Ab Lupus
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ab Lupus

Missä voitto tai tappio ei ole vain sinun, se on teidän. --- Muistetaan olla uskollisia realismille.
 
PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

 

 Varma (Ovelan lauma)

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Trisha
Alfa Wolf
Alfa Wolf
Trisha


Nainen Viestien lukumäärä : 1914
Hahmot : Ovela, Katala

Varma (Ovelan lauma) Empty
ViestiAihe: Varma (Ovelan lauma)   Varma (Ovelan lauma) EmptySu Marras 23, 2008 5:09 am

Nimi: Varma
Sukupuoli: narttu
Ikä: 4

Ulkonäkö: Varma on kookas susinarttu, jolla on sekä raskas ruumiinrakenne että paksu turkki. Huolimatta koostaan se on ketterä ja nopea, joskaan ei ehkä samaa tasoa kuin sirommat lajikumppaninsa. Sen vahvuus taistelussa onkin voima, yhdessä sisukkuuden kanssa, eikä se peräänny hevillä. Se muistuttaa ulkonäöllisesti kovasti isäänsä Ovelaa; se on harmaa, paikoittain hiukan rusehtava ja sen kuono on muuta turkkia vaaleampi. Varma on hyvin urosmainen narttu, ja sen sekoittaakin helposti toisen sukupuolen edustajaksi.

Luonne: Varma on kiivas ja tuliluontoinen, dominoiva narttu, joka ei kumarra ketään eikä mitään, ellei ole pakko. Ylempiään se kunnioittaa kuitenkin, eikä käy uhmaamaan näitä. Huolimatta tulisesta luonnostaan se myös hyväksyy paikkansa jonkun alapuolella, jos näin kerran on oltava. Se ei kuitenkaa luovuta hevillä, mikäli joutuu taistelemaan paikastaan pyrkyreiden kanssa. Varma suhtautuu ylenkatseellisesti ja hiukan kuivasti alempiinsa, ja viihtyy paremmin suunnilleen samanarvoisien ja ylempien kanssa. Ikään kuin sen ei olisi sopivaa seurustella itseään huonompien susien kanssa. Yhtä kaikki Varma on todellinen laumasusi; se on valmis puolustamaan heikompaa laumalaistaan ja kantaa huolta näiden terveydestä. Lauma on sille hyvin tärkeä, eikä se koskaan pyri aiheuttamaan liiallista eripuraa. Tämän takia se ei myöskään jatkuvasti nokita alapuolellaan olevia susia, vaan antaa näiden olla omissa oloissaan.

Historiaa: Varma syntyi Ovelalle ja Ovelan alfanartulle neljä vuotta sitten kevään kynnyksellä ja se oli sisarusparvensa voimakkain. Sisukkuudestaan huolimatta se hävisi myöhemmässä nuoruudessaan siskolleen Vaitille useamman kerran kaksikon nahistellessa hierarkiasta, ja susi tyytyi katkerin mielin omaan osaansa lauman pohjimmaisena. Ennen ensimmäisten muiden susien liittymisiä se ehti olla omegana hyvän aikaa. Voimakastahtoiselle Varmalle tämä oli raskasta, ja päästyään nyt eroon omegan asemastaan ja ollessaan lauman hierarkian yläpäässä se ei aio antaa kenenkään uhata paikkaansa vihreällä oksalla.

_________________
Varma (Ovelan lauma) Blogibannerbutto
Ovela | Katala | Koko
Takaisin alkuun Siirry alas
http://deepunder.wordpress.com
 
Varma (Ovelan lauma)
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1
 Similar topics
-
» Vaiti (Ovelan lauma)
» Hetki - Ovelan lauma
» Havu - Ovelan lauma
» Kvartsi (Ovelan lauma)

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ab Lupus :: OFF-GAME :: Hahmot - Sysimetsän lauma-
Siirry: