Ab Lupus
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ab Lupus

Missä voitto tai tappio ei ole vain sinun, se on teidän. --- Muistetaan olla uskollisia realismille.
 
PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

 

 Taisto (Viiman lauma)

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Vieraili
Vierailija
Taisto (Viiman lauma) Empty
ViestiAihe: Taisto (Viiman lauma)   Taisto (Viiman lauma) EmptyKe Kesä 25, 2008 10:48 pm

Nimi: Taisto
Skp: Uros
Lauma: Viiman lauma
Ikä: 4 vuotta
Asema: Omega
Tunnusbiisi: Headstrong & Let The Bodies Hit The Floor~Drowning Pool

Ulkonäkö: Taisto on tavallisen suden mitoissa. Turkki on karheaa, lyhyttä ja kestää hyvin erilaisissa sääolosuhteissa. Uroksen ruumis on raskasrakenteinen ja hyvin lihaksikas mutta silti hoikka. Suden silmät ovat väriltään yönsiniset ja mantelinmuotoiset. Väriltään Taisto on kokonaan musta, paitsi silmillä oleva ”rosvonaamio” on valkoinen. Uroksen vasenkorva on revitty puoliksi irti ja oikeanpuoleisen silmän vierestä menevät neljä 8-10 cm pituiset raapimisarvet.

Taisto (Viiman lauma) Ta

Luonne: Uros on rauhoittunut vähäsen pentuajoistaan eikä suutu enää niin helposti kuin ennen. Hän on kuitenkin taisteluhaluinen, hyvin itsevarma ja vittuilee kaikille minkä takia hän joutuu usein tappeluihin. Hänessä on myös vähäsen masokisti vikaa, mikä voi selittää jonkin verran tämän tavasta antaa vastusjatansa tehdä hänelle haavoja. Susi on myös suorasanainen ja kertoo yleensä heti mitä on mieltä, vaikka sitä ei kysyttäisikään. Ei hän kuitenkaan ole mikään typerys, Taisto osaa kyllä hillitä itseään jos johtaja käskee tai se on tarpeen, viime kerran virheistä on opittu. Hänestä löytyy kyllä lempeäkin puoli tai ainakin parempi. Uros ei voisi satuttaa pentuja, paitsi jos nämä itse kerjäävät vertanenästään tai käyvät hermoille ja silloinkin hän vain varoittaa pentua.

Historiikki: Taisto syntyi kahdelle susivanhemmilleen kesän alussa ja osoitti heti tulisenluonteensa. Uros ei totellut vanhempiensa sääntöjä, haistatteli näille ja joutui koko ajan tappeluihin. Susi uskoi pystyvänsä mihin vain, ilman kenenkään tukea tai rohkaisua. Kerran hän suuttui niin paljon vanhemmilleen, että teki isästään puolisokean ja samalla muutaman arven naamaansa. Ainoastaan äidin kimppuun susi ei viitsinyt hyökätä sillä sääli tätä. Lopulta vanhemmat saivat tarpeeksi pojan pahasta käytöksestä, joten eräänä aamuna Taisto heräsi aivan yksin pesässään. Hukka ei kuitenkaan ottanut tästä opikseen, vaan antoi piu paut perheelleen ja lähti läksimään pois synnyinseuduiltaan. Uros täytti kolme vuotta liittyessään erääseen susilaumaan koska hänet pakotettiin siihen. Kuten vanhemmilleen, ei hän näyttänyt minkäänlaista kunnioitusta tällekään laumalle ja Taisto joutui usein tappeluihin. Kerran hän kuitenkin vastusti johtajansa käskyä niin verisesti, että sai kunnon selkäsaunan alfalta ja menetti samalla vasemmankorvansa. Tämä oli kova isku suden ylpeyteen ja häpeissään poistui laumansa keskuudesta. Ilman laumaa hän tiesi menehtyvänsä ennen pitkään, joten Taisto päätti yrittää liittyä kuulemaansa Viiman laumaan.

Tapahtunutta

Taisto on liittynyt Viiman laumaan, eikä uroksella ole ollut helppoa luonteensa ja ylpeytensä takia. Jo heti liittymisensä jälkeen susi alkoi haistattelemaan laumansa betalle, Katalalle. Kaksikon hieman kiivaskin jutustelu johti siihen, että Taisto joutui vaikean päätöksen tekoon: Nielläkö ylpeytensä ja kumartaa betalleen vai käydä kuolemankamppailu? (Peli kesken)

Taisto on myös käynyt haastamassa riitaa Ovelan alueita sekä Ovelalta itseltään. Uros hävisi kokeneemmalle sudelle saadessaan pahan haavan nivusiinsa, jolloin Taiston oli pakko perääntyä paikalta.

Kun Tuisku vahingossa tappoi ja varasti Taiston saaliin, uros oli siinä samassa haistattelemassa ja haastamassa riitaa tältä. Kaksikko joutui lopulta hyvin veriseen ja raakamaiseen taisteluun keskenään, jossa Taiston jo hyvin kauan uinunut peto nosti päätään ja uros paljasti pimeän puolensa.
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Taisto (Viiman lauma)
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1
 Similar topics
-
» Liittyminen Viiman laumaan: Taisto (suoritettu)
» Kauna (Viiman lauma)
» Haukka tahtoisi tavata Viiman + muita Viiman laumalaisia?
» Rajapartio kokemattomille susille Viiman opastuksella

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ab Lupus :: OFF-GAME :: Epäaktiiviset hahmot-
Siirry: