Ab Lupus
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ab Lupus

Missä voitto tai tappio ei ole vain sinun, se on teidän. --- Muistetaan olla uskollisia realismille.
 
PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

 

 Korvapuoli

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Vieraili
Vierailija
Korvapuoli Empty
ViestiAihe: Korvapuoli   Korvapuoli EmptyPe Helmi 12, 2010 11:36 pm

nimi: Korvapuoli
ikä: 1½ vuotta
sukupuoli: narttu
lauma: Haukan
asema: -

luonne:
Korvapuoli on sudeksi varsin erikoinen tapaus luonteensa puolesta. Korvapuoli on todella ailahtelevainen, välillä se haluaa itselleen lauman ympärilleen, ja välillä haluaa olla aivan yksikseen. Korvapuoli on toki fyysisesti nuori, mutta henkisesti se on kokenut todella kovia, ja vaikuttaa siksi usein ikäistään vanhemmalta. Myös ruumiinvammat ovat omiaan lisäämään Korvapuolen yleistä surkeutta. Mutta kuten sanonta kuuluu, jokaisessa on jotain hyvää, ja se pätee myös Korvapuolen kohdalla.
Korvapuoli on verraton neuvonantaja, ja hän on hyvä tulkitsemaan toisten susien mielialoja ja suhtautumisia. Toisaalta Korvapuoli taas on lähes kyvytön metsästämään mitään, ja pienenkin saaliin hankkiminen on melkoisen hankalaa ruumiinvammojen vuoksi. Kaikesta huolimatta Korvapuoli on todella sitkeä veikkonen, ja yrittää aina löytää kaikesta sen positiivisemman puolen. Korvapuoli on muita susia kohtaan varsin ystävällinen, myös vieraita, mikäli nämä eivät osoita aggressiivisuutta.

ulkonäkö:
Korvapuoli on oikein sulavalinjainen ruumiinrakenteeltaan, mutta varsin huonokuntoinen susineiti. Turkin väri pohjimmiltaan valkoinen, mutta siinä on hyvin paljon vaalean harmaita läikkiä. Nimensä mukaisesti Korvapuoli on menettänyt toisen korvansa, ja sen jaloissa on paljon tappelunjälkiä, ja siitä suorastaan paistaa sen surkea kunto.

historiikki:
Korvapuoli syntyi jossain tuntemattomassa paikassa, toisessa susilaumassa. Se oli syntyessään oikein terve ja reipas jo alusta lähtien. Vuoden päästä syntymästään eräänä keväänä Korvapuoli joutui tappeluun laumansa alfan kanssa, ja kuten arvata saattaa, Korvapuoli hävisi. Taistelussa alfa repi Korvapuolelta toisen korvan, ja raateli tämän jalat melkoisen pahasti. Loppujen lopuksi Korvapuoli häädettiin laumasta. Korvapuoli vaelteli kevään, kesän ja syksyn, yritti metsästää kaikkea mitä kiinni sai, ja samalla epätoivon vimmalla etsiä uutta laumaa, tietäen ettei talven tullen selviäisi yksinään. Sitten eräänä päivänä Korvapuoli haistoi jotain, kyllä vain, erilaisien susien tuoksut. Ja niin Korvapuoli päätyi Ab Lupuksen laaksoon.
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Korvapuoli
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1
 Similar topics
-
» Korvapuoli
» Korvapuoli kaipailee susikaveria
» Liittyminen laumaan: Korvapuoli - Liitetty

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ab Lupus :: OFF-GAME :: Epäaktiiviset hahmot-
Siirry: