Ab Lupus
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ab Lupus

Missä voitto tai tappio ei ole vain sinun, se on teidän. --- Muistetaan olla uskollisia realismille.
 
PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

 

 Kannibalismista sekä jälleen parittelusta

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Saiccu
Alfa Wolf
Alfa Wolf
Saiccu


Nainen Viestien lukumäärä : 774

Kannibalismista sekä jälleen parittelusta Empty
ViestiAihe: Kannibalismista sekä jälleen parittelusta   Kannibalismista sekä jälleen parittelusta EmptyLa Maalis 20, 2010 11:11 pm

Viime aikoina on tullut esille muutamia asioita, joihin haluamme ylläpidossa pyytää kiinnittämään huomiota.

Yksi on susien "romanttinen" kiintyminen samaan sukupuoleen. Eläimillä homoseksuaalisuus ei ole tavatonta, mutta se on erittäin harvinaista esimerkiksi susien keskuudessa. Yleisintä homoseksuaalisuus on monilla lintulajeilla, kuten ankoilla. Ja kuten aiemmin jo ollaan mainittukin; paritteluja sattuu vain kiima-aikaan helmi-maaliskuussa ja se on lähestulkoon aina johtavan parin (joissakin tapauksissa betojen) yksinoikeus. Homoseksuaalitapauksissa nartut eivät tällöinkään liehittele ja urokset reagoivat myös naaraiden kiimaan vaikkeivät näitä haluaisi astuakaan.

Toinen on ravinto. Sudet syövät yksin eläessään pieneläimiä, kuten myyriä ja jäniksiä ja joskus harvoin esimerkiksi peurojen vasoja. Laumassa ollessaan sudet keskittyvät kaatamaan suurta riistaa tai saalistavat yksin huvikseen pienempiä saaliseläimiä. Muiden petoeläinten kimppuun sudet eivät käy saalistustarkoituksissa. Suurpetolajit myös harvemmin ottelevat keskenään, sillä se on riskaabelia ja voi johtaa vammojen saamiseen. Usein tilanne raukeaa uhkailemalla ja heikompi pakenee paikalta. Täysikasvuinen karhu ei ole vastus kokonaiselle susilaumalle.

Ravintoasioihin liittyen vielä; viime aikoina Lupuksessa on alkanu esiintyä kannibalismia. Sudet eivät syö lajitovereitaan pääasiallisena ravintona, joten ne eivät ole kannibaaleja. Sudet eivät myöskään nauti toisen suden veren mausta mitenkään enempää kuin veren mausta yleensäkään. Jos susi tappaa toisen suden, jätetään tämä kuollut lajitoveri yleensä makaamaan sijoilleen.

-Ylläpito

_________________
Saiccun hukkapalat:
Takaisin alkuun Siirry alas
http://www.huhtikuinen.net
Saiccu
Alfa Wolf
Alfa Wolf
Saiccu


Nainen Viestien lukumäärä : 774

Kannibalismista sekä jälleen parittelusta Empty
ViestiAihe: Vs: Kannibalismista sekä jälleen parittelusta   Kannibalismista sekä jälleen parittelusta EmptyPe Maalis 26, 2010 2:36 am

Asiaan vielä sellainen lisäys, että tämä on kolmas nootti tästä paritteluasiasta. Ja viimeinen. Tämän jälkeen ylläpito katsoo asiakseen toimia tiukemmin ottein. Jos peleissä vielä esiintyy epätoivottuja vivahteita huomautteluista huolimatta, tätä sisältöä pitävät pelit poistetaan ja pelaaja saa jäähyä viikon.

Toivomme, että jos pelaajat näkevät pelin, jossa on epäkohtia (kuten edellä mainitussa viestissä olevia asioita), pyydämme lähettämään linkkiä ylläpidolle.

_________________
Saiccun hukkapalat:
Takaisin alkuun Siirry alas
http://www.huhtikuinen.net
 
Kannibalismista sekä jälleen parittelusta
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1
 Similar topics
-

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ab Lupus :: YLLÄPITO :: Säännöt-
Siirry: