Ab Lupus
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ab Lupus

Missä voitto tai tappio ei ole vain sinun, se on teidän. --- Muistetaan olla uskollisia realismille.
 
PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

 

 Sinun kivi ja kalliosi (Calarma/Haukka)

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Vieraili
Vierailija
Sinun kivi ja kalliosi (Calarma/Haukka) Empty
ViestiAihe: Sinun kivi ja kalliosi (Calarma/Haukka)   Sinun kivi ja kalliosi (Calarma/Haukka) EmptyKe Helmi 03, 2010 9:12 am

//Calarmaa odottelen Haukan kanssa = ) //

Itäinen tasanko oli kuin luminen aavikko, kylmä ja peittonaan puuterilumi. Tasankoa riitti aavana silmän kantamattomiin; jossain pohjoisempana tasanko muuttuisi taas suojaisiksi metsätilkuiksi ja vuoriksi. Juurikin sieltä, pohjoisempaa suuntasi nuori Puhuri pitkin, määrätietoisin laukka-askelin kohti tuttuja lakeuksia: Puhuri oli taittanut hyvin pitkän matkan takaisin laaksoon, josta oli vuosi sitten lähtenyt.

Uteliaisuus ja talvi olivat ajaneet uroon takaisin synnyinseuduille. Ainoaan paikkaan, jota kutsua kodiksi. Puhuri oli myöskin ymmärtänyt, kuinka siunattua ja kylläistä elämää laaksossa hän oli elänyt. Laakson ulkopuolella, siellä, mistä hän nyt tuli, tuskin oli yhtä hyvät apajat puhumattakaan niistä pienistä metsätilkuista, joista vieläkin pienemmät susilaumat keskenään nahistelivat.

Uros juoksi lennokkaasti, kiristi lihaksiansa työhön ja matka jatkui voimakkaana ja taittui jouhevasti. Uros ei tietenkään koko matkaa ollut juossut mutta tietäessään jo, että oli lähellä määränpäätä, halusi Puhuri löytää tiensä perille ennen auringonlaskua. Päivä olikin jo pitkällä, kohta hämärä sulkisi kaiken tiukkaan syleilyynsä.
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Sinun kivi ja kalliosi (Calarma/Haukka)
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1
 Similar topics
-
» Haukka - Alfa
» Haukka - Alfa

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ab Lupus :: Joutomaat (in-game) :: Itäinen tasanko-
Siirry: