Ab Lupus
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ab Lupus

Missä voitto tai tappio ei ole vain sinun, se on teidän. --- Muistetaan olla uskollisia realismille.
 
PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

 

 Roiske~Laumaton

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Vieraili
Vierailija
Roiske~Laumaton Empty
ViestiAihe: Roiske~Laumaton   Roiske~Laumaton EmptyTi Joulu 09, 2008 9:38 am

Nimi: Ennen nimetön mutta nykyään Roiske.
Skp: Uros
Lauma: Laumaton
Ikä: 1 vuosi
Tunnuslaulu: Numb~Link Park & Welcome to my life~Simple Plan

Ulkonäkö: Ensimmäinen sana mikä pennusta voi tulla mieleen, on varmaankin heikko. Sitä pentu juuri onkin. Nimetön on huonokuntoinen, aliravittu ja lihaksia saa etsimällä etsiä. Lihakset eivät ole kehittyneet kunnolla ja paino ei ole sitä normaalia. Jalat ovat pitkät ja luisevat. Turkki on huonokuntoista ja karkeaa, eikä juurikaan lämmitä pentua kunnolla. Lauman pieksennästä on jäänyt arpia muistuttumaan pentua ympäri kehoa. Vasen silmä on sokeutunut eikä sillä erota mitään muuta kuin häilyviä rajoja. Silmät ovat jäänsiniset, suuret ja surullisen näköiset.

Nimetön

Luonne: Voi pentu parkaa, muiden hyljeksimänä ja nimettömänä syntynyt.

Pentu on hiljainen, mutta silti kohtelias ja ystävällinen sekä avulias kaikesta vääryydestään huolimatta. Uros on muiden pentujen tavoin utelias ja energinen, mutta osoittaa kiinnostuksensa ja innokkuutensa aina hallitusti eivätkä näytä sitä niin selvästi muille. Nimetön on hieman vakavan ja mietteliään puoleinen susi eikä viihdy kovin suurissa sekä meluisissa porukoissa. Hän on ujo ja pelkää vähän kaikkea, ehkä kasvaessaan hän saa enemmän itsevarmuutta kuka tietää. Urosta on helppo manipuloida sillä tämä tekee mitä vain saadakseen muut hyväksymään sen, tuskin hän edes huomaisi jos joku häntä hyväksi käyttäisi.

Nimetön ulvomassa Kuvassa ei valitettavasti näe tekstiä, mutta siinä on kolme ensimmäistä säkeistöä: Welcome to my life, laulusta. -_-'

Historiikki: Nimetön syntyi tavalliseen susilaumaan talviseen aikaan metsikössä. Kuitenkin, emo oli liian heikko kapin takia imettämään ja elämään joten tämä kuoli vähän ajan päästä. Joten uros ja tämän muut sisarukset siirtyivät lauman hoidettaviksi. Mutta tässä susilaumassa ei heikkoja hyväksytty ja lauman yhteishenki oli pahimmasta päästä. Lauman johtajakin oli kovakurittaja ja ei hyväksynyt minkäänlaista niskurointia. Nimetön oli pennuista hiljaisin ja heikoin, minkä takia sitä ei huomioitu yhtä paljon kuin muita. Ruokaa se sai vain jos se sai äänensä kunnolla kuuluville, ja silloinkin vain selkäsaunan huutamisesta. Viikot kuluivat ja pentu heikkeni heikkenemistään, kunnes kukaan laumalaista ei jaksanut enää katsoa pientä vikisijää. Nimetön yritettiin ajaa pois laumasta, mihin pentu ei suostunut ja sai siitä hyvästä kunnon selkäsaunan. Pahoin haavoittuneena joku laumalaisista heivasi pennun jokeen ja virran viemänä sekä tajuttomana uros kulkeutui uusi alueille…

Joutuessaan virran viemänä ja puoliksi kuolleena nimetön ajautui rantaan Ei-kenenkään-maille. Siellä pentu makasi tehden kuolemaan, kunnes eräs Turre niminen uros huomasi hänet ja auttoi häntä. Kaksikko tutustuivat toisiinsa, minkä aikana Turre nimesi nimettömän Roiskeeksi ja opetti tälle metsästyksen alkeita. Roiske joutui myös ilveksen hyökkäyksen kohteeksi, mutta päättyi taas kerran Turren pelastamaksi. Uros vei pennun omalle pesälleen, missä lopulta kaksikko nukahti ja Roiske sai ensimmäistä kertaa itselleen oikean perheen.

Pelaaja: Toto
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Roiske~Laumaton
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1
 Similar topics
-
» Metka - Laumaton -
» Kuu - Laumaton
» Kajo (laumaton)
» Karu (laumaton)
» Varjo - Laumaton

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ab Lupus :: OFF-GAME :: Hahmot - Laumattomat-
Siirry: