Ab Lupus
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ab Lupus

Missä voitto tai tappio ei ole vain sinun, se on teidän. --- Muistetaan olla uskollisia realismille.
 
PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

 

 Sammal

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Calarma
Vara-Alfa Wolf
Vara-Alfa Wolf
Calarma


Nainen Viestien lukumäärä : 859
Hahmot : Haukka, Sammal, Takku, Muurahainen

Sammal Empty
ViestiAihe: Sammal   Sammal EmptyMa Marras 10, 2008 12:58 am

Sammal Sammalne7

Nimi: Sammal
Skp: Narttu
Ikä:
Rotu: Harmaasusi

Lauma: Viiman lauma
Asema: Jäsen

Ulkonäkö:
Sammal on tavallinen, yleinen harmaaturkkinen neitokainen, jonka turkinlaadusta ei kykene sanomaan paljoakaan. Se on lähes kokonaan karheaa, eikä siinä ole lainkaan sileää. Luustoltaan neiti on siron ja jäntevän väliltä. Jäntevät jalat ovat voimakkaat ja sirohko pää korostaa Sammaleen muuta olemusta varsin avokätisesti.
Tällä hetkellä Sammal näyttää varsin pulskalle, eikä se johdu liika syömisestä. Se vain odottaa pentuja viimeisellä kuulla.

Luonne:
Sammal on määrätietoinen, mutta erittäin uskollinen luonne. Jos se haluaa jotain, sitä on vaikea käydä hillitsemään. Korkea asema on sille kaikki kaikessa ja se on kokenut jo yhtä sun toista, joten se on valmis haastamaan Viiman lauman omegan, mikä ei tosin ollut tarpeen. Sammal omaa kuitenkin sen verran järkeä päässään, ettei käy mitään hullua tekemään ilman kunnon ajattelua. Sille ei ole yhdentekevää pentujensa kohtalo. Se haluaa niille turvatun elämän, kuitenkin sen oman valvovan silmän alla.
Osaa neiti olla jääräpäisen luonteensa takaa katsottuna todella uskollinen ja vaikkei se sitä millään muotoa näyttäisi, aina se on uskollinen. Jo laaksoon saavuttuaan se on tarkkaillut ympäristöään tarkkaavaisesti ja tehnyt omat päätelmänsä Viimasta ja Ovelasta. Ovela on katala ketku ja Viima sopiva johtaja hänelle itselleen. Mielipiteet eivät muodostu herkästi Sammaleen pääkopassa, vaan ne vaativat aikaa. Suunnitelmat ja uskontunnustukset (laumaa kohtaan!) ovat sen erikoisalaa siinä mielessä, että se osaa todellakin pitää ne pääkopassaan.

Historiikki:
Sammaleen ensiaskeleet alkoivat järven rannalta, laakson läntiseltä laidalta pieneen viiden hengen laumaan. Se oli ainut hengissä selvinnyt pentu, mutta se ei haitannut laumalaisia ollenkaan, sillä seuraavana päivänä Sammaleen syntymästä syntyi toinen pentue samaan laumaan. Pentueet varttuivat koko lauman hoivauksella ja keskikesä vaihtui pian syksyyn. Sammal oli oppinut jääräpäiseksi ja tahtonsa pitäväksi jo silloin. Se määräili ahkerasti muita ja piti huolen siitä, että lauman hierarkia pysyi samana. Samalla se keplotteli itselleen parempaa asemaa laumassa. Se onnistuikin pääsemään betaksi saamalla johtajan suosion, mutta virheen tehdessään kuukauden sisässä tuo menetti paikan entiselle betalle. Ei Sammal tästä hetkahtanut, sillä sai jäädä muiden, paitsi betan ja alfan yläpuolelle. Parin vuoden kuluttua Sammal oli miltei kolme ja kohtasi laumattoman harmaasusi uroksen rajantutkailu reissullaan. Siitä lähtien he alkoivat tapailemaan samoilla reiteillä ja pian tuo uros astuttikin Sammaleen. Tämän johdosta Sammal häädettiin laumasta, sillä ulkopuolisten pentuja ei haluttu. Uros ja Sammal lähtivät yhdessä vaeltamaan, joko etsimään asuinsijaa tai riitelemään. Nimittäin Sammal ja uros olivat alkaneet riidellä heti Sammaleen lähdettyä laumasta ja loppujen lopuksi kaksikon tiet erosivat. Sammal matkasi vuorten yli laaksoon. Nyt se on miltei viimeisellä kuulla ja on tutustunut Ovelaan, kuin myös Viimaan ja päättänyt turvata pentujensa elämän liittymällä Viiman laumaan. Ovela oli pari päivää sitten lohkaissut Viimalta palan pohjoisesta joten Sammal oli siirtynyt etelään tassut tasan Viiman rajalla. Se päästeli kutsuääniä Viimalle, muttei ilmoittanut asiaansa sen enempää.

Jälkeläiset
Ilo, Nuusku, Kaiku

Tapahtunutta
Varpu
Varpu saapui ja syrjäytti Viiman. Sammal raivostui ja erosilaumasta ilman ilmoitusta. Nyt Kauhun ja Tuiskun kanssa on koottu hyvin suuri ryhmä susia syrjäyttämään Varpu pois vallasta. Sammal aikoo otella kaksin Varpun kanssa, eikä se ole kertonut suunnitelmastaan kenellekään.

Pennut
Sammal synnytti kolme elävää ja yhden kuolleen pennun. Pyysi Katalaa niiden isäksi.

Katala ja Tuisku + Loska ja alfa; Sammal tuli huuliaan nuoleskellen syömästä saalistusmailta ja huomasi ohimennen Tuiskun, Loskan, Katalan ja Viiman. Viima esitteli Katalalle Sammaleen ja Sammal ehdotus hylättiin pesäluolien lisäämisestä. Sammal ei tästä välittänyt suuresti, pitäen siten arvokkuutensa ja meni sitten hippasta Loskan kanssa, pentujen hyvinvoinnin rajoissa.

Liittyi Viiman laumaan; Sammal liittyi Viiman laumaan yksinkertaisesti. Se sai kuitenkin Viiman yllätetyksi sanoillaan ja suunnitelmillaan. Menihän se itsekin hieman hämilleen, mutta loppujen lopuksi kaikki meni hyvin.

_________________
Jääsaari RPG - Uudet sivut


Viimeinen muokkaaja, Calarma pvm To Joulu 31, 2009 6:11 am, muokattu 2 kertaa
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Sammal
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1
 Similar topics
-
» Sammal
» Sammal ((suoritettu))
» Sammal pakenee MEX/BLACKY!!

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ab Lupus :: OFF-GAME :: Hahmot - Laumattomat-
Siirry: