Ab Lupus
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ab Lupus

Missä voitto tai tappio ei ole vain sinun, se on teidän. --- Muistetaan olla uskollisia realismille.
 
PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

 

 Surma - Beta

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
harinezumi
Valvoja
Valvoja
harinezumi

Nainen Viestien lukumäärä : 1455
Hahmot : Tuuli, Surma, Hohto, Ronski, Hurme

Surma - Beta Empty
ViestiAihe: Surma - Beta   Surma - Beta EmptySu Joulu 27, 2009 2:05 pm

Surma - Beta Hukka
by contemplicity, flickr.com

Nimi: Surma
Ikä: 5
Sukupuoli: Naaras
Lauma: Aarnimetsän lauma
Asema: Beta
Luottaa: Karhunkaataja, Valta
Vihamiehet: Haukka
Ulkonäkö: Valkoinen turkki, ruskeat silmät. Surma on raskasrakenteinen ja suurikokoinen, joten se kävisi helposti uroksesta. Se ei ole ketterä, mutta voimaa löytyy kyllä kuin pienestä laumasta.

Luonne: Helposti malttinsa menettävä, tiedonhaluinen hukka, joka turvautuu turhankin usein voimaan. Se käyttää muita helposti hyödykseen, saavuttaakseen haluamansa. Se ei helposti matele eikä kumartele kenellekkään. Valkoturkki on itserakas ja varma susi, joka kantaa ylpeänä nimeään. Niitä harvoja oikeita ystäviä Surma voisi puolustaa vaikka henkeen ja vereen katumatta pätkääkään. Tämä narttu on myös kunnianhimoinen. Se ei epäröi haastaa taikka tappaa vastustajaansa, varsinkaan silloin, kun tämä on sen suunnitelmien tiellä. Siitä sen nimi tulee. Vaalea hukka ei hevillä luota enään keneenkään, sillä se on joutunut kokemaan liian monesti, miltä tuntuu tulla petetyksi. Laaksossa ollessaan se päätti luottaa muutamiin hukkiin, mutta kaikki, joihin se uskalsi luottaa, osottautuivat pettureiksi. Nyt vaaleasta sudesta on tullut kova ja kylmä muita susia kohtaan. Enään se ei luottaisi kehenkään. Kaikki olivat sen vihollisia, kahta sutta lukuunottamatta. Lisäksi valkoturkilla on pieni heikko kohta pennuille, mitä se ei näytä juuri kenellekkään.

Historiikki:Surma ja hänen veljensä syntyivät alkukeväästä etelään hyvälle alueelle, jossa oli hyvin ravintoa. Syksyn loppuun asti kaikki meni hyvin, mutta sinä vuonna talvesta tuli hyvin ankara, mikä karkoitti saaliseläimet ja muutti paikan karuksi. Surma joutui perheensä kanssa etsimään laumaa, mihin liittyä pysyäkseen hengissä. Surman emo menehtyi heikentyneenä sairauteen, ennenkuin pesue löysi tulevan laumansa. Kyseinen löytyi pitkä matkaamisen jälkeen ja he liittyivä siihen ongelmitta. Surman isä kohosi nopeasti asemassa, aina betan arvoon asti.
Vanhan alfan kuoltua Surman isä nousi alfan paikalle, osittain heidän isänsä kunnianhimon ansiosta ja osittain alfaparin puutteen vuoksi.
Meni 2 vuotta, kun alfan paikka vaihtui jälleen. Tällä kertaa alfaksi nousisi joko Surma tai hänen veljensä. Heidän isänsä valitsi seuraajakseen poikansa.
Surma ei ollut tyytyväinen isänsä valintaan ja päätti haastaa veljensä taisteluun.
Pitkän taistelun jälkeen Surma hävisi. Veljestä tuli seuraaja ja Surma päätti lähteä laumasta, koska ei pystynyt nielemään ylpeyttään. Se eli laumattomana, vaellellen paikasta toiseen. Se halusi löytää paikan, mihin asettua. Se saapui laaksoon, jonka me kaikki tiedämme ja päätti jäädä. Laumattomana ollessaan Surma päätyi luomaan 'suunnitelman' Haukan laumaa vastaan, joka uhkasi viedä laumattomilta lisää tilaa, kun alue oli muutenkin niin pieni. Surma oli laumaton ja halusi luonnollisesti ajaa omaa etuaan. Nyt kun narttu on liittynyt Aarnimetsän laumaan, se halusi kostaa ystäviensä puolesta Haukalle, jonka takia Surma uskoo heidän elämän menneen huonompaan suuntaan. Luovuttaa se ei aikoisi koskaan.
Haukan kuoltua yllättäeen, Surma menetti sen päämäärän. Nyt se keskittyy parantamaan Aarnimetsän lauman oloja, suunnitellen välillä kieroja juonia ja piloja toisten päänmenoksi ja itsnsä eduksi. Vaalea narttu sai sovittua Kaatajan kanssa välinsä ja nyt se luottaa täysin ainoastaan Valtaan sekä Karhunkaatajaan.

Motto: "Tieto tuo valtaa ja voima kunniaa."

_________________
Harinezumin rakkaat sätkynuket:
¤Tuuli ¤ Surma ¤ Hohto ¤ Ronski ¤ Hurme ¤


Viimeinen muokkaaja, harinezumi pvm Su Tammi 24, 2010 12:32 am, muokattu 3 kertaa
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Surma - Beta
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ab Lupus :: OFF-GAME :: Hahmot - Aarnimetsän lauma-
Siirry: