Ab Lupus
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ab Lupus

Missä voitto tai tappio ei ole vain sinun, se on teidän. --- Muistetaan olla uskollisia realismille.
 
PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

 

 Punkki

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
asenneviaton
Laumalainen
Laumalainen
asenneviaton


Nainen Viestien lukumäärä : 201
Hahmot : Orkidea, Punkki

Punkki Empty
ViestiAihe: Punkki   Punkki EmptyKe Helmi 09, 2011 11:50 pm

Nimi: Punkki
Skp: Uros
Lauma: Toivon lauma
Ikä: 3 vuotta
Asema: -

Ulkonäkö: Punkki on todella tumma, melkein musta susi. Nuoruutensa takia se on myös hieman pienikokoinen, tuuhea turkki kuitenkin peittää sen kokoa hieman. Mustan lisäksi Punkilla on kasvoissaan punertavaa otsassa, silmien yllä ja kuonossa. Punertavaa on myös hieman hännän alapuolella ja vasemmassa etutassussa, helposti ja hätäisesti sitä ei edes huomaa. Punkin toinen silmä (oikea) on hieman vihertävän keltaisempi kuin toinen.

Luonne: Punkki on vähän hömelö, usein iloinen ja pirteä tapaus, ellei sillä ole huonoa päivää. Punkki myös loukkaantuu todella helposti, mutta sen saa usein nopeasti takaisin hyvälle tuulelle, Punkki antaa helposti anteeksi. Koska uros on pirteä ja temmeltää ympäriinsä, se ei tietenkään hyväksy kenenkään estävän seikkailujaan. Pienestä pitäen Punkki on rakastanut seikkailuja ja ympäriinsä juoksentelua, uusien paikkojen ja asioiden etsiskelyä. Niinpä se vihaa reviiri rajoja ja käskytteleviä johtajia. Tietenkin Punkki tahtoo laumaan, kunhan johtaja on lojaali ja edes hieman suurpiirteinen eikä aseta liikaa rajoja kenen kanssa saa puhua ja kenen ei, minne ei saa mennä ja minne saa. Mustaturkki innostuu helposti kaikesta uudesta. Liikkuvasta ja liikkumattomasta. Se janoaa aina vain uusia ja uusia seikkailuja.

Historiikki: Punkki syntyi suurehkoon laumaan, jonka johtajalla oli todella tiukat säännöt. Kaiken piti olla tip top. Tietenkin Punkin vanhemmat olivat oppineet täysin tähän täydellisyyteen ja tiesivät rajansa. Pikkuinen Punkki tunsi olonsa ahtaaksi aina kuullessaan, että se oli tehnyt väärin, väärin ja väärin tehdessään näin, noin tai niin. Mustaturkki teki aina väärin, tietenkin vahingossa. Välillä se lähti salaa metsään etsiskelemään kaikenlaista uutta, kun metsästysryhmänjohtaja törmäsi siihen, Punkki aneli ettei tämä kertoisi johtajalleen tai edes vanhemmilleen, mutta eipä itsepäinen ja johtajaansa luottava uros pentua tietenkään kunnellut. Palatessaan lauman luokse Punkki sai kolmannen varoituksen virheistään, "Neljännestä lennät ulos!", johtajasusi ärjyi vihaisesti. Punkin vanhemmat ja sisarukset yrittivät lohduttaa väärinymmärrettyä Punkkia. Lopulta, ennen neljättä varoitusta mustaturkki päätti kuitenkin lähteä omille teilleen. Se oli todella todella nuori, mutta oli oppinut metsästämään pieniä hiiriä todella hyvin. Uros tallusteli metsässä neljä kuukautta ja päätyi lopulta Lupuksen solaan.. Tästä alkaisi uusi elämä!

Punkki tutustui Toivoon ja liittyi tämän laumaan.
*
Pelaaja: asenneviaton
Takaisin alkuun Siirry alas
http://pahissee.deviantart.com
 
Punkki
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1
 Similar topics
-
» Syysaamu kahdestaan //kutsupeli Pahisse & Punkki//

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ab Lupus :: OFF-GAME :: Hahmot - Laumattomat-
Siirry: