Ab Lupus
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ab Lupus

Missä voitto tai tappio ei ole vain sinun, se on teidän. --- Muistetaan olla uskollisia realismille.
 
PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

 

 Valta kohtaa vanhuksen

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
-Mex-
Beta Wolf
Beta Wolf
-Mex-


Nainen Viestien lukumäärä : 1952
Hahmot : Hetki, Kauhu, Ilo, Valta, ja Korppi

Valta kohtaa vanhuksen Empty
ViestiAihe: Valta kohtaa vanhuksen   Valta kohtaa vanhuksen EmptyTi Tammi 12, 2010 8:37 am

Ptikään ol italvi tuntunut kylmältä ja levottomalta riista oli lähes kaikonnut. Vallalla oli ollut oonni puoelllaan sen lauma oli kasvanut hurjasti pienessä ajassa ja se oli tyytyväinen siihen mitä se oli läytänyt. sen perhe oli värikäs ja kikni puolin tärkeä itse valkealle alfalle. hukka herra oli lähtnyt vaeltamaan reviiriensä ulkopuoelle kuitenkin kiinni omissa rajoissana merkkailen sitä ja vahvistaakseen uutukaista reviiriään. Kutienkaan matkallaan hukka herra ehti huomata ettei liikkunut yksin. Hukkamme sia pian seuraa.

turre tuo vanhahko sekävärinen susi herra joka oli kokenut yhtä sun tosita elämässään oli tullut Vallan reviirien läheisyyteen ja ihan tarkoituksella. Haukak oli alentanut Turren betan sijalta luottamus sudeksi. Noh Turre oli kutienkin tehnyt päätöksiä itse ja päättänyt jättää lauman muttei veljeään. Katalan kanssa hukkamem kohtiasi miellään myöhemmin. Nyt vanhalla herralla oli kutienkin muut suunnitelmat. Ja lisäksi sillä oli keiro ja järkkymätön vaisto hankkiutua ongelmiin. se ei ollut enää se sama vanha lempeä otus mitä se oli joskus ollut. Se oli kuullut vallan luamasta ja siitä että surma kuului heihin. Vaika tämä siakin hukan epäröimään ei se muuttanut mieltään. keiro otus kuin käärme luikerteli suoraan vlakean alfan luo alistuen tuolle.

Valta huomioi tulijan pian ja jähmettyi paikalleen pörhistäen turkkiaan saaden itsensä näyttämään entistäkin kookkaammalta. Se ei kutienkaan ollut hyökkäävä sillä se oli rajojensa ulkopuolla kuten oli Turrekin. herra katsoi turre arvioivasti ennekuni puhuisi mitään " kuka olet ja mitä etsit näin lhäetlä rajojani " Valta kyäsii harvinainsen kärkkäästi. turrelta katsoen tuota vanhaa sutta kohti katsetta.

Turre hymähti toiselle lähestyen häntä koipien välissä alistuneesti. " Etsin teitä alrvon alfa, olen kuullut laumanne monipuolisuudesta ja haluaisin erittäin kovasti kuulua teihin. " turre puheli tuolle lepposiasti ja kätesvästi valehdellen.

Valta katsoi toista yhä tarkkaavaisesti. vaikka viisas alfa olikin se ei tajunnut osien valhheita oitis, mutta osasi kutienkin huomioida toisen kärkkään kielen käytön jota turre ei ollut osannut peittää vanhasta tottumuskesta. valta oli tovin hiljaa ja aktsoi vanhaa sutta. " Laumani on kyllä suorastaan erinomainen, mutta mikä tekisi siiät vielä paremman jos sinä kuulut joukkoihimme. minä vaadin erittäin paljon luottamsuta ja rehellisyyttä lauman jäseniltäni. " Valta lausahti.

Noh turrepa tästä kohensi hieman ryhtiään. " vaikak oeln vanha, olen myös varsin kokenut eläin, en ole mikään turhanpäiväinen jaarittelija enkä tällä iällä enää etsi elämässäni haasteita, haluna kuulu ajohonkin johonkin mikä tekeem inut onnelliksi, johonkni minkä vuoksi voisin antaa henkeni. " turre valhteli jälleen mutta nyt se teki sen taidokkaammin taidokkaammin kuin koskaan. " Toisin laumaanne oivallista turvaa pesillä, otan mielläni vastaan jopa omegna sijan, mahdollisia pentuja minä hoidan mielläni kuni omiani. autan risitan etsimisessä jos selalinen on tarpeen, mutta loppu kesän onnettumuuden myötä minusta ei ole saalistamaan enää yksin. toki autan henggelläni lalumaa taistelussa jos se on tarpeen. " Turre jaktoi. osa oli totta osa ei.

Valta kuunteli toista varsin mielenkiintoisena. se ei kutienkaan vakuuttunut ätysin toisen sanosita. mutta kuten on tullut ilmi valta on varsin suvaitsevainen eläin. se katsel iturre tovin. " Hyvä on saat luvan näyttää että sinusta on hyötyä mutta jos en oel tyytyväinen, katoat, aistin sinusta paljon sellaisia asioita mistä et puhu. silmäsi valehtelvat, mutta saat mahdollisuuden. " valta puheli. se otti riskin ja päästi petturin laumaansa.

Turre kumrasi syvänä välittämättä toisen viimeisistä sanosita. " kiitos arvon alfa. " se lausahti tuolle ja kumrasi uudelleen.

_________________
Hetki jatkaa vahvistumistaan Ovelan alaisena ♥
Kauhu kohtalo epäselvä ♥
Ilo tavoittelee tähtiä ♥
Korppi hätää kärsimässä laumansa kanssa alfa kadoksissa ♥

Hahmoille tulossao mat kotisivut ;)
Takaisin alkuun Siirry alas
-Mex-
Beta Wolf
Beta Wolf
-Mex-


Nainen Viestien lukumäärä : 1952
Hahmot : Hetki, Kauhu, Ilo, Valta, ja Korppi

Valta kohtaa vanhuksen Empty
ViestiAihe: Vs: Valta kohtaa vanhuksen   Valta kohtaa vanhuksen EmptyKe Tammi 13, 2010 12:54 am

Alfamme katsahti turre mietteliäästi, jokni oli uroksessa pielessä mutta mikähän mahtoi olla. sitä itse valkea alfa ei tiennyt se oli kutienkin hyväksynyt turren laumansa sekaan.
" Turre, voisit ensitöiksesi mennä pesille tarkistamaan että kaikki ovat kunnossa. " Valta lausahti sitten ja katsahti turrea kysyvästi oliko toisella jotain vastaan pistämistä.

Turre nyökkäsi lyhyesti ja alistuvasti. turre ei ollut aikoinaan alistunut edes haukalle no siihen oli tosin aivan eri syyt turren tuli esittää tovi hyvin vöyrää omegaa iekä temppuilla ja potkuroida laumaa vastaan mutoin vanhuksen suunnitelmat menisivät pieleen. turre suuntasi kohti pesiä jättäen alfansa rajoille pyörimään.

Eikä mennyt aikakaan kun valta kutsui poikaansa Tuhoa piakalle. se odotti tovin enenkuin itse nuorukainen saapui pyyhältäen paikalle.

Ketterästi tuho loikki hangessa kohti isäänsä " mitä ? " se lausahti kärkkäästi kuten sen luonteeseen kuului. eikä valta ollut moksiksaan asiasta se tunsi poikansa ja tiesi tuon olevan nöyrä laumalleen. olihan tuo saantu mahdollsien sulhas ehdokkaan. tosin luamassa vain alfa ja beta kykenivät sopuisasti lisääntymään. Ehkä valta tekisi poikkeuksen ja antaisi pojalleen luvan perustaa perheen sen koommin lauman asemassa nousten. ken tiesi. alfalla kun oli paljon suunnitelmia keväälle.
Valta siirsi katseensa posituneen turren luota ja siirsi sen kohti poikaansa tuhoa " Tuo vanhus, nimeltään Turre liittyi juuri laumaamme, mutta tarvitsen kutienkni hieman apuasi, siinä uroksessa on jotian pielessä hän ei ollut täysin rehellinen mutta koska haluan tietää msitä on kyse niin pidä hätnä silmällä ja raportoi minulel hänen liikkeistään hän on omega eikä siis normaalsiti poistu pesiltä erityistä lupaa joten pidä tarkasti silmiäsi auki jos tuo otus poistuu reviirin alueilta. " Valta puheli tuholle joka kuutneli järkkymättä otisen snaoja nyökäten sitten. " Kyllä isä, teen sen. " Tuho vastasi.

Valta huiskautti häntäänsä merkiksi että oli tyytyväinen. Se kerotiis myös viimalle asiasta kun olsi isen hetki. Viima kun oli beta ja oli myös hyvä pitää ajan tasalla. ja oliha nVallal mahdollsiesti viimalle jotian asiaakin. Tuho pyyhälsi kohti pesiä turren perässä kun valta jatkoi matkaansa kohti rajojen huippua josta se siirtyisi itsekkin pesille ja kasaisi laumansa jakertoisi missä mentiin.

_________________
Hetki jatkaa vahvistumistaan Ovelan alaisena ♥
Kauhu kohtalo epäselvä ♥
Ilo tavoittelee tähtiä ♥
Korppi hätää kärsimässä laumansa kanssa alfa kadoksissa ♥

Hahmoille tulossao mat kotisivut ;)
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Valta kohtaa vanhuksen
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1
 Similar topics
-
» Pohjoisella vuorella kohtaa kaksi sutta

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ab Lupus :: Yksinpelit (in-game) :: Aarnimetsän lauman reviiri-
Siirry: