Ab Lupus
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ab Lupus

Missä voitto tai tappio ei ole vain sinun, se on teidän. --- Muistetaan olla uskollisia realismille.
 
PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

 

 Kulta

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Vieraili
Vierailija
Kulta Empty
ViestiAihe: Kulta   Kulta EmptyMa Syys 29, 2008 4:13 amKulta 2vx4rhg

Kulta 2mzzfvs

X

(c) Dan HarrodNimi : Kulta
Ikä : 3-vuotias
Sukupuoli : Naaras

Lauma : Ovelan lauma
Asema : Laumalainen

Tunnusmusiikki : Within Temptation : Forgiven


Ulkonäkö :
Kulta on kokoluokaltaan normaalin naarassuden kokoinen. Lisäksi se on hyväkuntoinen ja rakenteeltaan kestävä, olematta liian tukeva tai raskas. Naaraalla on oma siroutensa ja suloinen naisellisuutensa, minkä vuoksi hän onkin ihan kelpo ehdokas ulkonäkönsä puolesta kiima-aikaan pariutumaan jonkun uroksen kanssa. Kulta on jäntevä, sekä ketterä ja nopeuttakin löytyy kehuttavasti. Naaraalla on pystyt, hiukan kärjistä pyöristyvät korvat, sekä sopivanmittainen kuono ja musta nenä. Kullan silmät ovat lämpimän ruskeat.
Naaraan turkki on tuuheaa ja pehmeää, sekä väriltään vaaleanruskeaa, tarkemmin sanottuna kermanvaaleaa. Paikoittain väriin on sekoittunut hiukan harmaata sävyä, sekä aavistus valkeaa. Kullalla on myös tuuhea häntä.
Vaaleanruskean turkin alla on joitakin arpia, joita hän on saanut lyhyen elämänsä aikana milloin mistäkin.


Luonne :
Ensivaikutelmalta voisi ehkä luulla, että Kullan kaltaisesta naaraasta ei löydy juuri mitään raisumpaa tai karskimpaa puolta. Naaras on luonteeltaan ystävällinen, kohtelias ja lojaali, sekä huomaavainen ja hellä, että on melkein vaikea uskoa, että tällä naaraalla on myös uskomattoman paljon sisua ja päättäväisyyttä. Kulta on pohjimmiltaan hyvin ärhäkkä ja viisas naaras, mikä johtuu jo paljolti siitä, että hän on elänyt suurimman osan elämästään isänsä Harhan rinnalla ja aisaparina. Kulta on hyvin rohkea, mutta joskus ehkä hiukan tyhmänkin rohkea, mikä saattaa joskus aiheuttaa ongelmiakin tälle naaraalle. Kulta kuitenkin pyrkii olemaan hyödyksi ja auttaa muita aina kuin vain voi. Naaras tahtoisi kovasti saada paljon ystäviä, koska hänellä ei niitä juuri ole, mikä johtuu osittain jo pelkästä isästä ja tämän ylihuolehtivasta olemuksesta.
Taistelutilanteissa Kulta ei epäröi iskeä takaisin tai hyökätä kimppuun nopeasti ja taktikoidusti, koska hän tietää pärjäävänsä, jos vain jaksaa yrittää. Kulta ei todellakaan ole alistujatyyppiä ja lisäksi hän inhoaa häviämistä.
Hän ei tahdo jäädä uroksia huonommaksi, vaikka myöntääkin joskus haaveilevansa omasta kumppanista.


Historia :
Eräänä keväisenä aamuna Neito-niminen, vaaleanruskea susinaaras saattoi maailmaan neljä pientä, mutta tervettä pentua. Naaras oli ikionnellinen lapsistaan ja rakasti heitä jokaista hyvin paljon koko pienen sydämensä pohjasta. Pentujen isä oli Neidon lauman johtaja, Harha nimeltään ja varsin vaikutusvaltainen ja viisas yksilö. Kuitenkin uros ei suonut huomiotaan tiettyjen syiden vuoksi jälkikasvulleen, vaikka ehkä olisikin halunnut osallistua pienokaisten hoitoon. Neito pärjäsi loistavasti pienten pentujensa kanssa, koska useat sen laumalaiset auttoivat sitä ja toivat sille ruokaa. Naaras uskoi myös, että jo pitkään säilynyt hyvä riistan määrä ja suotuisat sääolosuhteet soisivat hyvän ja turvaisan lapsuuden pennuille.

Tässä asiassa kohtalo ei ollut lauman ja sen pentujen puolella, koska ei mennyt kuin muutama viikko sudenpentujen syntymästä, kun olosuhteet muuttuivat: Eräänä päivänä lauman johtoon kiiri viesti riistaeläinten lähdöstä muualle, vaikka normaalisti eläimet vasta tulivat lauman reviirille laiduntamaan. Karibulaumat olivat syystä tai toisesta päättäenet kuitenkin vaeltaa muualle, mikä tiesi huonoa metsästyskautta koko laumalle. Tämä syy aiheutti sen, että lauma alkoi haurastua, kun sen useat jäsenet tahtoivat lähteä seuraamaan karibuja ja etsiä parempaa paikkaa elää. Harha luotettavimpien laumalaistensa kanssa päätti kuitenkin jäädä, vaikka se tietäisikin suuria riskejä ja kovaa työtä. Jäljellä oleva muutaman yksilön ryhmä otti elintehtäväkseen pentujen hyvinvoinnin ja kasvattamisen. Samoihin aikoihin johtaja suunnitteli siirtymistä muualle heti, kun pienokaiset olivat niin vanhoja, että muualle lähteminen oli mahdollista.
Kun ryhmä sitten lähti vaeltamaan, oli pentujen emo Neito alkanut suhtautua jälleen paremmin johtajaan ja pentujen isään Harhaan, joka sai viettää aikaa pentujen seurassa. Matkan aikana pennut kasvoivat ja niille pystyttiin jo hiukan opettamaan kaikenlaista. Erityisesti alfauros oli kiintynyt vaaleanruskeaan pentuun, Kultaan, jonka kanssa se vietti paljon aikaa. Tämä puolestaan harmistutti hiukan Neitoa, mutta se ei jaksanut alkaa valittamaan tästä Harhalle.

Pieni ryhmä selvisi yllättävän hyvin erilaiset vuodenajan vaihtelut, mutta kun pennut alkoivat olla siinä iässä, että kaipasivat jo omaa elämää, sekä itsenäistymistä, alkoi muu ryhmä hajautua erilleen.
Myös jo hiukan ikää lisää saanut Harha tahtoi nähdä lisää mailmaa, mikä ei puolestaan taas sopinut Neidolle, joka ei olisi tahtonut menettää suojelijaansa. Tosiasia oli kuitenkin se, ettei naaras voinut saada johtajansa päätä kääntymään, joten hän ei edes yrittänyt mitään sellaista.
Pikku hiljaa Kullan veljet lähtivät vuoden ikäisinä omille teilleen, mutta nuori naaras itse ei tahtonut lähteä yksin minnekään. Se tahtoi kovin pysytellä isänsä seurassa, koska rakasti ja arvosti tätä niin kovin.
Sitten erään kerran koitti se päivä, kun Kulta lähti isänsä kanssa muualle ja johtajan ystävät Neidon kanssa lähtivät muualle. Vaaleanruskea naarassusi oli nyt Harhan kanssa kahdestaan ja edessään yllätyksiä täynnä oleva maailma. Isänsä opastuksella Kulta oppi hyväksi taistelijaksi, sekä myös taitavaksi metsästäjäksi ja välillä kaksikkoa koetellut maailma valmensi nuorta sutta myös.

Samoihin aikoihin, kun Kullan isä saavutti kahdeksannen ikävuoden, alkoi Harha puhua tyttärelleen laumaelämästä. Isä oli kuulemma kuullut useitakin juttuja eräässä laaksossa olevista kahdesta laumasta ja eritoten siitä, mitä johti taitavasti vanha susiuros, Ovela. Nuori Kulta kiinnostui paljon isän juttujen myötä tästä laumasta ja ilahtui, kun isä kertoi aikovansa liittyä siihen laumaan. Tietenkin Kulta tahtoi isänsä mukaan ja niin kaksikko vaelsi tuohon laaksoon aikeenaan liittyä Ovelan laumaan.


Muuta :
o Nimi on englanniksi dear, eli nimi ei tarkoita alkuainetta ja metallia, kultaa
o Kulta on todella hyvä metsästäjä, eikä se ole taisteluissakaan välttämättä se, joka on alakynnessä
o Jos joku tahtoo alkaa pelaamaan jollakin Kullan veljellä, asiasta voi kysyä minulta
o Kauhu pakko-astui Kullan, naaraan ollessa kiimassa = Kulta tuli tiineksi, mutta hänen pentunsa syntyivät kuolleina


Perhe/Suhteet :

Emo : Neito (elossa)
Isä : Harha (elossa)
Veljet : Voima (elossa), Leimu (elossa) ja Rohkea (elossa)
Velipuoli: Nuoska (elossa)

Tavannut : Ovela, Varma, Usva, Myrsky, Karhunkaataja, KauhuPelaaja : Karma

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Kulta
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ab Lupus :: OFF-GAME :: Hahmot - Laumattomat-
Siirry: