Ab Lupus
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ab Lupus

Missä voitto tai tappio ei ole vain sinun, se on teidän. --- Muistetaan olla uskollisia realismille.
 
PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

 

 Hetki - Ovelan lauma

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
-Mex-
Beta Wolf
Beta Wolf
-Mex-


Nainen Viestien lukumäärä : 1952
Hahmot : Hetki, Kauhu, Ilo, Valta, ja Korppi

Hetki - Ovelan lauma Empty
ViestiAihe: Hetki - Ovelan lauma   Hetki - Ovelan lauma EmptySu Loka 26, 2008 6:53 am

Hetki - Ovelan lauma HetkiNimi: Hetki
Skp: Narttu
Lauma: Ovelan lauma
Ikä: 5vuotta
Asema: laumalainen
Haaveet/Unelmat:
Ystävät: Varma
Kunnioittaa: Ovelaa, Varmaa, Usvaa
Pelkää:
Vihaa: Liekki
Puoliso:

Fyysinen voima: Nartun fyysiseen voimaan kuuluu, kestävyys ja nopeus.Ulkonäkö:
Narttu on rakenteeltaan keskivahvaa luokkaa. Se ei ole kovin hintelä ruipelo, pikemminkin raskaanpuolenkin, mutta narttua ei voida kuitenkaan sanoa raskas rakeenteiseksi. Kaikki kookkaat piirteet tulevat esiin nartusta lähes pelkkänä lihaksiston luomana joten ylimääräistä ”läskiä” ei neidolta löydy. Nartun jalat ovat keskipitkät ja vahvat, näin ollen neito on hyvä juoksija sekä hyvä kiipeilijä.
Turkin pohjavärinä toimii vaalea harmaa joka muuttuu selkä puolelle mennessä ruskean sävyihin lähes jopa oranssiksi. Turkki laatu on hyvä se on sileää ja osittain jopa pörröistä. Musta nartun turkista löytyy hännänpäästä sekä leuan alta sekä oikeasta tassusta joka tekee nartusta melkoisen yksilöllisen jo ulkonäöllisesti. Nartulla on kasvoillaan kaksi hyytävän katseen antavaa sinistä silmää. Ne saattavat näyttää jopa valkoisilta joissa musta keskusta näyttää näyttävältä tuon katseessa.
Nartun kasvot ovat muodoltaan melko terävä piiriteiset ja saavat neidon näyttämään päättäväiseltä.

Luonne:
Narttu on melkoisen itse varma sekä päättäväinen luonteeltaan. Se ei luovuta asemaansa mikäli se on hänestä itsestään kiinni. Taistelussa se taistelee viimeiseensä asti. Se osaa kuitenkin olla kuuliainen sekä ymmärtäväinen. Vain alfa sekä tuon puoliso kykenevät jollain tapaa kontrolloimaan nartun liikkeitä. Narttu on myös äärimmäinen näyttelijä joka on hyödyllinen taito taistelussa tai tietojen urkkimisessa. Nartun luonne on monipuolinen ja sitä voi kuvailla päivittäin aivan eri tavalla.
Historiikki:
Narttu syntyi Alaskassa epätavalliseen vuoden aikaan kuukausia ennemmin muita sisaruksiaan. Nartun emo hylkäsi pentunsa sillä luuli että tuo oli kuollut sillä makasi päiviä liikkumatta pesän pohjalla. Narttu kuitenkin oli hengissä ja hieman alle viikon ikäinen pentu nosti päätään vaivalloisesti tyhjässä pesässä huutaen nälkäänsä. Kukaan ei huutoa kuullut eikä ruoasta ollut toivoakaan. Pentu ryhtyi voimattomasti ryömimään pois pesä kolosta avaten tuolloin ensimmäisiä kertoja silmiään hyvin pienesti. Oli hyytävän kylmä talvi sää joka sai nartun hytisemään. Pentu sai lunta syödäkseen. Eihän sillä vatsaa täyttänyt mutta lumen avulla se kykeni kulkemaan edes lähimmän lauman suojiin vinkuen äänekkäästi nälkää ja kylmää. Muuan lauma otti pennun hoivakseen jolloin tuo Hetkeksi kutsuttu narttu sai syödäkseen aluksi peuran maitoa jota sattui tulemaan juuri kaadetusta peura emosta, mutta muutamien kertojen jälkeen narttu joutui syömään jo lihaa. Hetki ei siis koskaan ollut saanut maitoa, se ei tiennyt mitä se oli se oli iskenyt hampaansa ensimmäisillä viikoillaan suoraan peuran lihaan. Nartun ikää kun ei muut sudet olet osannut arvioida. Hetki kasvoi lihalla voimakkaaksi ja jykeväksi. Nartun elämästä kuitenkin puuttui emo, emo joka olisi pitänyt siitä huolta. Omaa lapsuuttaan Hetki juurikaan muista johtuen muistin menetyksestä jonka oli kokenut laumansa taistelussa. Narttu oli kuitenkin käynyt lähellä kuolemaa jo pienestä pitäen ja siksi kutsui itseään hetkeksi. Tietämättä todellista lapsuuttaan.
Oli kuitenkin aika jättää menneet ja ryhtyä etsimään uutta tulevaisuutta. Hetki taivalsi päivä kausia varttuen sen mukana vahvaksi ja itsenäiseksi sudeksi ja hyvin kauniiksikin.
Se ylitti meriä, vuoria ja metsiä ja saapui pian laaksoon jossa se aisti asuvan jokin lauma. Se ryhtyi oitis etsimään itselleen paikkaa ja kyseisen paikan lauman alfaa.


TAPAHTUNUTTA:

Hetki joka oli saapunut laaksoon littyäkseen Ovelan laumaan on asettunut kodiksi. Se on löytänyt paikkansa toistaiseksi omegana, mutta kovan luontonsa mukana varmasta nousee kohinalla. Hetki on ikäisekseen melko nuorenlainen, sillä on selvät sävelet elämässään ja sa tietää mitä hän haluaa. Tällä hetkellä se tekee ystävyyttä Varman kanssa, josta neito pitää erittäin paljon. Myös löauman Vaiti joka on toiminut pentujen emona jo vuosia on jättänyt oman laisensa jäljen Hetken mieleen. Hetki ei niin välitä Vaitin seurasta, mutta kykenee kuitenkin olemaan tuon kanssa samassa piakassa.
Hetki tahtoo pian nähdä Ovelan ja tustua alfaansakin, mahdollisesti niin hyvin että voisi pariutua ja toteuttaa haaveensa pennusita. Tosin Hetki ei tiedä miten hyvin Ovela sekä Roihu ovat järjestäneeet asiansa. Hetkeä hivenen arveluttaa että saa unohtaa haaveensa. Luovuttaja tyyppiä kun neito ei ole, se aikoo siis tutustua alfaansa tavalla tai toisella seuraksin tai ei. Hetki ei kuitenkaan aijo riskeerata lauman henkeä unelmiensa takia. Joko ne totutuvat tai sitten jäävät toteutumatta. Toisaalta Hetki haluaisi tavata kyseisen Roihun ja tutustua tuohon.

Hetki oli kotioutunut loistavasti, se oli ystävystynyt Varman kanssa ja tavannut betan Usvan, siinä samalla narttu oli löytänyt itselleen vihamiehen Liekin. Moisen narttujen välit ovat hyvin viileät ja yhteen otto voisi tulla milloin vain. Hetki on mukana puollustamassa aluelle tunkeilevaa Varpua ja Kokoa. Hetki on mukana monen muun suden kanssa tilannetta seuraamassa.

Hetki myöskin haaveilee perheestä jonka toteuttaminen on aika vaikeaa omegan paikalta. Laumalaiseksi Hetki nousi hurjan liittyjä määrän kera.

Hetkellä on ollut useita tuttavuuksia joista vihamieheksi on noussut Liekki niminen narttu, samasta laumasta. Asiaa hankaloittaa osittain se että kaksikko kuuluu samaan laumaan eikä h-Etki kykene sietämään narttua islmissään kovin pitkään. Vain ja ainoastaan se kykenee Ovelan tähden välttämään konflikteja. Ei vie aikaakaan kun kaksikko saattaisi ottaa yhteen.

Hetki tapasi lauamttomia rajoilla yhdessä muun lauman kanssa ja Ovelan luvalla hyökkäisi tunkeilijoita kohtaan uhmaavasti yhdessä Liekin kanssa. On Hetkelle suuri kunnia olla mukana tälläisessä operaatiossa. Se kun haluaa näyttää laumalaisille tenkin Ovelalle olevansa jotain muutakin kun tyhjän päiväinen narttu.

Hetki tapasi myös myöhemmin lauamttoia lhellä rajaaa, se teki kolmikkolle tuolloin harvinaisen selväksi missä tajat menivät, ja sai samaisesta hetkestä tietoonsa haukasta ja suuntasi oitis kohti Ovelaa kertomaan mitä laumattomien aluella tapahtui.

[/center]

PELITAPAHTUMAT:

https://ablupus.palstani.com/liittyminen-ovelan-laumaan-f22/liittyminen-ovelan-laumaan-hetki-suoritettu-t124.htm loppu,

https://ablupus.palstani.com/kotimetsa-f15/hierarkiasta-ja-vahan-muustakin-loppunut-t130.htm loppu ,

https://ablupus.palstani.com/saalistusmaat-f16/varpu-saapuu-laaksoon-t241.htm kesken ,

https://ablupus.palstani.com/kotimetsa-f15/hetki-tapaa-ovelan-t222.htm kesken ,

https://ablupus.palstani.com/saalistusmaat-f16/joutoaikaa-janiksen-jaljilla-loppunut-t226.htm loppu,

_________________
Hetki jatkaa vahvistumistaan Ovelan alaisena ♥
Kauhu kohtalo epäselvä ♥
Ilo tavoittelee tähtiä ♥
Korppi hätää kärsimässä laumansa kanssa alfa kadoksissa ♥

Hahmoille tulossao mat kotisivut ;)


Viimeinen muokkaaja, -Mex- pvm Ke Tammi 28, 2009 11:15 pm, muokattu 2 kertaa
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Hetki - Ovelan lauma
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1
 Similar topics
-
» Varma (Ovelan lauma)
» Havu - Ovelan lauma
» Vaiti (Ovelan lauma)
» Sumu - Ovelan lauma ( KUOLLUT )
» Kvartsi (Ovelan lauma)

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ab Lupus :: OFF-GAME :: Hahmot - Sysimetsän lauma-
Siirry: