Ab Lupus
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ab Lupus

Missä voitto tai tappio ei ole vain sinun, se on teidän. --- Muistetaan olla uskollisia realismille.
 
PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

 

 Kajo (laumaton)

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Vieraili
Vierailija
Kajo (laumaton) Empty
ViestiAihe: Kajo (laumaton)   Kajo (laumaton) EmptyTo Huhti 30, 2009 3:43 am

Hahmon nimi: Kajo

sukupuoli: Narttu

ikä: 2v.

ulkonäkö: Albiino, eli kokonaan kalpean valkoinen, lukuunottamatta kohtia, joissa vaaleanpunainen iho näkyy turkin läpi (tassunpohjat, suun ympäristö, silmänympärykset, korvan sisäpuoli sekä maha). Huulet, kirsu, anturat ja kyynelkanavat ovat myös vaaleanpunaiset. Silmät ovat haalean siniset. Hiukan hontelo ruumiinrakenne, mikä osin johtuu nuoruudesta, osin vähäisestä ravinnosta lapsuuden kasvuvaiheessa. Lyhyt, takkuinen turkki. Yleisilmeeltään voisi luonnehtia kitukasvuiseksi.

Luonne: Harkitseva, kärsivällinen ja varovainen. Ei haaveile turhia ja tyytyy vähään. Ei anna epätoivon ottaa valtaa edes tukalissa tilanteissa, vaan yrittää aina sopeutua ja ottaa uudet asiat vastaan niinkuin ne tulevat. Välillä epäluuloinen ja epävarma, tukeutuu usein liikaa ylempi-arvoisiin susiin. Ei johtaja-ainesta, sillä hänellä ei ole tarpeeksi kunnianhimoa ja päättäväisyyttä. Taistelut Kajo mieluiten selvittäisi puhumalla.

Lauma: Laumaton

Historiikki: Syntyi Laakson ulkopuolella suureen ja menestyvään laumaan. Valitettavasti lauma kasvoi liian suureksi ja syntyi konflikteja ruuasta, mm. 1,5 vuotias Kajo päätti lähteä etsimään itselleen uutta laumaa ja kuukausien taivalluksen jälkeen päätyi Laaksoon. Etsii yhä itselleen "paikkaa maailmassa". On tällä hetkellä liittoutunut Vallan ja Pajun kanssa pieneksi ryhmäksi.
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Kajo (laumaton)
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1
 Similar topics
-
» Metka - Laumaton -
» Karu (laumaton)
» Kuu - Laumaton
» Roiske~Laumaton

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ab Lupus :: OFF-GAME :: Hahmot - Laumattomat-
Siirry: