Ab Lupus
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ab Lupus

Missä voitto tai tappio ei ole vain sinun, se on teidän. --- Muistetaan olla uskollisia realismille.
 
PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

 

 Karma

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Vieraili
Vierailija
Karma Empty
ViestiAihe: Karma   Karma EmptyTo Tammi 07, 2010 8:43 am

Nimi: Karma
Sukupuoli: Narttu
Ikä: n. 4 -vuotta

Lauma: Laumaton
Asema: -------------

ULKOMUOTO
Karma on hieman keskiraskasta sirompi susineito, mutta piilolihakset sudelta kyllä löytyy ja Karma onkin puolikarkeassa, keskipitkässä ja paikoittain hieman pidemmässä (mm. kaulanympärys, häntä) turkissaan viehättävä näky. Väritykseltään Karma on tummanruskean ja mustan sekainen, mutta neitosen kasvoissa silmien välistä kuonon päähän menee valkea viivan tapainen hieman epämääräisen muotoinen alue. Mustimmillaan turkki on niskassa, selässä, hännässä ja jaloissa/tassuissa, mutta myös hännänpää on suurimmaksi osaksi musta. Karmalla on kauniit, haalean siniset, mantelin malliset silmät ja yleiskatsaukselta Karmaa sanoisi hyvin sopusuhtaiseksi ja kauniiksi olennoksi. Hartiakorkeuttakin Karmalta löytyy reippaat 72 cm.

LUONNE
Karma on melko ylpeä, itserakas susi, joka kokee olevansa kaiken keskipisteenä ja rakastaa kehuja ja kohteliasta käytöstä. Sen sijaan neiti ei hyväksy seuraansa epäkohteliaita tai muuten rasittavia ja turhan leikkisiä lajitovereitaan, vaan sysää nuo usein karkeasti pois luotaan. Päältä kylmä, luotaan pois työntävä hukka on sisältä suorastaan puhdasta kultaa ja karkea ulkokuori on vain neidon keino puolustautua ja pitää omaa egoaan yllä mahdollisimman hyvin. Egoistina Karma on myös perfektionisti ja suurin kiinnostuksen aihe taitaa neidillä olla tämän oma turkki, jota Karma pitää olosuhteista huolimatta kunnossa jotta olisi säteilevä itsensä ihan milloin tahansa, ja minä hetkenä hyvänsä. Karmalla on menneisyydestä johtuva arpi, joka on neidin onneksi peittynyt tuuhean turkin alle mutta aina silloin tällöin vihlova kipu saa suden muistamaan tapahtuman menneisyydestään ja usein uppoutuukin itsekseen ajattelemaan. Narttua on myös yllättävän helppo loukata vaikka tuo muuten onkin henkisesti vahva, eikä Karma usein anna anteeksi loukkaajalleen vaan kohtelee tätä epäystävällisesti ja pyrkii aina painamaan suden alapuolelleen hierarkiassa päästäkseen pompottelemaan moista. Karmaa voisi siis myös luonnehtia dominoivaksi otukseksi, ja nartuksi tuo on yllättävänkin ylpeä, joskus jopa rasittava hukkanen.

MENNEISYYS
Karma syntyi laajaan metsikköön, vuorien läheisyyteen melko kunnioitetulle naarassudelle, ja kyseisessä laumassa tuo olikin melko kunnioitettu jo pentuna ja tästä taitaa johtua neidin ylpeys ja itserakkaus. Laumassa elettiin mukavaa elämää normaaliin tapaan, mutta lähistöllä olleen lauman kanssa syttynyt sota lopetti mukavuuden ja loi susien elämästä kurjaa ja ainaiset taistelut alkoivat tympäännyttää monia, suuri osa myös menehtyi tai haavoittui vakavasti. Karma sai kiittää onneaan, että pääsi pakenemaan vuorien toiselle puolelle, ollessaan jo melkein 4-vuotias ja löysikin uuden paikan ja toivoi paikan myös sisältävän erilaista, hieman rauhallisempaa elämää. Taisteluissa saatu arpi oli neidin muisto entisestä elämästään, ja lukuisien taisteluiden vuoksi oli Karma hyvä taistelija, nokkela ja melko vahvakin mutta häviäisi silti voimakkaalle urokselle, mutta myös saalistuksessa olisi neidistä hyötyä - myös tulevaisuudessa.
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Karma
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1
 Similar topics
-
» Luonto kutsuu vaeltajaansa - Karma

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ab Lupus :: OFF-GAME :: Hahmot - Laumattomat-
Siirry: