Ab Lupus
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ab Lupus

Missä voitto tai tappio ei ole vain sinun, se on teidän. --- Muistetaan olla uskollisia realismille.
 
PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

 

 Kultaturkki

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Vieraili
Vierailija
Kultaturkki Empty
ViestiAihe: Kultaturkki   Kultaturkki EmptyMa Huhti 05, 2010 7:24 am

nimi : Kultaturkki
lempinimi : saa keksiä
sukupuoli : narttu
ikä : 1-vuotias

ulkonäkö
Kultaturkin nimikin kertoo jo jotain sen turkin väristä. Oikeastaan karvapeitettä voi sanoa kultaiseksi vain auringon osuessa siihen, mutta muutoin se on lähinnä kerman- tai likaantuneen valkoisen värinen. Ainoa poikkeus muutoin niin tasaiseen väriin on oikea etujalka, joka on kuran, tai muun samantapaisen ruskean sävyn, värinen. Koolla ei ainakaan ole nuorta naarasta pilattu, vaan korkeutta on keskiverto naaraaseen verrattuna noin 3/4 osaa. Jalat ovat muuhun ruumiiseen verrattuna melko hontelot ja pitkät. Naaraan selkä on lyhyt ja niska jäntevä ja paksu. Silmät ovat harmahtavan siniset ja ne näyttävät aina oudoksuttavan tyhjiltä. Muutenkin suden naama on melko ilmeetön ja perusilme on hieman surumielinen ja sulkeutunut, toisin sanoen siis melko mitäänsanomaton. Omanlaistaan kauneuttaan Kultaturkista kyllä löytyy, vaikka kaikki eivät sitä tajuakaan.

luonne
Kultaturkki on luonteeltaan lyhyesti sanottuna hyvin outo tapaus. Naarasta ei saa suuttumaan millään, ei siis todellakaan millään. Kultaturkilla on myös taipumus saada keskustelukumppani tavalla tai toisella vaivaantuneeksi seurassaan, vaikkei edes tiedosta saati yritä sitä. Syy tähän on luultavasti suden tapa sanoa asiat todella suorasukaisesti ja laukoa omat mielipiteensä ilmoille mitään kummempia ajattelematta. Myös nartun omituisella poissaolevalla olemuksella on myös varmasti osansa asiaan, koska se herättää kanssa keskustelijassa helposti tunteen kuin puhuisi esimerkiksi puulle.
Kultaturkki on hyvin lapsenmielinen ja kaikessa viattomuudessaan melko säälittäväkin otus. Sinisilmäisyys kuuluu myös nartun paheisiin, se ei ikinä tajua epäillä toisten aikeita vaikka ne olisivat kuinka läpinäkyviä. Kultaturkki on todella sosiaalinen ja puhelias otus, jopa joissain määrin ärsyttävyyteenkin asti. Jos naaraalle tästä ärähdettään tai huomautetaan ymmärtää narttu kuitenkin vaieta. Vähäksi aikaa. Mikäli joku heittäytyy aggressiiviseksi Kultaturkkia kohtaan, voi sudelta mennä hetki ensinnäkin tajuta se, ja sen jälkeen paljastuukin naaraasta aivan uusi, alentuva ja pelokas puoli. Kultaturkki ei osaa eikä haluakaan tapella, joten se yrittää hoitaa asiat vain yksinkertaisesti olemalla pieni ja arka. Rakkautta ei Kultaturkki ole koskaan täydellisesti ymmärtänyt, mutta on tietoinen moisesta asiasta ja haluaisi kovin kokea sen tunteen.

historiikki
Kultaturkki syntyi laakson ulkopuolella olevaan laumaan, neljän pennun pentueeseen. Pohja turvalliselle pentuiälle ei ollut paras mahdollinen, koska naaraan emo kuoli noin kuukauden ikäisen pennun silmien eteen karhun aiheuttamiin vammoihin ja verenhukkaan. Kultaturkista alettiin havaitsemaan tämän jälkeen varsin omalaatuisia luonteenpiirteitä jotka pääasiassa kummaksuttivat ja pelottivatkin lauman muita jäseniä. Outolinnuksi ja hylkiöksi ajautunut naaras lopulta oikein häädettiin laumasta erään naaraan takia epäonnistuneen metsästysreissun jälkeen. Kultaturkki ei tästä kuitenkaan lannistunut, vaan lähti etsimään sen entisessä laumassakin tunnettua salaperäistä laaksoa, jossa oli kuulemma myös elämää. Pian Kultaturkki saapuikin kyseiseen paikkaan, ja on jäänyt sinne harhailemaan ilman parempaakaan päämäärää elämässään.
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Kultaturkki
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1
 Similar topics
-
» Liittyminen Ovelan Laumaan - Kultaturkki

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ab Lupus :: OFF-GAME :: Hahmot - Laumattomat-
Siirry: