Ab Lupus
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ab Lupus

Missä voitto tai tappio ei ole vain sinun, se on teidän. --- Muistetaan olla uskollisia realismille.
 
PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

 

 Korppi

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
-Mex-
Beta Wolf
Beta Wolf
-Mex-


Nainen Viestien lukumäärä : 1952
Hahmot : Hetki, Kauhu, Ilo, Valta, ja Korppi

Korppi Empty
ViestiAihe: Korppi   Korppi EmptyKe Joulu 30, 2009 12:41 am

Korppi Korppi

Nimi: Korppi
Ikä: 4 vuotta
Skp: Narttu
Lauma: Veren lauma - Alfa narttu
Sisarukset: Tilhi, Peippo ja Raasu
Vanhemmat: Ei tiedossa

Luonne: Järin itsenäinen erakkomainen luonne. Vahva persoona ei hevillä päästä kertään lähelleen pyrkii pitämään hajurakoa jokaisneen tuntemaansa ei kovin helpsot iluokittele ketään ystäväkseen. Nopeasti päällekäyvä neito. Varsin riidankin haluinnen teityissä olosuhteissa vaiekasti alistettavissa. ei kykene alistumaan kuni yhtä sutta kohtaan. Korpin luonne koostuu ehkä hivenen erakkomaisuudenvuoksi monesta eri palasesta sillä sen syvällä sisimmässäkin löytyy se pieni vivahde lempeää otusta. mutta sen lempeyden se on luvannut vain eämänsä kumppanilel jonka valinta on erittäin vaativalla kannalla.

Ulkomuoto: Varsin sirohko neitokainen mutta yllättävän korkea sellainen. Lihaksistoakaan ei puutu mutta sitä on suhteellisesti. Turkni ävri on kokomusta leuan alla saatta olal nähtävissä pientä harmaata hapsisia mutta muutoin hukak neito on pikimsuta korpin lailla. Silmät ovat hauskasti eriparia toinen on haalen keltainen saatta nyättää jopa valkealta kaukaa katsottuna. Ja toinen silpäsrista on lempeän pehmeän ruskea muttatekee varasinaisen säväyksen katsoa tätät neitoa suoraan silmiin. Turkki on pörheää jolloin se saa näytätmänä anrtun hivenen kookkaamalta mitä se luonnsotaan on.

Menneisyys:
Korpin menneisyys ei ole ihan sitä tavallisemmasta päsätä mitäs toivo yleensa pennun oelvan. Korppi kasvoi otto prerheessä koko ikänsä sillä ei ole mitään käsitystä siiä ketkä ovat sen vanhenpia. se hylättiin jo pienenä sokeana nyyttinä yksin luolan perälle jossa se sitten huusi nälkää useammankin päivän, kunens sen muua nvirasan odottava narttu löysi ja kasvatti oamnaan. korppi kuitenkin oli varsin toisen lainen mitä lempeä susi narttu olsi ihalunnut neitosensa oelvan suorastaan yklmä verinen neitokainen oli liian raaka sisar puoliensa leikkeihin. SE tarrasi oitis niskasta kiinni eik äollut päsätää irti lainakaan. Niin jo vuoden ikäisenä emon olil pakko häätää Korppi pois. siloin korppi vasta tajusi milalista elämä maailmassao li. Se oli oppinut otto isänäs kanssma etsästämänä joten pärjäsi mainiosti ilman perhettäänkin se ksvatti sitiä kovaluontoisen ehkä hivenen sisäänpäinkin kääntyneen neitoakisen. Kukana ei koskaan keiltänyt etteikö Nimi korppi sopisi tälle neitakiselle se oli tarkkasilmäinen kuin korppi, sen msutak iiltävä turkki puki sitä kuten msuta sulkakerros korppia. Se oli osittain jopa hieman pelottavakin otus toiseten silmille. nyt oli tämä neito kutienkin päätätnyt että yllättävän kova talven tulo saattoi koitua sen kohtaloksi yksin eläjänä joten se oli kuulltu muuan laaksosta jossa elelisi useanpikni lauma josita se oli umpi mähkänä valinnut varvun reviirin päsätäkseen tuon hukaksen lauman jäseneksi.

_________________
Hetki jatkaa vahvistumistaan Ovelan alaisena ♥
Kauhu kohtalo epäselvä ♥
Ilo tavoittelee tähtiä ♥
Korppi hätää kärsimässä laumansa kanssa alfa kadoksissa ♥

Hahmoille tulossao mat kotisivut ;)
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Korppi
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1
 Similar topics
-
» Korppi (suoritettu)
» Korppi & penikat?

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ab Lupus :: OFF-GAME :: Hahmot - Rinnemetsän lauma-
Siirry: