Ab Lupus
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ab Lupus

Missä voitto tai tappio ei ole vain sinun, se on teidän. --- Muistetaan olla uskollisia realismille.
 
PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

 

 Haukka - Alfa

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Calarma
Vara-Alfa Wolf
Vara-Alfa Wolf
Calarma


Nainen Viestien lukumäärä : 859
Hahmot : Haukka, Sammal, Takku, Muurahainen

Haukka - Alfa Empty
ViestiAihe: Haukka - Alfa   Haukka - Alfa EmptyTi Syys 02, 2008 6:44 am

Nimi: Haukka
Sukupuoli: Uros
Ikä: 4
Lauma: Haukan lauma
Asema: Alfa

Ulkonäkö:
Haukka on tuhkan harmaa, suurehko uros. Sillä on tuhkanharmaan seassa samean mustaa. Enimmäkseen sillä on kuitenkin jaloissa. Sen keskivahva rakenne ja hyvä kuulo takaavat jo monta seikkaa sen elämässä, kuten selviämisen paremmin. Haukkamaisen pyöreät ja kellertävän ruskeat silmät ovat hyvin tarkkaavaiset ja seuraavat yleisesti monia liikkeitä joita pystyy jotenkin havaitsemaan.

Luonne:
Haukka omaa välittävän ja tarkkaavaisen luonteen. Se ei koskaan tahdo jättää ketään pulaan, varsinkaan laumassaan olevia. Silti sillä on myös omat päämääränsä, jotka se aikoo toteuttaa mahdollisimman helpolla tavalla. Joko huiputtamalla tai puhumalla tosi asioita. Sen tärkein päämäärä on saavuttaa itselleen suuri lauma, jonka perustamiseen se käyttää hyödyksi uuden alueensa laumattomia susia. Lauman johtajana Haukka on tarkka arvojärjestyksestä, eikä pidä siitä, että sen seläntakana jupistaan. Ei silti häädä jokaista vastaan tulijaa, vaan koittaa oikaista asian parempaan suuntaan. Jos asialle ei tunnu tapahtuvan mitään muutosta, aloittaa uuden toimeenpanon. Lauman jäsenenä yrittää kohota mahdollisimman korkea-arvoiseen asemaan mahdollisimman helposti.

Historiikki:
Syntyi kunniallisesti lauman alfaparille hieman alle nelisen vuotta sitten kolmihenkiseen pentueeseen ainoana uroksena ja kaikkein ensimmäisenä. Tuota hoivattiin hyvin ja sen johdosta Haukka saikin suuren kunnianhimon. Kaikki kunnioittivat sitä jo, sillä vuoden iässä se oli beta laumassaan erään toisen lauman jäsenen kanssa. Tavallaan harjoitteli betan hommia. Kun Haukka täytti 2v, alfaparille sattui yllättävä tapaturma, sattui myös juuri edeltävänä päivänä Haukan isä lupaamaan pojalleen lauman hallinnon toisen betan nenän edestä. Tämä toinen beta raivostui ja tappoikin siksi Haukan vanhemmat pudottamalla nämä kielekkeeltä viekkaudellaan. Haukka sai sen kuitenkin kolme päivää myöhemmin selville tuon yrittäessä samaa sille. Haukan hyvän tuurin ja ymmärryksen kautta se selvisi ja tämä beta karkotettiin laumasta. Uusi beta osoittautui oikein mukavaksi tuttavuudeksi ja tämän kanssa Haukka olikin tekemisissä laumansa tuhoutumiseen asti. Tuo ehti olla lauman johtajana noin vuoden, kun edellinen beta toi oman laumansa ja riisti kaikilta vastustajiltaan hengen. Haukan vastusteluista huolimatta tuo karkotettiin laumattomana mailtaan. Se, miksi Haukkaa ei runneltu oli kuitenkin betan omatunnon tuskien syytä. Se oli nimittäin pitänyt Haukkaa kuin veljenään. Haukka pakeni hitaasti aluksi, mutta lopulta sen nähdessä vuoret, se kiihdytti. Se juoksi vuorille asti haaskoja välissä syöden. Se saapui tasan Ovelan ja Viiman rajoja seuraten ei-kenenkään-maalle ja on siellä edelleenkin aikeinaan perustaa uusi lauma itselleen.

Jonkin aikaa laaksossa oltuaan on Haukka saanut koottua pienehkön lauman itselleen ja sen lisäksi vielä vallannut sen ulkopuolelta itselleen voittoa teettäviä alueita, sillä peurojen ja karibujen laidunmaat ovat juuri sopivasti siellä.

_________________
Jääsaari RPG - Uudet sivut


Viimeinen muokkaaja, Calarma pvm Ma Joulu 28, 2009 8:58 am, muokattu 1 kertaa
Takaisin alkuun Siirry alas
Calarma
Vara-Alfa Wolf
Vara-Alfa Wolf
Calarma


Nainen Viestien lukumäärä : 859
Hahmot : Haukka, Sammal, Takku, Muurahainen

Haukka - Alfa Empty
ViestiAihe: Vs: Haukka - Alfa   Haukka - Alfa EmptyLa Heinä 04, 2009 5:47 am

Siirto jälleen? Tällä kertaa Haukan laumaan :)

_________________
Jääsaari RPG - Uudet sivut
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Haukka - Alfa
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1
 Similar topics
-
» Haukka - Alfa
» Sinun kivi ja kalliosi (Calarma/Haukka)
» Ovela (Alfa)

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ab Lupus :: OFF-GAME :: Hahmot - Laumattomat-
Siirry: