Liekkiä ilman Tulta   Ei Liekkiä ilman Tulta EmptyTo Helmi 18, 2010 4:15 am

Tasoissa ollaan, Liekki ajatteli katsellen nilkuttavaa Tulta. Ei, selvästi jalka ei ollut murtunut. Muuten tuo ei kävelisi noin vaivattomasti. Narttu vähän pettyi, mutta ei se mitään. Pääasiahan oli, että jalka todella oli vauriouttunut. Eikä Liekki tullut tänne vain murtamaan nilkkoja, ei edes häätämään tunkeilijaa - sillä oli ihan muut mielessä.
Ruskeaturkilla ei ollut enää varaa saada kovin monia haavoja. Sillä oli vaihtoehtoja; Jatkaa ja yrittää häätää Tulta pois, kutsua lauma, tai jatkaa epätoivoista yritystään saada Tuli sen päivän ruokalistaan.
Katkerana Liekki hylkäsi syömisaikeensa, mutta se nauttisi joka kerrasta kun upottaisi hampaansa toiseen ja maistaisi sen verta. Ja se oli myös päättänyt jotain.
"Kaikki, mitä sinusta irti saan, kuuluu irrottamisen jälkeen minulle. Jokainen karvatukko ja veripisara.. Joskus voimme puhua varmaan jo raajoista", Liekki vitsailii ja hymähti. Se alkoi kävelemään varovasti lähemmäs, ettei haava turhaan vuotaisi. Tosin se oli niskassa, eikä niskan kohdalla ollut paljon mitään liikkuvaa niveltä tai lihasta, ainakaan näin suoraan kävellessä.
Liekki pysähtyi ja tuijotti vielä hetken kaipaavasti Tulen pientä naarmua kyljessä. "Painu tiehesi täältä, tai kutsun laumani", se murisi, "Myönnän, että kohtasin nyt vahvempani". Ruskeaturkki ei hävennyt että oli valmis kutsumaan tarpeen tullen laumansa apuun, mikä oli ollut ihan toisin pari kuukautta sitten. Se oli hävennyt silloin silmät päästään, kun oli edes harkinnut moista, mutta nyt oli moni asia muuttunut.
Sota oli ymmärtänyt ettei se ollut antautumista, mitä Liekki ei tulisi ikinä ymmärtämään. Mielessään susi taas halveerasi entistä minäänsä ja tunsi mielihyvää, se Liekki oli kyllä ollut surkimus!
Takaisin alkuun Siirry alas
https://www.facebook.com/milla.wickstrom
Vieraili
Vierailija
Ei Liekkiä ilman Tulta Empty
ViestiAihe: Vs: Ei Liekkiä ilman Tulta   Ei Liekkiä ilman Tulta EmptyTo Helmi 18, 2010 4:37 am

Tulisilmä katseli Liekin varovaista kävelyä lähemmäksi, ja valmistautui hyökkäykseen, mutta sitten Liekki päättikin aloittaa puhepuolen. Tuli olisi ehkä aiemmin niellyt tämän, mutta nyt sen raivo oli Liekin puheiden vuoksi jälleen kuohahtanut, eikä se hevin luovuttaisi taistelustaan, ei ennenkuin oli kostanut nilkkansa haavoittumisen. Se katseli arvioiden toista ja mietiskeli hetken ennen kuin puhui.
"Ei, et sinä halua laumaasi kutsua. Vai haluatko tunnustaa heille, ettet yhtä nilkkaansa loukannutta ja huonokuntoista sutta pysty häätämään?" Tuli härnäsi Liekkiä yrittäen saada tämän raivostumaan ja menettämään arviointikykynsä. Varovaisesti Tuli testasi myös nilkkansa toimivuutta. Sitä ei särkenyt enää yhtä paljon kuin äsken, mutta oli se silti kipeä, ja siitä vuosi ohuena norona verta niistä kohdista mihin Liekin hampaat olivat osuneet.
Takaisin alkuun Siirry alas
Naar
Valvoja
Valvoja
Naar


Nainen Viestien lukumäärä : 2411
Hahmot : Tuisku, Säde, Vinha, Kosto, Usko, Hukka, Kipinä ja Mäkärä

Ei Liekkiä ilman Tulta Empty
ViestiAihe: Vs: Ei Liekkiä ilman Tulta   Ei Liekkiä ilman Tulta EmptyTo Helmi 18, 2010 5:00 am

Liekkiin ei toiminut sen oma lääke, enää. Sitä kyllä ärsytti suunsoittaminen, ja varsinkin se, ettei Tuli ollut vielä lähtemässä. Silti, pieni osa nartusta sanoi, että Tuli oli oikeassa. Mitähän Verikin ajattelisi...
"Hyvä on sitten", narttu sanoi ja lönkötteli taas vähän lähemmäs. Se tuijotteli aikansa ja avasi suunsa roikottaen kieltään kidastaan. "No, hyökkäätkö vai et? En minä ala enää hyökkäämään, se ei kuulu tehtävääni. Katson vain, ettet tule tämän pitemmälle", se sanoi. Liekki ehkä saisi Tulen jalat pois pelistä, mutta se kustantaisi nartulle liikaaa haavoja ja verta. Sillä ei ollut yksinkertaisesti varaa tulla heikoksi, se oli ainut rajavahti...Tai ainut, joka oli kykenevä siihen näistä Veren "kojooteista". Sellaisen kuvan Veri oli ainakin antanut.

Mutta tosin, jos Tulisilmä oli laumaton, sillä olisi rankka lopputalvi edessä. Metsästäminen tuolla jalalla oli varmasti tuskallista, ja Tulella ei ollut laumaa suojelemassa. Ei siis voinut sanoa, että Liekki oli ainut jolla oli hävittävää.
Takaisin alkuun Siirry alas
https://www.facebook.com/milla.wickstrom
Vieraili
Vierailija
Ei Liekkiä ilman Tulta Empty
ViestiAihe: Vs: Ei Liekkiä ilman Tulta   Ei Liekkiä ilman Tulta EmptyTo Helmi 18, 2010 5:16 am

Tulen into tappeluun laantui ja se epäröi. Jos toinen olisi todella raivostunut ja hyökännyt, olisi Tulikin nauttinut toisen vahingoittamisesta ja ruumiillisen tuskan tuottamisesta, mutta nyt kun toinen tuntui tekevän sen vain velvollisuudesta, ei tappelussa ollut enää mitään järkeä. Uros huokaisi ja rauhoittui palaten hiljalleen normaaliin olotilaansa. Nyt kun sen järki oli viimeinkin vapaa saamaan äänensä kuuluville, Tuli tajusi kuinka kovin sen jalkaa oikein särkikään, ja että sen oli ollut nyt hyvä lopettaa.
"En minä enää viitsi tapella," se tokaisi ja haukotteli. Ei sitä varsinaisesti väsyttänyt, mutta se halusi vetäytyä jonnekin nuolemaan haavojansa ja paikkailemaan kolauksen saanutta egoaan.
Takaisin alkuun Siirry alas
Naar
Valvoja
Valvoja
Naar


Nainen Viestien lukumäärä : 2411
Hahmot : Tuisku, Säde, Vinha, Kosto, Usko, Hukka, Kipinä ja Mäkärä

Ei Liekkiä ilman Tulta Empty
ViestiAihe: Vs: Ei Liekkiä ilman Tulta   Ei Liekkiä ilman Tulta EmptyTo Helmi 18, 2010 5:38 am

Voitonriemu sykähti Liekissä. Se ei tuntenut tavallaaan voittaneensa, koska Sodan uhrien ruumista ei aina löydettyi eräistä syistä. Silti, narttu oli tyytyväinen. Se voisi mainita tästä Verelle.
"Häivy täältä, Tulisilmä", Liekki murisi, ja astui pari askelta lähemmäs häntä pystyssä. Totta puhuen, se oli hyvin vaikuttunut Tulesta. Narttu olisi voinut muissa olosuhteissa jopa ystävystyä tuon kanssa, mutta kohtalo oli päättänyt toisin.
Silti Tulen sisällä piilevä taistelutahto kiehtoi narttua. Se piti Tulesta, ja toivoi näiden vielä joskus kohtaavan. Ruualla ei saa leikkiä, Liekki muka muistutti itseään mielessään, ja se hymyili viekkaasti. "En uskonut sanovani tätä, mutta olen vaikuttunut. Jos ikinä halajat laumaan, niin olet minun puolestani tervetullut tänne", narttu sanoi ja asteli vielä lähemmäs, häntä yhä kohollaan.

Se antoi Tulelle mahdollisuuden. Jos tuo halusi vielä muuttaa suunnitelmiaan, se olisi nyt mahdollista. Liekki oli jopa niin tykästynyt Tulisilmän luontoon, ettei tehnyt Veren laumasta urokselle vihollista - päinvastoin. Liekki toimisi mielellään laumassa suden kanssa, jota sen ei tarvinnut halveksua. Narttu myös tiesi, että sen alfa etsi juuri tälläisia vahvoja susia laumaansa.
Oli hyvin Liekin (ja Sodan) tapaista tehdä tälläinen äkkipikainen juonenkäänne. Se virnuili ilkikurisesti toiselle, mutta eri tavalla kuin aiemmin. Nyt se oli leikkisä, ehkä jopa ystävällinen, eikä dominoiva.
"Sano mitä sanot minusta, mutta sinulla on hyvät mahdollisuudet herraseni..Harkitse sitä, älä päätä vielä", Liekki totesi ja jatkoi lähestymistään.

((Siitä tulisi aika mielenkiintoista, jos nämä tekisivät yhteistyötä Veren laumassa..Jos siitä tulisi mitään. 8'D))
Takaisin alkuun Siirry alas
https://www.facebook.com/milla.wickstrom
Vieraili
Vierailija
Ei Liekkiä ilman Tulta Empty
ViestiAihe: Vs: Ei Liekkiä ilman Tulta   Ei Liekkiä ilman Tulta EmptyTo Helmi 18, 2010 5:51 am

Tuli oli jo kääntymässä lähteäkseen, kun Liekki alkoi puhua laumasta. Uros jäikin paikoilleen, ja katseli toisen lähemmäksi tuloa nyt heränneen kiinnostuksen vallassa kuullessaan puhetta laumasta. Tulen aivot kävivät ylikierroksilla sen miettiessä eri vaihtoehtoja. Kun Liekki alkoi virnuilla sudelle, tällä kertaa tuttavallisemmin, se oli jo sisimmässään päättänyt mitä teki, mutta halusi vielä leikitellä ajatuksen monilla eri mahdollisuuksilla.
"Ethän sinä vielä edes ole kertonut kenen laumaan minä kenties olen liittymässä?" Tuli kysäisi. Sitä harmitti kysyä niin tyhmää kysymystä, mutta ei se voinut täysin mitääntietämättömänä mennä laumapaikkaa kyselemään.

// Nimenomaan, kaikki tai ei mitään. :D Ja nyt tulee lyhyttä. //
Takaisin alkuun Siirry alas
Naar
Valvoja
Valvoja
Naar


Nainen Viestien lukumäärä : 2411
Hahmot : Tuisku, Säde, Vinha, Kosto, Usko, Hukka, Kipinä ja Mäkärä

Ei Liekkiä ilman Tulta Empty
ViestiAihe: Vs: Ei Liekkiä ilman Tulta   Ei Liekkiä ilman Tulta EmptyTo Helmi 18, 2010 6:11 am

Liekki heilautti häntäänsä. Mielessään se sanoi kiitos.
"Kyseessä on Veri-niminen susi. Hän on juuri syrjäyttänyt typerän siskonsa, Viiman, ja hallitsee nyt tätä reviiriä.. Alfan mukaan laumassa on tilaa jokaiselle sudelle, joka osoittaa olevansa sen arvoinen.. Ja kuten sanoin, sinulla on mahdollisuuksia", Liekki selitti. Se ei voinut kovin yksityiskohtaisesti kertoa vieraalle sudelle, mutta mainitsi sen mikä sen mielestä oli tarpeen. Ruskeaturkki otti tutkivan ilmeen ja nuolaisi huuliaan. "Alfamme on aikamoinen persoona, ihan tiedoksesi. Hänessä on liian paljon käsiteltävää monille..Otatko sinä haasteen vastaan?" narttu kysyi huiskauttaen häntäänsä uudestaan. Se laski vähän häntäänsä ja rentoutti lihaksensa rauhan merkiksi. Tuli tuntui olevan järkevä susi, vaikka se ei haluaisi liittyä niin tuskinpa se enää hyökkäisikään.

Hukka nuolaisi pahoittelevasti huuliaan. "En olisi uhannut sinua, jos olisin tiennyt, kenen viimeistelyä suunnittelin. Minä vain.. Haukkasin liian suuren palan", Liekki totesi. Sen virne pyyhkiytyi ja tilalle tuli vain tyytyväinen hymy.
Olisi monella tapaa Liekin edun mukaista, jos Tuli olisi liittymishaluinen, ja tietysti uroksen henki olisi turvattu.
Takaisin alkuun Siirry alas
https://www.facebook.com/milla.wickstrom
Vieraili
Vierailija
Ei Liekkiä ilman Tulta Empty
ViestiAihe: Vs: Ei Liekkiä ilman Tulta   Ei Liekkiä ilman Tulta EmptyTo Helmi 18, 2010 6:25 am

Tulisilmä oli ehdottomasti mielissään Liekin ystävällisemmästä käytöksestä, mutta pysyi itse silti mielessään varuillaan, lie vaikka toisella olisi silti vielä jotain taka-ajatuksia. Tulta hieman nauratti paikallisen lauman alfan, Veren, nimi. Eikö laaksosta löytynyt muunnimisiä susia kuin Sotia ja Veriä ja muita kauheuksia?
Tuli mietti vielä hetken Liekin ehdotusta, voisihan sen loppu elämä olla tämän päätöksen arvoinen, jos lopputalvesta nyt vaikka tulisikin ankara, ei jalkansa loukanneella uroksella olisi kovin hienoja selviytymismahdollisuuksia. Toisaalta taas tuo lauman alfa kuulosti aika... voimakkaalta persoonalta.
"Kyllä minusta tuntuu että voin ainakin yrittää. Haluat varmaankin avustaa minut alfasi puheille vai kuinka?" Tuli miettimisen ja pohtimisen jälkeen totesi.

// Liittymispeliä siis jossain vaiheessa varmaankin..? //
Takaisin alkuun Siirry alas
Sponsored content

Ei Liekkiä ilman Tulta Empty
ViestiAihe: Vs: Ei Liekkiä ilman Tulta   Ei Liekkiä ilman Tulta Empty

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Ei Liekkiä ilman Tulta
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 2Siirry sivulle : 1, 2  Seuraava
 Similar topics
-
» Vesi ilman solinaa.

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ab Lupus :: Joutomaat (in-game) :: Rajamaat-
Siirry: