Ab Lupus
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ab Lupus

Missä voitto tai tappio ei ole vain sinun, se on teidän. --- Muistetaan olla uskollisia realismille.
 
PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

 

 Turren Historia

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
-Mex-
Beta Wolf
Beta Wolf
-Mex-


Nainen Viestien lukumäärä : 1952
Hahmot : Hetki, Kauhu, Ilo, Valta, ja Korppi

Turren Historia Empty
ViestiAihe: Turren Historia   Turren Historia EmptySu Helmi 01, 2009 3:42 am

noin vuosi sitten laaksoon sapaunut turre asusteli vielä aivan muualla...

" Turre syntyi aivan tavalliseen susi perheeseen, yhdessä muiden sisariensa kanssa. Turren vanhemmat oliva Alfa pari suuressa laumassa. Lauman koko oli yksi silloisin suurimpia laumoja. Turren kasvaessa alfaparin hoidolla ja kasvatuksena se sai luonteeseen harvinaisia piirtetitä. Turresta tuli rauhaa rakastava ja tasa arvon perusta.
Turre varttui ja siitä tuli aikanaan lauman beta susi. sen muut sisarukset sirtyivät joko omille teilleen tai jäivät omille arvoilleen muun lauman keskellä.
Turren vanhemmat elivät mitä rauhaisanpaa elämää aivan laakson lähistöllä. Turren isä kertoi usein pennuilleen tarinoita laaksosta jossa eleilisi kaksi laumaa liki lähekkäin. Turren isä ei ollut koksaan itse käynyt laaksossa, se oli vain tarina jonka se oli aikoinaan kuullut omalta isältä ja niin edes päin.

Turren varttuessa vahavaksi ja massiiviseksi urokseksi tuli aika jättää hyvästit lauman alfa urokselle. Turren isä menehtyi vanhuuteen kun turre oli vuoden ikäinen Turre nousi äitinsä Rinnalle alfaksi betan arvon sijaan. Turre teki laumassa suuria muutoksia kuten sen että laumalaiset olivat vain jaettu ryhmiin, oli saalsitu joukko, rajavartiat sekä pesä olijat. ei ollut erikseen omegaa tai muutakaan laumalaisten välisiä tasoja. laumassa oli vain Johtaja ja hänen muut jäsenensä.
Turrelle muut eivät olleet alaisia vaan jäseniä.

Turren äiti kuoli pari kuukautta myöhemmin vanhuuteen ja Turre jäi yksin alfan paikalle. Turren sisarista oli jäljellä enää kaksi. Sen vanhin veli oli menehtynyt saalistu kerralla törmätessään karhuun. Sen jälkeen Turre oli itse ollut aina mukana saalistus joukoissa.

Saalistu joikkoihin kuului vain uroksia, urokset olivat valittu lähinnä koon perusteella. Suurimmat ja kookkaat urokset olivat metsästys joukko. joita laumastas löytyi reippaat seitsemän kappaletta.
kun taas Raja vartiat olitiin valittu silkan kovan luonteen perusteella. Kovapäiset nartut ja urosket oltiin jaoteltu rajoille sinne tänne. Turre kävi tietnenkin itse silloin tällöin vapauttamassa vartioita omille toimilleen.
Lisäksi pesillä asustavat muu aluam kasvatti pentuja yhdessä ja odottivat joukkoja kotiin saaliin kera. Keski päivällä laumassao li tapana nautti koko lauman voimin hetkellisestä yhteisestä ajasta sekä nauttia maittavasta ateriasta. Koko lauma oli tyytyväinen Turreen ja Turre muuttui entistä auttavaisemmaksi ja laumaansa puollustavaksi alfaksi.

Talven yllättäen lauma kasaantui yhdeksi suureksi ryhmäksi kaikkineen kolmeenkymmenseitsemään suden laumaan. koko joukko saalsiti talvisi yhdessä ja söivät yhdessä Turren johdolla. Turrella ei koskaan ollut tapana ottaa vastaan nöyriä ja alistuvia susia, se oli alusta saakka tehnyt selväksi että Tasa arvo oli tärkeinä.

Kevään tuodessa susi joukot lisääntyivät tosiet olivat menehtyneet talven aikana kun otiseet taas olivat entistä voimissaan. yleensä vanhemmat yksilöt karisivat joukosta talvisin tehden tilaa uusille tulokaille. Turren laumassa oli sinä keväänä normaalia enemmän pentuja. Turre oli löytänyt itselleen puolison ja hoivasi nyt miellääno mia suoloisia nelikkoaan. Turre neljä suloista pentua ja mitä suloisenpi puoliso pitivät yhdessä laumaa pystyssä hyvällä menestyksellä talven alussa lauma oli ollut vajaa neljänkymmenen yksilön kokoinen kun keväällä sen koko oli kasvanut hurjasti jopa viiteenkymmeneenviiteen jäseneen.

Joukkoon mahtui kuitenkinniitäkin jotka halvittelivat suuren lauman alfan paikkaa, mutta huonoksi olivat yrityksen tjääneet. Turre joka oli tehnyt alusta saakka selväksi että haastaessaan häviäjä poisuu alueelta ja nopeasati.
Vuodet vierivät ja pennut kasvoivat ja olivat pian jo mukana lauman touhuissa, talvet tulivat ja menivät Turre varttui yhä vahvemmaksi ja omaperäisemmäksi sudeksi.
Turre koulutti poikiaan metsästys joukkoihin kun olivat kerran perineet isältään kookkaan ulkomuodon.

Kaikki ei kuitenkaan ollut niin ruusuilla tanssimista. Turren lauma kohtasi syksyllä melkoisen vastuksen, lhäes yhtä suuri lauma kuin Turren lauma tunkeutui alueelle uhakavana. Lauman alfa ei halunnut liittyä Turren alaisuuteen vaan halusi valllata alueen jossa Turreo li ollut ikänsä itselleen. Tämä ei Turrelle sopinut se sanoi että se ei aikoisi lhteä aluellata ennenkuolemaansa. Siitähän vastustaja kimpaantui se hamusi nyt jopa Turren laumaa. Turre kuitenkin vältti taistelua kunnes oli päässy varoittamaan laumaansa hyökkääjistä. se käski naaraiden viedä pennut mukaanaan ja poistua laaksosta evätkä siais palata millionkaan takaisin se pyysi niit äjuoksemaan katsomatta taakseen. Samalla se pyysi lauman urokset taistelemaan alueen puolesta mikäli halukkaita löytyi. Osa lauman uroksista lähti narttujen mukana silkan pelkonsa takia. Turre oli pitänyt liian hyvää huolta laumastana he eivät osanneet otimia oikein. Turren lauma pieneni kerta heitolla vajaan kahteen kymmeneen jäseneen. Turre hyvästeli puolisonsa ja tyttärensä sekä poikansa jonka se hlausi lähtevän puolisonsa mukaan. Turren silmistä valui tuolloin ensinmäiset kyyneleet se ulvoi täysi kuulle edeltävänä iltana. Se pelkäsi että ei enää milloinkaan saisi nähdä laumaansa.

Turre oli elänt vuorilla jo yhdeksän vuotta. Ja nyt se otti yhteen yli puolet suuremman lauman kanssa. Turre johti laumansa kohti muukalaisia jotka haastoivat lauman taistoon reviirien ja tittelien puolesta . Aamun valjetessa vuorilla alkoi sataa rankasti Turren rinnalla taisteli alfan poika joka taisteli viimeiseen veripisaraansa saakka puolisokea uros kuitenkin kaatui ennen keksipäivää. Turre hermostui entistäkin enemään eikä lopettanut taisteluaan vaan komensi muun lauman perääntymään ja etsimään paikkaansa muualta, se ei siis halunnut tappaa laumaansa vain sen takia että ei ollut valmis luopumaan reviiristään. Halukkaat jäivät taistelemaan ja toiset palasivat perheidensä luo. Tasvaäkinen taisto kuitenkin sai kohtalotoverikseen Turren vihan. Hukka joka oli rauhaa rakastanut ikänsä oli vastassa suurikokoisen nuoren alfan kanssa.

Turren joukoista oli jäljellä enää seitsemisen sutta kun vastap uolta oli vähän yli kymmenen yksilöä. Tuhoisa oli taistelu ja verta vuodatettiin.

Alfat ottivat rajusti yhteen tuntemattoman alfan korvat olivat revenneet ja toinen silmä ilmeisesti puhjennut Turrella oli haavoja siellä täällä ja turkki takussa sen koommin mitään murtumia ja pouuttuvia osia hukalla ei ollut. Turre taisteli hengestään iltaan sakka kun sade teki loppuaan Turre sia viimeisen iskunsa. tuntematon alfa viksiais Turren virtaan joka kuljetti kuolleeksi luullun Turren virtaapitkin pois omilta mailtaan.

Turre ajelehti kovan virran mukana tuntemattomaan laaksoon. Paikkaan josta se oli vain kuullut tarinoita. Turre avasi silmänsä vasta kun seuraava aamu oli valjennut. Oli ihme että hukka herra oli hengissä. se makasi järven rantahiekalla lähes liikkumattomana.


Saa kommentoida tätä juttusta ja keskustella turren histoirasta niin paljon kuin sielunne sietää :P

_________________
Hetki jatkaa vahvistumistaan Ovelan alaisena ♥
Kauhu kohtalo epäselvä ♥
Ilo tavoittelee tähtiä ♥
Korppi hätää kärsimässä laumansa kanssa alfa kadoksissa ♥

Hahmoille tulossao mat kotisivut ;)
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Turren Historia
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1
 Similar topics
-
» Turren tie tekee loppuaan? ( Kaiklle halukkaille vapaa peli ) - loppu-

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ab Lupus :: Yksinpelit (in-game) :: Joutomaat-
Siirry: