Ab Lupus
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ab Lupus

Missä voitto tai tappio ei ole vain sinun, se on teidän. --- Muistetaan olla uskollisia realismille.
 
PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

 

 Kuu - Laumaton

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Vieraili
Vierailija
Kuu - Laumaton Empty
ViestiAihe: Kuu - Laumaton   Kuu - Laumaton EmptySu Kesä 27, 2010 9:25 pm

Kuu - Laumaton 40197984
Kuva: Flickr, Xevi V

Nimi: Kuu

Ikä: 1-2-vuotta

Skp: Narttu

Lauma: Laumaton

Asema: -

Verisiteet: Lähisukulaiset menehtyneet.

Luonne: Ahdistuminen suuressa laumassa kasvattaa Kuun halua olla yksin. Toisen suden kohdatessaan sen käytös on hyvin epäröivää ja varautunutta. Hyvin harvoin ja vain pitkän aikavälin jälkeen sen on mahdollista luoda vahvoja ystävyyssuhteita.
Henkisesti hyvin arka Kuu ei vahingossakaan sano jos joku on liian tungetteleva, vaan hermostuu ja tuijottaa tiukasti "ahdistelijaa". Narttu on myös nöyrä ja helposti alistettavissa. Vain jos tilanne todella pakottaa, eikä pakeneminen ole mahdollista, niin voi hyökkäys olla todella raivoisa.
Lisäksi Kuu on todella kyllästynyt elämään, rankan menneisyytensä vuoksi. Tavallaan Kuu myös kaipaa elämäänsä jotakin , mutta ei tiedä mitä.

Ulkonäkö: Kuulla on kaunis profiili, sekä pehmeät ja sopusuhtaiset muodot. Hieman hapsottava, silti paikoin sileä turkki on hyvin pehmeä. Puhtaan valkeaa turkkia korostavat kirkkaan keltaiset silmät joita ympäröi musta raja. Häntä on melko pitkä ja tuuhea, siististi nilkkojen tasalla. Kuu on suunnilleen tavallisen suden mitoissa, sillä on pitkät ja vahvat raajat.

Historia: Kuu syntyi perheeseen, joka kasvoi myöhemmin 5-6 suden laumaksi. Susien asuinalueella oli kaksi reviiriä, jotka olivat hyvin lähellä toisiaan; Kuun lauman reviiri ja vihollislauman reviiri. Molemmilla laumoilla oli aina ollut paljon eripuraa ja yhteenottoja. Lopulta Kuun lauman yrittäessä vallata lisää alueita, sai vihollislauma tarpeekseen. Kuun lauma koki kohtalonsa vihollisten aiheuttamassa verilöylyssä reviirien rajoilla. Vain Kuu itse pystyi pakenemaan vuorille. Kun vihollislauma oli valloittanut Kuun kotireviirin ja tappanut kaikki muut, täytyi nuoren nartun lähteä muualle etsimään uutta kotia. Erämaiden kautta se päätyi lopulta Laakson ulkopuoliselle alueelle. Kuu välttelee laumoja ja muita lajitovereita.
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Kuu - Laumaton
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1
 Similar topics
-
» Karu (laumaton)
» Varjo - Laumaton
» Roiske~Laumaton
» Metka - Laumaton -
» Kajo (laumaton)

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ab Lupus :: OFF-GAME :: Hahmot - Laumattomat-
Siirry: