Ab Lupus
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ab Lupus

Missä voitto tai tappio ei ole vain sinun, se on teidän. --- Muistetaan olla uskollisia realismille.
 
PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

 

 Noki.

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Het#
Vakio laumalainen
Vakio laumalainen
Het#


Nainen Viestien lukumäärä : 404
Hahmot : Luumu, Häivä, Noki & Tuulenkuiske

Noki.  Empty
ViestiAihe: Noki.    Noki.  EmptyPe Kesä 03, 2011 2:29 am

Noki.  5591049045c0a93bd68d

Perustiedot
Nimi: Tuhkaturkki
Kutsumanimi: Noki
Skp: naaras
Ikä. 3v.
Rotu: Suomen- ja Meksikonsutta
Lauma: -
Asema: -

Suhteet
Isä: Kammo
Emo: Taika
Sisarukset: -
Tavannut: Lumi-tähti, Punkki, Häivä, Mäkärä
Ystävät: -
Ihastus: -
Puoliso: -
Jälkikasvu: -
Veriviholliset: -

Ulkonäkö
Noki on pikimusta susinarttu. Neidin turkki on melko paksua, puolipitkää ja pehmoista. Noen pää on muodoltaan pyöreä, poskissa on paljon hapsuja. Pää kapenee kuonoon mennessä selkeästi. Korvat ovat suuret ja pyöristyvät kauniisti kärjistä. Kuono on tumma, samoin viikset.
Noen silmät ovat kauniit, kirkkaan keltaiset ja pistävät mustan turkin seasta hyvin esille. Silmät ovatkin nartun ylpeydenaihe, eikä suotta. Noki hento kuin höyhen, mutta se ei välttämättä näy, sillä sen turkki on paksuhko. Turkin alla on pelkkää luuta ja nahkaa. Talven aikana se on kuitenkin saanut lisää lihasta kun se on tarponut hagessa. Noen hentouden huomaa siitä, ettei se ole kovin kestävä. Nartun tassut ovat kuitenkin hyvät lumessa kuljettaessa.

Luonne
Noki on kohtelias ja rehellinen, mutta jokseenkin epävarma susi. Noella on kova ulkokuori ja sen aitoa luottamusta voi olla vaikea saada. Se on aina varautunut pahimpaan ja on siksi joskus töykeä. Kuitenkin se on hyvin kohtelias ja hyvätapainen ja tykästyy helposti toisiin susiin, varsikin uroksiin. Narttu on kiitollinen hyvin pienestä ja tekee mielellään uhrauksia muiden puolesta, sillä se ei valitettavasti pidä itseään kovin suuressa arvossa. Se voisi helposti jopa kuolla toisen suden puolesta, jos se saa luotua tähän tarpeeksi hyvän suhteen. Taisteluista Noki ei pidä olenkaan, sillä se on rauhaa rakastava. Taistelutilanteita se välttelee viimeiseen asti, mutta jos taistelu on ainoa mahdollinen keino, se yleensä alistuu nopeasti. Noki arvostaa eniten niitä jotka arvostavat sen luonnetta.

Historia
Noki on kokenut kovia nuoruudessaan. Vaikka neito syntyikin hyvin toimeen tulevaan laumaan ja terveeseen perheeseen, sen lapsuus ei silti ollut kehuttava. Sillä ei ollut sisaruksia ja sen emo ei juurikaan välittänyt pennustaan. Isä sen sijaan oli nuorelle tärkeä ja tämä kasvoikin isänsä rinnalla. Mutta heti kun Noki oli varttunut alkoi tapahtua. Ensin nuoren nartun rakastettu kuoli. Noki oli sen jälkeen kovin hiljainen ja surullinen. Eräänä aamuna nartun lauman johtaja kertoi että karhu oli surmannut hänen isänsä. Ja kun vielä eräs uros nartun laumasta osoitti tälle kiintymystään, eikä Noki pystynyt vastamaan siihen, uros alkoi ahdistella ja uhkailla tätä. Sitä Noki ei enää pystynyt sulattamaan. Se pakeni kauas pois, kaus laumastaan ja muistoistaan. Se löysi lupuksen laaksoon ja päätti jäädä sinne etsimään parempaa elämää.

Tapahtunutta
-Noki on tavannut erinäisiä susia, muttei ole rakentanut syvempää sidettä vielä kehenkään

Pelaaja:Het#
Pelipaikka:Ab Lupus
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Noki.
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1
 Similar topics
-
» Noki vailla suuntaa

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ab Lupus :: OFF-GAME :: Hahmot - Laumattomat-
Siirry: