Ab Lupus
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ab Lupus

Missä voitto tai tappio ei ole vain sinun, se on teidän. --- Muistetaan olla uskollisia realismille.
 
PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

 

 Aava.

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Vierailija
Vierailija
Aava. Empty
ViestiAihe: Aava.   Aava. EmptyTo Helmi 11, 2010 1:13 am

Perustiedot:

Nimi: Aava
Sukupuoli: Naaras
Ikä: Hieman alle kolmevuotias
Lauma: Laumaton

Ulkonäkö:

Aava on melko normaalikokoinen susinaaras, tosin sen pitkät jalat saavat sen näyttämään todellista suuremmalta. Ruumiinrakenteeltaan se on myös suunnilleen keskiluokkaa, tosin ennemmin lihaksikas kuin siro. Jalkojensa pituudestaan huolimatta Aava näyttää sopusuhtaiselta, sulavalta ja linjakkaalta.

Sulavuus on myös oikea sana kuvaamaan Aavan liikkeitä – ne ovat rauhallisia, mutta määrätietoisia eivätkä lainkaan teräviä ja töksähteleviä. Tahtoessaan Aava pystyy liikkumaan hyvinkin nopeasti, vaikka normaalisti se pidättäytyy hitaassa kävelyssä tai rennossa ravissa. Se ei myöskään paikallaan ollessaan liikehdi rauhattomana, vaan pystyy pysymään pitkiäkin aikoja paikoillaan käännellen vain korviaan ja päätään.

Aavan perusilme on tarkkaileva, mutta rennon välinpitämätön – joskus jopa niin paljon, että naaras saattaa vaikuttaa tylsistyneeltä, vaikkei sitä olisikaan. Sen saattaa useimmin löytää jostain makuultaan lepäilemästä tai muuten rentoutumassa seuraten tapahtumia ja muiden toimia ympärillään ulkopuolisena.

Aavan turkki on laadultaan paksu ja pitkäkarvainen, muttei varsinaisesti kovin tuuhea. Väriltään se on hyvin vaalean kerman värinen, lähes valkoinen. Kirkkaassa auringonpaisteessa naaraan turkissa – lähinnä selän ja kylkien päällikarvoissa – saattaa erottaa myös lievän kullan häivähdyksen.

Aavan silmät ovat suuret ja mantelin muotoiset. Silmien erikoinen, kellertävänvihreä väri, saa naaraan katseen näyttämään aina terävältä ja arvioivalta, vaikka suden muu olemus ja ilme viittaisivat aivan toiseen suuntaan.

Tällä hetkellä Aava on hieman nuhruisen ja kovia kokeneen näköinen. Yksinelo ei sovi naaraalle kovin hyvin, ja se onkin laihtunut yksin elämiensä kuukausien aikana huomattavasti.

Luonne:

Luonteeltaan Aava on hyvin rauhallinen, äärimmäisen perusteellinen ja kärsivällinen, jopa siinä määrin, että muiden kärsivällisyys saattaa olla koetuksella. Se on kaikissa toimissaan hyvin harkitseva ja pohtiva, eikä muiden mielestä tunnu saavan mitään aikaiseksi kovin nopeasti. Naarasta erehdytäänkin usein pitämään laiskana, hitaana tai vain tyhmänä.

Aava on niin rento ja rauhallinen, että se saattaa usein vaikuttaa hyvin välinpitämättömältä ja joskus apaattiseltaki. Tästä johtuen se saattaa vaikuttaa hyvin etäiseltä ja kylmältä, eikä asiaa auta yhtään, ettei naaras puhu paljon. Todellisuudessa Aava ei ole mitään edellä mainituista, se vain ei ilmaise tunteitaan pidättyväisemmin kuin muut, ja antaa näin monien mielestä negatiivisen kuvan itsestään.

Kaiken muunkin toimintansa tavoi Aava miettii hyvin tarkkaan mitä sanoo, ja milloin ja miten. Se ei yleisesti ole kovin puhelias vaan mieluummin seuraa muiden keskustelua sivusta ja miettii ja tekee johtopäätöksiä oman päänsä sisällä. Puheen tavoin myös suden elekieli on minimalistista ja harkittua.

Kun Aava vihdoin avaa suunsa, se usein sanoo jotakin skeptistä tai arvostelevaa, ja senpä takia naaras saattaa vaikuttaa joskus ilkeältä ja kyyniseltä, ja siitä saattaa saada sellaisen kuvan, ettei sille kelpaa mikään. Aava on kuitenkin usein hyvin avoin uusille ideoille ja ajatuksille, mutta yleisestikin ilmaisee hanakammin epäilyksensä kuin positiiviset ajatuksensa.

Kylmältä vaikuttavasta ulkokuorestaan huolimatta Aava viihtyy seurassa ja on omalla tavallaan hyvin sosiaalinen, ja kärsii liiasta yksinäisyydestä. Naaraan sisimmässä kytee myös yllättävissä tilanteissa pintaan nouseva hellyys, lempeys ja äidillisyys.

Tällä hetkellä Aava on maassa kadotettuaan sisarensa ja hyvin seurankipeä.

Menneisyys:

Aava syntyi laakson ulkopuolella kolmen pennun pentueeseen suurehkon lauman johtajaparille. Toinen Aavan sisaruksista, hänen veljensä Aatos kuitenkin kuoli puolen vuoden ikäisenä. Aava ja hänen siskonsa Avara jäivät ainoiksi ikäisikseen laumassa, ja tukeutuivatkin toisiinsa melkein kaikessa. Luonteidensa lähes päinvastaisuudesta huolimatta Aava ja Avara tulivat erikoisen hyvin toimeen keskenään, ja heistä kasvoi melkein erottamattomat.

Kun siskokset olivat noin vuoden ikäisiä, tulokas tappoi heidän isänsä ja otti johtajan paikan itselleen. Vaikka uusi johtaja ei varsinaisesti uhannut siskoksia tai heidän äitiään, Aava ja Avara kuitenkin pakenivat laumasta äitinsä kehotuksesta. Melkein kaksi vuotta siskokset vaelsivat kahdestaan ja kiintyivät toisiinsa koko ajan yhä enemmän.

Kuten hieman liiankin tiiviillä yhteiselolla on usein tapana, aiheutti Aavan ja Avaran läheisyys myös välillä kiistatilanteita. Erään riidan jälkeen siskokset päättivät lähteä hetkeksi omille teilleen rauhoittumaan. Heidän ollessa erossa, puhkesi myrsky, ja sen laannuttua he havaitsivat, että olivat kulkeutuneet liian kauaksi toisistaan, eivätkä enää löytäneet toisiaan.

Aava vaelteli ja harhaili ympäriinsä etsien epätoivoisesti siskoaan tietäen itsekin oman toivottomuutensa. Se yritti pärjätä mahdollisimman hyvin yksikseen, mutta huomasi sen olevan paljon hankalampaa kuin oli luullut. Se kärsi yksinäisyyden lisäksi myös ravinnon puutteesta, mikä näkyy myös ulospäin. Eksyessään harhailuretkellään laaksoon, se toivoikin löytävänsä sieltä seuraa – ja ruokaa.

Suhteet:

Vanhemmat: Isä Nuoska (kuollut), emo Aika
Sisarukset: Veli Aatos (kuollut), sisko Avara
Puoliso: -
Jälkeläiset: -

Tavannut: Pilvi, Korvapuoli, Lumi, Lilja, (Ruoste), Sola, Peto
Ystävät: -
Viholliset: -

Pelit:
Monet sudet kohtaavat
Aava saapuu laakson laitamille ja tapaa muita susia. Sudet ehtivät jutella vain hetken, kun Aava haistaa tai luulee haistavansa Avaran ja sen kummemmitta selityksittä lähtee paikalta.
Aamuinen vaaratilanne Kesken
Aava pelastaa jäistä nuoren suden, ja kaksikon välille muodostuu hetkessä vankka side
Peto saapuu Kesken
Aava pakenee henkensä kaupalla jättimäiseltä sudelta
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Aava.
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ab Lupus :: OFF-GAME :: Hahmot - Laumattomat-
Siirry: